Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-ιωνικός της Αθήνας και του Πειραιά…. 1-0 …. τι κρίμα τίγρη!!!!


Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σήμερα στους Ζωσιμάδες κέρδισαν με 1-0 την ομάδα του Ιωνικού ή αλλιώς την ομ΄΄άδα του τίγρη ή αλλιώς καλύτερα την ομάδα του κατεστημένου της Αθήνας ή ακόμα καλύτερα την ομά΄δα που υποστήριζε ο γιος του Αγγελάκη…. εκείνου στην Πάτρα τότε……

Ο ΠΑΣ σήμερα κέρδισε και τον κορονοϊό, αφού βασικοί παίκτες του ήταν ασθενείς. Παρόλα αυτά όμως η ομάδα έδειξε ότι είναι από μέταλλο και αντέχει στις κακουχίες και στις δυσκολίες.

Ο προπονητ΄ής της αγαπημένης μας ομάδας ξεκίνησε με τους ακόλουθους παίκτες στην αρχική ενδεκάδα:

Σούλης – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν – Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ, Σνάιντερ Περέα, Μιλιντσεάνου

Ο ΠΑΣ ΓΑΙΝΝΙΝΑ ξεκίνησε τον αγώνα με καλή κυκλοφορία της μπάλας, και με την πρόθεση να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου.

Η διαιτησία του κ. Αγγελάκη και των βοηθών του ήταν ακόμη μία φορά προκλητική και προσπάθησε να κάνει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας πιο δύσκολη.

Παρόλα αυτά η ομάδα μας ξεπέρασε τις δυσκολίες και με ένα πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε με τον Περέα

Ο ΠΑΣ συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα, πέτυχε ένα γκολ που ακυρώθηκε σαν οφσάιντ, και πήρε μία νίκη, η οποία θα είναι πολύ πολύτιμη στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΣ και σήμερα απέδειξε ότι είναι μια σοβαρή ομάδα, που μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα που της παρουσιάζονται και να κερδίζει τον αντίπαλο και τους συμμάχους του.

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το ΦΩΣ των ΣΠΟΡ:

ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός 1-0: Νίκησε… πανδημία και Νικαιώτες ο «Άγιαξ της Ηπείρου»!Παρότι εμφανίστηκε με πέντε μόνο παίκτες στον πάγκο και δίχως αναπληρωματικό… τερματοφύλακα, λόγω των απουσιών από τον κορωνοϊό, ο ΠΑΣ Γιάννινα, νίκησε 1-0 τον Ιωνικό, με γκολ του Περέα επιστρέφοντας στις επιτυχίες στο παρθενικό ματς της Super League για το 2022 κι ανέβηκε 4ος!

ο πρώτο ματς της νέας χρονιάς για την Super League βρήκε νικητή τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» με το μίνιμουμ σκορ του Ιωνικού.

Μια επιτυχία που πέραν της βαθμοθηρίας (από δύο ήττες προέρχονταν και οι δύο ομάδες…) είχε ηρωικό χαρακτήρα για την ομάδα της Ηπείρου – η οποία ανέβηκε 4η! – που εμφανίστηκε με 5 μόνο παίκτες στον πάγκο (Μορέιρα, Σιόντη, Μίνα, Καραγιάννη, Κύρκο) και δίχως αναπληρωματικό… γκολκίπερ, αφού οι Λοντίγκιν και Αθανασίου ήταν μεταξύ εκείνων που βρίσκονταν στα πιτς (Παντελάκης, Καραχάλιος, Τριάδης οι υπόλοιποι) λόγω κρουσμάτων της πανδημίας μ’ αποτέλεσμα, στα 27 του, ο Βασίλης Σούλης να ντεμπουτάρει όχι μόνο στους γηπεδούχους αλλά και στην κατηγορία.

Συν τοις άλλοις στην ανάπαυλα ο Σνάιντερ έγινε αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού.

Παρά ταύτα η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά στο πρώτο ημίχρονο όχι μόνο κατάφερε να κρατήσει τους Νικαιώτες χωρίς τελική στην εστία, αλλά στην επανάληψη (51′) βρήκε το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες με τον Περέα να παίρνει το …ριμπάουντ της, ασθενούς, απόκρουσης του Χουτεσιώτη σε διαγώνιο σουτ του (ατομιστή) Μιλιντσεάνου.

Παρά τις αλλαγές του Δημήτρη Σπανού «απάντηση» δεν υπήρξε με καλύτερη στιγμή του 56′ όταν ο Ρομαό άφησε την μπάλα εντός περιοχής στον Λένις που ήταν σε καλύτερη θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω.

Ως το φινάλε την καλύτερη στιγμή είχε ο Μιλιντσεάνου για το 2-0, σ’ ακροβατικό σουτ, μετά το γύρισμα του Μπρένερ, αλλά ούτε εκείνος βρήκε στόχο…

Έτσι ήρθε η 7η νίκη των Ηπειρωτών και η 8η ήττα των φιλοξενούμενων.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες» (Ιωάννινα).

Σκόρερ:
 51΄ Περέα.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες:Λιάσος – Άοσμαν, Ρομαό.

Κόκκινες κάρτες: –

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν – Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ, Σνάιντερ (λ.τρ. 46’ Μορέιρα) – Περέα (92’ Σιόντης), Μιλιντσεάνου (82’ Μίνα).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Γκοτσούλιας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες (75’ Κάνιας), Βαλεριάνος – Ρομαό, Ντάλσιο – Λένις (59’ Καμπράλ), Άοσμαν, Κιάκος (59’ Μάντζης) – Μάναλης (59’ Τουράμ).

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο