Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ Γιάννινα: Αναφορά

bakalogatos.jpgΑίτηση – Αναφορά
της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
Ενώπιον του Προεδρείου
Της Ενώσεως Επαγγελματικού Αθλητισμού
Β΄ & Γ΄ Εθνικής κατηγορίας

Κοινοποίηση:
1. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδά
2. Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ & Γ΄ Εθνικής κατηγορίας
3. Αθλητικό Εισαγγελέα
4. Πρόεδρο Ε.Π.Ο. κ. Β. Γκαγκάτση
5. Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

 

κ. Πρόεδρε,
κ.κ. μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
Από τον Ιανουάριο του 2007 μέχρι και σήμερον παρακολουθούμε όλοι τα όσα συμβαίνουν σε όλους τους αγώνες τους οποίους δίδει η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ τόσο από πλευράς της συμπεριφοράς των διαιτητών αλλά τελευταίως και της εμφανίσεως άλλου είδους φαινομένων με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την γεμάτη υπονοούμενα σιωπηρά τιμωρία δύο ποδοσφαιριστών της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και συγκεκριμένα των ποδοσφαιριστών Βεζυρίδη και Μάριαν, από πλευράς των οποίων δεν υπήρξε ουδεμία αντίδραση γιʼ αυτή τη σιωπηρά τιμωρία, αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα με την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ.
Επειδή παρά τη δημοσιοποίηση από το σύνολο του Αθλητικού Τύπου των διαμαρτυριών όλων των Διοικήσεων και όλων των προπονητών των ομάδων που αντιμετώπισαν, μετά τον Ιανουάριο, την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ και συγκεκριμένα:
1.Η Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ όπου στις 7.1.2007 υπήρξε η σφαγιαστική διαιτησία του διαιτητή Κεμεντσετσίδη.
2.Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπου στις 21.1.2007 υπήρξε η σφαγιαστική διαιτησία του διαιτητή Βαλλιώτη, ο οποίος διεγράφη από τους πίνακες.
3.Η Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ όπου στις 28.1.2007 υπήρξε η σφαγιαστική διαιτησία του διαιτητή Ντάκου.
4.Η Π.Α.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑ όπου στις 5.2.2007 υπήρξε η σφαγιαστική διαιτησία του διαιτητή Κουτσόπουλου.
5.Η Π.Α.Ε. ΧΑΙΔΑΡΙ όπου στις 3.3.2007 υπήρξε η σφαγιαστική διαιτησία του διαιτητή Γκαϊτατζή.
6.Η Π.Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΤΑ όπου στις 11.3.2007 υπήρξε η σφαγιαστική διαιτησία του διαιτητή Κρίκκη
7.Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ όπου στις 15.4.2007 υπήρξε η σφαγιαστική διαιτησία του διαιτητή Σπάθα.

Επειδή παρά την έντονη δημοσιοποίηση αυτού του νοσηρού φαινομένου, ουδείς μέχρι σήμερα, από την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ & Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, την Ε.Π.Ο., την Κ.Ε.Δ., τον Αθλητικό Δικαστή και τον Αθλητικό Εισαγγελέα ευαισθητοποιηθεί ώστε να διενεργηθεί έστω και μια τυπική έρευνα για το τι ακριβώς συμβαίνει με την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ και πως είναι δυνατόν την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο, δηλαδή μετά τον Ιανουάριο, όπως συνέβη και την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όταν και πάλι η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ έτυχε της ίδιας μεταχειρίσεως από τους διαιτητές με αποτέλεσμα ενώ βρισκόταν στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, όπως ακριβώς και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, να μεταβληθεί και πάλι σε μια ανίκητη «υπέρ ομάδα» η οποία είτε εντός είτε εκτός έδρας να κερδίζει όλους τους αντιπάλους ενώ προηγουμένους συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο δηλαδή δεν μπορούσε να κερδίσει ούτε εντός ούτε εκτός έδρας, αλλά τότε υπήρχε μια διαφορά ουδείς διαμαρτυρόταν για τη διαιτησία.
Επειδή εκτός τις ως άνω συμπτώσεως υπάρχει και μια ακόμη σύμπτωση η οποία πρέπει να τύχει έρευνας ότι στην Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ εμφανίζεται αυτή η αλλαγή αμέσως μόλις προσλαμβάνεται ως προπονητής ένας κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης, από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έχει προσληφθεί και έχει απολυθεί ως αποτυχών και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από τις Π.Α.Ε. ΡΟΔΟΣ, Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και Π.Α.Ε. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, εμφανίζεται να μεταβάλλεται σε μεγάλο προπονητή μόλις προσλαμβάνεται στην Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ από όπου κατά ένα εντελώς αδιανόητο τρόπο απολύεται αμέσως μόλις ολοκληρωθεί το έργο της ανόδου στην μεγαλύτερη κατηγορία, όπως συνέβη και την τελευταία φορά την περίοδο 2005-2006.
Επειδή εκτός των ως άνω φαινομένων και συμπτώσεων συμβαίνει αμέσως μετά την πρόσληψη του συγκεκριμένου προπονητή να εμφανίζεται και το φαινόμενο όλοι οι ανταγωνιστές της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑΣ για την επίτευξη του στόχου της ανόδου, σε κρίσιμα παιχνίδια να γίνονται θύματα σφαγιαστικών διαιτητικών συμπεριφορών και αυτό έχει συμβεί στην Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στους αγώνες με την Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και την Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, στην Π.Α.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑ στον αγώνα με την Π.Α.Ε. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και στην Π.Α.Ε. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ στον αγώνα με την Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.
Επειδή σχετικώς με την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ έχει συμβεί και ένα ακόμη πρωτοφανές στα ποδοσφαιρικά χρονικά γεγονός να οριστεί παρανόμως από την Κ.Ε.Δ. να διευθύνει ποδοσφαιρικό αγώνα της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑΣ με την Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ο υπάλληλος επί αρκετά χρόνια του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑΣ κ. Γεώργιου Αρβανιτίδη ονόματι Κοφίτσας και ο οποίος είναι ο μόνος που αδίκησε την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ αλλά με τη διαφορά ότι αυτό έγινε μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, όπου αντί να διαγραφεί και να τιμωρηθεί με διαγραφή από τους πίνακες τον άφησαν να διαιτητεύσει και η κρίση μας είναι ότι για να διασκευαστούν οι εντυπώσεις έκανε αυτού του είδους τη διαιτησία.
Επειδή για όλα όσα αναφέρονται ανωτέρω ο ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει αποστείλει εξώδικες διαμαρτυρίες προς τα μέλη της Κ.Ε.Δ. και αντί να τύχουν προσοχής εκλήθη σε απολογία και τιμωρήθηκε με βαρύτατο πρόστιμο διότι δήθεν δυσφήμισε το ποδόσφαιρο.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας διατάυτα αιτούμεθα:
1.Όπως συγκληθεί άμεση συνεδρίαση των μελών της Ενώσεως Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ & Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με την παρουσία των ιδιοκτητών των Π.Α.Ε. Β΄ Εθνικής κατηγορίας, σε μη εργάσιμη ώρα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων.
2.Να συσταθεί ανακριτική επιτροπή για τη διερεύνηση των όσων ανωτέρω αναφέρονται και να κλιθούν οι ιδιοκτήτες και οι προπονητές των Π.Α.Ε. που αναφέρονται, οι διαιτητές που διαιτήτευσαν τους αγώνες αλλά και τα μέλη της Κ.Ε.Δ. να καταθέσουν περί όλων αυτών των «συμπτώσεων».
3.Να διαβαστεί η παρούσα αίτησης προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιο Σανιδά.

Για το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Σχόλια

Σχολιάστε