Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Αν έπαιζες έτσι…

kaznaferis.jpgΑφήνοντας πίσω το θλιβερό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών, η ομάδα μας σήμερα παρουσιάσθηκε ιδιαίτερα ικανή και στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Καστοριά απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ένα αποτέλεσμα που κάτω από άλλες συνθήκες θα χαρακτηρίζοντας θετικό αλλά σήμερα σίγουρα δεν μπορεί να αφήνει κανέναν ικανοποιημένο…

Και αυτό γιατί ύστερα από το ισόπαλο αποτέλεσμα της Βέροιας, χάθηκε μια ακόμη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας να μειώσει τους βαθμούς της διαφοράς που την χωρίζουν από την 3η θέση της βαθμολογίας και να μπει για τα καλά στο παιγνίδι της ανόδου.
Αν όμως από το αποτέλεσμα του σημερινού παιγνιδιού μπορεί να μην μείναμε ικανοποιημένοι, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την απόδοση της ομάδος μας.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε στην Καστοριά το καλύτερο φετινό εκτός έδρας παιγνίδι πρωταθλήματος και πρέπει να νιώθει «αδικημένος» από το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η ομάδα μας σήμερα διέθετε όλα αυτά τα στοιχεία που της έλειπαν στα προηγούμενα παιγνίδια. Είχε θέληση, πείσμα και κυρίως έβρισκε τους διαδρόμους εκείνους που της επέτρεψαν να «γυρίσει» δυο φορές το αρνητικό για αυτήν αποτέλεσμα.

liapakis.jpg
Και το ότι δεν έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης οφείλετε στο ότι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ορισμένα «προβλήματα» που φέτος σε όλους σχεδόν τους εκτός έδρας αγώνες τα «πλήρωσε».
Πρώτον όπως συμβαίνει εδώ και καιρό στην ομάδα μας, οι παίκτες μας όταν φθάνουν κοντά στο γκολ φαίνετε να «τα χάνουν». Έτσι έγινε και σήμερα και η ομάδα μας πλήρωσε τις κακές επιλογές των παικτών μας.
Δεύτερον η αμυντική λειτουργία της ομάδος μας, που και σήμερα έδειξε κάποιες στιγμές να αδρανεί. Και αυτό συνέβη σε διαστήματα που ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή, όμως κάποια «νεκρά» σημεία της άμυνας μας έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες της Καστοριάς να πετύχουν τα δυο γκολ.
Και βέβαια να μην ξεχνάμε και το «μεγάλο» πρόβλημα, τους διαιτητές, που και σήμερα συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να χάσει ακόμη δυο βαθμούς.
Όλοι οι φίλαθλοι που παρακολουθούν το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής δεν μπορούν παρά να νιώσουν αηδιασμένοι από τον σκανδαλώδη τρόπο με τον οποίο η ομάδα του «μπακαλόγατου» σπρώχνεται.
Δυστυχώς παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες, οι αρμόδιοι δεν δείχνουν να συγκινούνται και έτσι κάθε Κυριακή παρατηρούμε το ίδιο έργο.
Στο αγωνιστικό μέρος του σημερινού παιγνιδιού, η ομάδα μας από το πρώτο λεπτό μπήκε αποφασισμένα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές. Μάλιστα στο 24΄ ο Μιχαλόπουλος έχασε μια μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν το έντεχνο πλασέ που έκανε, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Καστοριάς.
Ότι όμως δεν κατάφερε η ομάδα μας στο 24΄ το κατάφεραν οι γηπεδούχοι ένα λεπτό αργότερα. Ο Σολάκης εκμεταλλευόμενος αμυντική αδράνεια των παικτών μας, έγινε κάτοχος της μπάλας και με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ.
Η αντίδραση των παικτών μας στην επιτυχία των γηπεδούχων ήταν άμεση και δώδεκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση.

tatsis_goal.jpg
Σκόρερ ο Γιάννης Τάτσης όταν δέχθηκε μια ασίστ από τον Μιχαλόπουλο και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα των «Γουναράδων».
Η ομάδα και μετά το 1-1 συνέχισε να έχει στο μεγαλύτερο μέρος του παιγνιδιού τον έλεγχο και προσπαθούσε να πετύχει ένα ακόμη τέρμα.
Όμως οι Καστοριανοί ήταν αυτοί που προηγήθηκαν ξανά στο σκορ, χάρη σ΄ ένα πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε ο Ζουρούδης στο 52΄.
Και πάλι όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν για πολύ το προβάδισμα αφού δέκα λεπτά αργότερα από την σέντρα του Γεωργιάδη, ο Σαϊτιώτης με κεφαλιά έκανε το 2-2.

saitiotis_2.jpg
Στην συνέχεια η ομάδα μας αύξησε την πίεση και έψαξε για ένα ακόμη γκολ.
Όμως στο 89΄ εξαιτίας των διαιτητών του παιγνιδιού λίγο έλειψε να χάσει το παιγνίδι.
Στο σημείο αυτό ο Σολάκης που βρισκόταν σε καταφανέστατη θέση οφσάιντ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή μας. Ούτε ο επόπτης αλλά ούτε και ο διαιτητής υπέδειξαν την παράβαση και στην συνέχεια της φάσης ο επιθετικός των γηπεδούχων ανατράπηκε από τον Λιαπάκη.
Ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, που εκτέλεσε άστοχα ο Ζουρούδης.
Αμέσως μετά η ομάδα μας έφυγε στην αντεπίθεση και από μπαλιά «τρύπα», ο Σαϊτιώτης βρέθηκε μια ανάσα από το τρίτο γκολ.
Όμως προς έκπληξη όλων ο επόπτης ανακάλυψε οφσάιντ και στέρησε την νίκη από την ομάδα μας.
Δυο λάθη των διαιτητών στα τελευταία λεπτά και τα δυο σε βάρος της ομάδος μας, έδωσαν ακόμη ένα μήνυμα σε όλους πως οι θέσεις ανόδου είναι καπαρωμένες, όχι από τοις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, αλλά από αυτές που δουλεύουν στο παρασκήνιο.
Για άλλη μια φορά όλη η Ελλάδα είδε πως οι ομάδες των «κουμπάρων» ευνοούνται …

pasgiannina.jpg
ΠΑΣ Γιάννινα: Τόλιος, Γεωργιάδης (85΄ Ντάσιος), Κατερίνης, Ντεκάμπς, Λιαπάκης, Γήτας (55΄ Αντάντο), Τάτσης, Μιχαλόπουλος (70΄ Τζάνης), Καζναφέρης, Μπελλά, Σαϊτιώτης.

· Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του σημερινού παιγνιδιού, εξέδωσε μετά την λήξη του παιγνιδιού η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
· Περίπου 100 φίλαθλοι της ομάδος μας βρέθηκαν και σήμερα στην Καστοριά για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών μας.

bluevayeros_kastoria.jpg
· Το πρώτο του εκτός έδρας γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, πέτυχε σήμερα ο Γιώργος Σαϊτιώτης. Παράλληλα σήμερα για πρώτη φορά φέτος η ομάδα μας πέτυχε εκτός έδρας δυο γκολ!!
· Ντεμπούτο ως βασικός έκανε σήμερα ο Μανώλης Λιαπάκης. Ήταν όμως η δεύτερη συμμετοχή του στον ΠΑΣ αφού είχε προηγηθεί μια ολιγόλεπτη στον αγώνα του πρώτου γύρου με την Καλλιθέα όταν μπήκε ως αλλαγή.

ΣΧΟΛΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Σχόλια

Σχολιάστε