Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΝΕΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

simpas2.jpgΚατανοούμε πλήρως την αγωνία των φιλάθλων της Βέροιας, που έχουν δυσκολία για την εύρεση εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα, αφού η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ δεν φρόντισε να ζητήσει εισιτήρια., επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θέλοντας να τους βοηθήσουμε, μπορούν να επικοινωνήσουν με το σύνδεσμό μας, για να τους προμηθεύσουμε όσα εισιτήρια χρειαστούν. Άλλωστε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με τους οπαδούς της ομάδας της Βέροιας.

Ανακοινώσεις εκδόθηκαν σήμερα από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και από το PAS GIANNINA SHOP

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ο κ. Αλέξης Κούγιας επʼ ευκαιρία του αγώνος της προσεχούς Κυριακής μεταξύ της ποδοσφαιρικής μας ομάδος και της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ, προσκαλούν τη Διοίκηση και τους οπαδούς της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ να προσέλθουν στο φιλόξενο και ιστορικό Στάδιο Ζωσιμάδες αλλά και στη φιλόξενη πόλη μας για να απολαύσουμε όλοι μαζί μια όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή.
Όλοι οι οικογένεια της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 συμπεριλαμβανομένων και των Συνδέσμων Φιλάθλων δεν επιθυμούμε ορισμένες ενέργειες κάποιων περιθωριακών του ποδοσφαίρου οι οποίες οδήγησαν στα επεισόδια εις βάρος του κ. Κούγια και του Νομάρχη Ιωαννίνων κ. Καχριμάνη στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα να αποτρέψουν την επίσκεψη στα Γιάννινα των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑΣ για να απολαύσουν της πατροπαράδοτης φιλοξενίας μας.
Εμείς το ποδόσφαιρο το βλέπουμε σαν γιορτή. Θέλουμε οι αγώνες να κερδίζονται μες τα γήπεδα και έχουμε κηρύξει τον πόλεμο μόνο σʼ αυτούς που κινούνται στις υπόγειες διαδρομές και όχι σʼ αυτούς που πραγματικά το αγαπούν και τέτοιοι έχουν αποδείξει ότι είναι οι οπαδοί της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ.
Εκ της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κάνει γνωστό στο φίλαθλο κοινό ότι σε συνεργασία με την επίσημη boutique pas giannina shop την Κυριακή 27.5.2007 και ένα τέταρτο πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ, που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» με ώρα έναρξης 20:00, θα δωρίσει στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την ΧΡΥΣΗ εμφάνιση με το όνομα και το νούμερο της φανέλας που φορούσαν φέτος στην θριαμβευτική πορεία του Κυπέλλου Ελλάδος.
Εκ της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του PAS GIANNINA SHOP

 

Σχόλια

Σχολιάστε