Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Πρώτο δείγμα θετικό

pasgiannina.gifΠολύ καλές εντυπώσεις άφησε η αγαπημένη μας ομάδα στο πρώτο φιλικό μπροστά στους φιλάθλους της σήμερα στο Πανηπειρωτικό,  παρά το 0-0 με αντίπαλο την ομάδα της Κέρκυρας. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία και είναι βέβαιο ότι σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι, η ομάδα δείχνει να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με τους:

Σιντιμπέ, Ντάσιο, Κούσα, Μιχαήλ, Κατερίνη, Γεωργιάδη, Μπέι, Σανχούρχο, Σαρμιέντο, Κοντογουλίδη και Ζουρούδη.

Έχασε 4 πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ (δύο ο Ζουρούδης, και από μία Μπέι και Κοντογουλίδης). Η ομάδα της Κέρκυρας ήταν σχετικά ακίνδυνη και απλώς προσπάθησε να επιτύχει γκολ, κάνοντας κάποια σουτ από μακριά..

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ παρατάχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα. δείχνοντας έτσι το βάθος που έχει η ομάδα. Η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν:

Ζαφειρόπουλος, Σαμαράς, Άντιτς, Ζαπρόπουλος, Δρούγας, Λάππας, Αντάντο, Διαμαντίδης, Μιχαλόπουλος, Σολάκης και Σαϊτιώτης.

Αρκετά καλή η ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας, που αγωνίστηκε με υπέρμετρη σκληρότητα, και ουσιαστικά με στόχο το αντιποδόσφαιρο, κάτι που πέτυχε. Η ομάδα της Κέρκυρας κέρδισε ένα παρατραβηγμένο πέναλτυ, στο οποίο «υπέπεσε» ο Ζαπρόπουλος, αλλά ο Ζαφειρόπουλος με πολύ καλή επέμβαση κράτησε το μηδέν για την ομάδα μας. Ήταν ουσιαστικά η μοναδική στιγμή που η ομάδα της Κέρκυρας απείλησε την αγαπημένη μας ομάδα.. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχασε και στο δεύτερο ημίχρονο 3-4 καλές ευκαιρίες, ενώ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί 3 φάουλ που κέρδισε σε πολύ καλή θέση και τα εκτέλεσε ο Μιχαλόπουλος.

Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε από το σημερινό αγώνα είναι τα χαμόγελα των 2000 φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα, βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο για την εποχή. Αρνητική εντύπωση βέβαια άφησε το υπέρμετρο σκληρό παιχνίδι των παικτών της Κέρκυρας και ειδικά του Τζαβέλλα, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, από τους φιλάθλους μας. Μάλλον δεν είχαν καταλάβει ότι επρόκειτο για ένα παιχνίδι προετοιμασίας, που το αποτέλεσμα δεν αποτελεί κυρίαρχο στόχο.

Στα αξιοσημείωτα ήταν οι ειρωνικές ερωτήσεις στον παίκτη της Κέρκυρας πλέον Ρεπέρν, για το αν βρήκε γαλλικό σχολείο για το παιδί του στην Κέρκυρα…. Βέβαια ο Ρεπέρν έκανε πως δεν καταλάβαινε και απαντούσε με ένα πλατύ χαμόγελο.

Σχόλια

Σχολιάστε