Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

2ο BLUE VAYEROS FESTIVAL

2o_bvf.jpgΤην Παρασκευή 24 Αυγούστου ο σύνδεσμός μας διοργανώνει στο θεατράκι του πάρκου Κάτσαρη, ροκ συναυλία στην οποία θα συμμετέχουν οι ROCKIN' REBEL και οι NORMA, δύο αντιπροσωπευτικά γκρουπ της γιαννιώτικης ροκ σκηνής. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Χορηγοί του 2ου BLUE VAYEROS FESTIVAL είναι οι:

DAIHATSU, WINDOOR, ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ, HOTEL OLYMPIC, ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ, MICROLAND, ΧΡΩΜΑΤΟΠΗΓΗ 

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ιωαννιτών κ. Γκόντα που με προσωπικές του ενέργειες βοήθησε να λυθούν τα προβλήματα που πιθανώς θα αντιμετωπίζαμε για τη διεξαγωγή της συναυλίας.

Πέρυσι ο σύνδεσμός μας στα πλαίσια της πολιτιστικής του δραστηριότητας διοργάνωσε στο Σταυράκι βραδιά παραδοσιακής μουσικής θέλοντας να τιμήσει την παράδοση του τόπου μας. Φέτος, προχωρώντας, έχει ως σκοπό να αναδείξει την γιαννιώτικη ροκ σκηνή. 

Έτσι λοιπόν, διοργανώνουμε το 2ο BLUE VAYEROS FESTIVAL δίνοντας την ευκαιρία σε δύο γιαννιώτικα ροκ γκρουπ, τους ROCKIN' REBEL και τους NORMA, να παίξουν μπροστά στο κοινό της πόλης μας και όχι μόνο. Τα δύο αυτά γκρουπ είναι αντιπροσωπευτικά της γιαννιώτικης ροκ σκηνής και ελπίζουμε ότι τα επόμενα χρόνια θα είμαστε σε θέση να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες και σε άλλα γκρουπ τόσο από την πόλη μας όσο και από αλλού. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τα δύο γκρουπ που θα παίξουν αφιλοκερδώς στο δεύτερο μας φεστιβάλ. Δυστυχώς για όλους μας ένα από τα πιο ιστορικά γκρουπ της πόλης, οι SPIDER KICKERS, δεν θα είναι κοντά μας στο φεστιβάλ λόγω προβλήματος του κιθαρίστα του γκρουπ. 

 2o_bvf.jpg

Σχόλια

Σχολιάστε