Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Καλή εμφάνιση, κακό αποτέλεσμα

simpas2.jpgΜπορεί η ομάδα μας να στάθηκε αρκετά καλά, αλλά γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Πιερικό. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας είχε την υπεροχή αλλά δύο αντεπιθέσεις του Πιερικού ήταν αρκετές για να κάνουν τη ζημιά. Το γκολ για την ομάδα μας ο Κοντογουλίδης.

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε την εστία του Τόλιου με κάποια σουτ του Σαρμιέντο (κατά πρώτο λόγο) και του Σαϊτιώτη. Η ομάδα μας μπήκε με επιθετικούς προσανατολισμούς στον αγώνα και προσπάθησε να βρει διαδρόμους προς το τέρμα των γηπεδούχων. Σε ένα φάουλ του Σαρμιέντο η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Τόλιου και κατέληξε άουτ. Ωστόσο μία αντεπίθεση του Πιερικού και η ταυτόχρονη αδράνεια της άμυνας της αγαπημένης μας ομάδας έβαλαν μπροστά στο σκορ την ομάδα της Κατερίνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς έπειτα από μία όμορφη ομαδική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα από τον Βαγγέλη Κοντογουλίδη. Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα μας συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους δύο επιθετικούς της, Σαϊτιώτη και Κοντογουλίδη. Ένα λάθος όμως του Σιντιμπέ έδωσε την ευκαιρία στο Πιερικό να σημειώσει και δεύτερο γκολ και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Ζαπρόπουλος, Αντάντο και Γεωργιάδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σιντιμπέ, Σαμαράς, Δρούγας (Ντάσιος), Ζαπρόπουλος, Κούσας, Γεωργιάδης, Σαρμιέντο, Αντάντο, Σανχούρχο (Μπέι), Κοντογουλίδης, Σαϊτιώτης (Σολάκης).

Σχόλια

Σχολιάστε