Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΝΕΑ- Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

simpas2.jpgΑνάρπαστα γίνονται τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης το Πάσχα με τον Πανσερραϊκό. Οι ρυθμοί της προπώλησης είναι τέτοιοι που δείχνουν ότι τα εισιτήρια θα μετατραπούν σε μαγικά χαρτάκια και οι "Ζωσιμάδες" θα θυμίσουν σε όλους μας παλιές καλές εποχές. Τα εισιτήρια ειδικά στην παλιά σκεπαστή αναμένεται να εξαντληθούν πιθανότατα τη Δευτέρα, ενώ αξιοσημείωτη  είναι η προπώληση για την μεγάλη κερκίδα που πιθανότατα θα οδηγήσει στην εξάντληση των εισιτηρίων πριν από την ώρα έναρξης του αγώνα.
Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα το μεσημέρι, στην οποία γνωστοποιεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα μας, μέχρι τον κρίσμο αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και οι υπάλληλοι αποφάσισαν να παρακολουθήσουν την περιφορά του Επιταφίου στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Ανατολή Ιωαννίνων.
Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν το Μεγάλο Σάββατο το πρωί στα Γιάννενα και ακολούθως όσοι από αυτούς το επιθυμούν θα κάνουν Πάσχα στις πατρίδες τους και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ.

Εκ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.

Σχόλια

Σχολιάστε