Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Έκαστος στο είδος του…

_123.jpgΤα προβλήματα που προσπαθούσαν εντέχνως μερικοί να δημιουργήσουν στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, αποδείχτηκε ότι περισσότερο έπαιζαν τον αβανταδόρο στον πρώην, για να επιτύχει αυτός την προσφορότερη συμφωνία από οικονομικής πλευράς. Οι δύο άνδρες είχαν κάνει την αρχική συμφωνία τον Ιούλιο, αλλά πιθανότατα όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, υπήρχαν κάποια κενά, τα οποία προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί ο πρώην, φυσικά προστατεύοντας τα οικονομικά του συμφέροντα.

Έτσι λοιπόν, χρησιμοποιούσε τις διασυνδέσεις του στην πόλη των Ιωαννίνων, με παπαγαλάκια και οσφυοκάμπτες, με απώτερο στόχο την καλύτερη οικονομική συμφωνία. Η τελευταία πράξη του θεατρικού αυτού παραλόγου, ξεκίνησε προχτές με την ανακοίνωση του πρώην η οποία γράφτηκε από δημοσιογράφο και έγιναν απέλπιδες προσπάθειες να περαστεί στα τοπικά sites. Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο το site των Blue Vayeros δεν υπήρχε περίπτωση να πέσει στην παγίδα και να δημοσιεύσει την προχτεσινή ανακοίνωση, ενώ στο Forum η προσοχή των υπευθύνων ήταν να μη περαστεί τίποτε σχετικό. Προς τιμήν τους την ίδια λογική ακολούθησαν τόσο ο κ. Γιαννάκης, όσο και ο κ. Γυφτόπουλος στα sites που αρθρογραφούν και ο αποκλεισμός του πρώην έδειξε για μια ακόμη φορά ότι τα πράγματα δεν θα ήταν όπως τα περίμενε, χαλώντας του φυσικά τα σχέδια.

Δυστυχώς κάποιοι δεν ακολούθησαν αυτή τη τακτική προφανέστατα για τους δικούς τους λόγους. Τα πράγματα είναι απλά….. και φυσικά αρνητικά για αυτούς.

Η απελπισία προχτές είχε φτάσει στο απροχώρητο από τους νοσταλγούς, καθώς έβλεπαν ότι το οργανωμένο σχέδιο δεν μπορούσε να περάσει όπως ήθελαν μέσω του ηλεκτρονικού τύπου, και προσπάθησαν δια χειρός (με τον παλιοκαιρίσιο τρόπο) να μοιράσουν την ανακοίνωση με φωτοτυπίες….. Έπιασαν λοιπόν θέσεις στην κάτω πλατεία, στην πάνω πλατεία, στο παζαράκι, σε γνωστά αθλητικά στέκια, προσπαθώντας να σπείρουν πανικό στις τάξεις των φιλάθλων. Πολλοί ήταν αυτοί που τσίμπησαν, τα τηλέφωνα έπεφταν φωτιά στο σύνδεσμο και πολύ περισσότερο στα κινητά των ηγετικών στελεχών, αλλά η απάθεια που όλοι μας διαχειριστήκαμε την κατάσταση έκανε κατανοητό σε όλους ότι δεν υπήρχε περίπτωση επιστροφής στο νοσηρό παρελθόν. Ακόμη και στο φιλικό την Τετάρτη, οι περισσότεροι το είχαν πάρει στο «τρίο» όλο το σχετικό, εκτός από μερικούς μεζέδες που το έχαψαν το παραμυθάκι.

Όλη αυτή την περίοδο θα πρέπει να εκθειάσουμε την άψογη στάση του κ. Χριστοβασίλη και των συνεργατών του, που δεν ακολούθησε τον τέως στο επικοινωνιακό παιχνίδι που επεδίωξε. Πολλοί ήταν αυτοί που τον προέτρεπαν, τον προκαλούσαν να μιλήσει, να κάνει παρεμβάσεις, να βγάλει ανακοινώσεις, αλλά ο κ. Χριστοβασίλης με την σοβαρότητα που τον διακρίνει τους απέφευγε εντέχνως. Φυσικά μετά τη σημερινή κοινή ανακοίνωση, θα πρέπει να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή των χαμηλών τόνων που ακολούθησε όλο αυτό το διάστημα

Σχόλια

Σχολιάστε