Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

The day after…

Με τη Σαββατιάτικη νίκη στην Καλαμαριά, σχεδόν οριστικοποιήθηκε η άνοδος της αγαπημένης μας ομάδας στην σούπερ-λίγκα. Εφτά αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος η ομάδα έχει την «πολυτέλεια», να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά. Πολλοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν τις ευχάριστες εξελίξεις και φυσικά προσπαθούν με την πρώτη ευκαιρία να βάλλουν την ομάδα μας. Η διοίκηση θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να προσπαθήσει να δώσει λύση σε πολλά προβλήματα που υπάρχουν και πολλά από αυτά δεν άπτονται της δικαιοδοσίας της.
Έχει ξεκινήσει ήδη ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μας για τη νέα σεζόν.

 

Έχουν στοχοποιηθεί οι παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από την ξένη αγορά και τη Δευτέρα ο κ. Αγγελής θα ταξιδέψει  στην Λατινική Αμερική για απ’ ευθείας συζητήσεις. Πρώτος σταθμός του ταξιδιού του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα είναι το Μπουένος Άιρες, όπου εκεί θα συναντηθεί με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του θρυλικού Άγιαξ της Ηπείρου τον Μοντέζ. Ο γνωστός σε όλους μας Τσίτσε, θα είναι ο συνδετικός κρίκος της ομάδας μας στην Αργεντική, καθώς θα του δοθεί ανάλογο πόστο από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, έτσι ώστε να διεκπεραιώνει τις υποθέσεις της ομάδας μας. Είναι γνωστή σε όλους η αγάπη του για την ομάδα μας, καθώς κάθε εβδομάδα επικοινωνεί με το σύνδεσμό μας για να μαθαίνει από πρώτο χέρι για τα αποτελέσματα των αγώνων, πιθανότατα μάλιστα να έρθει στην πόλη μας για την φιέστα της ανόδου.

Ο Μοντέζ λοιπόν, θα έχει στενή συνεργασία με τον σκάουτερ της ομάδας μας στη Λατινική Αμερική, έτσι ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη η οργάνωση της ΠΑΕ σε θέματα που αφορούν καθαρά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο κ. Αγγελής θα έχει και επαφές με υποψήφιους προπονητές σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τον Όγιος για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον κ. Χριστοβασίλη.

Στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας μας, φαίνεται ότι υπάρχει πολύ καλός προγραμματισμός, καλύτερος από ότι θα περίμενε μάλιστα και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ισχύει το ίδιο και στα υπόλοιπα θέματα που προκύπτουν από την άνοδο της ομάδας μας. Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στο θέμα του Εθνικού μας Σταδίου, και η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι δυστυχώς έρμαιο στις αγαθές προθέσεις ή όχι άλλων, καθώς το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν της επιτρέπει να ελιχθεί αναλόγως. Γνωρίζουμε όλοι μας ότι ο κρατικός μηχανισμός στην Ελλάδα κινείται με ρυθμούς χελώνας και όπως είναι φυσικό, έχουμε όλοι μας ενδοιασμούς, για το αν υπάρχουν οι κατάλληλες ενέργειες από πλευράς πολιτείας, για την έγκαιρη ανακατασκευή των «Ζωσιμάδων». Άλλωστε είναι ακόμη νωπές οι θύμισες από την περίοδο 2000-01, όταν η ομάδα μας αναγκάστηκε να δώσει τους 2 πρώτους αγώνες στην Πάτρα, γιατί δεν υπήρχαν προβολείς στο στάδιο, από τον πολύ κακό προγραμματισμό που υπήρξε.
 
Το Εθνικό μας Στάδιο, θα αλλάξει σίγουρα μορφή, και τα έργα που θα γίνουν θα συμβάλλουν στην μεταμόρφωσή του. Ειδικά η παλιά σκεπαστή στην περίπτωση που σκεπαστεί δεν θα θυμίζει τίποτε από τη σημερινή της μορφή, ενώ πιθανότατα θα αλλάξει και η λειτουργικότητά της όσον αφορά τους φιλάθλους. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την πεζοδρόμηση της οδού Μιχαηλίδου και της οδού Σταδίου προφανέστατα θα αλλάξουν και την εξωτερική εμφάνιση, καθώς όπως είναι φυσικό οι διαμορφωμένοι χώροι γύρω από το γήπεδο θα είναι πολύ πιο όμορφοι.   

 
Τα πρώτα βήματα οργάνωσης της ΠΑΕ από τον κ. Χριστοβασίλη είναι θετικά και αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Υπάρχουν όμως πολλά θέματα τα οποία θα πρέπει να λυθούν τις επόμενες μέρες, πολύ πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να οργανωθεί ακόμη καλύτερα το τμήμα μάρκετιγκ της ομάδας, για προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς η εξεύρεση των διαφημιστικών πόρων που την φετινή χρονιά θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυξημένοι. Ήδη υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από εταιρίες που επιθυμούν να διαφημιστούν μέσω του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και περιμένουν να δημοσιοποιηθούν οι διαφημιστικές προσφορές.

 
Ανάλογο είναι και το ενδιαφέρον των φιλάθλων για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα σεζόν. Το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν είναι τεράστιο ειδικά από άλλες πόλεις της Ηπείρου. Ο σύνδεσμός μας  διακίνησε πέρσι τον μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας, και έχει ξεκινήσει από τώρα την καταγραφή των ενδιαφερομένων για την καινούργια σεζόν. Υπολογίζεται ότι η αύξηση του αριθμού των εισιτηρίων για την καινούργια χρονιά θα είναι πάνω από 40% και ίσως ο στόχος των 3.000 διαρκείας να είναι εφικτός. 
 
Ήδη έχουν ξεκινήσει από καιρό οι καταθέσεις απόψεων-προτάσεων για τις μελλοντικές ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν στο διαδικτυακό χώρο του συνδέσμου μας, ενώ καθημερινές είναι οι συζητήσεις και οι προβληματισμοί των μελών μας στο σύνδεσμο. Ο σύνδεσμος μας είναι έτοιμος να δημοσιοποιήσει τις προτάσεις του, σχετικά με όλα τα θέματα που προκύπτουν από την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας  στην σούπερ-λίγκα, πρωτίστως όμως θα πρέπει να τεθούν υπ’ όψην της διοίκησης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

 

Σχόλια

Σχολιάστε