Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ανανέωσε ο Όγιος.

«Όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να ‘χει πεθερά και πεθερός», λέει η λαϊκή μας παροιμία και στην περίπτωση μας ο κ. Όγιος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας και θα καθίσει στον πάγκο τουλάχιστον για ένα χρόνο. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, δημοσιοποίησε τη συμφωνία των δύο πλευρών μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, χωρίς τις φανφάρες του πρόσφατου παρελθόντος. Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το παρασκήνιο της συμφωνίας και οι όροι.

Χωρίς πολλά λόγια όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει φέτος η διοίκηση της ομάδας μας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδος μας Γκιγιέρμο Όγιος για ένα (1) ακόμα χρόνο με δυνατότητα ανενέωσης για δύο (2) ακόμα χρόνια».

 

Τρία ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών μέσα σε τρεις μέρες έφεραν το ποθητό σε όλους αποτέλεσμα. Οι συνολικές απολαβές του προπονητή της ομάδας μας πλησιάζουν τις 300.000 € (μαζί με το επιτελείο του), για τον πρώτο χρόνο συνεργασίας, ενώ το συμβόλαιο θα είναι σε ισχύ μόνο αν η ομάδα μας θα αγωνίζεται στην σούπερ-λίγκ. ‘Ετσι λοιπόν αν η ομάδα μας παραμείνει στην κατηγορία του χρόνου το συμβόλαιο θα ανανεωθεί αυτόματα, ενώ για την μεθεπόμενη χρονιά η ανανέωση θα γίνει και πάλι αυτόματα, ανάλογα με την θέση που θα κατακτήσει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Στα θέματα του προγραμματισμού της ομάδας ο Όγιος ζήτησε καλύτερη οργάνωση του γυμναστηρίου, γήπεδο με άμμο, γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, τα οποία θεωρεί ότι είναι απαραίτητα για την καλύτερη εκγύμναση των ποδοσφαιριστών. Η διοίκηση έκανε δεκτές τις προτάσεις του προπονητή, δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον που υπάρχει για την καλύτερη οργάνωση της ομάδας.

Στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκαν όλα τα θέματα που άπτονται του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η προετοιμασία της ομάδας θα γίνει σε 3 στάδια, το πρώτο σε παραλιακή πόλη της Ηπείρου, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να έχουν τη δυνατότητα να γυμναστούν στην άμμο, το δεύτερο στο Μέτσοβο, ενώ για το τρίτο μέρος της προετοιμασίας, η ομάδα θα μεταβεί στο εξωτερικό (Ιταλία ή Αυστρία), όπου και θα δώσει τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

Οι συζητήσεις περιελάμβαναν και θέματα του ρόστερ της ομάδας, καθώς έχει καθοριστεί το μπάτζετ της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Όπως έχουμε αναφέρει ο προγραμματισμός της ομάδας μας φέτος έχει ξεκινήσει και η διοίκηση δείχνει ότι στον τομέα αυτό δεν υστερεί σε τίποτε, ενώ σίγουρα αφήνει ευχάριστες εντυπώσεις στους φιλάθλους μας.

Σχόλια

Σχολιάστε