Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-Νέος Πανιώνιος 2-3… Έλεος

simpas2Ήττα με 2-3 από τον Νέο Πανιώνιο, σε έναν αγώνα που κάλλιστα θα έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αιφνιδίασε, καθώς προηγήθηκε με 0-2 στην αρχή του αγώνα, εκμεταλευόμενη ουσιαστικά τις δύο μοναδικές ευκαιρίες για γκολ που είχε. Η ομάδα μας αντέδρασε και ισοφάρισε το σκορ σε 2-2, πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Νέου Πανιωνίου, να είναι ακρετά τυχερή αφού ο Μπακαγιόκο έχασε γκολ που δεν χάνεται με τίποτε.
Όλοι λοιπόν περιμέναμε να μπει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο με ανεβασμένο το ηθικό, από την ανατροπή στο σκορ
αλλά δυστυχώς οι παίκτες δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απιτήσεις του αγώνα. Οι παίκτες του Νέου Πανιώνιου εκμεταλευόμενοι και την εύνοια του διαιτητή, έφεραν τον αγώνα στα μέτρα τους, παγώνοντας τον ρυθμό του αγώνα με συνεχόμενες καθυστερήσεις, από δήθεν τραυματισμούς τους. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ομάδα της Νέας Σμύρνης πέτυχε το 2-3, και πήρε αυτό που ουσιαστικά δεν της άξιζε με τίποτε, την νίκη.
Η υπόθεση σωτηρίας της ομάδας μας δυσκόλεψε αφάνταστα μετά από το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμη, αρκεί οι παίκτες να καλύψουν τους τρεις βαθμούς στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Φυσικά για να γίνει αυτό δεν θα πρέπει να επαναληφθούν τα σημερινά παδαριώδη λάθη ειδικά στα γκολ που δεχτήκαμε.
Φάσεις και δηλώσεις από το site super-fm:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:Ελευθερόπουλος, Ντάσιος,(57΄Καζναφέρης ) Κανακούδης, Κούσας, Κώτσιος,(67΄Τζάνης ) Ανδράλας, Ρόβας, Μενδρινός, Σίσιτς, Σαιτιώτης,(78΄Ντιμπαλά ) Μπακαγιόκο
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανδριόλας, Μανιάτης, Γιόνσον, Ομο, Σκούφαλης,( 68΄Μουβάλ ) Ριέρα, Κουμορτζί, Κούκετς, (55΄Γουνδουλάκης) Σιόβας, Τσότσαλιτς, Τζαβέλας.

– 1΄σέντρα του Σίσιτς , ο Σαιτιώτης δεν μπόρεσε να κάνει το γκόλ
-4΄σούτ του Ντάσιου μπλόκαρε ο Ανδριόλας.
-5΄κίτρινη στον Ανδράλα
-6΄κόρνερ από τον Τζαβέλα κεφαλιά του Τσότσαλιτς και 0-1
-11΄ευκαιρία με τον Κουμορτζί που έχασε την ευκαιρία
-12΄δυνατό σούτ του Σκούφαλη απέκρουσε ο Ελευθερόπουλος
-16΄κτύπημα φάουλ του Σαιτώτη απέκρουσε καταπληκτικά ο Ανδριόλας
-17΄λάθος της άμυνας του Πας ο Ριέρα βγήκε καταπληκτικά και έκανε το 0-2
-19΄κτύπημα φάουλ από τον Κανακούδη η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι
– 29΄ πάρα πολύ έξυπνο σούτ του Μενδρινού και ΓΚΟΛ 1-2
-30΄μεγάλη ευκαιρία με τον Μπακαγιόκο που χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς
-43΄ο Ανδριόλας ανέτρεψε τον Μπακαγιόκο και ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών
-44΄πέναλτυ για τον ΠΑΣ με τον Σαιτιώτη και ΓΚΟΛ 2-2
-47΄κίτρινη στον Μενδρινό
-58΄κίτρινη στον Καζναφέρη
-66΄σε προσπάθεια να προλάβει τον Ριέρα και προέκταση του αριστερού ποδιού του τραυματίστηκε ο Κούσας στην θέση του ο Τζάνης
-73΄κίτρινη στον Ομο
-80΄σέντρα του Σίσιτς σούτ του Τζάνη απέκρουσε η άμυνα του Πανιωνίου
-85΄κτύπημα φάουλ από τον Τζαβέλα κεφαλιά του Μανιάτη και 2-3
-4΄λεπτά καθυστέρηση
Μικρά – Μικρά:
– Με γεμάτες τσέπες λόγω πληρωμών αγωνίζονται σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ
– στην μαθητική κερκίδα που άνοιξε για το ματς η Παε υπάρχουν γύρω στα 100 παιδιά.
Γιώργος Παράσχος:
«Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έκαναν ό,τι μπορούσαν για τη νίκη. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε εμείς με δύο γρήγορα γκολ, αλλά επαναπαυθήκαμε κάπου εκεί. Η πίεση που μας άσκησε στη συνέχεια ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πάρα πολύ μεγάλη και όχι μόνο ισοφαριστήκαμε, αλλά κινδυνεύσαμε κιόλας να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Είναι άθλος να παίζουν τα παιδιά κάθε εβδομάδα σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Και οι δύο ομάδες εμφάνισαν κάποια κόπωση εξαιτίας του γηπέδου. Εμείς στο β’ ημίχρονο περιορίσαμε τα λάθη στο χώρο του κέντρου και τελικά μ’ ένα φάουλ στο τέλος κερδίσαμε.
Άσχετα με την ήττα ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δρόμο μπροστά του όπως ήρθαν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έπαιξαν παλικαρίσια, δεν θα έχουμε ιδιαίτερο άγχος για τη σωτηρία».
Για την επιστροφή του στα Γιάννινα τόνισε: «Οπωσδήποτε είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα σε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί δεν έχω πολύ καιρό που έφυγα από εδώ».
Νίκος Αναστόπουλος: «Τίποτα δεν μας πάει καλά»
«Φαινομενικά όταν χάνεις 0-2 στο 20ο λεπτό, τότε είναι πολύ δύσκολο να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά το γυρίσαμε και θα μπορούσαμε και να προηγηθούμε πριν το ημίχρονο. Στο β’ μέρος χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα εκείνη του Τζάνη στο 82′ πάνω στη γραμμή, αλλά ως συνήθως με 3 φορές που έσκασε η μπάλα στην περιοχή μας, φάγαμε 3 γκολ. Όπως εξελίχθηκαν και τα υπόλοιπα ματς, σήμερα και ο πόντος θα ήταν σημαντικός. Τελικά, όπως ήταν η κατάσταση πριν την αγωνιστική αυτή, είναι και μετά.
Τίποτα δεν μας πήγε καλά. Κάναμε αναγκαστικές αλλαγές και πάλι και δεν είχαμε 2 βασικούς στόπερ, καθώς ο Μαϊστόροβιτς ήταν τραυματίας πριν το ματς και ο Κώτσιος τραυματίστηκε μέσα στο παιχνίδι και αναγκαστήκαμε να περάσουμε τον Ανδράλα που δεν είναι αυτή η θέση του, αλλά το παιδί έδωσε και την ψυχή του.
Τις μικρολεπτομέρειες τις πληρώνουμε συνέχεια. Τίποτα δεν μας πάει καλά. Ήταν ευκαιρία σήμερα, γιατί θα κάναμε μεγάλο βήμα για τη σωτηρία ».

Σχόλια

Σχολιάστε