Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Παναιτωλικός-ΠΑΣ 1-1. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν χαρακτήρα. Οι άλλοι???

mikrhΙσόπαλος 1-1 έληξε ο σημερινός αγώνας της αγαπημένης μας ομάδας στο Αγρίνιο. Το αποτέλεσμα αδικεί σίγουρα την ομάδα μας, που ήταν πολύ καλύτερη από την ομάδα του Παναιτωλικού και έχασε πολλές, σημαντικές ευκαιρίες να κερδίσει άνετα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η  βαθμολογική κατάταξη δεν άλλαξε στην κορυφή, αφού και οι πρώτες 5 ομάδες πήραν από έναν βαθμό. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίζει ακάθεκτα το δρόμο της επιστροφής του στην πρώτη κατηγορία. Ο αγώνας βέβαια είχε τις δικιές του ομορφιές, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην κερκίδα….

Επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης μας και όπως ήταν φυσικό η πολιτιστική μας περιήγηση δεν μπορούσε να ξεκινήσει από την Νομαρχία, όπως γίνεται συνήθως. Έτσι λοιπόν επιλέχτηκε η Δόμπολη,  που φυσικά αποδείχτηκε σχετικά γουρλίδικη για την ομάδα μας.

nousias

Έτσι λοιπόν οι φίλαθλοί μας συγκεντρώθηκαν το πρωί και επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία που θα τους μετέφεραν στην πόλη του Αγρινίου. Όλοι μας πιστεύαμε ότι αυτή η πολιτιστική μας περιήγηση στην πόλη του Αγρινίου θα ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς εμείς οι αφελείς πολιτισμένοι φίλαθλοι της ομάδας μας πιστεύαμε ότι κάποια πράγματα στην ζωή μπορούν να εκτιμηθούν, αλλά δυστυχώς αυτό συμβαίνει μόνο σε πολιτισμένους ανθρώπους οι οποίοι φυσικά διαθέτουν μνήμη….

leoforeio

Με πορεία πήγαμε στο γήπεδο του Παναιτωλικού, όπου εκεί φυσικά μας περίμενε μια αρνητική, για εμάς τους αφελείς έκπληξη…. Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να δείξουν ότι σίγουρα δεν διαθέτουν μνήμη (Εγναντία Οδό) και φυσικά άνετα κατατάσσονται στους αχάριστους αγροίκους… Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά δεν κατάφεραν να αποβάλουν το σύνδρομο του πετροπόλεμου και φυσικά το πάρτυ μόλις έχει αρχίσει…… Βέβαια έχουν προχωρήσει οι τυπάκοι σε μερικό εκπολιτισμό, αφού ανακάλυψαν εσχάτως τα καπνογόνα και τα Ακ….. Ω!!!! Τι μεγάλη πρόοδος!!!!

gidia

Αυτό που πρέπει πάντως να τονίσουμε είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος είθιστε να είναι για να παίζουν ποδόσφαιρο οι ποδοσφαιριστές……. Τις ομορφιές αυτές βέβαια δεν τις έδειξε το ευαίσθητο κανάλι που μετέδιδε ζωντανά τον αγώνα…..
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ……….. των αχάριστων….
Στο πλευρό τους οι αγρινιώτες είχαν και τις αστυνομικές δυνάμεις, αφού μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτε. Έτσι λοιπόν, οι υπεύθυνοι για την τήρηση των μέτρων τάξης, είχαν την δικιά τους συμμετοχή στις σημερινές ομορφιές πετώντας δύο δακρυγόνα στο κομάτι της κερκίδας που φιλοξενούσε τους οπαδούς μας….. Τυχαίο??? Δεν νομίζουμε, αν κρίνουμε από το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησαν αρκετοί από τους ένστολους και φυασικά δεν μιλάμε για τα παρατραβηγμένα ιιιιιιιιιιιι….
Φυσικά κανένας τους δεν είχε το στοιχειώδη ανδρισμό να μας πλησιάσει, απλά σύμφωνα με τους παλιούς κανόνες του κάμπου πέτρες από μακρυά….. και φυσικά αρκετό τρέξιμο έξω από το γήπεδο…. Είπαμε σταθερές αξίες….

stoykas

Εμείς όμως πιστοί στο ραντεβού μας και σε αυτό το γήπεδο, τους πήραμε χαλαρά την κερκίδα και τους αναγκάζαμε να βάλουν στην λειτουργία τις σειρήνες για να καλύψουν τις φωνές μας…. Δεκαετία του ’60, άντε του ’70 θύμιζε το γήπεδο…. Εκεί έχουν μείνει…

fonh

Στον αέρα όλοι στην κερκίδα σεν σταματήσαμε ούτε λεπτό να ενισχύουμε την ομάδα μας.

xeria

Έτσι έχουμε μεγαλώσει εμείς με φωνή και χέρια….
Σε ένα ακόμη χωριό παραδώσαμε μαθήματα για το πώς οργανώνεται και γίνεται κερκίδα και τους αναγκάσαμε να έρθουν μπροστά μας να μας κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα….

noymera

Συνήθεια που δύσκολα μπορεί ένας καμπίσιος να την κόψει…
ΠΑΣλιμωτά και άλλα
>> 3 λεωφορεία από Γιάννινα, μαζί με ένα λεωφορείο από την Αθήνα ταξίδεψαν στο Αγρίνιο.
>> Μοιράστηκαν σε όλους τα καινούρια κασκόλ του συνδέσμου και φυσικά έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην κερκίδα μας.
>> Στις 10.45 ξεκίνησε η πολιτιστική περιήγηση μας για το Αγρίνιο. Στις 2.00 ήταν το ραντεβού μας με τα παιδιά της Αθήνας και τους Ι.Χ.ήδες, για να πάμε όλοι μαζί στο γήπεδο.
>> Πρώτη φορά βλέπαμε σωματικό έλεγχο από τους αστυνομικούς στην μία πόρτα του λεωφορείου…. η άλλη κλειστή…
>> Πριν περάσουν καλά καλά δύο χρόνια, μερικοί ξέχασαν τι έγινε στη σήραγγα του Δεματίου.
>> Την επόμενη φορά θα έχουν καλύτερη μνήμη.
>> Προπηλακίστηκαν οι διοικούντες της ομάδας. Τώρα γιατί η ΠΑΕ έβγαλε αυτή την ανακοίνωση, είναι θέμα που χρήζει ψυχολογικής ανάλυσης.
>> Το σύνδρομο των κακών επιλογών και των κακογραμμέων ανακοινώσεων συνεχίζει να κατατρέχει τον κ. Βήττα…. Προχειρογραμμένη, ασύντακτη και ανούσια, περισσότερο από κάθε άλλη φορά η ανακοίνωση. Πιθανότατα θα φταίνε τα δακρυγόνα.
>> Μάλλον θα πρέπει να μάθουν μερικοί ότι δεν θα πρέπει να μπλέκουν στους οσφυοκαμπτισμούς τους τον λαό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ… Ιεροσυλία.
>> Άδεια τα στενά του Αγρινίου… Γιατί άραγε??? Έβρεχε??? Πού ήταν τα αλάνια??? Κρύφτηκαν??? Δεν υπήρχαν κάγκελα ανάμεσα και φοβήθηκαν???
>> Αναιδέστατα πολλά από τα όργανα….. Περισσότερο για κατσαπλιάδες έμοιαζαν. Σίγουρα η φρασεολογία τους δεν αρμόζει στην στολή που φοράνε
>> Εκτός αν έχουν αλλάξει τα ήθη και τα έθιμα  και δεν το πήραμε χαμπάρι.
>> Με το λεωφορείο επέστρεψε στην πόλη μας ο νεαρός φίλαθλος που τραυματίστηκε στο χέρι. Θα υποβληθεί στο Νοσοκομείο της πόλης μας σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Το ρεπορτάζ του αγώνα από το site του κ. Γυφτόπουλου gianninasports.
Με ισοπαλία 1-1 σφραγίστηκε το ντέρμπι του Αγρινίου ανάμεσα στον γηπεδούχο Παναιτωλικό και στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε μια αναμέτρηση με ένταση, δύναμη και πάθος.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ και συγκεκριμένα στο 23’ όταν σε τραβέρσα στην άμυνα του ΠΑΣ ο Χάρης Παππάς με ωραία ενέργεια πέρασε τον Κώτσιο και πριν προλάβει να τον ανακόψει ο Ντάσιος, πλάσαρε τον Κηπουρό και έγραψε το 1-0. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε 1-1 στο 74’ με πλασέ του Φουρτάδο μετά από γέμισμα του Κώτσιου και το γκολ αυτό άναψε τα νεύρα καθώς οι παίκτες του Παναιτωλικού διαμαρτυρήθηκαν για μη τήρηση του Far play από τον επιθετικό του ΠΑΣ, υποστηρίζοντας ότι το γύρισμα της μπάλας στα καρέ του Παναιτωλικού έγινε γι’ αυτό το λόγο και όχι για επίθεση του ΠΑΣ, αφού η μπάλα βγήκε πλάγιο άουτ από τον Παππά λόγω τραυματισμού του Μουμίν. Μάλιστα ο Φουρτάδο πέρασε δύσκολες στιγμές μετά το γκολ που πέτυχε αφού έπεσαν πάνω του όλοι οι παίκτες του Παναιτωλικού και μέχρι να τον βγάλουν από τα χέρια τους οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ των παικτών και μικροσυμπλοκές. Ο ΠΑΣ από το 68’ αγωνίσθηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πάντου, ενώ στις καθυστερήσεις έπαιξε και με 9 παίκτες γιατί ο Φουρτάδο είχε ενοχλήσεις στο πόδι και είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές. Λίγο πριν στο 82’ ένα μπουκάλι που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα βρήκε στο πρόσωπο τον Φουρτάδο και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τημ του ΠΑΣ.
Ο ΠΑΣ με την ισοπαλία αυτή έφτασε στους 54 βαθμούς, έναντι 49 του Παναιτωλικού και 43 του ΟΦΗ. Το ματς έγινε στο κατάμεστο γήπεδο του Αγρινίου όπου δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα, με σκληρές μονομαχίες αλλά και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Δεν έλειψαν βέβαια τα σκληρά μαρκαρίσματα, κυρίως από την πλευρά του Παναιτωλικού, αλλά δεν υπήρξαν ακραίες και αντιαθλητικές ενέργειες. Και οι δύο ομάδες, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, δημιούργησαν ευκαιρίες και η λήξη του αγώνα τις βρήκε σε πλεονεκτική θέση, αφού ΠΑΣ και Παναιτωλικός έχουν μια διαφορά +11 και +6 αντίστοιχα από τον 3ο στη βαθμολογία ΟΦΗ. Συνεπώς στις 11 αγωνιστικές που απέμειναν μπορούν να διατηρήσουν αυτή τη διαφορά και να ανεβούν απευθείας στη σούπερ λίγκα.
Βέβαια σε πιο πλεονεκτική θέση είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού βγήκε αλώβητος στην πιο δύσκολη γι’ αυτόν έδρα του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα «κλειδώσει» και μαθηματικά την επιστροφή του στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Στεφάν Ντεμόλ παρέταξε 4-4-2 ξεκινώντας από την αρχή τον Φουρτάδο ως επιθετικό δίδυμο με τον Μπακαγιόκο και αυτό δείχνει ότι πήγε για να χτυπήσει το παιχνίδι διεκδικώντας το διπλό. Κι αυτό το επιθετικό σχήμα διατήρησε μέχρι το τέλος ακόμα και όταν η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορους ρυθμούς και μέχρι το ημίωρο υπήρχαν πολλές εναλλαγές φάσεων μπροστά από τις εστίες και των δύο ομάδων. Το φιλμ των φάσεων άνοιξε με μια χαμένη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 5’ όταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση ο Μπαϊκαρά. Ο ΠΑΣ άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και σε ένα δίλεπτο έχασε δύο καλές ευκαιρίες. Στο 11’ καλή κεφαλιά του Κώτσιου απέκρουσε σε κόρνερ ο Τζενάμο. Το εκτέλεσε από αριστερά ο Ντε Βισέντι, έπιασε την κεφαλιά το Κεϊτά, αλλά απέκρουσε πάνω στη γραμμή αμυντικός του Παναιτωλικού. Στην αντεπίθεση των γηπεδούχων μια κοντινή κεφαλιά του Παππά μπλόκαρε ο Κηπουρός και στο 22’ σε επίθεση τώρα του ΠΑΣ ένα σουτ από καλή θέση του Κεϊτά κατέληξε στην αγκαλιά του Τζενάμο. Στο 23’ το γήπεδο του Αγρινίου πήρε φωτιά, όταν σε βαθιά μπαλιά στην περιοχή του ΠΑΣ, ο Παππάς βγήκε έξυπνα στον κενό χώρο και αφού απέφυγε τον Κώτσιο και πριν προλάβει να τον ανακόψει ο Ντάσιος με προβολή με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του α’ μέρους αφού μετά το ματς έγινε πιο δυνατό και «φαγώθηκε» στο χώρο του κέντρου.
Η φάση από τις αψιμαχίες των παικτών μετά το γκολ του Φουρτάδο. ΦΩΤΟ panetolikos.grΣτην επανάληψη από ένα σημείο και μετά ο Παναιτωλικός πήγε να διατηρήσει το 1-0 και ο ΠΑΣ προσπαθούσε για την ισοφάριση. Στο 51’ μια κεφαλιά του Ετζενγκουέλε έφυγε άουτ, όπως επίσης και μια καλή κεφαλιά του Κώτσιου στο 61’ σε κόρνερ του Ντε Βισέντι. Στο 68’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πάντος, αλλά παρόλα αυτά ο ΠΑΣ στάθηκε όρθιος και δεν έδειξε σημεία οπισθοχώρησης. Στο 74’ έγινε η ισοφάριση 1-1 με το γκολ του Φουρτάδο που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Η μπάλα είχε  βγει εκτός αγωνιστικού χώρου από τον Παππά λόγω  τραυματισμού του Μουμίν. Το πλάγιο εκτελέστηκε, ο Κώτσιος έκανε ένα γέμισμα προς την περιοχή του Παναιτωλικού για να τηρηθεί όπως εκτιμάται το φερ πλέι, ο Φουρτάδο (προφανώς δεν αντιλήφθηκε τι έγινε) με τον Κούσα διεκδίκησαν τη μπάλα και την έστειλε να δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τους Αγρινιώτες να διαμαρτύρονται ότι δεν τηρήθηκε το φερ πλέι όπως προαναφέραμε. Στο 79’ κοντινό σουτ του Θεοδωρίδη μπλόκαρε ο Κηπουρός και από εκεί και μετά μέχρι το τέλος ο ΠΑΣ πρόσεχε την άμυνά του προσπαθώντας να αιφνιδιάσει με αντεπιθέσεις.

Ο διαιτητής του αγώνα Αναστάσιος Παπαπέτρου στο 68΄απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Πάντο, ενώ με κίτρινες κάρτες παρατήρησε τους Γκούρμα, Παλαιολόγο – Ντάσιο, Πάντο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Μουμίν, Ρότσα (57′ Δέντσας), Μπαϊκαρά (84′ Γκουέι), Παππάς, Θεοδωρίδης, Γκούρμα (72′ Καούνος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Κώτσιος, Κεϊτά, Ανδράλας (46′ Τζάνης), Ντε Βινσέντι (65′ Σιαλμάς), Πατσατζόγλου (46′ Κυριάκος), Φουρτάδο, Μπακαγιόκο.

-Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα και όταν εισήλθαν στο γήπεδο οι οπαδοί του ΠΑΣ, υπήρξε ένταση με τους οπαδούς του Παναιτωλικού και η αστυνομία έκανε χρήση χημικών ουσιών. Μάλιστα υπήρξε παρέμβαση των δύο προέδρων Κωστούλα και Χριστοβασίλη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

-Ένταση υπήρξε και στο τέλος του αγώνα από οπαδούς του Παναιτωλικού που τα είχαν με τον Φουρτάδο και υπήρξε πάλι παρέμβαση της αστυνομίας. Στη διάρκεια του αγώνα κάποιοι οπαδοί του Παναιτωλικού τα έβαλαν με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη μετά την ισοφάριση του ΠΑΣ και υπήρξε παρέμβαση από τον πρόεδρο των γηπεδούχων Φώτη Κωστούλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Στεφάν Ντεμόλ (Προπονητής ΠΑΣ): «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την διοίκηση, τον πρόεδρο και από όλους τους παίκτες του Παναιτωλικού. Μίλησα με τον Φουρτάδο και θέλει να εκφράσει την συγγνώμη του σε όλους τους οπαδούς του Παναιτωλικού. Θεωρώ ότι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες. Είναι κρίμα που τελείωσε με αυτόν τον τρόπο».
Ερωτηθείς για το αν μπορούσε να κάνει κάτι για να διορθώσει το… λάθος, υποστήριξε: «Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό».
Για το αν είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το γκολ του Φουρτάδο, ανέφερε: «Δεν έχουμε τηλέφωνο στον πάγκο».
Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, τόνισε: «Δεν ξέρω, ίσως σήμερα ο Παναιτωλικός να ήταν καλύτερος».
Όσον αφορά τις δηλώσεις του στον αγώνα με τα Τρίκαλα, που είχε αναφέρει «τσίρκο» το πρωτάθλημα, απάντησε: «Ήταν προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Βαζάκα. Μετάνιωσα για αυτά τα λόγια».
Για το αν είχε μετά το τέλος του αγώνα με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ Γιάννινα, δήλωσε: «Δεν μίλησα και δεν είδα τον πρόεδρο».
Για το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του μετά την ισοφάριση των Γιαννιωτών, υποστήριξε: «Θεωρείτε ότι είπα στους παίκτες να κάνουν κάτι τέτοιο; Ανέφερα την απολογία μου. Τι άλλο να πω;»

Μπάμπης Τεννές (προπονητής Παναιτωλικού): «Κάνω αυτό το επάγγελμα γύρω στα 25 χρόνια. Αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει. Θεωρώ ότι ο Παναιτωλικός είναι ο ηθικός νικητής της αναμέτρησης. Εκείνο που με παραξένεψε δεν ήταν το λάθος του Φουρτάδο, αλλά η συμπεριφορά των υπόλοιπων παικτών. Ίσως να μην το κατάλαβε. Αλλά η συμπεριφορά των υπολοίπων ήταν άσχημη. Εμείς στην αρχή κάναμε ένα καλό παιχνίδι και στην συνέχεια, η ομάδα μου έχασε την αυτοσυγκέντρωση. Είναι άσχημο γιατί με μια νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα είχαμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ηρεμήσω την ομάδα, γιατί έκλαιγαν στα αποδυτήρια και όλοι μαζί με εσάς χρειάζεται η ομάδα χρειάζεται την ηρεμία. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά και είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να πω μια καλή κουβέντα για αντίπαλο. Θεωρώ ότι ήρθαν στο Αγρίνιο και μας κλέψαμε. Και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό».
Ερωτηθείς για το τι θα έκανε αν ήταν στην θέση του Στεφάν Ντεμόλ, απάντησε: «Θα έλεγα σε παίκτη μου να αφήσει να βάλει γκολ».

Τάσος Πάντος (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ): «Σέβομαι απόλυτα την πορεία και το ήθος του κ. Τεννέ. Επειδή εκπροσωπώ τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, θα ήθελα να ενημερώσω ότι κανένας παίκτης δεν μπορεί να πάρει απόφαση και να παίξει με την ιστορία της ομάδας. Είναι αλλουνού δουλειά για δώσει εντολή να βάλει κάποιο γκολ. Αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο για την εξέλιξη ενός ματς είναι ο πρόεδρος. Εγώ προσωπικά λυπάμαι για το γεγονός που βάλαμε ένα γκολ που δεν τηρήθηκε το φερ πλέι. Νόμιζαν ότι το έκανε επίτηδες, αλλά δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία των παικτών. Να ζητήσω συγγνώμη στους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού».
Τέλος, για το τι θα περίμενε από την αντίπαλη ομάδα, αν είχε δεχθεί ένα γκολ η ομάδα του, τόνισε: «Αυτή την στιγμή καταλαβαίνω την συμπεριφορά όλων στον Παναιτωλικό. Αλλά αν σας έλεγε ο προπονητής αφήστε την μπάλα να περάσει, τι θα κάνατε; Δεν μπορούμε εμείς να πάρουμε κάποια πρωτοβουλία».

Λουίτζι Τζενάμο (ποδοσφαιριστής Παναιτωλικού): «Χριστοβασίλη είσαι περήφανος για αυτό που έκανες σήμερα; Σήμερα ο κ. Χριστοβασίλης, ο κ. Αγγελής, κ. Τάτσης και ο κ. Ντεμόλ αμαύρωσαν την ιστορία ενός μεγάλου συλλόγου. Έχει δίκαιο ο συνάδερφος. Οι παραπάνω τέσσερις κύριοι έγραψαν ιστορία αρνητική, με την σειρά που τα λέω. Για τον Φουρτάδο να πει στον μάνατζέρ του να αλλάξει χώρα γιατί τον Αύγουστο μπορεί κάπου να τον πετύχουμε».

mikrhΙσόπαλος 1-1 έληξε ο σημερινός αγώνας της αγαπημένης μας ομάδας στο Αγρίνιο. Το αποτέλεσμα αδικεί σίγουρα την ομάδα μας, που ήταν πολύ καλύτερη από την ομάδα του Παναιτωλικού και έχασε πολλές, σημαντικές ευκαιρίες να κερδίσει άνετα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η  βαθμολογική κατάταξη δεν άλλαξε στην κορυφή, αφού και οι πρώτες 5 ομάδες πήραν από έναν βαθμό. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίζει ακάθεκτα το δρόμο της επιστροφής του στην πρώτη κατηγορία. Ο αγώνας βέβαια είχε τις δικιές του ομορφιές, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην κερκίδα….

Επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης μας και όπως ήταν φυσικό η πολιτιστική μας περιήγηση δεν μπορούσε να ξεκινήσει από την Νομαρχία, όπως γίνεται συνήθως. Έτσι λοιπόν επιλέχτηκε η Δόμπολη,  που φυσικά αποδείχτηκε σχετικά γουρλίδικη για την ομάδα μας.

nousias

Έτσι λοιπόν οι φίλαθλοί μας συγκεντρώθηκαν το πρωί και επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία που θα τους μετέφεραν στην πόλη του Αγρινίου. Όλοι μας πιστεύαμε ότι αυτή η πολιτιστική μας περιήγηση στην πόλη του Αγρινίου θα ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς εμείς οι αφελείς πολιτισμένοι φίλαθλοι της ομάδας μας πιστεύαμε ότι κάποια πράγματα στην ζωή μπορούν να εκτιμηθούν, αλλά δυστυχώς αυτό συμβαίνει μόνο σε πολιτισμένους ανθρώπους οι οποίοι φυσικά διαθέτουν μνήμη….

leoforeio

Με πορεία πήγαμε στο γήπεδο του Παναιτωλικού, όπου εκεί φυσικά μας περίμενε μια αρνητική, για εμάς τους αφελείς έκπληξη…. Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να δείξουν ότι σίγουρα δεν διαθέτουν μνήμη (Εγναντία Οδό) και φυσικά άνετα κατατάσσονται στους αχάριστους αγροίκους… Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά δεν κατάφεραν να αποβάλουν το σύνδρομο του πετροπόλεμου και φυσικά το πάρτυ μόλις έχει αρχίσει…… Βέβαια έχουν προχωρήσει οι τυπάκοι σε μερικό εκπολιτισμό, αφού ανακάλυψαν εσχάτως τα καπνογόνα και τα Ακ….. Ω!!!! Τι μεγάλη πρόοδος!!!!

gidia

Αυτό που πρέπει πάντως να τονίσουμε είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος είθιστε να είναι για να παίζουν ποδόσφαιρο οι ποδοσφαιριστές……. Τις ομορφιές αυτές βέβαια δεν τις έδειξε το ευαίσθητο κανάλι που μετέδιδε ζωντανά τον αγώνα…..
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ……….. των αχάριστων….
Στο πλευρό τους οι αγρινιώτες είχαν και τις αστυνομικές δυνάμεις, αφού μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτε. Έτσι λοιπόν, οι υπεύθυνοι για την τήρηση των μέτρων τάξης, είχαν την δικιά τους συμμετοχή στις σημερινές ομορφιές πετώντας δύο δακρυγόνα στο κομάτι της κερκίδας που φιλοξενούσε τους οπαδούς μας….. Τυχαίο??? Δεν νομίζουμε, αν κρίνουμε από το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησαν αρκετοί από τους ένστολους και φυασικά δεν μιλάμε για τα παρατραβηγμένα ιιιιιιιιιιιι….
Φυσικά κανένας τους δεν είχε το στοιχειώδη ανδρισμό να μας πλησιάσει, απλά σύμφωνα με τους παλιούς κανόνες του κάμπου πέτρες από μακρυά….. και φυσικά αρκετό τρέξιμο έξω από το γήπεδο…. Είπαμε σταθερές αξίες….

stoykas

Εμείς όμως πιστοί στο ραντεβού μας και σε αυτό το γήπεδο, τους πήραμε χαλαρά την κερκίδα και τους αναγκάζαμε να βάλουν στην λειτουργία τις σειρήνες για να καλύψουν τις φωνές μας…. Δεκαετία του ’60, άντε του ’70 θύμιζε το γήπεδο…. Εκεί έχουν μείνει…

fonh

Στον αέρα όλοι στην κερκίδα σεν σταματήσαμε ούτε λεπτό να ενισχύουμε την ομάδα μας.

xeria

Έτσι έχουμε μεγαλώσει εμείς με φωνή και χέρια….
Σε ένα ακόμη χωριό παραδώσαμε μαθήματα για το πώς οργανώνεται και γίνεται κερκίδα και τους αναγκάσαμε να έρθουν μπροστά μας να μας κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα….

noymera

Συνήθεια που δύσκολα μπορεί ένας καμπίσιος να την κόψει…
ΠΑΣλιμωτά και άλλα
>> 3 λεωφορεία από Γιάννινα, μαζί με ένα λεωφορείο από την Αθήνα ταξίδεψαν στο Αγρίνιο.
>> Μοιράστηκαν σε όλους τα καινούρια κασκόλ του συνδέσμου και φυσικά έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην κερκίδα μας.
>> Στις 10.45 ξεκίνησε η πολιτιστική περιήγηση μας για το Αγρίνιο. Στις 2.00 ήταν το ραντεβού μας με τα παιδιά της Αθήνας και τους Ι.Χ.ήδες, για να πάμε όλοι μαζί στο γήπεδο.
>> Πρώτη φορά βλέπαμε σωματικό έλεγχο από τους αστυνομικούς στην μία πόρτα του λεωφορείου…. η άλλη κλειστή…
>> Πριν περάσουν καλά καλά δύο χρόνια, μερικοί ξέχασαν τι έγινε στη σήραγγα του Δεματίου.
>> Την επόμενη φορά θα έχουν καλύτερη μνήμη.
>> Προπηλακίστηκαν οι διοικούντες της ομάδας. Τώρα γιατί η ΠΑΕ έβγαλε αυτή την ανακοίνωση, είναι θέμα που χρήζει ψυχολογικής ανάλυσης.
>> Το σύνδρομο των κακών επιλογών και των κακογραμμέων ανακοινώσεων συνεχίζει να κατατρέχει τον κ. Βήττα…. Προχειρογραμμένη, ασύντακτη και ανούσια, περισσότερο από κάθε άλλη φορά η ανακοίνωση. Πιθανότατα θα φταίνε τα δακρυγόνα.
>> Μάλλον θα πρέπει να μάθουν μερικοί ότι δεν θα πρέπει να μπλέκουν στους οσφυοκαμπτισμούς τους τον λαό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ… Ιεροσυλία.
>> Άδεια τα στενά του Αγρινίου… Γιατί άραγε??? Έβρεχε??? Πού ήταν τα αλάνια??? Κρύφτηκαν??? Δεν υπήρχαν κάγκελα ανάμεσα και φοβήθηκαν???
>> Αναιδέστατα πολλά από τα όργανα….. Περισσότερο για κατσαπλιάδες έμοιαζαν. Σίγουρα η φρασεολογία τους δεν αρμόζει στην στολή που φοράνε
>> Εκτός αν έχουν αλλάξει τα ήθη και τα έθιμα  και δεν το πήραμε χαμπάρι.
>> Με το λεωφορείο επέστρεψε στην πόλη μας ο νεαρός φίλαθλος που τραυματίστηκε στο χέρι. Θα υποβληθεί στο Νοσοκομείο της πόλης μας σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Το ρεπορτάζ του αγώνα από το site του κ. Γυφτόπουλου gianninasports.
Με ισοπαλία 1-1 σφραγίστηκε το ντέρμπι του Αγρινίου ανάμεσα στον γηπεδούχο Παναιτωλικό και στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε μια αναμέτρηση με ένταση, δύναμη και πάθος.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ και συγκεκριμένα στο 23’ όταν σε τραβέρσα στην άμυνα του ΠΑΣ ο Χάρης Παππάς με ωραία ενέργεια πέρασε τον Κώτσιο και πριν προλάβει να τον ανακόψει ο Ντάσιος, πλάσαρε τον Κηπουρό και έγραψε το 1-0. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε 1-1 στο 74’ με πλασέ του Φουρτάδο μετά από γέμισμα του Κώτσιου και το γκολ αυτό άναψε τα νεύρα καθώς οι παίκτες του Παναιτωλικού διαμαρτυρήθηκαν για μη τήρηση του Far play από τον επιθετικό του ΠΑΣ, υποστηρίζοντας ότι το γύρισμα της μπάλας στα καρέ του Παναιτωλικού έγινε γι’ αυτό το λόγο και όχι για επίθεση του ΠΑΣ, αφού η μπάλα βγήκε πλάγιο άουτ από τον Παππά λόγω τραυματισμού του Μουμίν. Μάλιστα ο Φουρτάδο πέρασε δύσκολες στιγμές μετά το γκολ που πέτυχε αφού έπεσαν πάνω του όλοι οι παίκτες του Παναιτωλικού και μέχρι να τον βγάλουν από τα χέρια τους οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ των παικτών και μικροσυμπλοκές. Ο ΠΑΣ από το 68’ αγωνίσθηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πάντου, ενώ στις καθυστερήσεις έπαιξε και με 9 παίκτες γιατί ο Φουρτάδο είχε ενοχλήσεις στο πόδι και είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές. Λίγο πριν στο 82’ ένα μπουκάλι που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα βρήκε στο πρόσωπο τον Φουρτάδο και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τημ του ΠΑΣ.
Ο ΠΑΣ με την ισοπαλία αυτή έφτασε στους 54 βαθμούς, έναντι 49 του Παναιτωλικού και 43 του ΟΦΗ. Το ματς έγινε στο κατάμεστο γήπεδο του Αγρινίου όπου δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα, με σκληρές μονομαχίες αλλά και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Δεν έλειψαν βέβαια τα σκληρά μαρκαρίσματα, κυρίως από την πλευρά του Παναιτωλικού, αλλά δεν υπήρξαν ακραίες και αντιαθλητικές ενέργειες. Και οι δύο ομάδες, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, δημιούργησαν ευκαιρίες και η λήξη του αγώνα τις βρήκε σε πλεονεκτική θέση, αφού ΠΑΣ και Παναιτωλικός έχουν μια διαφορά +11 και +6 αντίστοιχα από τον 3ο στη βαθμολογία ΟΦΗ. Συνεπώς στις 11 αγωνιστικές που απέμειναν μπορούν να διατηρήσουν αυτή τη διαφορά και να ανεβούν απευθείας στη σούπερ λίγκα.
Βέβαια σε πιο πλεονεκτική θέση είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού βγήκε αλώβητος στην πιο δύσκολη γι’ αυτόν έδρα του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα «κλειδώσει» και μαθηματικά την επιστροφή του στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Στεφάν Ντεμόλ παρέταξε 4-4-2 ξεκινώντας από την αρχή τον Φουρτάδο ως επιθετικό δίδυμο με τον Μπακαγιόκο και αυτό δείχνει ότι πήγε για να χτυπήσει το παιχνίδι διεκδικώντας το διπλό. Κι αυτό το επιθετικό σχήμα διατήρησε μέχρι το τέλος ακόμα και όταν η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορους ρυθμούς και μέχρι το ημίωρο υπήρχαν πολλές εναλλαγές φάσεων μπροστά από τις εστίες και των δύο ομάδων. Το φιλμ των φάσεων άνοιξε με μια χαμένη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 5’ όταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση ο Μπαϊκαρά. Ο ΠΑΣ άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και σε ένα δίλεπτο έχασε δύο καλές ευκαιρίες. Στο 11’ καλή κεφαλιά του Κώτσιου απέκρουσε σε κόρνερ ο Τζενάμο. Το εκτέλεσε από αριστερά ο Ντε Βισέντι, έπιασε την κεφαλιά το Κεϊτά, αλλά απέκρουσε πάνω στη γραμμή αμυντικός του Παναιτωλικού. Στην αντεπίθεση των γηπεδούχων μια κοντινή κεφαλιά του Παππά μπλόκαρε ο Κηπουρός και στο 22’ σε επίθεση τώρα του ΠΑΣ ένα σουτ από καλή θέση του Κεϊτά κατέληξε στην αγκαλιά του Τζενάμο. Στο 23’ το γήπεδο του Αγρινίου πήρε φωτιά, όταν σε βαθιά μπαλιά στην περιοχή του ΠΑΣ, ο Παππάς βγήκε έξυπνα στον κενό χώρο και αφού απέφυγε τον Κώτσιο και πριν προλάβει να τον ανακόψει ο Ντάσιος με προβολή με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του α’ μέρους αφού μετά το ματς έγινε πιο δυνατό και «φαγώθηκε» στο χώρο του κέντρου.
Η φάση από τις αψιμαχίες των παικτών μετά το γκολ του Φουρτάδο. ΦΩΤΟ panetolikos.grΣτην επανάληψη από ένα σημείο και μετά ο Παναιτωλικός πήγε να διατηρήσει το 1-0 και ο ΠΑΣ προσπαθούσε για την ισοφάριση. Στο 51’ μια κεφαλιά του Ετζενγκουέλε έφυγε άουτ, όπως επίσης και μια καλή κεφαλιά του Κώτσιου στο 61’ σε κόρνερ του Ντε Βισέντι. Στο 68’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πάντος, αλλά παρόλα αυτά ο ΠΑΣ στάθηκε όρθιος και δεν έδειξε σημεία οπισθοχώρησης. Στο 74’ έγινε η ισοφάριση 1-1 με το γκολ του Φουρτάδο που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Η μπάλα είχε  βγει εκτός αγωνιστικού χώρου από τον Παππά λόγω  τραυματισμού του Μουμίν. Το πλάγιο εκτελέστηκε, ο Κώτσιος έκανε ένα γέμισμα προς την περιοχή του Παναιτωλικού για να τηρηθεί όπως εκτιμάται το φερ πλέι, ο Φουρτάδο (προφανώς δεν αντιλήφθηκε τι έγινε) με τον Κούσα διεκδίκησαν τη μπάλα και την έστειλε να δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τους Αγρινιώτες να διαμαρτύρονται ότι δεν τηρήθηκε το φερ πλέι όπως προαναφέραμε. Στο 79’ κοντινό σουτ του Θεοδωρίδη μπλόκαρε ο Κηπουρός και από εκεί και μετά μέχρι το τέλος ο ΠΑΣ πρόσεχε την άμυνά του προσπαθώντας να αιφνιδιάσει με αντεπιθέσεις.

Ο διαιτητής του αγώνα Αναστάσιος Παπαπέτρου στο 68΄απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Πάντο, ενώ με κίτρινες κάρτες παρατήρησε τους Γκούρμα, Παλαιολόγο – Ντάσιο, Πάντο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Μουμίν, Ρότσα (57′ Δέντσας), Μπαϊκαρά (84′ Γκουέι), Παππάς, Θεοδωρίδης, Γκούρμα (72′ Καούνος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Κώτσιος, Κεϊτά, Ανδράλας (46′ Τζάνης), Ντε Βινσέντι (65′ Σιαλμάς), Πατσατζόγλου (46′ Κυριάκος), Φουρτάδο, Μπακαγιόκο.

-Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα και όταν εισήλθαν στο γήπεδο οι οπαδοί του ΠΑΣ, υπήρξε ένταση με τους οπαδούς του Παναιτωλικού και η αστυνομία έκανε χρήση χημικών ουσιών. Μάλιστα υπήρξε παρέμβαση των δύο προέδρων Κωστούλα και Χριστοβασίλη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

-Ένταση υπήρξε και στο τέλος του αγώνα από οπαδούς του Παναιτωλικού που τα είχαν με τον Φουρτάδο και υπήρξε πάλι παρέμβαση της αστυνομίας. Στη διάρκεια του αγώνα κάποιοι οπαδοί του Παναιτωλικού τα έβαλαν με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη μετά την ισοφάριση του ΠΑΣ και υπήρξε παρέμβαση από τον πρόεδρο των γηπεδούχων Φώτη Κωστούλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Στεφάν Ντεμόλ (Προπονητής ΠΑΣ): «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την διοίκηση, τον πρόεδρο και από όλους τους παίκτες του Παναιτωλικού. Μίλησα με τον Φουρτάδο και θέλει να εκφράσει την συγγνώμη του σε όλους τους οπαδούς του Παναιτωλικού. Θεωρώ ότι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες. Είναι κρίμα που τελείωσε με αυτόν τον τρόπο».
Ερωτηθείς για το αν μπορούσε να κάνει κάτι για να διορθώσει το… λάθος, υποστήριξε: «Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό».
Για το αν είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το γκολ του Φουρτάδο, ανέφερε: «Δεν έχουμε τηλέφωνο στον πάγκο».
Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, τόνισε: «Δεν ξέρω, ίσως σήμερα ο Παναιτωλικός να ήταν καλύτερος».
Όσον αφορά τις δηλώσεις του στον αγώνα με τα Τρίκαλα, που είχε αναφέρει «τσίρκο» το πρωτάθλημα, απάντησε: «Ήταν προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Βαζάκα. Μετάνιωσα για αυτά τα λόγια».
Για το αν είχε μετά το τέλος του αγώνα με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ Γιάννινα, δήλωσε: «Δεν μίλησα και δεν είδα τον πρόεδρο».
Για το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του μετά την ισοφάριση των Γιαννιωτών, υποστήριξε: «Θεωρείτε ότι είπα στους παίκτες να κάνουν κάτι τέτοιο; Ανέφερα την απολογία μου. Τι άλλο να πω;»

Μπάμπης Τεννές (προπονητής Παναιτωλικού): «Κάνω αυτό το επάγγελμα γύρω στα 25 χρόνια. Αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει. Θεωρώ ότι ο Παναιτωλικός είναι ο ηθικός νικητής της αναμέτρησης. Εκείνο που με παραξένεψε δεν ήταν το λάθος του Φουρτάδο, αλλά η συμπεριφορά των υπόλοιπων παικτών. Ίσως να μην το κατάλαβε. Αλλά η συμπεριφορά των υπολοίπων ήταν άσχημη. Εμείς στην αρχή κάναμε ένα καλό παιχνίδι και στην συνέχεια, η ομάδα μου έχασε την αυτοσυγκέντρωση. Είναι άσχημο γιατί με μια νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα είχαμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ηρεμήσω την ομάδα, γιατί έκλαιγαν στα αποδυτήρια και όλοι μαζί με εσάς χρειάζεται η ομάδα χρειάζεται την ηρεμία. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά και είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να πω μια καλή κουβέντα για αντίπαλο. Θεωρώ ότι ήρθαν στο Αγρίνιο και μας κλέψαμε. Και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό».
Ερωτηθείς για το τι θα έκανε αν ήταν στην θέση του Στεφάν Ντεμόλ, απάντησε: «Θα έλεγα σε παίκτη μου να αφήσει να βάλει γκολ».

Τάσος Πάντος (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ): «Σέβομαι απόλυτα την πορεία και το ήθος του κ. Τεννέ. Επειδή εκπροσωπώ τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, θα ήθελα να ενημερώσω ότι κανένας παίκτης δεν μπορεί να πάρει απόφαση και να παίξει με την ιστορία της ομάδας. Είναι αλλουνού δουλειά για δώσει εντολή να βάλει κάποιο γκολ. Αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο για την εξέλιξη ενός ματς είναι ο πρόεδρος. Εγώ προσωπικά λυπάμαι για το γεγονός που βάλαμε ένα γκολ που δεν τηρήθηκε το φερ πλέι. Νόμιζαν ότι το έκανε επίτηδες, αλλά δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία των παικτών. Να ζητήσω συγγνώμη στους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού».
Τέλος, για το τι θα περίμενε από την αντίπαλη ομάδα, αν είχε δεχθεί ένα γκολ η ομάδα του, τόνισε: «Αυτή την στιγμή καταλαβαίνω την συμπεριφορά όλων στον Παναιτωλικό. Αλλά αν σας έλεγε ο προπονητής αφήστε την μπάλα να περάσει, τι θα κάνατε; Δεν μπορούμε εμείς να πάρουμε κάποια πρωτοβουλία».

Λουίτζι Τζενάμο (ποδοσφαιριστής Παναιτωλικού): «Χριστοβασίλη είσαι περήφανος για αυτό που έκανες σήμερα; Σήμερα ο κ. Χριστοβασίλης, ο κ. Αγγελής, κ. Τάτσης και ο κ. Ντεμόλ αμαύρωσαν την ιστορία ενός μεγάλου συλλόγου. Έχει δίκαιο ο συνάδερφος. Οι παραπάνω τέσσερις κύριοι έγραψαν ιστορία αρνητική, με την σειρά που τα λέω. Για τον Φουρτάδο να πει στον μάνατζέρ του να αλλάξει χώρα γιατί τον Αύγουστο μπορεί κάπου να τον πετύχουμε».

Σχόλια

Σχολιάστε