Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Τελευταία Νέα

simpas2.jpg

Εξαντλητική και παράλογη η τιμωρία του Δικαιδοτικού οργάνου της ΕΠΑΕ στον προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Ξανθόπουλο.
Αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Εντονή δυσφορία προκάλει η απόφαση του Δικαιοδοτικού  Οργάνου της ΕΠΑΕ να τιμωρήσει τον προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Ξανθόπουλο με 2 μήνες αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους. Η απόφαση είναι πρωτοφανής και κρίνεται απαράδεκτη. Εαν ο κ. Ξανθόπουλος τιμωρήθηκε με δύο μήνες αποκλεισμό, εκείνος ο παίκτης της Κοζάνης ο Αλλιατίδης που δεν σταμάτησε να βρίζει και χειροδικεί, θα έπρεπε να αποβληθεί δια βίου από τα γήπεδα.

Η απόφαση συγκεκριμένα αναφέρει:
“Επέβαλε στο ΤΑΠ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ για την συμπεριφορά του Β. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ (προπονητής) Επέβαλε στον Β. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες (αγώνας της 5-10-2005 με ΠΑΕ ΚΟΖΑΝΗ)”

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας με την ΑΕΚ. Για λόγους τηλεοπτικής κάλυψης το μάτς θα διεξαχθει στις 16:00 (αντί 19:00), την Τετάρτη 26/10.

Απεχώρησε από την σημερινή προπόνηση με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο Προβίδας και μάλλον θα απουσιάσει από το μάτς της Κυριακής. Ο Παλιάγκας και ο Μιχαήλ βρίσκονται με την αποστολή του Ερασιτέχνη στην Κέρκυρα, και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητή.

Σχόλια

Σχολιάστε