Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Επίσημη παρουσίαση του κ. Χριστόπουλου

mikrhΈγινε σήμερα η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας μας κ. Γιάννη Χριστόπουλου στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του Εθνικού μας Σταδίου. Τόσο ο κ. Χριστοβασίλης, όσο και ο κ. Χριστόπουλος έδωσαν το πρώτο στίγμα για τον σχεδιασμό του φετινού ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, οριοθετώντας και τους στόχους της ομάδας. Παρόντες στη συνέντευξη ήταν  τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ κ. Βρόσγος και κ. Χρήστος Παπαγεωργίου, ο κ. Τάτσης προπονητής της Κ17 πέρσι, ο κ. Ιωάννου και ο κ. Δεβελέγκας σαν εκπρόσωποι του ερασιτέχνη, οι εργαζόμενοι στα γραφεία της ΠΑΕ, τηλεοπτικά συνεργεία, δημοσιογράφοι, χομπίστες, και εκπρόσωποι του συνδέσμου μας.
Υπεύθυνος του συντονισμού της συζήτησης ήταν ο Αλέξανδρος Καρύτσας, ο οποίος έχει αναλάβει το κομάτι της επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Αθήνα.
Ο κ. Χριστοβασίλης παίρνοντας το λόγο είπε πως κατέληξε στην επιλογή του κ. Χριστόπουλου επειδή ήξερε την ομάδα σαν βοηθός του κ. Ντεμόλ, ενώ και τα δείγματά του σαν πρώτος προπονητής μετά την φυγή του Βέλγου και μέχρι να έρθει ο κ. Αναστασιάδης ήταν πολύ καλά. Με την έλευση του κ. Αναστασιάδη ο κ, Χριστόπουλος είχε να αναλάβει τον τομέα του σκάουτιγκ και φυσικά ο ίδιος γνωρίζει περισσότερο από όλους του ποδοσφαιριστές που είναι στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Τόνισε ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά που θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, με πρώτο στόχο την γρήγορη παραμονή της ομάδας μας και ότι προκύψει στη συνέχεια.

XRISTOP.XRISTOBSILHS

Ο κ. Χριστόπουλος παίρνοντας τον λόγο στη συνέχεια ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και τον επέλεξε σαν πρώτο προπονητή. Ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΠΑΣ, χωρίς ίχνος λαϊκισμού όπως χαρακτηριστικά τόνισε, που του δίνουν την θετική ενέργεια για να επίτύχει αυτός και η ομάδα, τους στόχους. Στη συνέχεια έθεσε τους 3 στόχους που σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει να επιτευχθούν καθώς είναι παράλληλοι μεταξύ τους που είναι η οικονομική εξυγίανση της ομάδας, η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, τομέα στον οποίο υστερούμε σημαντικά.
Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με αρκετές δυσκολίες, καθώς αναγκάστηκε να αλλάξει τον σχεδιασμό της ομάδας, αφού οι αποφάσεις άλλαζαν συνεχώς. Έτσι λοιπόν ενώ ξεκίνησε ο σχεδιασμός με δεδομένη την άδεια αδειοδότησης, άλλαξε στην συνέχεια, αφού στην αρχή επιτράπηκαν οι ελεύθερες μεταγραφές για παίκτες κάτω των 22 ετών και μετά για παίκτες κάτω των 24 ετών με παράλληλα 3 μεταγραφές ή ανανεώσεις. Τρεις διαφορετικοί λοιπόν σχεδιασμοί σε μικρό χρονικό διάστημα δεν ήταν ότι το καλύτερο για αυτόν και την ομάδα. Παρόλα τις δυσκολίες που υπήρξαν έχουν επιλεχθεί οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα.

giatros

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο ο κ. Χρήστος Παπαγεωργίου ο οποίος θα είναι ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ για την νέα χρονιά, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ μετά την ερχόμενη Γ.Σ. της ομάδας,  υπεύθυνος των υποδομών και φυσικά της Κ-17 και Κ-20.

giatrosmonos

Η προσωπικότητα, η επιστημονική κατάρτιση και το επίπεδο του κ. Παπαγεωργίου αποτελούν τις κατάλληλες εγγυήσεις, για την καλύτερη οργάνωση των υποδομών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,  τομέας που σίγουρα υστερούσαμε όλα τα χρόνια.
ΠΑΣλιμωτά και άλλα.
>>Τέθηκαν από την αρχή από τον κ. Καρύτσα τα πλαίσια που θα κινηθεί η συνέντευξη τύπου, με στόχο να μη γίνει ο πλατιασμός που γινόταν σε άλλες παρόμοιες συνεντεύξεις.
>>Έτσι λοιπόν θα έπρεπε όλες οι ερωτήσεις να είναι γύρω από την παρουσίαση του νέου προπονητή.
>>Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης θα γίνει μετά από τέλος της προετοιμασίας.
>>Παρόλα αυτά ο κ. Καρύτσας αναγκάστηκε να αναφέρει ότι ο αριθμός των διαρκείας είναι 546, ζητώντας συγνώμη εκ μέρος της ΠΑΕ γιατί δεν διέψευσε, κακόβουλα δημοσιεύματα ή αναφορές στην τηλεόραση.
>>Τόνισε ότι η έγκυρη ενημερώση θα είναι μέσω της επίσημς σελίδας της ΠΑΕ, όπου θα ανακοινωθούν και οι μεταγραφές των ποδοσφαιριστών.
>>Τώρα από πού και ως πού ο κ. Τσόλης τα έβγαλε 140 τα διαρκείας…. είναι μια άλλη ιστορία που φυσικά κρίνεται και αξιολογείται ανάλογα από τον κόσμο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
>>Πάντως στη συνέντευξη δεν ήταν παρών, για να του λυθούν οι όποιες απορίες έχει στους μονόλογούς του… Επιλογή του….
>>Αντίθετα ο κ. Μηριούνης ήταν εκεί….. ωσεί παρών βέβαια…. ο μόνος που πέταξε την ξεκάρφωτη ερώτηση… εκτός τόπου και χρόνου….
>>Είχε τον πόνο του ο άνθρωπος για να δεί ποιος πήρε τη θέση του συνρακετίστα λεμονιά…
>>Η απάντηση παρόλο το εκ θέματος ήρθε….. Η κα. Πεζοδρόμου είναι η υπεύθυνη τύπου…..
>>Αρκετά καλός και με χαμηλούς τόνους ο κ. Χριστόπουλος. Έδειξε ότι σέβεται τον κόσμο του ΠΑΣ και έχει κατανοήσει πλήρως τη δυναμική του…
>>Μάλιστα μετά τη συνέντευξη αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους του ΠΑΣ, καθώς θυμήθηκε τους αγώνες με την Καλαμάτα, που είναι η πόλη της καταγωγής του….
>>Το στίγμα του ήθελε να δείξει και ο καλύβας. Δεν γνωρίζουμε με ποια ιδιότητα βέβαια έκανε την ερώτηση. Κάμερα τραβούσε ο άνθρωπος….
>>Για ποιόν τράβαγε άλλη ιστορία….. δεν τον ρωτήσαμε….
>>Αυτός ρώτησε βέβαια για το πρόγραμμα της προετοιμασίας….
>>Πάντως δεν ήταν σωστό να γελάσουν στην αίθουσα…
>>Ο κ. Καρύτσας του υπενθύμισε ότι εδώ και αρκετό καιρό είναι αναρτημένο το πρόγραμμα στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ….
>>Δεν ξέρουμε τι φοβήθηκε ο κ. Γιαννάκης και δεν ακολουθούσε τον κ. Πότση στη διπλανή αίθουσα που ήθελε να του δείξει ένα έγγραφο για να του λυθούν οι απορίες που είχε.
>>Ίσως δεν ήθελε να έχει στα νώτα του στους οργανωμένους.
>>Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά…. λέει η παροιμία….
>>Έλα τον τοίχο τοίχο λέει ο δημοτικό τραγούδι…..
>>Ορέ Γιάν παιδί μου….. γιατί δεν μας έλεγες ποιος έτρεμε (πιθανότατα από συγκίνηση) και δεν μπορούσε να γράψει????
>>Τελικά διέρευσε η  μεταγραφή. Είναι ο Κωστάκης.
Σχόλια

Σχολιάστε