Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Κέρκυρα-ΠΑΣ 0-2 Παγανέλια Πελατάκια

77061_10151351797774047_1070445442_nΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κέρδισε με 2-0 την ομάδα της Κέρκυρας στρο νησί των Φαιάκων. Ο αγώνας διεξήχθηκε σε άσχημες γηπεδικές συνθήκες και ο ψυχωμένος ΠΑΣ πήρε την νίκη με δύο γκολ που πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο ο Λίλα και Ντεβισέντι. Στα αρνητικά της συνάντησης, οι συνεχόμενες άσεμνες χειρονομίες του Ζουμπουλάκου, που πέρασαν ατιμώρητες, από τον απαράδεκτο σήμερα διαιτητή του αγώνα κ. Κομίνη.

Ο ΠΑΣ Γιαννινα έδειξε σήμερα την αποφασιστικότητα, το πάθος και τη δύναμη που χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη. Οι παίκτες μας χόρευαν  πάνω στο πολύ άσχημο τερέν του γηπέδου και η νίκη ήρθε φυσιολογικά.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Χριστόπουλος, δεν μας επιφύλλαξε καμιά έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας. Υπήρχαν σαφέστατα μεγάλες δυσκολίες ειδικά για την ομάδα μας που μπορεί και παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος ήταν τροχοπέδη για την σωστή ανάπτυξη, αλλά παρόλα αυτά οι ποδοσφαριστές μας μπήκαν δυνατά στον αγώνα και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Η ομάδα της Κέρκυρας περιορίστηκε σε γεμίσματα, που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ευκαιρίες αν γινόταν λάθη στην αμυντική μας διάταξη. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ και έται πήγαν και οι δύο στα αποδυτήρια με το άγονο 0-0.

 

2

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε ακόμη πιο δυνατά στον αγώνα και πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ με το Λίλα στο 49ο λεπτό. Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα μπροστά στην κερκίδα που ήταν τοποθετημένοι οι οπαδοί μας. Τα πράγματα έγινα ακόμη πιο εύκολα για την ομάδα μας, αλλά μετά από 5 λεπτά, αποβλήθηκε ο Πάντος με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα και παίκτες της Κέρκυρας αναθάρησαν. Πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έκλεισαν την ομάδα μας στα καρές της, χωρίς όμως ουσιαστικά να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία.

 

1

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κλείδωσε τον αγώνα με το γκολ που πέτυχε ο Ντεβισέντι στο 63ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος τη σύγχηση που επικράτησε στη μικρή περιοχή της αντίπαλης ομάδας. Ένα γκολ που ουσιαστικά γέμισε με απογοήτευση την ομάδα της Κέρκυρας, αφού σε καμιά περίπτωση δεν έδειξαν ότι μπορεί να πετύχουν γκολ. Αντίθετα οι παίκτες μας έφτασαν κοντά σε ένα τρίτο γκολ, κυρίως με τον Βίλλα που αντικατέστησε τον Ίλλιτς στο 54ο λεπτό. 

Μπορεί το τρίτο γκολ για την ομάδα μας να μην ήρθε, αλλά η εικόνα ήταν μαγική για την ομάδα μας, η οποία έδειχνε ότι μόνο αυτή υπήρχε στο γήπεδο. Έτσι λοιπόν με την υποστήριξη των οπαδών της που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν έφτασαν στην μεγάλη νίκη.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να κατακρίνουμε και να καταγγείλουμε την απράδεκτη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας κ. Ζουμπουλάκη. Προφανώς εκνευρισμένος από τις σακούλες που έτρωγε πότε από τον κοροβέση, πότε από τον Ντεβισέντι και πότε από τον Βίλλα, γύρισε στην κερκίδα και έκανε άσεμνες χειρονομίες. Μία του έφταιγαν τα γεννητικά όργανα και τα έπιανε, την άλλη πάθαινε αγγείλωση το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του…

Οι οπαδοί μας είχαν την εμπειρία και το καθαρό μυαλό και δεν αντέδρασαν στις προκλήσεις του ποδοασφαιριστή. Τέτοιες συμπεριφορές όμως δεν θα πρέπει να μένουν απαρατήρητες από τους διαιτητητές, κάτι που δυστυχώς έγινε σήμερα.

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα

>>Πολλές οι σημερινές δυσκολίες προσέγγισης στο νησί των Φαιάκων.

post-15-1355003100_thumb>>Απαγορευτικό μέχρι στις 4.00 που θα έφευγε το καράβι, αλλά και αυτό δεν ήταν σίγουρο…

>>Ξεκινήσαμε τελικά στις 4.15, ξέροντας ότι μπορεί θα χάσουμε το πρώτο ημίχρονο σίγουρα, μπορούσε και παραπάνω.
>>Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το  πλοίο, τα νέα δεν ήταν και τόσο ευχάριστα γιατί οι πληροφορίες έλεγαν ότι το ματς μπορούσε και να μη γίνει ο αγώνας, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.
post-15-1355003224_thumb>>Όλα πήγαν καλά ο αγώνας έγινε, εμείς προλάβαμε όλο το δεύτερο ημίχρονο….
>>Η πορεία ήταν όλα τα λεφτά… Συνεχόμενη βροχή και πολύ τρέξιμο, για να προλάβουμε τον αγώνα..
>>Τα στενά όλα άδεια… Ρε μάγκες ούτε ένας??? Ούτε έτσι έστω από τα 50 μέτρα για τον χαβαλέ…
>>Όταν φτάσαμε στο γήπεδο, τότε πάνω από την κερκίδα τους οι συνηθισμένες μαγκιές..
>>Έψαχναν τον δάσκαλο, από απόσταση φυσικά, γιατί μέσα και πάλι τουμπεκί όπως και πέρσυ…
>>Ασταμάτητη η βροχή σε όλο τον αγώνα. Ασταμάτητη και η ομάδα όμως… Αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα.
>>  Έκπληκτος έμεινε ο υπεύθυνος των μέτρων όταν είδε τον δάσκαλο… Μάλλον αλλιώς του τον είχαν περιγράψει.
>> Κανονικά και η επιστροφή στο λιμάνι, Χωρίς κανένα πρόβλημα.
>>Μάλιστα τα πειράγματα με τους παίκτες ήταν ατελείωτα… Οικογενειακό κλίμα.
post-15-1355003269_thumb>>Όλοι άκουσαν συνθήματα με το όνομά τους.
>>Αποθεώθηκε όπως ήταν φυσικό ο προπονητής της ομάδας μας και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκος.
>>Συνέχεια καλών αποτελεσμάτων για τα τμήματα υποδομών. Ισόπαλη ήρθε η Κ-20 με 2-2,  με την ομάδα της Κέρκυρας, ενώ η Κ-17 κέρδισε με 1-0 την ομάδα του Πανθρακικού.
>>Πού να τα βλέπαμε αυτά τα προηγούμενα χρόνια που πήγαινε ο ένας κατακέφαλος πίσω από τον άλλο. Άλλα πράγματα  στις υποδομές φέτος.
>> Κουβέντα η κ. Αντωνίου όταν φίλαθλος φώναξε στον Πάντο γιατί δεν της λέει αν έκανε προσφυγή… Ο Τάσος ευγενέστατα απάντησε ότι υπήρχε παρανόηση..
>> Τεράστια η σοβαρότητα που υπήρχε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο καράβι. Όλοι μαζί στο πίσω σαλόνι, και φυσικά καμιά σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

>>Εύγε στο προπονητικό τιμ, στον κ. Νιαρχάκο και στους ποδοσφαιριστές για το άψογο κλίμα.

>>Τελικά Βαγγελάκη, τι έγινε?? Ξεπαστρέφτηκες και η ομάδα βρήκε τα πατήματά της??? Ε ρε γλέντια. Νύχτα περνάς από τα Γιάννινα και με περούκα…

Ρεπορτάζ του αγώνα από το site super-fm του κ. Γιαννάκη:
Το ματς καθυστέρησε να ξεκινήσει 20 λεπτά, αφού το γήπεδο έχει πολλές λίμνες.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Λεόν (55′ Διαμαντόπουλος), Μοντέιρο, Κοντοδήμος, Τσοκάνης (61′ Καραλής), Ζουμπουλάκης, Βασιλόγιαννης (84′ Σίμωσης).
Στον πάγκο θα είναι οι: Στρατηλάτης, Καραλής, Διαμαντόπουλος, Κρητικός, Τσουμάνης, Γκούμας, Σίμωσης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φέγκρους, Λίλα, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (54′ Βίλα), Ντε Βινσέντι (90′ Αυγενικού), Γεωργίου (65′ Γεωργίου), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης.
Στον πάγκο θα είναι οι: Ταμπάσης, Οικονόμου, Βίλα, Γιάκος, Κεϊτά, Νικλητσιώτης, Αυγενικού.

Το φιλμ του αγώνα
4′ Ο Ίλιτς πήρε την πάσα από κεφαλιά του Ντε Βινσέντι, δεν μπόρεσε να κοντρολάρει την μπάλα με το στήθος και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί τετ-α-τετ με τον Αναστασόπουλο.
15′ Σουτ του Μπουκουβάλα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ.
19′ Μακρινό σουτ του Πάντου, στην γκαλιά του Αναστασόπουλου η μπάλα.
27′ Γέμισμα από τον Ζουμπουλάκη, ο Μπάρκογλου πέτυχε το γκολ μετά την άστοχη έξοδο του Φέγκρους, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.
28′ Διακοπή του αγώνα λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Επανεκκίνηση του ματς μετά από 15 λεπτά
36′ Σέντρα του Ζουμπουλάκη, γυριστή κεφαλιά του Τσοκάνη, η μπάλα λίγο άουτ.
49′ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Λίλα, η μπάλα πάνω από τον Αναστασόπουλος και 0-1!
56′ Κοντρόλ της μπάλας με το χέρι από τον Πάντο, τραβηγμένη 2η κίτρινη και αποβολή.
58′ Από εκτέλεση φάουλ, κεφαλιά του Κολοβέτσιου προς τα πίσω, παραλίγο το αυτογκόλ.
63′ Προσπάθεια αντεπίθεσης του Ντε Βινσέντι, η μπάλα κόλλησε στα νερά, φάση διαρκείας με σουτ από Γεωργίου και Βίλα που κόλλησαν μπροστά από τον Αναστασόπουλο, ο Ντε Βινσέντι με προβολή τελικά το 0-2!
68′ Μακρινό σουτ του Μπάρκογλου, απόκρουση του Φέγκρους, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος, βλεπόντάς τους σήμερα να “χορεύουν” στη βροχή και να κατακτούν μια πολύ σπουδαία νίκη με 0-2, με γκολ των Λίλα και Ντε Βινσέντι. Μάλιστα ο τελευταίους ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους MVP του αγώνα.
Από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος έκανε λόγο για λάθος απόφαση του διαιτητή να αφήσει να διεξαχθεί το ματς σε τέτοιες συνθήκες.
Χριστόπουλος: “Πάμε για το κερασάκι με ΠΑΟΚ”
«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το ματς και να μιλήσουμε για τακτική. Προετοιμαστήκαμε πάνω στις αδυναμίες της Κέρκυρας, αλλά έγινε ένα ματς κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Είδαμε ότι σήμερα το ματς πήγε σε δύναμη, μυαλό και ψυχή και ανταποκριθήκαμε, τα δώσαμε όλα και πήραμε μια σπουδαία νίκη, μεγάλη βαθμολογικά. Έμεινε 1 ματς με τον ΠΑΟΚ για να τελειώσει ο α’ γύρος, το σκεφτόμαστε από σήμερα κιόλας και θα προσπαθήσουμε αν είναι δυνατόν να βάλουμε και το κερασάκι στην τούρτα για να κάνουμε καλές γιορτές».
Για το αν με αυτήν τη νίκη η ομάδα μένει στην κατηγορία: «Μας λείπουν 4 νίκες για την παραμονή, όταν τις κάνουμε θα ξαναμιλήσουμε για κάτι άλλο».

Άκης Μάντζιος: “Λάθος που έγινε το ματς”
Πρώτα απ’ όλα είναι απαράδεκτο που έγινε το ματς. Όσοι αποφάσισαν να γίνει δεν σεβάστηκαν τους πρωταγωνιστές, που είναι οι παίκτες. Αδιανόητο να παίζεται αγώνας σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήγε καθαρά στη δύναμη, τη μονομαχία και την τύχη. Τη δύναμη και την μονομαχία τα είχαμε κατά κράτος και ήμασταν καλύτεροι μέχρι το πρώτο γκολ, δεν είχαμε όμως τύχη και δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Δύσκολο με τέτοιο αγωνιστικό χώρο να επανέλθεις στο ματς. Η προσπάθεια έγινε και από τους 22 παίκτες, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών μας.
Βλέπουμε τώρα το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και θα σχεδιάσουμε με τη διοίκηση τι ενισχύσεις μπορούμε να κάνουμε τον Ιανουάριο να έχουμε περισσότερο πάθος και να είμαστε καλύτεροι».

Για το μεταγραφικό πλάνο είπε: «Είναι δύσκολο Δεκέμβρη μήνα και όταν δεν έχεις και πολλές επιλογές, δύσκολο να βρεις καλό και ελεύθερο και κάτω των 24 ετών. Πρέπει να βρούμε όμως. Αν και είναι δύσκολο ένα τέτοιο μεταγραφικό πλάνο, θα το παλέψουμε. Αποφασίσαμε για άνω των 24 ετών να πάρουμε επιθετικό.
Ήταν μια ήττα μέσα στην έδρα μας, ευελπιστούμε να πείσουμε στους παίκτες να αφήσουμε την ήττα στην άκρη. Παίζουμε με Πανθρακικό και πρέπει να κλείσουμε καλά τη χρονιά. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά έχουμε νέα παιδιά και πρέπει να τα βοηθήσουμε, γιατί ο δρόμος είναι μεγάλος».

Για την αποβολή Πάντου και πως επηρέασε: «Στο β’ μέρος ο αγωνιστικός χώρος έγινε κάκιστος. Κόπηκε ο αέρας που ήταν αρχικά υπέρ του ΠΑΣ, όλα κόντρα ήταν για μας. Δεν φάνηκε η αποβολή. Δεν μπορούσες να τρέξεις με την μπάλα. Ήταν λάθος η απόφαση να γίνει το ματς».

Σχόλια

Σχολιάστε