Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Βέροια-ΠΑΣ 2-2 Δεν πειράζει αλάνια! Τέτοιο πάθος και τσαμπουκά θέλουμε να βλέπουμε εμείς!!

mikrhsiteΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ήρθε ισόπαλος στη Βέροια με 2-2, αν και είχε προηγηθεί με 0-2, πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου χάρη σε  ένα γκολ του Ίλιτς στο 5ο λεπτό και του Κοροβέση στο 28ο λεπτό. η ομάδα της Βέροιας αντέδρασε και με 2 αρκετά τυχερά γκολ ισοφάρισε πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

 

 

Όλοι γνωρίζαν ότι ο αγώνας στη Βέροια, θα ήταν πολύ δύσκολος για την ομάδα μας, επειδή η τοπική ομάδα προερχόταν από συνεχόμενες ήττες, και ο μπακαλόγατος θα προσπαθούσε να δέσει τον αγώνα από όλες τις μεριές. Παρόλα αυτά οι παίκτες μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, αποφασισμένοι για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

ORKOSsite

Κοντά τους ήταν και οι οπαδοί της ομάδας που πίστευαν και αυτοί, ότι η ποιοτική διαφορά της ομάδας μας θα είναι τέτοια, που δεν θα μπορέσουν να την βλάψουν εξωγενείς παράγοντες. πολύ πριν ξεκινήσει ο αγώνας είχαν κερδίσει την μάχη της κερκίδας.

 

XERIAsite

Όλοι μας γνωρίζαμε ότι η ποδοσφαιριστές μας χρειαζόταν τη στήριξή μας σε αυτόν τον αγώνα, για να ξεπεράσουν τα αρνητικά αποτελέσματα στους μέχρι τώρα εκτός έδρας αγώνες.

Η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα με πολύ σωστούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς δίνοντας αρχικά χώρο στους γηπεδούχους που είχαν ουσιαστικά περισσότερο άγχος. 

 

siteGOALILIC

 

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ίλιτς πέτυχε το 0-1 αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ίλιτς έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-2, αλλά το σούτ μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο αντίπαλος τρεματοφύλακας με τα πόδια.

Η ΠΑΣ με το το γκολ έδειξε ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, κυριαρχώντας στο χώρο του κέντρου, απέναντι στην ομάδα της Βέροιας, που προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της μέσα στο γήπεδο. Η τοπική ομάδα ουσιαστικά όμως ήταν ακίνδυνη, καθώς η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας ήταν πολύ καλή.

Η καλή κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου και το πάσιγκ γκέιμ που έπαιζε η ομάδα μας έδειχνε ότι αυτή ήταν που θα πλησίαζε και πάλι στο γκολ. Ο Τσουκαλάς χάνει απίστευτη ευκαιρία, αφού κατέβασε θαυμάσια την μπάλα απέφυγε τον αντίπαλο του, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήτνα απελπιστικά άστοχο πάνω από τα δοκάρια.

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 28ο λεπτό, όταν ο Στρούνα, έβγαλε θαυμάσια κάθετη μπαλιά  στην πλάτη της άμυνας της βέροιας, που είχε ανεβεί ψηλά, προσπαθώντας να βγάλει τον Ίλιτς και τον Κοροβέση σε θέση οφ-σάιντ.

 

SITEgoal2oKORO

Ο Σέρβος επιθετικός μας με μια κίνηση αλτρουϊσμού, έδωσε την μπάλα στον Κοροβέση που απλά έσπρωξε την μπάλα στο άδειο αντίπαλο τέρμα.

Οι παίκτες της Βέροιας έδειχναν να τα έχουν χαμένα… Ακόμα πιο χαμένα έδειχνε να τα έχει ο Μάνταλος και οι συν αυτώ, αφού δεν τους έβγαινε τίποτε μέχρι εκείνη την ώρα.

 

SITEgoal1-2

Η Βέροια μείωσε σε 1-2 μετά από ένα αρκετά τυχερό και σπάνιο γκολ που πέτυχε, στο 32ο λεπτό.

 

goal2-2SITE

Και σαν να  μην έφτανε αυτό, μετά από 7 λεπτά δεχτήκαμε την ισοφάριση με ένα ακόμη πιο τυχερό γκολ, αφού η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια, και κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του ανήμπορου και πάλι να αντιδράσει Βελλίδη. Η φωτό είναι χαρακτηριστικότατη και δείχνει πως κατάφερε η μπάλα και πέρασε …..

Σίγουρα η εικόνα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, δεν έδειχνε ότι αθ δεχτούμε 2 γκολ, αρκετά τυχερά, καθώς η ομάδα της Βέροιας έδειχνε να μην μπορεί να απειλήσει. με τα σφυρίγματα του μάνταλου, όμως κέρδιζε τις ευκαρίες από τα στημένα που εκτελούσε. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχασε καμιά ευκαιρία από οργανωμένη προσπάθεια.

 

MANTALOSsite

Αντιθέτως η ομάδα μας έπαιζε την μπάλα κάτω, και οι ευκαιρίες της ήτνα από οργανωμένες επιθέσεις. Στα αξιοπερίεργα του πρώτου ημιχ΄ρονου (για τους μη μυημένους) ήταν ότι ο διαιτητής της συνάντησης φόρτωσε με κάρτες την αριστερή μας πλευρά (Μιχαήλ, Κοροβέσης), σε θεατρινίστικα πεσίματα των αντιπάλων και ειδικά του Γεωργιάδη. Αντιθέτως πέρασαν πειθαρχικά ατιμώρητα τα χτυπήματα με αγκωνιές των παικτών της Βέροιας, σε περιπτώσεις μάλιστα που ο διαιτητής σφύριξε τις παραβάσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να είναι και πάλι αποφασισμένη, αλλά τα σφυρίγματα πλέον είχαν φτάσει στα όρια της γελοιότητας. Ο Μάνταλος έδειξε την 2η κίτρινη στον Λίλα, όταν ο τλευταίος έδιωξε την μπάλα μετά από φάουλ που σφυρίχθηκε στον Κολοβέτσιο. Η κίνηση του Λίλα δεν ήταν ούτε διαμαρτυρίας, αλλά ούτε κίνηση καθυστέρησης, αφού ο αντίπαλος παίκητς ήταν στο έδαφος και οι παίκτες της βέροιας έδειχναν ότι δεν είχαν τη διάθεση να εκτελέσουν γρήγορα το φάουλ.

 

klamaLILAsite

Ο παίκτης του ΠΑΣ ξέσπασε σε λυγμούς λίγο πριν αποχωρήσει από το γήπεδο. Πάντως αναμενόμενη ήταν ότι οι παίκτες μας δεν θα έβγαζαν τον αγώνα με 11 παίκτες και αυτό είχε διαφανεί, από την ευκολία που πήραν τις κάρτες.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Παντελίδης, πριν από την αποβολή του Λίλα είχε δώσει την εντολή στον Ντεβισέντι να κάνει πιο εντατικό το ζέσταμά του καθώς αυτός θα αποτελούσε την πρώτη αλλαγή. Η κόκκινη κάρτα του άλλαξε τα σχέδια και μπήκε ο Κεϊτά στην θέση του Τσουκαλά.

Παρά την αποβολή η ομάδα εξακολούθησε να δείχνει την πρόθεση για να παίξει ορθολογιστικό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω. Ο Βίλα έχασε την μεγάλη ευκαιρία, 10 λεπτά αργότερα, όταν το σουτ που επιχέιρησε, κόντραρε την τελευταία στιγμή και πέρασε μόλις λίγα εκατοστά από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα της Βέροιας. Ο Ντάσιος μπαίνει σαν αλλαγή στη θέση του κουρασμένου Βίλα, παίρνει τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ ο Στρούνα προωθείται στα χαφ.

Ο Μάνταλος συνέχιζε τα δικά του….

 

NIARXAKOSsite

Αποβάλλει Νιαρχάκο, Παντελίδη από τον πάγκο της ομάδας μας. Σπάνιο να αποβάλλονται δύο μαζί…. Μάνταλος είναι κάτι θα ξέρει παραπάνω…

 

odhgiesSITE

Ο Παντελίδης λίγο πριν περάσει έξω, δίνει την εντολή στον Ντεβισέντι να περάσει στον αγώνα στη θέση του Ίλιτς που φαινόταν ότι ένοιωθε ενοχλήσεις στο πόδι του.

Παρόλα αυτά και πάλι ο ΠΑΣ προσπαθούσε να παίξει μπάλα, ενώ οι παίτκες της βέροιας, προσπαθούσαν να απειλήσουν με τα στημένα δώρο του Μάνταλου.

 

TERMASBAllidisSITE

Ο Βελίδης έκανε δύο πολύ καλές αποκρούσεις και ουσιαστικά κράτησε το 2-2.

Ο διαιτητής κ. Μάνταλος, σε μια σπάνια κρίση συνειδήσεως δίνει την κίτρινη κάρτα σε παίκτη της Βέροιας, για θέατρο μέσα στην περιοχή, σε μια φάση που είχε τελειω΄σει μα΄λιστα και η ομάδα μας ήτνα έτοιμη να βγει στην αντεπίθεση.

 

telikoSKORsite

Το τελικό σφύριγμα του βρήκε τελικά τις δύο ομάδες ισόπαλες. το τελικό αποτέλεσμα αδικεί κατάφορα την ομάδα μας, που ήτνα καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά σίγουρα, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι καλός, με βάση τις ιδιάζουζες συνθήκες του αγώνα.

 

xeirokrothmaSITE

Οι παίκτες μας αποθεώθηκαν από τους οπαδούς μας, ενώ ήταν εμφανέστατη η απογοήτευσή τους, γιατί πίστευαν ότι μπορούσαν να πάρουν την νίκη, που πάλεψαν για αυτή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα

>>Οι δυσκολίες του αγώνα γνωστές…. έχουμε δει τόσα και τόσα στην Βέροια

>>Για αυτό άλλωστε πήγαμε και προετοιμασμένοι ψυχολογικά

>> Με λεωφορείο η πολιτιστική μας περιήγηση…. Αυτά για τους έχοντες απορίες…

>>Απόντες τα μαλλιαρά… Δικαιολογημένα αφού γιόρταζαν τα 25 χρόνια από την ίδρυση των Spider Kickers, με μια πολύ συναυλία και after party που κράτησε μέχρι τον πρωινό ήλιο.

>>Ζωντανή διαφήμιση της πόλη μας στο είδος που παίζουν…

 

PANOsite

>>Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε νωρίς για να είμαστε παρόντες στο ζέσταμα των ποδοσφαιριστών μας…

 

STOYKASKOYMPHSsite

>>Νιώθαμε ότι είχαν την ανάγκη της ψυχολογικής μας στήριξης… Η εμπειρία μας τόσα χρόνια αυτό μας έδειχνε…

>>Πολλά είναι τα μέλη μας που ταξίδεψαν με ΙΧ, καθώς είχαν ανάγκη για την γρήγορη επιστροφή.

>>Για τα δύσκολα είναι οι Blue Vayeros το έχουμε ξανατονίσει…

 

MPEKsite

>>Στα δύσκολα υπάρχει επιστράτευση στις παλιές καραβάνες…. Έτσι λοιπόν, Μπεκ και Τσε ήταν στο τύμπανο του συνδέσμου μας.

 

tympanoTSELIOSsite

>>Διακριτική και ευγενέστατη θα λέγαμε η παρουσάι των αστυνομικών.

>>Πολλοί ήταν αυτοί στην πόλη μας που έλεγαν για αστυνομοκρατούμενη Βέροια, επειδή θα υπήρχαν 100 αστυνομικοί.

>>Προφανώς δεν έχουν πάει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες…

 

STOYKASXRISTOsite

>>Το μόνο παράδοξο και παράλογο θα λέγαμε, ήταν ότι τους πείραξε ο Περού, που ήταν ανεβασμένος στα κάγκελα.

>>Μην τα θέλουμε και όλα στην εντέλεια…

>>Τιμήθηκαν πριν από τον αγώνα, ο κ. Πάτρας και ο κ. Σκόρδος που την προηγούμενη χρονιά είχαν σώσει τη ζωή του ποδοσφαιριστή της Βέροιας Μπάρμπα.

>>Τον κ. Σκόδρο τον τίμησε και ο διαιτητής της συνάντησης και για αυτό τον απέβαλε.

>>Στον κ Παντελίδη πήγε ο Κοροβέσης να πανηγυρίσει το 2ο γκολ, μαζί με όλη την ομάδα. Αν και αυτό δεν λεέι τίποτε σε μερικούς για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα δεν μπορεί να κάνουμε τίποτε εμείς…

>>Στην πόλη μας είναι ο Τάσος Πάντος. Εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο και ήρθε να δει το φίλο του τον Νιαρχάκο και όχι μόνο…

>>Τελικά κάτι δεν του πηγαίνει καλά του μπακαλόγατου… Βοσκάκης και Μάνταλος οι εντεταλμένοι…. Η συγκομιδή 1 βαθμός…

>>Ο Άρης πλήρωσε πάντως ακριβά τις αποβολές του Βοσκάκη. Τις απουσίες τις εκμεταλλεύθηκε ο Πλατανιάς και τον κέρδισε.

>>Κέρδισε και βάζελος τον Εργοτέλη!!! Τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Έκανε ομαδάρα φαίνεται ο Αλασκούζος!!! Έτσι είναι αυτά…

>>Τα υπόλοιπα φυσιολογικά… Ανατροπούλα ο Πανιώνιος φυσικά στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

>>Στο 1,30 είχε πάει ο άσσος στη Βέροια. ΚΟΥΒΑΣ λοιπόν…

>>Τετάρτη ο αγώνας κυπέλου με τον Αιγινιακό.

>>Ακολουθούν 2 εντός αγώνες με Πλατανιά και φόφη.

Ρεπορτάζ του αγώνα από τον super-fm

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βέροια: Αναστασόπουλος, Μπεν, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Τραπ( 67΄Ζεζίνιο), Μρντάκοβιτς, Μπαργκάν (90′ Μάνος), Ορέστες, Σισοκό, Καλτσάς, Σιόντης (84′ Σεγκούντο).
Στον πάγκο θα είναι οι: Πέρεθ, Αποστολόπουλος, Τζιμογιάννης, Σεγκούντο, Ζεζίνιο, Βεργώνης, Μάνος
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Βίλα( 75΄Ντάσιος ) , Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς,       ( 83΄Ντεβισέντι ) Τσουκαλάς (73′ Κεϊτά), Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Στρούνα, Λίλα.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Αμπάρης, Κεϊτά, Βισέντο, Ντε Βινσέντι, Κρητικός, Ντάσιος, Αυγενικού.
Το φιλμ του αγώνα:
4΄φαουλ εξω από την περιοχή το σούτ του Μπέν αποκρούει η άμυνα του ΠΑΣ
5΄ΓΚΟΛ ο Ιλιτς κέρδισε την μπάλα από λάθος γύρισμα του Σιόντη, πλάσαρε και έκανε το 0-1
6΄δεύτερη ευκαιρία για γκολ για τον ΠΑΣ με τον Ιλιτς διώχνει με τα πόδια ο Αναστασόπουλος
27΄πολύ καλή ενέργεια του Τζιμόπουλου κάνει την πάσα στον Τσουκαλά που από καλή θέση σουτάρει ψηλά αουτ
28΄ΓΚΟΛ σε κάθετη πάσα του Στρούνα  προς τους Ιλιτς και Κοροβέση ο πρώτος πασάρει στον δεύτερο που κάνει το 0-2
32΄ΓΚΟΛ από κόρνερ του Μπέν ο Καλτσάς με διαγώνιο σουτ κάνει το 1-2
39΄ΓΚΟΛ απο σουτ εξω από την περιοχή του Μπαρκάν κάνει το 2-2
ημίχρονο
55΄κόρνερ του Στρούνα ανάποδο ψαλιδάκι του Μπέριου η μπάλα αουτ
68΄τραγικό λάθος του Βελίδη σε έξοδο που πραγματοποίησε ο Μρντάκοβιτς πλάσαρε ο Κολοβέτσιος έσωσε πάνω στην γραμή
69΄δεύτερη κίτρινη – κόκινη στον Λίλα
74′ Σουτ του Βίλα σχεδόν από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα μισό μέτρο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αναστασόπουλου σε κόρνερ.
79′ Αποβολή από τον πάγκο των Παντελίδη και Νιαρχάκου.
93΄μακρινό σουτ του Ζεζίνιο ο Βελίδης εδιωξε στο παραθυράκι του σε κόρνερ

Μικρά-Μικρά
-Μια σπάνια και εξαιρετική κίνηση fair-play της Βέροιας, η οποία βράβευσε τους δύο γιατρούς του ΠΑΣ Γιάννινα, Κώστα Πάτρα και Φίλιππο Σκόρδο που πέρυσι έσωσαν τη ζωή του Μπάρμπα. Το βραβείο παρ’εδωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας. Τους γιατρούς του ΠΑΣ καταχειροκρότησαν οι φίλαθλοι.
-Περίπου 200 Γιαννιώτες στην εξέδρα.
-Μήνυμα κατά του ρατσισμού και στο σημερινό παιχνίδι.
Πικρία από το πώς διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα και αιχμές για τη διαιτησία, κυρίως για την αποβολή του Λίλα, επειδή κλώτσησε την μπάλα, άφησε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη τύπου. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση κάποιων παικτών, αλλά όχι όλων και αναφέρθηκε στην επιλογή του να ξεκινήσει σήμερα με τον Μπέριο και να περάσει αμυντικό χαφ τον Τζημόπουλο.
Ο Στόικα από την πλευρά του μίλησε για ατυχία και για κοινή γλώσσα που ψάχνει ακόμα μέσα στα αποδυτήρια.
Παντελίδης
«Η γεύση δεν μας αρέσει και είναι πικρή. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν πολύ, όμως είναι πικρή η γεύση όταν προηγείσαι  με 2-0 και φαίνεται εύκολο να το κρατήσεις. Φταίμε κι εμείς αλλά και κάποιος άλλος έκανε λάθος σήμερα. Δεν είναι δουλειά μου, όμως, να ασχοληθώ. Μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς. Συνεχίζουμε.Έχουμε κύπελλο την Τετάρτη και θα ασχοληθούμε μ’ αυτό.
Για το ποιος άλλος έφταιξε, απάντησε: «Δεν θα ήθελα να επεκταθώ».
Για τα πρώτα 30 λεπτά κι αν είναι σημάδι ανάκαμψης: «Σίγουρα ο τελευταίος μήνας δεν ήταν καλός, τα ίδια δουλεύαμε όμως και πριν, τα ίδια και τώρα. Σήμερα βγήκαν για 30-35 λεπτά κάποια πράγματα, σ’ άλλα ματς δε βγήκαν».
Για το λόγο της αποβολής του από τον πάγκο: «Διαμαρτυρήθηκα, λογικά έχει δίκιο που με αποβάλει ο διαιτητής, ήταν λάθος η συμπεριφορά δεν θα πρέπει να βγαίνω από τα ρούχα μου. Εσείς θα κρίνετε αν έπρεπε να βγω από τα ρούχα μου σήμερα»..
Για τις εσωτερικές αλλαγές: «Η Βέροια είναι επικίνδυνη στις στημένες φάσεις, ήταν ένα κομμάτι που δουλέψαμε πολύ και με την τοποθέτηση του Μπέριου σαν στόπερ και του Τζημόπουλου στο κέντρο, αποκτήσαμε μια έξτρα δύναμη στις στημένε φάσεις. Βέβαια τα γκολ που δεχτήκαμε ξεκίνησαν από στημένες φάσεις, αλλά μπήκαν τελικά από κάποια σουτ. Από άλλους παίκτες σήμερα ευχαριστημένος, από άλλους όχι, αλλά όλα τα παιδιά το προσπάθησαν πολύ».

Στέφαν Στόικα
«Πιστεύω ότι είμαστε άτυχοι, δώσαμε 2 γκολ στον αντίπαλο, μετά καταφέραμε να φέρουμε εκεί που θέλαμε το ματς, είχαμε στη συνέχεια καλές ευκαιρίες, κρίμα που παίρνουμε μόνο τον 1 βαθμό. Η ομάδα έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε. Η ομάδα πρέπει να τρέχει. Μας λείπει όμως και η τύχη. Δεν είναι με το μέρος, μας θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε να είναι μ’ εμάς.
Είχαμε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες, αν δεν κάνεις γκολ σε  μισή ευκαιρία δεν θα είσαι νικητής σ’ αυτό το επίπεδο. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί τα παιδιά τα έδωσαν όλα, κάποια πράγματα ακόμα θα τα διορθώσουμε. Δεν είμαστε πολύ οργανωμένη και επαγγελματική ομάδα. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο δεν είναι στο επίπεδο που θέλω εγώ. Πρέπει να πρεσάρουμε και να κάνουμε φάσεις».
Για το γκολ από το τραγικό λάθος του Σιόντη: «Συμβαίνουν λάθη και στις μεγάλες ομάδες. Όταν έχεις ανάγκη από βαθμούς συμβαίνουν αυτά. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα, προσπαθούμε όμως για τη νίκη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε άμυνα και να πάμε στην κόντρα, πρέπει να κάνουμε εμείς επίθεση. 2 ευκαιρίες και 2 γκολ πέτυχε ο αντίπαλος. Μία νίκη θέλουμε για να αλλάξουμε ψυχολογία. Το είπα και στα παιδιά ότι τα πιστεύω. Δεν βρήκαμε ακόμα κοινή γλώσσα στα αποδυτήρια. Θα έρθει αυτή η μέρα, αρκεί να έχουμε και λίγη τύχη».

 

Σχόλια

Σχολιάστε