Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Αιγινιακός-ΠΑΣ 1-0. Αναζητείται “τσίπα”

simpas2Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του, ηττήθηκε 1-0 από τον Αιγινιακό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια στο θεσμό του κυπέλου. Για τη σημερινή εμφάνιση κανένας δεν είναι άμοιρος των ευθυνών του και ουσιαστικά είναι η συνέχεια των κακών επιλογών του πρώτου αγώνα του κυπέλου που έληξε ισόπαλος 0-0 στους Ζωσιμάδες.
Ο θεσμός του κυπέλου έχει χαρακτηριτεί σαν ο θεσμός των εκπλήξεων, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει σε καμιά περίπτωση δικαιολογία για το σημερινό αποτέλεσμα που είχε σαν συνέπεια τον αποκλεισμό από το κύπελο. Η ομάδα μας δεν έδωσε την δέουσα προσοχή στον πρώτο αγώνα, οπότε το στείρο τότε 0-0, έδωσε το δικαίωμα στον Αιγιανιακό, να κάνει τα δικά του όνειρα για την πρόκριση.
Σήμερα εκ των πραγμάτων η ομάδα αναγκάστηκε να κατεβεί με την βασική ομάδα, αν και έχει ένα κρίσμο αγώνα πρωταθλήματος 2 μέρες μετά με αντίπαλο τον Πλατανιά το Σάββατο. Ο προγραμματισμός λοιπόν και οι επιλογές του πρώτου αγώνα, αποδείχθηκαν λανθασμένες, καθώς και αποκλειστήκαμε σήμερα και επιβαρύνθηκαν οι βασικοί μας ποδοσφαιριστές.
Δεν είναι η ώρα να καταλογίσουμε ευθύνες, αλλά σίγουρα οι προβληματισμοί μας πλέον είναι πολύ μεγάλοι, καθώς σήμερα αυτό που είδαμε και βιώσαμε δεν συνάδει με την ιστορία της ομάδας μας και τον τρόπο που θέλουμε όλοι μας να αγωνίζονται.
Στον σημερινό αγώνα, απλά δεν μπήκαμε ποτέ, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Η ομάδα μας δεν είχε την δημιουργικότητα και την υπομονή που χρειαζόταν με αποτέλεσμα να είναι από τους σπάνιους αγώνες που βλέπεις την ομάδα που προέρχεται από μεγαλύτερη κατηγορία να μην έχει ουσιαστικές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Έλειπε ο αθλητικός τσαμπουκάς, ο αθλητικός εγωισμός…
Έλειπε αν θέλετε το πάθος που θα έπρεπε να έχουν οι παίκτες, οι οποίοι μάλιστα θα έπρεπε μέσα στο γήπεδο να αποδείξουν εμπράκτως τη στήριξη στον προπονητή τους.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σήμερα παρουσιάστηκε ασύνδετος σε όλες τις γραμμές του, χωρίς καν δείγματα ορθολογιστικού ποδοσφαίρου, ειδικά στο χώρο του κέντρου, με μοναδική ίσως εξαίρεση τον Ντεβισέντι, που παρά την απουσία του λόγω του γνωστού προβλήματός του, προσπάθησε για να βελτιώσει την συνολική εικόνα της ομάδας.
Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται περισσότερο ανάλυση για τον σημερινό αγώνα. Η διοίκηση της ομάδας είναι υπεύθυνη να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και αποφάσεις που απαιτούνται στην παρούσα φάση, έτσι ώστε να μην ξαναδούμε το σημερινό απαράδεκτο ποδοσφαιρικό θέαμα. Ακολουθούν 2 δύσκολοι εντός έδρας αγώνες με Πλατανιά ( το Σάββατο) και όφη, που θα πρέπει η ομάδα να έχει όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να προσπαθήσει να τα πάρει.
Για την ιστορία και μόνο το ρεπορτάζ του αγώνα από τον super-fm:
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Κιβρακίδης (65′ Καρακατσάνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Γεωργίου, Πετκάκης, Χατζής, Φαμπίνιο, Πέντα, Δεμηρτζόγλου (54′ Μιτρόφ), Τσουρλίνοφ (75′ Ζούρκος).
ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελίδης): Αμπάρης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Στρούνα, Τσουκαλάς (81′ Αυγενικού), Κεϊτά, Βίλα (35′ λ.τρ. Ντε Βινσέντι), Κρητικός (59′ Βισέντο), Ίλιτς.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πετκάκης, Φαμπίνιο, Κυβρακίδης, Μπέριος, Μιτρόφ, Ντε Βινσέντι, Αυγενικού
Το φιλμ του αγώνα
3′ Καλή κεφαλιά του Δεμηρτζόγλου, η μπάλα αποκρούστηκε από τον Αμπάρη.
3′ Απάντησε αμέσως ο ΠΑΣ στην επόμενη φάση, με τον Ίλιτς να σουτάρει άουτ.
9′ Κόρνερ του Πέντα, κεφαλιά του Λιόλιου λίγο άουτ.
19′ Σουτ του Δεμηρτζόγλου σούταρε έξω από την περιοχή, άουτ.
21′ Σουτ του Κρητικού, μπλόκαρε ο Τόλιος.
22′ Σουτ του Κιβρακίδη, έδιωξε ο Αμπάρης.
25′ Ο Τσουρλίνοφ βρέθηκε μέσα στην περιοχή, προσποιήθηκε, έφερε την μπάλα στο δεξί του πόδι, έκανε από πλάγια δεξιά το σουτ και η μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Αμπάρη και 1-0!
53′ Σουτ του Κρητικού άουτ.
55′ Κεφαλιά-διώξιμο του Κολοβέτσιου προ του Τσουρλίνοφ, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Αμπάρη.
56′ Κόρνερ του Πέντα, κεφαλιά του Τσουρλίνοφ δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αμπάρη.
70′ Σουτ του Καρακατσάνη η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
78′ Ο Ντε Βινσέντι ξέφυγε μακριά από την περιοχή του Τόλιο, δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
87′ Σουτ του Αυγενικού έξω από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόλιου.

Σχόλια

Σχολιάστε