Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Πανθρακικός-ΠΑΣ 2-0. Η 3η συνεχόμενη σφαγή.

siteMIKRH3η συνεχόμενη διαιτητική σφαγή που είχε σαν αποτέλεσμα την ήττα με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Κομοτηνή, από τον τοπικό Πανθρακικό. Ο διαιτητής Αμπάρκουλης, έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτυ και 2 ανύπαρκτες κόκκινες κάρτες στον Λίλα και στον Κείτα, για να κλειδώσει την πρώτη νίκη του Πανθρακικού στα μεταξύ μας παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες.
Δυστυχώς για μια ακόμη αγωνιστική είμαστε αναγκασμένοι να ξεκινήσουμε από τους διαιτητές γιατί αυτοί ήταν για ακόμη φορά οι πρωταγωνιστές του αγώνα.
Ο διαιτητής της συνάντησης σφύριξε πέναλτυ που μόνο αυτός το είδε, σε πεντακάθαρη απόκρουση του Λίλα, δείχνοντας παράλληλα και την κόκκινη κάρτα. Το θέμα είναι ότι η φάση ήταν πεντακάθαρη και σίγουρα τόσο ο διαιτητής, όσο και ο πρώτος βοηθός είδαν ότι δεν υπάρχει τίποτε το παραβατικό στην ενέργεια του ποδοσφαιριστή μας. Ίσα-ίσα μάλιστα ο Λίλα έχει μαζεμένα τα χέρια του, και φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν αυψάνει τον όγκο του σώμματος όπως προβλέπει ο κανονισμός για να τιμωρηθεί ο παίκτης. Το τρελό βέβαια στην όλη φάση είναι ότι η μπάλα, δεν βρίσκει ναν στο χέρι του Λίλα. Στην φάση ο Αμπάρκιουλης δείχνει την κίτρινη κάρτα στον Βελλίδη, για διαμαρτυρία.
Πανέξυπνος ο Αμπάρκιουλης είχε προνοήσει και είχε δείξει και κίτρινη στον ΚεΊτά, στο πρώτο ουσιαστικά φάουλ που έκανε ο παίκητς του ΠΑΣ σε μια ακίνδυνη φάση, στο χώρο του κέντρου. Ολοκλήρωσε το έργο του όταν στο δεύτερο ημίχρονο την ώρα που πίεζε η ομάδα μας να ισοφαρίσει παρόλα που έπαιζε με 10 παίκτες, ο διαιτητής έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κεϊτά, σε μια παράβαση που μπορεί και να μην ήταν. Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν ήταν 2η κίτρινη…. απλά ο κόραξ, έδεσε το παιχνίδι και το έφερε στα μέτρα του.
Μέχρι εκέινη τη στιγμή ο ΠΑΣ είχε κάνει κάτω από 10 φάουλ και έπαιζε με 9 παίκτες… παγκόσμια πρωτοτυπία. Όσο και ψάξουμε στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δεν πρόκειται να βρούμε αποβολή αμυντικού χαφ με 2 κίτρινες κάρτες, όταν έχει υποπέσει ο παίκτης σε 3 φάουλ. Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία από τον διαιτητή Αμπάρκιουλη που θα πρέπει να περάσει στο βιβλίο Γκίνες σίγουρα.
Η 3η συνεχόμενη σφαγιαστική διαιτησία θα  πρέπει μας  θορυβήσει όλους μας, αφού φαίνεται ολοφάνερα ότι η αγαπημένη μας ομάδα έχει στοχοποιηθεί από το ποδοσφαιρικό κατεστημένο. Τέτοιες συνεχόμενες σφαγιαστικές διαιτησίες, από την περίοδο 2000-01, όταν τα μπουμπούκια της τότε ελληνικής διαιτητικής παράγκας, Ευθυμιάδης, Νίκου, Βούλγαρης Αγγελάκης, Χέλης, Τσαγγαράκης, Μποροβήλος και τα άλλα τα λουλουλουδάκια.
Το τρελό στην όλη περίπτωση σήμερα ήταν και το ειρωνικό χαμόγελο του διαιτητή στην περίπτωση του ανύπαρκτου πέναλτυ, που εκνεύρισε φανερά όλους τους παίκτες μας.
Απλά θα πρέπει να θυμηθούμε τα λόγια του Αλέξη Κούγια που είχε πει ότι τους διαιτητές ή τους πληρώνεςι ή τους βαράς…
Ας περάσουμε και στο αγωνιστικό κομάτι του αγώνα, εκεί που κανονικά είναι οι ποδοασφαριστές αυτοί που θα πρέπει να είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές.
Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Τσιώλης επέλεξε στην θέση του αριστερού μπακ να χρησιμοποιήσει τον Λίλα στη θέση του τραυματία Μιχαήλ και στην θέση του αμυντικού χαφ να χρησιμοποιήσει τον Κεϊτά. Την θέση του Ντεβισέντι ουσιαστικά πήρε ο Βίλλα, ενώ ο Τσάβες που επέστρεψε από τον τραυματισμό του αγωνίστηκε στα δεξιά της ομάδας μας. Ο Βισέντο πήρε τη θέση τραυματία Κοροβέση στο αριστερό άκρο της ομάδας μας. Οι συχνές εναλλαγές θέσεων των παικτών  έδειξαν ότι μπλόκαραν τους παίκτες του πανθρακικού που μπήκαν μέσα με τον αέρα του γηπεδούχου.
Η λογική του Αμπάρκιουλη φάνηκε από τα πρώτα σφυρίγματά του. Αρνήθηκε να δώσει την εμφανέστατη παράβαση επάνω στον Ίλλιτς, η οποία έγινε στην γραμμή της μεγάλης περιοχής του Πανθρακικού. Παρόλα αυτά η ομάδα μας έδειχνε ότι μπορούσε να κρατήσει χαλαρά το αποτέλεσμα, μέχρι την ανακάλυψη του πέναλτυ στο 28ο λεπτό, που πρόσχαρα έδωσε σε αντίθεση με αυτό του Ίλλιτς… Η κόκκινη κάρτα του Λίλα, ανάγκασε τον προπονητή μας να κάνει την πρώτη του αλλαγή για λόγους τακτικής, περνώντας στη θέση του καλού Βισέντο, μέχρι εκείνη τη στιγμή, τον Στρούνα.
Η ομάδα μας παρόλο το 1-0 και παρόλο που αγωνιζόταν με 10 παίκτες δεν έδειξε σημεία πανικού και αμυντικής δυσλειτουργίας… Προσπάθησε να πάιξει ορθολογικό ποδόσφαιρο και να κρατήσει την μπάλα περισσότερο στην κατοχή της, ενώ ο κ. Τσιώλης επέλεξε να προωθήσει τον Τσάβες στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Ίλλιτς.

sitecopy

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε καλύτερα από τον αντιπαλό του κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης. Ο Βίλα πηγαίνει στη θέση του αριστερού μπακ, ο Στρούνα πηγαίνει να καλύψει τη θέση του δειξιού μπακ, και ο Ντάσιος προωθείται στη θέση των χαφ. Πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έδειξε την πρόθεσή του να χτυπήσει επιθετικά παίζοντας στα ίσα τον πανθρακικό. Ο Τσάβες  έχασε ένα απίστευτο τετ-α-τετ στο 50ο λεπτό για να ισοφαρίσει τον αγώνα, ένα γκολ που θα ανάγκαζε να εκτεθεί ακόμη περισσότερο ο Αμπάρκιουλης….
3 λεπτά αργότερα ο προπονητής μας επιλέγει να βάλει στη θέση του Ντάσιου τον Ρούμπου, ενώ ο Βίλλα περνάει εκ νέου μπροστά και η ομάδα μας γίνεται ακόμη πιο επιθετική. Ο Πανθρακικός πέτυχε ο 2-0 στο 54ο λεπτό, όταν οι παίκτες του εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος γύρισμα προς τα πίσω του Βίλλα.
Η ομάδα μας έδειξε όμως και πάλι χαρακτήρα και προσπαθούσε να δημιούργησει επιθετικά, έτσι ώστε να φτάσουν σε ένα γκολ που θα τους ξαναέβαζε στον αγώνα, κύρια με τον Ρουμπουλάκου από τα αριστερά που δημιούργησε αρκετά ρήγματα με τις ενέργειες του.
Στο 64ο λεπτό ο Αμπάρκιουλης σιγούρεψε τον αγώνα…. ήταν υποχρεωμένος άλλωστε… Δείχνει φάουλ στον Κείτά και στη συνέχεια τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το φάουλ ήταν αυστηρότατο και αμφισβητούμενο, οπότε είναι εύκολο να φανταστεί κανείς, πόσο άδικη ήταν η κάρτα στον Κεϊτά, ο οποίος του έδειχνε ότι μέχρι εκείνη την ώρα είχε κάνει μόλις 3 φάουλ…. από τα 10 που είχε σφυρίξει σε βάρος της ομάδας μας.
Ουσιαστικά όπως παραδέχτηκαν και οι δύο προπονητές ο αγώνας τελείωσε σε εκείνο το σημείο. Ο Κόραξ κλείδωσε στον άσσο το ματσάκι… Ο κ. Τσιώλης δύο λεπτά αργότερα έβαλε τον Σκόνδρα στη θέση του Τσάβες για να έχει περισσότερα τρεξίματα στο χώρο του κέντρου και προώθησε τον Βίλλα πιο μπροστά. Ουσιαστικά πλέον αναγκαστικά έπαιζε με ένα σύστημα 3 -3-1-1 Ο προπονητής του Πανθρακικού, κ. Μάνζτιος, έδωσε εντολή και μπλοκαρίστηκε από 2-3 και πολλές φορές 4 παίκτες ο Ίλλιτς, καθώς η αριθμητική που είχε η ομάδα του, έδινε αυτήν την πολυτέλεια.
Παρόλα αυτά η ομάδα μας έχασε την μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όταν σε πολύ καλή σέντρα του Ρούμπου ο Ίλλιτς έχασε ένα ακόμη απίστετυο τετ-α τετ.
Ο αγώνας έληξε με 2-0, αλλά τα ερωτηματικά από την σημερινή διαιτησία θα παραμείνουν για πολύ καιρό χαραγμένα στο μυαλό όλων μας.
ΠΑΣλοιμωτά και άλλα
>>Γνωστός σε όλους μας ο Αμπάρκιολης, από παλιότερες διαιτησίες.
>>Περιμέναμε μία ακόμη σήμερα, όλοι μας, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τέτοια σφαγή.
>>Είναι η 3η συνεχόμενη, μετά τα μάτς με τον βάζελο και τον παοκ.
>>Οι δύο προηγούμενες χωνεύονται γιατί είναι με ομάδες του ποδοσφαιρικού κατεστημένου.
>>Η σημερινή πώς θα χωνευτεί ότεν έχεις για αντίπλαο τον Πανθρακικό???
>>Αυτό δείχνει πολλά πράγματα αν καθήσεις και το καλοσκεφτείς.
>>Δείχνει ότι δεν είναι ότι ευννοούν τις αντίπαλες ομάδες. Δείχνει ότι έχουν σκοπό να εξωντώσουν την ομάδα μας και να να την εξαφανίσουν από την διεκδίκηση της 5άδας που θέλουμε όλοι.
>>Είχαμε κακές διαιτησίες και με τον Σάββα, αλλά με τον ερχομό του Τσιώλη έχουμε δει απίστευτα πράγματα….
>>Γκολ οφ-σάιντ, ανύπαρκτα πέναλτυ, ανύπαρκτες κόκκινες, ενώ να χαρίζονται αντίστοιχα στους αντιπάλους μας….
>>Από την άλλη έχουμε συνεχείς προσπάθειες σπίλωσης της ομάδας μας με τα περιβότητα έγγραφα της ΟΥΕΦΑ στην επο.
>>Άραγε οι άνθρωποι της επο δεν βλέπουν τις διαιτητικές σφαγές????
>>Αυτοί οι κόρακες δεν είναι αυτοί που διαμορφώνουν τα αποτελέσματα???
>>Θα τους καλέσει άραγε ο εισαγγελέας για κατάθεση, έτσι απλά για να εξηγήσουν τις σφαγιαστικές αποφάσεις τους, που οδηγούν τα αποτέλσματα του αγώνα εκεί που θέλουν για να κερδίσουν οι αντίπαλοι του ΠΑΣ???
>>Ρητορικά τα παραπάνω ερωτήματα φυσικά. Ο ΠΑΣ φταίει για όλα….
>>Ε λοιπόν έχει καταντήσει αηδία αυτό το σεναριάκι που παίζουν με επιτυχία οι κόρακες και προσπαθούντες για πλουτισμό…
>>Εργοτέλης-Άρης 3-3. 0-0 μέχρι το 60ο λεπτό. Ο ΠΑΣ φταίει και για αυτό…
>>0-0 ο ΠΑΟΚ με την ομάδα του Απόλλωνα. Απλά να θυμήσουμε το μπλοκ που δημιουργέιται τελευταία με παοκ-βάζελο και απόλλων στη λίγκα….
>>Ισόπαλος και ο Απόλλων την προηγούμενη αγωνιστκή με τον βάζελο. Υπερομάδα τελικά????
>>Τα συμπεράσματα δικά σας.
>>Ας θυμηθούμε λίγο τα άπαντα του Αμπάρκιουλη…
>>6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 07 Οκτ. 2012 (1-2) Ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ του Πανιώνιου. Πάντος δεν ακουμπάει καν τον Καπάντεη.
>>ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – 3η ΦΑΣΗ – 2ος αγώνας για την ομάδα μας Πανσερραϊκός – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ * 23 Δεκ. 2012 (0-2) παρόλο που κερδίσαμε δεν είχε δώσει δύο πεντακάθαρα πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας.
>>5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 22/09/2013 (1-0)
Δεν έδωσε πεντακάθρο πέναλτυ υπέρ του Τσάβες. Άφηνε του παίκτες του λεβαδειακού να κλωτσάνε τον Ντεβισέντι ανενόχλητα. Ανέχτηκε τις ψευτοκαθυστερήσεις καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα τιμώρησε τον παίκτη του ΠΑΣ με κίτρινη κάρτα κιόλας. Άφησε τον έγχρωμο παίκτη του Λεβαδειακού να πετάξει μακρυά την μπάλα για καθυστέρηση, ενώ δεν τον τιμώρησε όταν τσαμπουκαλεύτηκε στον Ντάσιο.
>>Αυτοί είναι αγώνες που μας έπαιξε ο Αμπάρκιολης. Δεν τους επιλέξαμε.
>>περισότερα μπορείτε να δείτε από το forum του συνδέσμου μας, όπου αναφέρονται τα πάντα από τον pppaaass
>>Μπορείτε αν δείτε τα βιντεάκια από τα λάθη και τις απόψεις των τηλεκριτικών. Όπου δείτε κόκκινα γράμματα θα καταλάβετε και τις σφαγές.
>>Στο σημερινό αγώνα απέβαλε τα 2 αμυντικά χαφ της ομάδας μας. Λίλα και Κεϊτά. Άδικα και τους 2…
>>Οπότε θα μας λείψουν και οι δύο στην επόμενη αγωνιστική. Ουσιαστικά λοιπόν σε αποδυναμώνει και για μετά…. τυχαίο δεν νομίζουμε!!!!
>>Απλά να θυμηθούμε λίγο τον διάλογο του εν λόγω κυρίου με τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας κ. Νιαρχάκο στον αγώνα στη Λειβαδιά.
>>Ήρθες σε ειδική αποστολή να μας εξοντώσεις του είχε πει ο γενικός αρχηγός μας. Είσαι πολύ έξυπνος του απάντησε ο Αμπάρκιολης και συμπλήρωσε μακάρι να έχουν αλλάξει τα πράγματα, όταν έρθω στα Γιάννινα.
>>μέχρι στιγμής κ. ( ο θεός να σε κάνει κύριο) Αμπάρκιολη δεν έχει αλλάξει τίποτε για σένα, οπότε καλύτερα να μην έρθεις, δεν θέλουμε να σε δούμε από κοντά.
>>Απελπισμένος φάνηκε να είναι ο κ. Τσιώλης από τη σημερινή διαιτησία. Αυτό τουλάχιστον έδειξε με τις δηλώσεις του.
>>Απελπισμένος και απογοητευμένος είναι και ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Χριστοβασίλης. Ψάχνεται να βρει τα αίτια των κακών διαιτητών και από που προέρχονται αυτά.
>>Μην το ψάχνεις πρόεδρε…. απλά μας φοβούνται γιατί είμαστε ομάδα που έχει συμβόλαια για την επόμενη 3ετία….
>>Ομάδα δεμένη και αγαπημένη…. Αυτό έχουν βάλει όλοι στο μάτι….
>>Εδώ στα Γιάννινα είμαστε μαθημένοι στον πόλεμο. Όπλα παλάσκες και πάμε… Όπως παλιά…
>>Το παραμυθάκι το έμαθε και ο Στέφενς μετά τον Σαββίδη. Παράπονα είχε από την διαιτησία σήμερα. Η σχεδόν άδεια Τούμπα, έδειξε όμως ότι ο λαός του Παοκ ξέρει πολύ καλά από ποδόσφαιρο πλέον και δεν τους κοροϊδεύεςι εύκολα.
Το ρεπορτάζ του αγώνα από το super-fm:
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Κάσες (78′ Εμπόου), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ (40′ λ.τρ. Ζεκίνια), Ζος, Χρήστου, Ντος Σάντος (83′ Πόποβιτς).
Στον πάγκο είναι: Κουτσόπουλος, Ντιόγκο, Ζεκίνια, Μίκουλιτς, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Έμποου
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ντάσιος (53′ Ρουμπουλάκου), Βισέντο (34′ Στρούνα), Κεϊτά, Τσάβες (66′ Σκόνδρας).
Στον πάγκο είναι οι: Σωτηρίου, Κρητικός, Αυγενικού, Γιάκος, Σκόνδρας, Ρουμπουλάκου, Στρούνα.

Το φιλμ του αγώνα
-Μοιρασμένο το πρώτο 15λεπτο του ματς. Δύο σουτ του Τζάνη από πλευράς Πανθρακικού και ένα του Τσουκαλά από πλευράς ΠΑΣ, τα οποία δεν ανησύχησαν τους τερματοφύλακες.
20′ Κίτρινη στον Κεϊτά.
22′ Ο Κάσες έπεσε στην περιοχή του ΠΑΣ από μαρκάρισμα του Βισέντο, ο Αμπάρκιολης δεν θεώρησε ότι η επαφή αυτή ήταν πέναλτι.
24′ Η μπάλα έφτασε στον Ιγκόρ μέσα στην περιοχή, ανενόχλητος αυτός με τη μία το γυριστό σουτ, ο Βελλίδης σε σωστή θέση απέκρουσε την μπάλα και κράτησε το μηδέν.
25′ Τράβηγμα του Ίλιτς στο όριο της μεγάλης περιοχής, διαμαρτυρία του φορ του ΠΑΣ για πέναλτι.
28′ Ο Κάσες ξέφυγε ωραία από τον Ντάσιο, έστρωσε στον Ιγκόρ που σούταρε στη μικρή περιοχή, η μπάλα βρήκε στο κολλημένο στο στήθος χέρι του Λίλα στο σουτ εξ’ επαφής. Πέναλτι για τον Πανθρακικό και κόκκινη στον Λίλα που ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΣ ως τώρα. Κίτρινη στον Βελλίδη για διαμαρτυρία.
30′ Ο Ιγκόρ εκτέλεσε και 1-0 για τον Πανθρακικό!
33′ Σέντρα του Κάσες από δεξιά, διαγώνιο σουτ του Τζάνη στην κίνηση, η μπάλα σύριζα άουτ.
34′ Ο Στρούνα στη θέση του Βισέντο, θα παίξει δεξί μπακ και θα έρθει αριστερά ο Ντάσιος.
46′ Ο Τσιώλης ξεκινά με δεξί μπακ τον Στρούνα, αριστερό τον Βίλα και αμυντικό μέσο τον Ντάσιο.
50′ Ο ορισμός του τετ-α-τετ του Τσάβες που πήρε την ασίστ του Ίλιτς και πλάσαρε πάνω στον Σέρεμετ! Από τα γκολ που δεν χάνονται…!
54′ Αντεπίθεση του Πανθρακικού από λάθος γύρισμα του Βίλα, Ο Βελλίδης βγήκε, αλλά έπεσε γρήγορα στα πόδια του Ζακίνια, αυτός τον πέρασε και πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-0!
57′ Νέα αντεπίθεση του Πανθρακικού, καθώς ο ΠΑΣ μένει ψηλά μήπως σκοράρει, ο Ζεκίνια και πάλι σε θέση βολής, έκανε το σουτ όμως χωρίς δύναμη και ο Βελλίδης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.
58′ Ωραίο σουτ του Ίλιτς, έπεσε και μπλόκαρε ο Σέρεμετ στη δεξιά του γωνία.
64′ Δεύτερη κίτρινη στον Κεϊτά και αποβολή. Ο ΠΑΣ θα συνεχίσει με 9 παίκτες!
66′ Φάουλ του Ρουμπουλάκου, ανάποδο ψαλίδι του Τσουκαλά, η μπάλα σύριζα άουτ.
Ο ΠΑΣ γυρίζει πλέον πίσω με την αλλαγή Σκόνδρα αντί Τσάβες για να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
68′ Σέντρα του Τζάνη, κεφαλιά του Ζεκίνια, έπεσε και μπλόκαρε ο Βελλίδης.
74′ Εκτέλεση φάουλ του Κάσες, η μπάλα λίγο άουτ.
-19 με 4 οι τελικές προσπάθειες στο 85′.
93′ Ο Ρουμπουλάκου έβγαλε τη σέντρα στο σημείο του πέναλτι, εκεί που κινήθηκαν Τσουκαλάς και Ίλιτς, τελικά ο Σέρβος πλάσαρε χάνοντας απίστευτη ευκαιρία, αφού έστειλε την μπάλα πάνω στον Σέρεμετ.
-62%-38% η τελική κατοχή μπάλας.
Μικρά-Μικρά
-Με 4-4-1-1 θα παίξει ο ΠΑΣ έχοντας Βελλίδη στα δοκάρια, Ντάσιο και Λίλα στα άκρα της άμυνας, Τζημόπουλο και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας, τετράδα στα χαφ θα είναι από δεξιά προς αριστερά οι Τσάβες, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Βισέντο και ο Βίλα θα είναι πίσω από τον Ίλιτς.
-Πρώτη φορά στον πάγκο και ο Βαγγέλης Τσιώλης, γιος του Σάκη.
-Πενήντα Γιαννιώτες περίπου με τη φωνή τους θα ενισχύσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα που σήμερα παίζει χωρίς Ντε Βινσέντι, Μιχαήλ, Κοροβέση και Μπέριο.
Σάκης Τσιώλης
Δύσκολα κριτικάρεις ένα τέτοιο ματς. Μείναμε γρήγορα με 10 παίκτες με πέναλτι και γκολ πέρασε μπροστά ο αντίπαλος. Ίσως με το τετ-α-τετ του Τσάβες αν κάναμε το 1-1, να διεκδικούσαμε κάτι. Δυστυχώς δεν έγινε, μείναμε μετά και με 9 παίκτες και μετά δεν μπορεί να γίνει κριτική στο ματς.
Άκης Μάντζιος
Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ καλή εμφάνιση και σημαντική η νίκη μας. Γενικά ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τα Γιάννινα μετά την αποβολή. Κρατάμε τη διάθεση και το πάθος. Η συνέχεια είναι δύσκολη, είμαστε αισιόδοξοι όμως. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να το δείχνουμε.

Σχόλια

Σχολιάστε