Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ολυμπιακός-ΠΑΣ 3-2. ΑρετόΠΟΥΛΟς ο νέος εκλεκτός σφαγέας!!!!

MIKRHΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχασε με 3-2 από τον ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ακριβώς με τον τρόπο που περιμέναμε όλοι μας πριν τον αγώνα. Η αγαπημένη μας ομάδα έπαιξε στα ίσια την αντίπαλη ομάδα, αλλά δυστυχώς για μια ακόμη φορά είχαμε κόντρα διαιτησία, που δεν μας άφησε τα περιθώρια να ελπίσουμε για κάτι καλύτερο από βαθμολογικής άποψης. Προηγηθήκαμε 0-1 με γκολ του Ίλλιτς, αλλά αμέσως προσγειωθήκαμε στην πραγματικότητα…. Ισοφάρισε ο ολυμπιακός με γκολ που προήλθε από πεντακάθαρη θέση οφ-σάιντ και προηγήθηκε με 2-1, μετά από ένα ανύπαρκτο πέναλτυ .Δεν ήταν δυνατόν με την λογική που μας έπαιζαν λοιπόν τα κοράκια να περιμένουμε κάτι καλύτερο σήμερα.
Η ομάδα μας με τις αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα, μπήκε να χτυπήσει στα ίσα τον αγώνα.
Στρούνα Ρουμπουλάκου από τα αριστερά, Ντάσιος Τσάβες από τα δεξιά, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος στο κέντρο της άμυνας, Τσουκαλάς Αυγενικού στον άξονα μαζί με τον Βίλλα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Ίλλιτς. Αυτοί ήταν οι ένδεκα εκλετοί του προπονητή μας για την αρχική ενδεκάδα και θα λέγαμε ότι τον δικαίωσαν, αφού πάλεψαν στα ίσα τον αγώνα.

FASHAhmixronoy

Οι παίκτες του ολυμπιακού, από την αρχή του αγώνα, φάνηκαν ότι ήταν αρκετά μπλοκαρισμένοι στον άξονα και προσπαθούσαν από τα πλάγιά μας να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα μας. Οι παίκτες προσηλωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα και με πίεση στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας, δεν άφηναν κενά και ουσιαστικά εμείς ήμασταν αυτοί που χάσαμε τις ευκαιρίες. Ο Ίλλιτς πέτυχε το 0-1, που έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθεση στην ομάδα μας, αλλά δυστυχώς η διαιτητική παράγκα δεν μας άφησε να χαρούμε, αφού κατακύρωσε γκολ του ολυμπιακού που προήλθε από πεντακάθαρη θέση οφ-σάιντ.

ARETOPOYLOS

Μια φάση που ο 2ος βοηθός σίγουρα την είδε αλλά απλά ήθλε να την αφήσει. Δεν υπήρχε παίκτης μπροστά για να μπερδευτεί και φυσικά ούτε ο πατέρας του ούτε η μάνα του μπορεί να βρει κάποια δικαιολογία για αυτή του την ενέργεια.
Ο ολυμπιακός, έτσι έφερε τον αγώνα στα ίσα, αλλά και πάλι ο ΠΑΣ ήταν αυτός που θα μπορούσε να πετύχει το 2ο γκολ πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δυστυχώς ο Ίλλιτς έχασε το άχαστο σε κενή εστία, καθώς η μπάλα του στρώθηκε στα πόδια του μετά από την απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Τσάβες, αλλά το σουτ με το αριστερό που επιχείρησε δεν βρήκε τον στόχο.
Πολλοί ήταν αυτοί που θα περίμεναν ότι ο ολυμπιακός θα έχανε τις ευκαιρίες την μία πίσω από την άλλη και θα έπαιζε τον ΠΑΣ σαν τη γάτα με το ποντίκι…. Διαψεύστηκαν πλήρως….

PESTEKATO4

Ο ΠΑΣ χτυπούσε τον αγώνα στα ίσια είχε 5 τελικές στο πρώτο ημίχρονο όσες και ο αντίπαλος, με τη διαφορά όμως ότι η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες από δημιουργικές επιθετικές προσπάθειες και όχι από ανύπαρκτα στημένα που έκανε δώρο ο διαιτητής.
Τό ότι πέρασε ένα εικοσάλεπτο και ο ΠΑΣ δεν είχε κερδίσει φάουλ, δείχνει τη διάθεση των σφυριγμάτων του κ. ΑρετόΠΟΥΛΟυ, ο οποίος φρόντισε να κιτρινίσει τον Ρούμπου μόλις στο 10ο λεπτό, για κάτι που μόνο αυτός ξέρει… ούτε η μάνα του, ούτε ο πατέρας του και πάλι δεν μπορεί να βρει μια διακιολογία…. κιτρίνησε και τον Τσουκαλά, σε μια μονομαχία με τον Σαβιόλα, που περισσότερο φαίνεται να παραβατεί ο παίκτης του ολυμπιακού και όχι του ΠΑΣ.
Με αυτά και αυτά φτάσαμε στη λήξη του ημιχρόνου, που έδειξε ότι παρόλο τη καταλυτική προστασία που είχε ο ολυμπιακός από τα κοράκια, δεν κατάφερε να κερδίζει την ομάδα μας.

FAOYL9

Ο προπονητής του ολυμπιακού, βλέποντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του πέρασε από την έναρξη του 2ου ημιχρόνου τον Κάμπελ, τον οποίο τον είχε αφήσει στον πάγκο για να ξεκουραστεί…..
Ο Κάμπελ προσπάθησε από τα αριστερά της ομάδας μας να δημιουργήσει ρήγματα, αλλά δεν τα κατάφερε…. κατάφερε βέβαια η ομάδα του να πάρει ένα ανύπαρκτο πέναλτυ, από την σύγκορουση που είχε με τον Ρουμπου με παίχτη του ολυμπιακού, που μάλιστα εμφανώς ξεκινάει εκτός περιοχής…. Παρατεταμένο ανύπαρκτο πέναλτυ λοιπόν και ο ολυμπιακός κάνει το 2-1…
Ο προπονητής της ομάδας μας πέρασε στον αγώνα τον Κρητικό (πριν την εκτέλεση του πέναλτυ), στην θέση του Αυγενικού, προφανώς για να τονωθεί ακόμη πιο πολύ επιθετικά η ομάδα μας.
Ο ΠΑΣ και πάλι φαινόταν να στέκεται πιο καλά στο γήπεδο, ενώ η προστασία του κ. ΑρετόΠΟΥΛΟυ ακόμη και μετά το 2-1 ήταν εμφανέστατη. Αναμενόμενο αυτό ακόμη και για τον πιο αδαή φίλαθλο….

BELLIDHS

Ο προπονητής μας βάζει στο 65ο λεπτό τον Βισέντο στη θέση του Τσάβες για να κάνει ακόμη πιο πιεστική και επιθετική την ομάδα μας. Ο Βισέντο πήρε τη θέση του Τσάβες, ο οποίος αγωνιζόταν στα δεξιά της ομάδας μας, καθώς ο Κρητικός ήταν στα δεξιά και ο Στρούνα είχε περάσει στον άξονα στη θέση του Αυγενικού.
Ο ολυμπιακός ήταν αυτός που ευτύχησε όμως να πετύχει γκολ μετά από πέντε λεπτά, μετά από πέναλτυ που κέρδισε από τον Ρούμπου ο Κάμπελ και εκτέλεσε ο εύστοχα ο ίδιος. Μάλιστα ο κ. Αρετόπουλος, έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ρούμπου….
Πολλοί ήταν αυτοί που θα πίστευαν ότι η ομάδα μας θα καταρεύσει μετά από αυτό, αλλά δυστυχώς και πάλι δεν δικαιώθηκαν… Ο ΠΑΣ στάθηκε όρθιος ακόμη και με 10 παίκτες. Η αριθμητική διαφορά δεν φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο, αφού η ομάδα μας ακόμη και με παίκτη λιγότερο, συνέχιζε στο ίδιο στυλ παιχνιδιού.
Τουναντίον μάλιστα η ομάδα μας προσπαθούσε να φτάσει κοντά σε ένα γκολ που τελικά το κατάφερε με τον Κρητικό στο 86ο λεπτό. Ο ΑρετόΠΟΥΛΟΣ, έδειχνε να τα έχει χαμένα… Είχε κάνει τα αδύνατα δυνατά, αλλά δεν του κάθισαν όπως τα περίμενε… Δικαιώθηκε πάντως ο υπέρ πάντων αγώνας του, αφού το τελευταίο σφύριγμά του βρήκε την ομάδα του ολυμπιακού με 3-2 και όλη τη φίλαθλη ποδοσφαιρική ομάδα να γελάει μαζί του ή μάλλον καλύτερα να γελάει με τις αποφάσεις του, καθώς αυτός περισσότερο για κλάματα ήταν.
ΠΑΣλοιμωτά και άλλα.
>>Αρετόπουλος και με γειά μας.
>>Αναμενόμενο θα μας πείτε…. με τον γάβρο παίζεις…. Εδώ μας καθάρισε με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή ο Αμπάρκιολης, τον ΑρετόΠΟΥΛΟ θα περίμενε κανείς να μας παίξει στα ίσα???
>>και όπως είναι φυσιολογικό δεν υπάρχει περίπτωση τιμωρίας ούτε του ΑρετόΠΟΥΛΟυ ούτε των βοηθών του.
>>Αλλά και να τιμωρηθεί αυτός και οι άλλοι τι να λέει??? Θα μας δώσει κανένας τους βαθμούς που μας στέρησε η διαιτησία????
>>Φυσικά και όχι…. Έτσι θα πάμε όπως παλιά… Με το άγχος του ορισμού των διαιτητών, για να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος σφαγέας μας.
>>Τρελή διαιτητική παράγκα…. Η ιστορία επαναλαμβάνεται….

FASHGABROS9

>>ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ λέει το σύνθημα μας στην κερκίδα… Όπως το 2001-02 θα πρέπει να λέμε όλοι μας πλέον.
>>Η διαφορά μας είναι πάντως ότι η ομάδα μας είναι τόσο ισχυρή που δεν μπορεί κανένας να προσπαθήσει να την υποβιβάσει όπως τότε…
>>Γιατί και τότε ομαδάρα για ΟΥΕΦΑ είχαμε, αν θυμηθούμε τους τότε παίκτες…
>>Από την άλλη βλέπεις τον ΠανόΠΟΥΛΟ να περνάει με διαιτητική σφαγή το εμπόδιο του οφη. Χαρίστηκε πεντακάθαρο πέναλτυ σε βάρος της Ξάνθης, στην φάση αποβλήθηκε πάικτης του οφη για διαμαρτυρία, ενώ το γκολ που θα έκανε το 2-2 ακυρώθηκε για λόγους πού μόνο ο διαιτητής της συνάντησης κ. ΛαμπρόΠΟΥΛΟς το είδε….
>>Ας σβήσουν και οι δύο την Αρετή και την Λαμπρή που είναι τα πρώτα συνθετικά των επιθέτων τους και ας κρατήσουν το δεύτερο που είναι κοινό και για τους δύο.
>>Ας κρατήσουν το ΠΟΥΛΟς και ας περιμένουμε να δούμε αν θα δούμε καμιά ανακοίνωση από τον επόμενο ΠΟΥΛΟς που είναι ο ΠανόΠΟΥΛΟς….
>>Δεν κρατάει τίποτε από αυτόν τον αγώνα ο προπονητής του ολυμπιακού…
>>Κακώς θα έπρεπε να κρατήσει τη σημερινή ευστοχία των παικτών του στα πέναλτυ… 2 στα 2 σήμερα και όχι 1 στα 3 όπως με την Άντερλεχτ….
>>Σαφέστατη η βελτίωση.
>>Πέρασαν είκοσι λεπτά και δεν είχαμε πάρει φάουλ…. Απίστευτο και όμως αληθινό….
>>18 φάουλ εμείς 7 ο γάβρος. Αυτό λένε η αριθμοί… μεγάλη η διαφορά… Πάνω από τα διπλά….
>>Δεν βλέπουμε όμως τέτοιες διαφορές στα υπόλοιπα στατιστικά.
>>12-7 οι τελικές (5-5 στο πρώτο), 17-15 τα κλεψίματα, 5-4 τα σουτ εντός περιοχής…
>>Τη διαφορά στα φάουλ την κάνει ο ΑρετόΠΟΥΛΟς λοιπόν.
>>5 ευρώ το εισιτήριο για τις θύρες που θα φιλοξενούσαν φιλάθλους του ολυμπιακού.
>>Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο παρόλα αυτά.

ADEIAEFTA

>>Ο λόγος απλός…. Προφανώς μυρίστηκαν και οι οπαδοί του ολυμπιακοί τα διαιτητικά εγκλήματα που έγιναν σήμερα…
>>Υπάρχει και περηφάνεια και ειδικά όταν γίνονται τέτοια εγκλήματα ειδικά στην ομάδα του ΠΑΣ κανένας δεν μπορεί να μένει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα…
>>15 ευρώ για τη θύρα που θα φιλοξενούσε τους οπαδούς της ομάδας μας.
>>Φυσικά τα παιδιά των  Blue Vayeros  από την Αθήνα που πήγαν στο γήπεδο επέλεξαν θύρα με  τα 5 ευρώ… χωρίς μάλιστα να σημειωθεί το παραμικρό με τους φιλάθλους του ολυμπιακού.
>>Τραυματίας φαίνεται να είναι ο Τσάβες. Κρατούσε τον αριστερό του δικέφαλο
>>Αύριο μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί θα ξέρουμε.

PC180003

>>Μιχαήλ, Λίλα, Ντεβισέντι, Κοροβέσης οι σημερινοί βασικοί που έλειπαν από την ομάδα μας.
>>Οι παίκτες που έπαιξαν στη θέση τους, έδειξαν ότι ο ΠΑΣ διαθέτει και βάθος στον πάγκο.
>>Επόμενος αντίπαλός μας ο Άρης…
>>Με νέο πρόεδρο…. Το ρεπορτάζ λέει ότι αναλαμβάνει ο Σκόδρας…..
>>Δευτέρα ο αγώνας και θα αποσυιάσει σίγουρα ο Ρούμου πού σήμερα πήρε την κόκκινη κάρτα.
>>Άντε να δούμε βέβαια τι θα λένε τώρα οι βαζελοφυλλάδες… θα λένε πάλι γι απαράρτημα, ή θα κάνουν πάρτυ για τη διατησία???
>>Περιμένουμε με αγωνία πάντως.
>>Στην τελική ευθεία το ημερολόγιου των Blue Vayeros. Οι χορηγοί έκλεισαν…
>>Το υλικό παραδώθηκε στην εταιρία που έχει αναλάβει την εκτύπωσή του.
>>Λογικά θα είναι έτοιμο πριν από τον αγώνα με τον Άρη…
>>Το πιο ωραίο πάντως είναι ότι εμείς με κόντρα διαιτησίες είμαστε κοντά βαθμολογικά με τους άλλους που τους σπρώχνουν με τα χίλια.
>>Θα δούμε στο τέλος αν μπορέσουμε τελικά να πετύχουμε το θαύμα… να κερδίζουμε και τοςυ διαιτητές συγχρόνως…
>>Πάντως μόνο και μόνο που ο ολυμπιακός δεν ήθελε να παίξει ο Ντεβισέντι στο παιχνίδι δείχνει τον φόβο και τον σεβασμό που έχει κερδίσει η ομάδα μας με τις εμφανίσεις της.
>>Στο τέλος ξιουρίζουν τον γαμπρό… Έχουν να δούνε πολλά τα μάτια μας δυστυχώς…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ
Το ρεπορτάζ του αγώνα από τον super-fm:
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μασάντο, Παπάζογλου, Σαβιόλα (75′ Σέποβιτς), Σάμαρης, Μανωλάς, Σαλίνο, Ντομίνγκεζ (46′ Κάμπελ), Βάις (70′ Φουστέρ), Μπονγκ, Ολαϊτάν
Στον πάγκο είναι οι: Μέγερι, Τόρες, Εντινγκά, Φουστέρ, Σιόβας, Κάμπελ, Σέποβιτς.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Ίλιτς (82′ Μπέριος), Βίλα, Αυγενικού (51′ Κρητικός), Ρουμπουλάκου, Τσάβες (65′ Βισέντο)Τσουκαλάς, Στρούνα, Κολοβέτσιος.
Στον πάγκο είναι οι: Αμπάρης, Μπέριος, Γιάκος, Νάκος, Κρητικός, Βισέντο, Σκόνδρας.
Το φιλμ του αγώνα
4′ Διαγώνιο σουτ του Μασάντο, έδιωξε σε κόρνερ στην κλειστή του γωνία ο Βελλίδης.
7′ Ωραία κάθετη του Αυγενικού στον Ίλιτς που έκανε κίνηση να φύγει σε τετ-α-τετ με τον Ρομπέρτο, όμως ο Μανωλάς πρόλαβε να διώξει την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.
8′ Σουτ του Ίλιτς έξω από την περιοχή, έπεσε ωραία στη δεξιά του γωνία ο Ρομπέρτο και μπλόκαρε.
10′ Κίτρινη στον Ρουμπουλάκου
11′ Τετ-α-τετ ο Ίλιτς πάνω στον Ρομπέρτο το πρώτο σουτ, το δεύτερο στα δίχτυα και 0-1!
12′ Από εκτέλεση φάουλ υπήρξε σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΣ, ο Μανωλάς σούταρε πάνω στα σώματα.
20′ Με τη συμπλήρωση των 20 λεπτών, ο Ολυμπιακός είναι πολύ νωθρός, ο ΠΑΣ βρίσκει κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού και ένα ήδη το εκμεταλλεύτηκε. Ο Αρετόπουλος σφυρίζει συνέχεια φάουλ για τον Ολυμπιακό. 8-0 ήδη τα φάουλ.
21′ Ο Σαβιόλα εκμεταλλεύεται την αδυναμία της άμυνας του ΠΑΣ να διώξει και ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Ολαϊτάν που κάνει το πρώτο τακουνάκι είναι σε καθαρή θέση οφσάιντ, με το βοηθό να μην το δείχνει.
31′ Χαμηλό σουτ του Τσάβες, σωτήρια απόκρουση του Ρομπέρτο στη γωνία του, ριμπάουντ από τον Ίλιτς σε κενή εστία και με εξουδετερωμένο τον Ρομπέρτο, ο Σέρβος φορ «κατάφερε» να πλασάρει άουτ σπαταλώντας την ευκαιρία της δεκαετίας για τον ΠΑΣ!
35′ Εσωτερικές αλλαγές για τον Τσιώλη, με τον Ρουμπουλάκου αριστερό μπακ, πιο μπροστά του τον Τσάβες αριστερά και τον Στρούνα εσωτερικό χαφ.
40′ Κίτρινη στον Τσουκαλά.
43′ Εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη από χέρι του Τζημόπουλου που είδε μόνο ο Αρετόπουλος. Ο Βελλίδης με ωραία εκτίναξη στη δεξιά πλευρά έδιωξε την μπάλα.
-Στο ημίχρονο η κατοχή μπάλας είναι 62%-38% και οι τελικές προσπάθειες 5(3) έναντι 5(4).
51′ Ο Ρουμπουλάκου τζαρτζαρίστηκε με τον Σαλίνο, ο Αρετόπουλος έδωσε πέναλτι που θα μπορούσε να είναι και φάουλ έξω από την περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μασάντο στη δεξιά γωνία, έπεσε σωστά ο Βελλίδης αλλά δεν βρήκε την μπάλα και 2-1.
58′ Επικίνδυνα ο Ολυμπιακός στην περιοχή του ΠΑΣ, ο Βάις ελίχθηκε ωραία, καλό σουτ, με τον Βελλίδη να είναι σε ετοιμότητα, να πέφτει και να μπλοκάρει.
65′ Με μικροτραυματισμό φάνηκε να αποχωρεί ο Τσάβες για να μπει ο Βισέντο ως δεύτερη αλλαγή του Τσιώλη.
69′ Ο Σαβιόλα έστρωσε στον Ολαϊτάν, σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο Ρουμπουλάκου ανέτρεψε καθαρά τον Κάμπελ πέναλτι για τον Ολυμπιακό και ο Κάμπελ το 3-1. Ο Ρουμπουλάκου είδε 2η κίτρινη και αποβλήθηκε.
87′ Σέντρα του Βίλα στον Κρητικό, που ξέφυγε από τον Μπόνγκ, έμεινε όρθιος, πέρασε και τον Ρομπέρτο και ο ΠΑΣ -αν και με 10 παίκτες- μείωσε σε 3-2!
Δηλώσεις προπονητών στη NOVA
Τσιώλης
Τα πράγματα δεν είναι εύκολα ακόμα και όταν προηγείσαι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος να αποφεύγεις να δίνεις στημένες μπάλες και φυσικά πέναλτι. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 με τον Ίλιτς, γιατί αν πηγαίναμε στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ θα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά.
Μίτσελ
Σήμερα δεν παίξαμε δυναμικά, παίξαμε χωρίς συνέπεια, ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοηθούσε. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και πλέον ξεφύγαμε από τους διώκτες μας κι αυτό μας κάνει κυρίαρχους για το πρωτάθλημα.
Σχόλια

Σχολιάστε