Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-Άρης 2-1. τέλος γύρου, τέλος 2013 με επαγγελματική νίκη!

mikrh37Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πήρε σήμερα το τρίποντο κερδίζοντας την ομάδα του Άρη με 2-1, στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου και φυσικά στον τελευταίο αγώνα του 2013. Τα γκολ της νίκης πέτυχαν ο Ντεβισέντι και ο Λίλα οι οποίοι και απωθεώθηκαν από τον κόσμο που αψηφώντας το κρύο βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο.
Ο προπονητής της ομάδας δεν μας επιφύλαξε καμιά έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα. Ντεβισέντι, Κοροβέσης και Λίλα., ξεκίνησαν σήμερα στη θέση των Αυγενικού, Τσάβες και Ρουμπουλάκου, που αγωνίστηκαν στην αρχική ενδεκάδα στο Καραϊσκάκη.
Ο ΠΑΣ από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή κ. Σιδηρόπουλου, πήρε την πρωτοβουλία στο χώρο του κέντρου, προσπαθώντας να διασπάσει την αναμενόμενη αμυντική διάταξη και αμυντικογενή διάθεση που είχε παρατάξει ο προπονητής του Άρη κ. Σούλης Παπαδόπουλος.
Η μεριά προς την μεγάλη κερκίδα ήταν σχεδόν παγωμένη από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν το τελευταίο 20ήμερο στην πόλη μας. Έτσι λοιπόν, Ντάσιος, Βίλλα, Κοροβέσης που αγωνιζόταν από τα δεξιά, είχαν να αντιμετωπίσουν το παγωμένο τερέν που έκανε ακόμη πιο δύσκολες τις προσπάθειές τους, από τη στιγμή μάλιστα που ήθελαν να δημιουργήσουν. Μοιραία λοιπόν οι επιθετικές επιλογές της ομάδας μας ήταν λιγότερες και με μεγσλύτερη δυσκολία.
Ο Άρης παρεταγμένος με μαζική άμυνα, που αποτελεί το αγαπημένο παιχνίδι του Σούλη, είχε μπροστά μόνο το Αγκάθο και τον Τάντο, οι οποίοι ήταν σχετικά ακίνυνοι, για την αμυντική λειτουργία της ομάδας μας.
Ο Άρης προσπάθησε να πάει τον αγώνα στη δύναμη, συνηθισμένο και αυτό παιχνίδι του Σούλη, και τα κατάφερε, καθώς η ομάδα μας τσίμπησε στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, κυρίως από στημένα που κέρδισε η ομάδες που δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε και να τις μετατρέψουμε σε γκολ.
Τσιμπήσαμε σε κάποια αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των παικτών του Άρη και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Ντάσιος από την ομάδα μας και ο Τάντος από την ομάδα του Άρη, που πλήρωσαν τη νύφη θα λέγαμε από μια ομαδική σύρραξη που έγινε στο κέντρο του γηπέδου, μετά από εγκληματικό τάκλιν που έγινε πάνω στον Ντάσιο.

TANTOS

Η προκλητική συμπεριφορά του Τάντου, είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στις εξέδρες, και όπως ήταν φυσικό αποδοκιμάστηκε εν χορώ και από τις δύο κερκίδες. Είναι ίσως η μοναδική φορά που ο αρχηγός της ομάδας μας αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο και προφανέστατα είχε απόλυτο δίκιο, καθώς αν το τάκλιν από πίσω τον έβρισκε θα κινδύνευε με σοβαρό τραυματισμό.
Το πρώτο ημίχρονο τελειώσε με το άκαρπο 0-0 γαι την ομάδα μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε με μιά αλλαγή. Ο Μιχαήλ μπήκε στη θέση του Στρούνα, παίρνοντας τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ ο Λίλα, πήρε τη θέση στο δεξιό άκρο της αμυνάς μας.
Το αγωνιστικό μοτίβο ήταν το ίδιο με αυτό του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΠΑΣ προσπαθούσε να δημιουργήσει επιθετικά, ενώ ο Άρης με διπλή ζώνη άμυνας, προσπαθούσε να καταστρέψει το παιχνίδι μας.

penalty0641

Η ομάδα μας στο 51ο λεπτό λεπτό,κέρδισε πέναλτυ όταν σε φάουλ που εκτέλεσε ο Ντεβισέντι παίκτης του Άρη απέκρουσε με το χέρι. Το πέναλτυ ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος και πέτυχε το 1-0.

ektelesh

Ο Άρης συνέχισε στην ίδια αμυντική τεχνική περιμένοντας τον Πας και πάλι παρόλο που ήταν πίσω στο σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα, μάλιστα ισοφάρισε σε μια αντεπίθεση που έδειχνε ότι θα ήταν ακίνδυνη, καθώς ο Μιχαήλ φάνηκε να ελέχνει την μπάλα. Ο Μανιάς με υποψία φάουλ κέρδισε την μπάλα και πλάσσαρε τον ανήμπορο να αντιδράσει Βελλίδη.
Η ομάδα μας βγήκε και πάλι μπροστά και πέρασε μπροστά στο σκορ, στο 73ο λεπτό, όταν σε καλοχτυπημένο φάουλα από τα δεξιά με τον Ντεβισέντι, πετάχτηκε ο Λίλα μέσα από τη μικρή περιοχή και με θαυμάσια κεφαλιά έκανε το 2-1.
Ο Άρης φαινόταν ανήμπορος πλέον να αντιδράσει και πάλι… η ομάδα μας έδωσε χώρο στον αντίπαλο, που αναγκαστικά έπρεπε να βγει από το καβούκι του καθώς τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά πλέον. Δεν μας απείλησε σε καμιά στιγμή του αγώνα, ανώ οιπαίκτες μας αν ήταν λίγο πιο προσεχτικοί στις αντεπιθέσεις θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και να σκοράρουν.

TELOSpy

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Σιδηρόπουλου βρήκε το ΠΑΣ νξκητή και τον Άρη να τελειώνει χαριστικά από τον ρέφερυ με 10 παίκτες καθώς ο Αγκάθο φλέρταρε με την 2η κίτρινη κάρτα…
ΠΑΣλοιμωτά και άλλα.
>>Δεν τα πάει καλά ο Άρης φέτος και είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
>>Σκόρδας και Σούλης ανέλαβαν να σώσουν το καράβι…
>>Η κακή του φετινή πορεία είχε σαν αποτέλεσμα να μην έρθουν πολλοί φίλαθλοι του στην πόλη μας.
>>τέσσερα λεωφορεία ήρθαν στην πόλη μας και δεν θύμιζαν σε τίποτε την αριθμητική παρουσία που είχαν πριν 5 χρόνια.
>>Πανό διαμαρτυρίας είχαν για όσους θεωρούν υπεύθυνους για τη σημερινή κατάσταση της ομάδας τους.
>>Κόσμιοι γενικά στα συνθήματά τους, σε αντίθεση με οπαδούς άλλων ομάδψν στους Ζωσιμάδες.
>>Με τις αποβολές των Ντάσιου και Τάντο δημιουργήθηκε πάντως αρκετή ένταση.
>>Προφανώς κάποιο νεόκοποι φίλαθλοι μας έχουν ξεχάσει τι έχουμε τραβήξει και εμείς πριν από μερικά χρόνια. Δεν εξηγείται αλλιώς το σύνθημα που ακούστηκε ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ…
>>Κατά τα άλλα οι ίδιοι είναι αυτοί που κατά το δοκούν επικαλούνται το ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ…
>>Αν αυτός ο σεβασμός δείχνεται με τέτοιο σύνθημα, προφανώς θα πρέπει να μιλάμε γαι διχασμό προσωπικότητας που χρίζει ιατρικής παρακολούθησης.

opadoiARIS

>>Μάγκας ο Σούλης πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε… Στην σκληράδα, καθώς μόνο έτσι θα υπήρχε περίπτωση να ανταγωνιστεί την ομάδα μας…
>> Υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο όμως καθώς Βίλλα και Λίλα, ανέλαβαν δράση και ουσιαστικά, τους χτύπησαν εκεί που νόμιζαν οι παίκτες του Σούλη ότι υπερτερούσαν.
>>Εφτά κάρτες συπλήρωσε σήμερα ο Ντεβισέντι σε 10 αγώνες παρακαλώ.
>>Μάλιστα ένας από τους πιο ποιοτικότερους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει 7στα 10. Μπορεί να γίναι μόνο στην Ελλάδα αυτό φυσικά.
>>θέμα έχει γίνει και με τον τρόπο που επέλεξε να ανακοινω΄σει ο ίδιος ότι τελειώνει ο εξάμηνος δανεισμός από τον ολυμπιακό.
>>Το ανακοίνωσε μέσω του F.B. σε μια κίνηση που περισσότερο έδειξε ότι του λεέιπιε ο επαγγελματισμός και είναι ακόμη παιδί.
>>Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με την παραμονή του στην ομάδα, αλλά σίγουρα είναι πλεόν πολύ μπερδεμένα.
>>Ο παίκτης φαίνεται να επιθυμεί να απεμπλακεί από τον ολυμπιακό, ενώ ο μάνατζέρ του ο Μπουχάν θέλει να τον πάει στο εξωτερικό, καθώς εκεί θα αυξήσει τα ποσοστά του από την πιθανή μεταγραφή.
>>40 λεπτά πάντως μιλούσε με τον Καρεμπέ στο Καραϊσκάκη….
>>Εγκάρδια συνομιλία είχε πάντως και με τον Σάββα…
>>Ο Θεοδωρίδης θεωρεί ότι είναι μεγάλο ταλέντο και ήταν από αυτούς που προσπάθησαν να τον στηρίξουν στον ολυμπιακό.
>>Προφανώς πάντως ο Ντεβισέντι αν δεν μείνει στα Γιάννινα θα πάει σε ομάδα του εξωτερικού.
>>Η καλύτερη πρόταση για αυτόν έρχεται από τουρκία, αλλά μάλλον ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Αργεντινή.
>>Από την πλευρά του ο ολυμπιακός φαίνεται ότι ξεκινάει μια καιανούργια πολιτική για τους δανεικούς, καθώς προχωράει σε γενναίες μειώσεις των συμβολαίων που έχει σε αυτούς.
>>Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν έγινε και κάτι τέτοι στον Ντεβισέντι.
>>ότι και να γίνει στο τέλος, για εμάς θα είναι ο Τόμας της καρδιάς μας, που μας χάρισε πάρα πολύ καλές στιγμές με την απόδοσή του στην ομάδα μας.
>>Τελικά ο Σούλης έχει  και τα καλά του. Απίστευτος στις δηλώσεις του. Μας έκανε και γελάσαμε … Νάναι καλά ο άνθρωπος.
>>Αν φυσικά τα πιστεύει αυτά που δήλωσε μάλλον δεν είναι καλά… Υπάρχει θέμα, το οποίο δεν μπορεί να λυθεί στο μονοστήρι!!!
>>Γιορτινές οι μέρες…. Δώρα μοίρασε ο Αη Βασίλης σε μικρούς φιλάθλους.
>>Κυβελλίδης η πρώτη μεταγραφή… Το βαρύ σέντερ φορ που θέλει ο Τσώλης στο συναμικό που προπονεί .
>>Ακόστα η δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα μας. Γνωστός του Τσιώλη…
>>Ανανέωσαν μέχρι το 2017 την ομάδα μας οι Λίλα και Βίλλα….
>>Όχι μόνο ανανέωσαν, αλλά έβαλαν και τα γυαλιά σε πολλούς με τις απίστευτες δηλώσεις τους
>>Φυσιολογικά λοιπόν αποθεώθηκαν από τους Blue Vayeros στο γήπεδο.
>>Τρελό το ενδιάφερον του σημερινού αγώνα από στοιχηματικής άποψης.
>>100.000 € παίχτηκαν στο 2πλό λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
>>60.000 και 40.000 για την ακρίβεια…
>>Κλειδώθηκε ο αγώνας για λίγο, έπεσε το διπλό και ανέβηκε ο άσσος…
>>Τελικά το αποτέλεσμα του αγώνα τους έστειλε και πάλι στον κουβά….
>>ΧΑΧΑΧΑ!! Θα ακούσουμε και πάλι να μιλάν για αποτυχία χειραγώγησης??? Ποιός ξέρει ίσως!!!!
>>Όταν παίζει ο ΠΑΣ πάντως Δευτέρα σπάνε τα ταμεία. Έτσι είναι αυτά.
>>Οικονόμου και Τζάννης παρακολούθησαν τον σημερινό αγώνα. Η αγάπη τους για την ομ΄λαδα εμφανέστατη.
>>Προβλήματα έχει ο Άρης οικονομικά… Αγκούσες έχει ο βάζελος γαι την αδειοδότηση…. Δεν έχουμε άραβα πρίγκηπα φέτος στο πρόγραμμα….
>>Έχουμε κινέζο και Γιαννακόπουλο όμως….
>>Από την άλλη χρειάζονται 10 μύρια άμεσα και ζεστά για την αδειοδότηση. Να δούμε ποιος θα τα βάλει. Δεν νομίζουμε να ξανατσιμπήσει πάντως η ΟΥΕΦΑ, μετά το παραμύθι της παναθηναϊκής συμμαχίας.
>>Θα δείξει υπομονή…. Την εγγυητική πάντως δεν την κατέθεσαν 100.000€ το πρόστιμο. Μόνο που δεν μας είπαν αν πλήρωσε το περσινό των 200.000€… Κρατικά μυστικά.
>>Ενοχλημένοι φαίνονται στον ολυμπιαΚό από τις δηλώσεις του Τσώλη… Μήπως κρατά η κόντρα ακόμη από τον περσινό τελικό??? Ίσως ποιός ξέρει!!!
>>Κέρδισε ο βάζελος την Ξάνθη, πήρε την ισοπαλία η Βέροια στην Τρίπολη.
>>Σε απόσταση τρίποντου από την Τρίπολη είμαστε και την έχουμε μέσα μετά τις γιορτές στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου.
>>Το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών είναι προσιτό για την ομάδα μας όσον αφορά την βαθμολογική συγκομιδή…
>>27 βαθμούς ήταν ο υπολογισμός των βαθμών για τον πρώτο γύρο, 23 η συγκομιδή…
>>Παρόλα αυτά η 5 πεντάδα είναι κοντά, καθώς και οι άλλες ομάδες έχασαν ανέλπιστα βαθμούς…
>>είπε τίποτε ο Σαββίδης για το γκολ του Λεβαδειακού που ακυρώθηκε στην Τούμπα??? Ακούσατε κάτι, γιατί εμείς δεν πήραμε πρέφα….
>>Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο των BLUE VAYEROS. Καλή δουλειά και αθόρυβη από τα παιδιά του συνδέσμου. Χορηγοί η οικογένεια Χήτου, ο κ. Σπύρος Λακκιώτης και η lavazza.
>>Χορηγός επικοινωνίας το T.V.1… αναμενόμενος…
>>Υπάρχει μέσα η περσινή και η φετινή ομάδα, καθώς και ο ομάδες των υποδομών της ΠΑΣ κ-17 και κ-20.
>>Ανάρπαστο το φουτεράκι των Blue Vayeros…
>>Τέλος του πρώτου γύρου τέλος της φετινής χρονιάς… Σκυτάλη παίρνουν τώρα τα γιορτινά ξεσαλώματα με κλαρίνα και τσίπουρα…
>>Η πόλη μετά τη σημερινή νίκη και την άνοδο της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα, θα είναι είναι σίγουρα πιο χαμογελαστή…
Ρεπορτάζ του αγώνα από τον super-fm…
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα (46′ Μιχαήλ), Τσουκαλάς, Λίλα, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (78′ Μπέριος), Ίλιτς.
Στον πάγκο είναι οι: Σωτηρίου, Αυγενικού, Κρητικός, Γιάκος, Νάκος, Μιχαήλ, Μπέριος.
Άρης: Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος (81′ Καραγιάννης), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Μανιάς, Ηρακλής.
Στον πάγκο είναι οι: Μπουζάνης, Γιαννίτσης, Αγγελούδης, Τσουκάνης, Νταμαρλής, Καραγιάννης, Σταυρόπουλος.

Το φιλμ του αγώνα
9′ Μετά από κόρνερ του Οικονομόπουλου οι παίκτες του ΠΑΣ δεν έδιωξαν μακριά, η μπάλα έφτασε στον Μανιά που έπιασε συρτό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Βελλίδη.
42′ Ο Τζημόπουλος θέλοντας να προλάβει αντεπίθεση του Άρη με τον Μανιά, γύρισε την μπάλα στον Βελλίδη που μπλόκαρε στη μικρή περιοχή, ο κ. Σιδηρόπουλος έδωσε έμμεσο. Ο Τάτος έστησε την μπάλα στη γωνία της μικρής περιοχής έδωσε την πάσα στον Αγκάνθο, όμως το σουτ βρήκε στο στήθος του Λίλα πάνω στη γραμμή και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη.
44′ Διένεξη Ντάσιου και Τάτου, ο κ. Σιδηρόπουλος έδωσε κόκκινη στους δύο παίκτες. Κίτρινη και στον Αγκάνθο.
51′ Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ σε καλή θέση έξω από την περιοχή, παίκτης του Άρη απέκρουσε με το χέρι στο τείχος, ο κ. Σιδηρόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ντε Βινσέντι και 1-0!
56΄Γκολ για τον Άρη, ο Μανιάς κατάφερε να τζαρτζάρει τον Μιχαήλ που έπεσε στο χόρτο, πλάσαρε τον Βελλίδη και ισοφάρισε σε 1-1!
60′ Σέντρα του Κοροβέση, κεφαλιά του αμαρκάριστου Βίλα, ο Διούδης με ωραία επέμβαση μπλόκαρε.
73′ Εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι, κεφαλιά του Λίλα και 2-1!
Σούλης Παπαδόπουλος
“Να ξεκινήσουμε με τα ευχάριστα και μετά με τα δυσάρεστα. Καλά Χριστούγεννα και υγεία σε όλους σ’ αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.
Για το παιχνίδι. Νομίζω ότι έπαιζε ο τελευταίος Άρης με τα 7α Γιάννενα, αλλά δεν νομίζω να φάνηκε η διαφορά, ειδικά στο α’ ημίχρονο. Βγαίναμε καλά σε αντεπιθέσεις, αν και είμαι μόνο 2 μέρες μαζί με τα παιδιά και σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Με μια καλή πάσα θα μπορούσαμε να βγούμε καλύτερα στο γκολ. Τα Γιάννενα θέλουν να πιέσουν μέσα στο γήπεδό τους και αφήνουν χώρους.
Στο 44′ αν ο διαιτητής ήθελε να κάνει σωστά τη δουλειά του πρέπει να πάρει κόκκινη ο Ντε Βινσέντι και μετά ο Ντάσιος που δίνει γροθιά στον Τάτο και ξαφνικά ο διαιτητής βγάζει πρώτα κόκκινη στον Τάτο. Οι αποβολές καθόρισαν το β’ μέρος. Η διαφορά των παικτών που αποβλήθηκαν έπαιξε ρόλο. Ο Τάτος ήταν ο συνδετικός κρίκος άμυνας και επίθεσης και λειτούργησε αρνητικά για μας η αποβολή του. Δεν μας δίνει επίσης ο διαιτητής πέναλτι στο κόρνερ του Παπαδόπουλου στο α’ ημίχρονο και δίνει τελικά αυτό που έδωσε. Ζητήσαμε να κρατήσουμε μακριά τον αντίπαλο στο β’ μέρος.
Θέλαμε να κάνουμε τις αλλαγές μετά το 80′ γιατί είχαμε απουσίες. Ισοφαρίσαμε με ωραίο γκολ του Μανιά. Δεχτήκαμε 2 γκολ χωρίς ευκαιρία του αντιπάλου. Μην πω κάτι άλλο για τη διαιτησία, γιατί υπάρχουν και τιμωρίες. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί».
Για το ότι ο Ντε Βινσέντι θα μπορούσε να αποβληθεί σε 2 περιπτώσεις: «Είναι αποβολή γιατί πατάει τον Ηρακλή και επίσης ο Τζημόπουλος έπρεπε με μια σπρωξιά που έδωσε να αποβληθεί κι αυτός. Βγάζει τον Ανδρέα τελικά, δεν γίνονται αυτά. Στο πέναλτι γυρνάει πλάτη ο ποδοσφαιριστής μας και δίνει πέναλτι, δεν γίνεται αυτό.
Αγωνιστικά ο Άρης δεν πρόκειται να πέσει, το είδατε με τη σημερινή μας εμφάνιση. Τα παιδιά είναι στενοχωρημένα, αδίκησαν τους εαυτούς τους, αλλά τους αδίκησαν κι άλλοι. Δεν θα μπορούσε να έχει 16 βαθμούς ο Άρης έστω;
Ήμουν τυχερός, γιατί έχω παίκτες που τους είχα και πέρυσι. Μπορέσαμε να κάνουμε καλύτερη άμυνα, ο Αγκάνθο είναι παίκτης που μπορεί να ανοίγει χώρους και θα βελτιωνόμαστε κι άλλο με τον καιρό.
Ατομικά λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο. Σήμερα μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου είχαν καλύτερη απόδοση από τα Γιάννενα όπως και πέρυσι, που τότε τα Γιάννενα είχαν καλύτερη ομάδα, αλλά φέτος καλύτερο προπονητή. Τους είπα ότι μπορούμε να χτυπήσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο. Όλοι μαζί θα διορθώσουμε τα ατομικά λάθη. Σήμερα δεν πιστεύω ότι μας στοίχισαν. Και πέρυσι χάσαμε, αλλά σήμερα ήμασταν καλύτεροι.
Ένα πράγμα μετάνιωσα, που δεν ήμουν στο ματς με τον Αστερα Τρίπολης. Θα το είχαμε κερδίσει.Υπήρχαν κάποιοι λόγοι που δεν μπορούσα να είμαι. Θα τα καταφέρουμε όμως.
Ο κόσμος είναι πικραμένος, αλλά θέλω να τους πω ότι θα βλέπουν πάντα μια  ομάδα που θα τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο.
Για μεταγραφές να σας απαντήσω ότι έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας. Πολλά ακούγονται, αλλά θα έρθουν παίκτες που θα μας βοηθήσουν πραγματικά να μείνουμε κατηγορία. Τον Ουντότζι τον θέλω, του μιλάω για να γυρίσει, αλλά θέλω να μιλήσω γι’ αυτούς που έχω τώρα».
Για την αναφορά του μόνο στον διαιτητή και όχι στον αντίπαλο: «Δεν είπα για τα Γιάννενα ότι έχουν καλή ομάδα; Εσείς δεν είδατε τι έγινε σήμερα με τον διαιτητή, σε άλλο γήπεδο ήσασταν»;
Σάκης Τσιώλης: Δύσκολο παιχνίδι
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού ο Άρης σε κάθε ματς παίζει την ύπαρξή του, με περίσσιο πάθος και δύναμη. Πολύ δύσκολο ματς. Σπουδαία βαθμολογική νίκη για τον ΠΑΣ, δίνει ώθηση για τη συνέχεια.
Έγινε επικίνδυνο το ματς με τον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Οι υπεύθυνοι της Super League πρέπει να ξέρουν ότι είναι δύσκολες τέτοιες ώρες για τα Γιάννενα. Για να παίζεται καλύτερο ποδόσφαιρο και να προφυλάσσονται οι ποδοσφαιριστές πρέπει να γίνεται διαφορετικά η οργάνωση.
Ο ΠΑΣ έκλεισε τον α’ γύρο με μια νίκη που δίνει ώθηση να βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις. Αποκτάει και πάλι ενδιαφέρον το πρωτάθλημα για μας, δίνει κίνητρο στον πρόεδρο και τους παίκτες και ενθουσιασμό στον κόσμο που περιμένει πολλά από την ομάδα. Δεν παίχτηκε συνδυαστικό και γρήγορο ποδόσφαιρο , ας μας δικαιολογήσουν οι φίλαθλοι, γιατί ήταν ακατάλληλο το γήπεδο.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ στον Άρη, που έχει ένα γύρο μπροστά του, να τα καταφέρει και να ανακάμψει. Υπάρχει χρόνος να βρουν τα πατήματά τους. Δύσκολη περίοδος για τον Άρη αυτή που διανύουμε.
Καλά Χριστούγεννα. Σε όλους.»
Για τα παράπονα που έκανε ο κ. Παπαδόπουλος για τη διαιτησία, απάντησε: «Είναι μια εντύπωση και κρίση του συναδέλφου και θα τα δούμε στην τηλεόραση. Δεν είδα από κοντά τις φάσεις. Θα μπορούσαμε να πούμε κι εμείς για το γκολ του Μανιά, αλλά δεν θέλω να ιντριγκάρω τον συνάδελφο».

Σχόλια

Σχολιάστε