Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Μόνο ΠΑΣ ρεεε….

exofilo.jpg

Νίκη και ακόμα τρεις βαθμοί για την ομάδα μας στο σημερινό παιγνίδι με αντίπαλο το κατασκεύασμα του α.ε. Ο ΠΑΣ σήμερα βρέθηκε απέναντι σε μια ομάδα που κατέβηκε με άγριες διαθέσεις και τελικά έστω και δύσκολα κατάφερε να κερδίσει χάρη σε δυο τέρματα που σημείωσαν οι Βιλανάκης και Προβίδας

 ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ

 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας δε μπόρεσε να κάνει τις ευκαιρίες εκείνες που θα δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα και όλα φαινόταν πως αυτό θα τελειώσει με ένα μηδενικό να χαρακτηρίζει, όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και το θέαμα και το πάθος των παικτών.

fasi2.jpg

Το τελευταίο όμως λόγο τον είχε ο Βιλανάκης που λίγα λεπτά πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, με ένα ωραίο χτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του α.ε. και άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.

panigirismoi.jpg

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο σε ποιότητα, είχε αρκετές φάσεις και ιδιαίτερα μετά το δεύτερο τέρμα της ομάδος μας δημιουργήσαμε αρκετές καλές φάσεις και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί  θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με μεγαλύτερη διαφορά. Βέβαια εκτός από το αποτέλεσμα, όλα τα αλλά είχαν πολύ μικρό ενδιαφέρον αφού η προσοχή όλων μας εστιάσθηκε σε δύο γεγονότα.

fasi.jpg

Πρώτα απ΄ όλα ξαναπήγαμε στην «7», αψηφώντας τον βροχερό καιρό και τα «σπασίματα» από το α.ε. Η θύρα που όλοι μας  την έχουμε συνδέσει με τις πιο όμορφες εικόνες από «κερκίδες» του ΠΑΣ, που ζήσαμε αξέχαστες καταστάσεις και που χρόνια τώρα είναι «μουγκή», σήμερα ξαναζωντάνεψε και χάρισε σε όλους μας μοναδικές στιγμές. Αυτή νομίζω πως για πολλούς ήταν και η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας……

palia.jpg

 Από την άλλη όμως, με λύπη διαπιστώσαμε ότι όσα λέγαμε όλες αυτές τις μέρες για το τι θα συναντήσουμε σήμερα αποδείχτηκαν αληθινά. Το α.ε όχι μόνο δε κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με φιλικές διαθέσεις, αλλά οι παίκτες του χτύπαγαν τους ποδοσφαιριστές μας που μάλλον αιφνιδιασμένοι έδειχναν από την αντιμετώπιση των συναδέλφων τους. Το αντιαθλητικό παίξιμο των παικτών του α.ε. εκνεύρισε και τον πιο καλοπροαίρετο φίλαθλο. Ορισμένα «τάκλιν» ήταν κυριολεκτικά δολοφονικά και με έκπληξη είδαμε ότι στους δράστες συγκαταλέγονταν και πρώην παίκτες μας….

traymatismos.jpg

Από την άλλη ο πρόεδρος της ομάδος μας διαπίστωσε τι σημαίνει φιλοξενία από το α.ε. Σε όλο τον αγώνα δεχόταν την υβριστική επίθεση από τους ανθρώπους του!!!! Βέβαια μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι αυτά συμβαίνουν στα γήπεδα από φιλάθλους, αλλά αυτό δεν ισχύει για σήμερα, γιατί όπως είναι γνωστό από φίλαθλους το α.ε. δεν……                        

Η επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος μας ήταν από προπονητή των τμημάτων υποδομής του α.ε. και από παράγοντες του. Αυτά που συναντούσε σε αλλά γήπεδα «εχθρικά», τα συνάντησε και σήμερα από αυτούς που θεωρούσε φίλους του….  

Τελικά τόσο οι παίκτες μας, όσο και η διοίκηση μας  μάλλον άλλαξαν άποψη και το ότι….. «δεν νοιώθουμε ότι θα αγωνιστούμε εκτός έδρας και θα αντιμετωπίσουμε συμπεριφορές σαν αυτές που αντιμετωπίζουμε όταν παίζουμε μακριά από τα Γιάννινα» αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και το πιο σωστό πράγμα….

omades.jpg

Η ομάδα μας στο σημερινό παιγνίδι αγωνίσθηκε με τους: Τόλιος, Ντάσιος, Κατερίνης, Τσιγιάννης, Σίγμπο, Μαγγος, Κούσας, Τάτσης (Καούνος), Μπελά, Βιλανάκης (70΄ Κρόνχαρντ), Προβίδας (80΄ Τζάνης).

Σχόλια

Σχολιάστε