Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Όπως τον θέλουμε…

exofilo.jpgΕντυπωσιακά βελτιωμένη εμφανίσθηκε η ομάδα μας σήμερα στον Εύοσμο για να αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα. Οι παίκτες του Γιώργου Λαδιά έδειξαν από την αρχή του αγώνα, αποφασισμένοι και ικανοί να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας σήμερα έδειξε ένα μέρος των πολύ μεγάλων δυνατοτήτων της και το ότι δεν έφυγε από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης, κατά ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στην ατυχία.

1pa8.jpg

Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας «διαβάσει» σωστά τον αντιπάλους τους. Με πολύ καλό στήσιμο και πολύ πίεση ο ΠΑΣ έκανε σήμερα το καλύτερο φετινό του παιγνίδι στο πρωτάθλημα. Παρά τους παίκτες που έλειπαν, τον τραυματισμό του Κατερίνη μόλις στο πρώτο λεπτό και την αναγκαστική αλλαγή του, η ομάδα μας σήμερα έδειξε ότι είναι ανώτερη από τον Αστέρα.

2diox.jpg

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιγνιδιού, δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες και αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί θα είχαμε πετύχει κάποιο τέρμα. Οι Καούνος, Κρόνχαρντ και Τζάνης, από πολύ πλεονεκτική θέση δε μπόρεσαν να νικήσουν τον Θεοφάνους και να ανοίξουν το σκορ. Από την αντίθετη πλευρά, η ομάδα του Αστέρα δεν μπορούσε να ξεπεράσει την πίεση των παικτών μας και δε φαινόταν ικανή να φθάσει σε κάποιο γκολ.

fasi.jpg

Μοναδική καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν στο 25΄ περίπου, όταν από μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνας μας, ένας παίκτης του Αστέρα μόνος του και λίγο έξω από την περιοχή, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόλιου, που έδειχνε να ελέγχει τη πορεία της.

pagkos.jpg

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε πιο συντηρητικά, άφησε χώρο για τους αντιπάλους του και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να βρει τους διαδρόμους που θα του επιτρέψουν να φθάσει σε κάποιο τέρμα. Ο Αστέρας αν και είχε στο περισσότερο διάστημα τη μπάλα στη κατοχή του, συνέχισε να μην μπορεί να βρει ανοικτούς διαδρόμους προς την εστία του τερματοφύλακα μας και ουσιαστικά έδειχνε ακίνδυνος.

tolios.jpg.

Στα μέσα όμως του δεύτερου ημιχρόνου έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία, όταν από ένα φάουλ που κέρδισε και το χτύπησε ο Κυζερίδης, ο Τόλιος αρχικά με εντυπωσιακή επέμβαση και στη συνέχεια το δοκάρι δεν του επέτρεψαν να προηγηθεί. Η φάση αυτή έκανε την ομάδα μας να αυξήσει την πίεση της και προσπαθήσε να βγει πιο αποφασιστικά στην αντεπίθεση. Έκανε δυο καλές ευκαιρίες με τον Μπελά αρχικά, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Θεοφάνους, όπως και λίγο αρότερα ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του Τζάνη από πλάγια θέση, είχε την ίδια κατάληξη.

opadoi.jpg

Η μεγάλη όμως στιγμή για τον ΠΑΣ, ήταν στο 90΄ όταν από σέντρα του Τζάνη η προσπάθεια του Μιχαλόπουλου αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Αστέρα, με την βοήθεια και του δοκαριού. Την επαναφορά της μπάλας δε μπορέσαμε να την εκμεταλλευτούμε, αφού οι παίκτες μας είχαν αρχίσει να πανηγυρίζουν !!!!!!!!!!!! Σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιος επιθετικός του Αστέρα έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση και αν δεν ήταν ο Γιάννης Τάτσης να τον ανακόψει αντικανονικά και να δεχτεί για αυτό την κόκκινη κάρτα, τώρα ίσως να είχαμε χάσει το παιγνίδι.

1.jpg

Τέλος καλό όλα καλά βέβαια και αυτό που μετράει είναι ότι εκτός από το πολύ καλό αποτέλεσμα, η ωραία εμφάνιση του ΠΑΣ, μας γέμισε όλους αισιοδοξία για την συνέχεια και έδειξε πως η ομάδα μας είναι το μεγάλο φαβορί. Είναι με διαφορά η πιο καλή ομάδα και αυτό φάνηκε και σήμερα.

omada.jpg

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τόλιος, Ντάσιος, Κατερίνης (8΄ Μιχαήλ), Τσιγιάννης, Κούσας, Αντώνιου, Τάτσης, Μπελά, Κρόνχαρντ (70΄ Καντιμοίρης), Καούνος (55΄ Μιχαλόπουλος), Τζάνης.

Σχόλια

Σχολιάστε