Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΣ: Ολυμπιακός Βολ.- ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

exofilo_1.jpgΠαρά την πολύ καλή απόδοση της, η ομάδα νέων του ΠΑΣ Γιάννινα έχασε σήμερα από τον ολυμπιακό βόλου με 3-0. Οι μικροί του ΠΑΣ αντιμετώπισαν μια ηλικιακά μεγαλύτερη ομάδα και κατάφεραν να την κοντράρουν στα ίσα.
Το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια των νεαρών παικτών μας ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό το βλέμμα του κ. Σεντελίδη
Οι νέοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ήττα
3-0  από τον Ολυμπιακό Βόλου

erarxigoi.jpg

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα νέων του ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο του Βόλου, όπου το Σάββατο αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων Β’ Εθνικής.
 Ο ΠΑΣ Γιάννινα για μια ακόμα φορά με νεαρούς που έχει στις τάξεις του (οι περισσότεροι γεννημένοι 1989-90) αντιμετώπισαν μια “μεγαλύτερη” ομάδα που το σύνολό τους ήταν γεννημένοι το 1986, αλλά αυτό δεν φάνηκε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο. 

er1.jpg
 Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο που κυριάρχησε κατά κράτος και αν δεν σκόραρε οφείλεται στην τύχη, αλλά και στο γεγονός ότι ο Γιαννακός έπαιζε με πυρετό και δεν τα κατάφερνε στην τελική προσπάθεια. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με περισσότερες δυνάμεις, ισορρόπησαν το παιγνίδι και εκμεταλλεύτηκαν τρία λάθη στην άμυνα για να κερδίσουν τον αγώνα. Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δύο δοκάρια, ένα με τον Γιαννακό και ένα με απ ευθείας κόρνερ του Δάσκαλου.
 Να πούμε ότι τον αγώνα παρακολούθησε ο σκάουτερ του Ηρακλή και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νέων κ. Σεντελίδης, ο οποίος είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τους προπονητές του ΠΑΣ κ. κ. Παπαγγέλη των νέων και Τσαρπέλα της ακαδημίας. Με την αποστολή των Νέων μετείχαν και τρεις παίκτες της ακαδημίας του ΠΑΣ Γιάννινα.

erom.jpg
 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μίσσας, Τζίμας Απ., Καψάλης (Τζίμας Παν.), Κορδιάς, Τζούμας, Νάτσικας, Λώλης, Παπαγεωργίου, Νιτσιάκος, Δάσκαλος, Γιαννακός (Κολιός).
 

Από το γραφείο τύπου
Του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

Σχόλια

Σχολιάστε