Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Παρουσιάστηκε ο Τρούλης

_1.jpgΟ κ. Κούγιας παρουσίασε σήμερα το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο Λευτέρης Τρούλης είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι 30-6-2008. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν στις πρώτες προτιμήσεις του προπονητή κ. Λαδιά και θα βοηθήσει την ομάδα μας.

Ο Λ. Τρούλης στην πρώτη συνέντευξη του σαν παίκτης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δήλωσε:
«Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κ. Κούγια για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι ένα όνειρο ζωής γιατί ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκπροσωπεί χιλιάδες κόσμο. Το πρεστίζ της ομάδας είναι πολύ μεγάλο και η θέση της ομάδας είναι στην Α΄ Εθνική. Σε όλη την Ελλάδα είναι γνωστό ο άψογος τρόπος λειτουργίας της ομάδας και όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να έρθουν στον ΠΑΣ. Για μένα είναι ένα μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα μου για να αγωνιστώ στις μεγάλες κατηγορίες».

troulis.jpg

Ο κ. Κούγιας στη συνέχεια ανακοίνωσε τη λύση των συμβολαίων των Ολιβέιρα και Γκουζιώτη λέγοντας:
“Ανακοινώνω τη λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Ολιβέιρα και συγχρόνως θέλω να διαμυνήσω προς τα έξω τη χείριστη εντύπωση που έχω διαμορφώσει για τον μάνατζέρ του κ. Αμανατίδη. Όσο είμαι εγώ στη διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο κ. Αμανατίδης δεν θα πατήσει το πόδι του στον ΠΑΣ. Χρεώνω στον Ολιβέιρα την μη περσινή άνοδο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη Β΄Εθνική. Δεν λύσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ, ακούγοντας τον κ. Αμανατίδη, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ότι χρηματοδοτήσαμε για άλλους 4 μήνες τις διακοπές του παίκτη στην πόλη. Η διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ λαμβάνοντας υπ’ όψη τον πολύ καλό χαρακτήρα του Γκουζιώτη, αποδέχτηκε το αίτημα του για τη λύση του συμβολαίου του, (παρά την αντίθετη άποψη του κ. Λαδιά). Ο Γκουζιώτης είναι πολύ καλό παιδί και βοήθησε να έρθουν στην ομάδα το καλοκαίρι οι Μάγγος, Τσιγιάννης, Αντωνίου”.

1.jpg

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας μίλησε εφ’ όλης της ύλης, απαντώντας και σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
« Δεν θα κάνουμε πολλές μεταγραφές την μεταγραφική περίοδο γιατί έχουμε πολύ καλό υλικό. Υπάρχει ο κορμός με τα νέα παιδιά στην ομάδα μας και παρακολουθούμε ήδη και άλλους νέους σε όλη την Ελλάδα. Έχω συζητήσει με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Λαδιά για να δούμε σε ποιες θέσεις θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Η ομάδα του χρόνου που θα αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική με την προσθήκη 3 ξένων ποδοσφαιριστών θα είναι έτοιμη. Πρέπει οι φίλαθλοι να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα με την ενεργή παρουσία τους στο γήπεδο.»
Απαντώντας σχετικά με την αναδιάρθρωση, δήλωσε:
«Σήμερα η ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα της ΕΠΑΕ για να ανεβαίνουν 3 ομάδες. Πεποίθησή μου είναι ότι στο τέλος θα υπάρξει μέση λύση. Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αίτημα να ανεβαίνουν 10 ομάδες από τη Δ΄ Εθνική, καθώς είναι άδικο να ανεβαίνουν μόνο 3 από τις 10 πρωταθλήτριες της κατηγορίας».

 

Σχόλια

Σχολιάστε