Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Συνεδρίαση Ε.Π.Ο.

omada_1.jpgΜια σημαντική απόφαση που ανατρέπει τα ως τώρα δεδομένα για το πόσες ομάδες ανεβαίνουν από την Γ΄ εθνική, πήρε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Ο.
Έτσι σύμφωνα με αυτή την απόφαση οι ομάδες που ανεβαίνουν στην Β΄ εθνική κατηγορία είναι οι δυο πρώτες του κάθε ομίλου και η νικήτρια, από αγώνα μπαράζ, τρίτη ομάδα..

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, στη σημερινή της συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις..

www.epo.gr 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Με αφορμή τις θετικές εξελίξεις στο διάλογο ΕΠΟ-Πολιτείας, έγινε δεκτή η εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, για τη συνέχιση του διαλόγου και τη μετάθεση της προγραμματισμένης για τον Ιανουάριο του 2006 Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-μελών της Ομοσπονδίας.

2.Εγκρίθηκε η εισήγηση της Επιτροπής ΕΠΟ-ΕΠΑΕ για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών των επαγγελματικών πρωταθλημάτων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

-Από την Α΄ Εθνική Κατηγορία υποβιβάζονται στη Β΄ Εθνική τρεις (3) ομάδες.

-Από τη Β΄ Εθνική προβιβάζονται στην Α΄ Εθνική τρεις (3) ομάδες. Από τη Β΄ Εθνική υποβιβάζονται στη Γ΄ Εθνική τρεις (3) ομάδες.

-Από τη Γ΄ Εθνική προβιβάζονται στη Β΄ Εθνική πέντε (5) ομάδες: Οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο και η νικήτρια ομάδα από τον αγώνα μπαράζ που θα δώσουν σε ουδέτερο γήπεδο οι ομάδες που θα τερματίσουν στην τρίτη θέση των δύο ομίλων. Από το Βόρειο όμιλο της Γ΄ Εθνικής υποβιβάζονται στη Δ΄ Εθνική δύο (2) ομάδες και από το Νότιο όμιλο τρεις (3).

-Από τη Δ΄ Εθνική προβιβάζονται στη Γ΄ Εθνική δέκα (10) ομάδες.

3.Η Εθνική Ομάδα Ανδρών θα συμμετάσχει σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Κύπρο από τις 27/2/2006 έως τις 2/3/2006.

4.Η ΚΕΔ/ΕΠΟ να επιλέγει για κάθε αξιολογημένο αγώνα της Β΄ Εθνικής τρεις διαιτητές από ειδικό πίνακα της κατηγορίας και ακολούθως να διενεργεί μεταξύ αυτών την κλήρωση.

 

Σχόλια

Σχολιάστε