Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-παναιτωλικός 0-0. Μείναμε πίσω στο θέμα της 5άδας!

P1020146

Λευκή ισοπαλία παραχώρησε ο ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες με αντίπαλο την ομάδα του Αγρινίου. Ο αγώνας διεξήχθηκε χωρίς φιλάθλους, καθώς ο κ. Κοντονής επιμένει στην λογική να τιμωρεί και τις ομάδες που δεν έχουν παραβατικές συμπεριφορές σε θέματα βίας. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα, αλλά οι χαμένες ευκαιρίες  και οι πολύ κακές διαιτητικές αποφάσεις, δεν του το επέτρεψαν.

Ο προπονητής κ. Πετράκης επέλεξε την παρακάτω ενδεκάδα:

Βελλίδης, κάτω από τα δοκάρια,  Στρούνα Ναδάλες , στα πλάγια της άμυνας,  Μιχαήλ, Τζημόπουλος, κεντρικό αμυντικό δίδυμο,  Χαρίσης , Τσουκαλάς, στον άξονα, Κοροβέσης, Τσάβες , στα πλάγια του κέντρου και Ίλιτς  Μανιάς στην επίθεση. Το σύστημα που επέλεξε να ακολουθήσει η ομάδα μας ήταν το 4-4-2

P1020149

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα του Αγρινίου να φάινεται ότι δεν έχει επηρεστεί καθόλου από την μη ύπαρξη φιλάθλων στις κερκίδες. Είχε παίξει την προηγούμενη αγωνιστική και όπως ήταν φυσικό η προσαρμογή σήμερα στις ιδιάιτερες συνθήκες του αγώνα να ηταν ευκολότερες. Αντίθετα  οι παίκτες της ομάδας μας ήταν πολύ μουδιασμένοι.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ο Παναιτωλικός να χάσει 2 σημαντικές ευκαιρίες που θα μπορούσε να σκοράρει. Με την πάροδο του  20λέπτου ο ΠΑΣ ισορρόπησε το παιχνίδι και άρχισε να γίνεται επικίνδυνος στην αντίπαλη περιοχή, ενώ όσο περνάει η ωρα ανεβάζει ακόμη περισσότερο την απόδοσή του.  Χάνει τις ευκαιρίες που δημιουργεί (Τσάβες, Ναδάλες) και χάνει την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Ίλιτς, όταν από θέση μέσα δεξιά, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Τσάβες, βάζει στην πλάτη του τον Κούσα, πλασσάρει τον τερματοφύλακα και η μπάλα περνάει μόλις άουτ. Στην φάση αυτή ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν εξουδετερωμένος καθώς το πλασσάρισμα του Ίλιτς ήταν στην αντίθετη γωνία. Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε και από τον Τσάβες, όταν ενώ ήταν μόνος του μέσα στην περιοχή δεν έκανε το σουτ ή το κοντρόλ, προφανώς πιστεύοντας ότι είναι  σε θέση οφσάιντ. Ο παίκτης μας καλυπτόταν καθαρά σε αυτή την φάση.

Στο ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0, αλλά σίγουρα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να πετύχουν ένα γκολ.

P1020151

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά, παίρνοντας τα ηνία του αγώνα καθαρά. Έχασε πολλές ευκαιρίες και ο διαιτητής της συνάντησης του αρνήθηκε το πέναλτυ σε 2 περιπτώσεις, δείχνοντας έτσι τις προθέσεις του. το ίδιο και ο πρώτος βοηθός καθώς ανέκοψε με ανύπαρκτο οφγάιντ τον Ίλλιτς που έβγαινε μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μανιάς, Τσάβες, Κοροβέσης και ίλιτς, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και να πετύχουν το γκολ. Από την άλλη η ομάδα του Παναιτωλικού, φάνηκε ότι υστερούσε καθαρά, στον επιθετικό τομέα, καθώς δεν μπορούσε να δημιουργήσει.

Ο διαιτητής της συνάντησης έδειξε ότι  προτιμούσε την ισοπαλία στον αγώνα, ένα αποτέλεσμα όμως που μάλλον δεν ευνοούσε καμιά από τις δύο ομάδες.

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα….

>> Παραιτήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο κ. Καρύτσας που κάλυπτε τον τομέα της επικοινωνίας, με άψογο τρόπο ομολογουμένως.
>>Ο κ. Καρύτσας πρόσφερε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς στην ομάδα καθώς είναι γωνστό σε όλους ότι προέρχεται από τον οπαδικό χώρο.
>>Απλά να θυμίσουμε ότι ο κ. Καρύτσας δέχτηκε την θέση μετά από προτροπή του κ. Χήτου πριν από 3 χρόνια.
>>Οι λόγοι της παραίτησης επισήμως δεν έγιναν γνωστοί, καθώς ο κ. Καρύτσας επέλεξε να μην τους δημοσιοποιήσει, προφανώς προστατεύοντας έτσι το πρεστίζ της ομάδας μας.
>>Διαφορετικότητα σίγουρα σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες παραιτήσεις. Η διαφορά και στο επίπεδο όμως είναι δεδομένη.
>>Το τελευταίο καιρό ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Χριστοβασίλης προσπαθούσε να μεταπείσει τον κ. Καρύτσα, αλλά από ότι φαίνεται δεν τα κατάφερε.
>> Είναι γνωστό ότι ο κ. Καρύτσας έχει πολλές συμπάθειες στην πόλη μας και προσπάθησε να βάλει κάποια πράγματα στην σειρά, πάντα στα πλαίσια των επιθυμιών του προέδρου.
>>Λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων στην Αθήνα, οι σχέσεις του με τα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε. ήταν άψογες. Με πολλούς δημοσιογράφους προϋπήρχαν μάλιστα.
>>Η ανακοίνωση που βγήκε, μετά την παραίτησή του, μάλλον ατυχέστατη μπορεί να χαρακτηριστεί. Προφανώς ο συντάκτης δεν ήξερε…
>>Δεν εξηγούνται διαφορετικά, οι ευχές που δόθηκαν μέσω της ανακοίνωσης για ότι καλύτερο στην επαγγελματική του πορεία.
>>Ποιά επαγγελματική πορεία? Δεν ήξερε ο συντάκτης, δεν ρώταγε?
>>Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απαράιτητο πριν βγει η ανακοίνωση ερωτούνται τα πρόσωπα που τα αφορούν… Φυσικά δεν περίμενε κανένας ότι αυτό θα έπρεπε να το ξέρει ο συγγραφέας.
>>Είναι δύσκολο βέβαια η διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ στον τομέα επικοινωνίας, γιατί ο πήχυς έχει ανεβεί πολύ ψηλά από τον κ. Καρύτσα, ειδικά με τους επώνυμους.
>>και ήταν εμφανέστατο αυτό, τόσο από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις της ΠΑΕ όσο και από την προσέγγιση που είχε η ομάδα σε όλα τα δημόσια πρόσωπα και τους πολιτικούς.
>>Επισήμως μέσα από ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν έχει δημοσιοποιηθεί ο τρόπος πλέον λειτουργίας του επικοινωνιακού κομματιού της ΠΑΕ.
>>Δεν αναφέρεται τίποτε στο επίσημο site της ΠΑΕ ούτε στο f.b.

>>Βέβαια αλλιεύοντας στο διαδίκτυο μπορεί να βρει σε κάποια sites πληροφορίες για συνάντηη του κ. Ιωάννου, του κ. Βρόσγου και ενός νέου υπαλλήλου της ΠΑΕ με κάποια άτομα από την πόλη μας που δραστηροποιούνται ερασιτεχνικά με την δημοσιογραφία.

>>Δεν μεταφέρουμε το όνομα του νέου υπαλλήλου, γιατί απλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ.

>>Μεταφέρθηκαν όμως οι διάλογοι που έγιναν και αυτοί ίσως να έχουν ενδιαφέρον.

>>Βέβαια αυτά δεν μπορείς να τα μάθεις μέσα από το επίσημο site της ΠΑΕ…. Ο κ. Ιωάννου βέβαι στην ομιλία του είπε για καινούργια αρχή!
>>Αυτή είναι η καινούργια αρχή που εξήγγειλε ο κ. Ιωάννου?
>>Δηλαδή να είμαστε υποχρεωμένοι για να ενημερωθούμε για τα της ομάδας από άλλα σάιτς? Για να τους δίνουμε επισκεψιμότητα και κέρδη από τα πατήματα?
>> Δεν το καταλάβαμε αυτό κ. Ιωάννου… ειλικρινά…
>>και αναφερόμαστε στον κ. Ιωάννου, γιατί αυτός μίλησε στην συνάντηση που έγινε, για να γνωρίσουν οι παρευρισκόμενοι τον έμισθο που προσφλήθηκε για το γραφείο τύπου.
>>Μόνο που από την συνάντηση αυτή έλειπαν οι δημοσιογράφοι. Αυτοί που έχουν σαν επάγγελμα την δημοσιογραφία. Οι διαπιστευμένοι θα λέγαμε καλύτερα.
>>Αν δεν κάνουμε λάθος, μόνο ο κ. Σκούμπος ήταν εκεί. Είναι το νεώτερο μέλος του ΠΣΑΤ.
>>Δεν ξέρουμε αν προβληματίστηκε ο κ. Ιωάννου από τις ηχηρές απουσίες των νομίμων δημοσιογράφων.
>>Προφανώς ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας κ. Νιαρχάκος όντως θα θεωρεί ότι υπάρχει μια νέα αρχή.
>>Επιμελώς λοιπόν με επίσημη ανακοίνωση δεν αναφέρθηκε ο νέος εκπρόσωπος…
>>Βέβαια όλοι μας στην πόλη γνωρίζαμε τον πόθο του κ. Πήχα για την θέση αυτή και φυσικά για το τμήμα μάρκετιγκ.. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει ασυμβίβαστο ή όχι…
>>Αυτό που ξέρουμε όλοι μας γιατί το ακούμε στις μεταδόσεις της νοβα είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η ομάδα μας.
>>Όποιος παρακολούθησε σήμερα τον αγώνα από το συνδρομητικό κανάλι θα καταλάβει πιο εύκολα τι εννοούμε. Ο Παναιτωλικός είχε μεταχείριση λες και ήταν η Μπάρτσα από τους σπήκερ… Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αναφέρθηκε ελάχιστα…
>>καμιά αναφορά βέβαια από τον κ. Πήχα, που είχε το ρεπορτάζ για την ομάδα μας στα στατιστικά της ομάδας μας και τις πρωτιές που έχει φέτος…. Ακούγαμε μόνο για τα στατιστικά του Παναιτωλικού.
>>Εδώ δεν μπορεί να προωθήσει επικοινωνιακά τον ΠΑΣ στο κανάλι που εργάζεται τι να περιμένει κανείς πιο έξω?
>>Παλαιότερα, Καραλής, Αργυρόγλου, Μαρκόπουλος, κ.λ.π. ήταν πλήρως ενημερωμένοι…
>>Εδώ δεν ήξερε τα ονόματα των διεθνών που αγωνίζονται στις υποδομές, όταν αναφέρθηκε σε σχόλιο του κατά την διάρκεια του αγώνα.
>>Λέτε να τα ήξερε και δεν μας τα έλεγε για να βάλει τους τηλεθεατές στην διαδικασία της αναζήτησης? Μπορεί.
>>Για τον τομέα του μάρκετιγκ, βέβαια υπάρχουν κάποια θεματάκια τα οποία θα φανούν στην συνέχεια αν μπορούν να ξεπεραστούν…
>>Ανοιχτό είναι το θέμα με το περιοδικό. Μπορεί να καλυφθούν πάντως τα κενά, μέσω του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Έτσι ακούγεται στην πόλη μας.
>>Με κλειστές τις θύρες για τους φιλάθλους σήμερα ο αγώνας, μετά την απόφαση του υφυπουργού. κ. Κοντονή.
>> Οι θέσεις των Blue Vayeros σε αυτό είναι σταθερές…..
>>Ή μπαίνουν 30 φίλαθλοι που μπορούν να ενισχύσουν με φωνή την ομάδα ή οι θέσεις καλύπτονται από τους χορηγούς και τα ακριβά διαρκείας.
>> Έτσι λοιπόν αρνηθήκαμε ευγενέστατα την πρόσκληση που μας έγινε από τον κ. Πότση! Απλά!
>>Στην λίστα των ατόμων που μπήκαν στον αγώνα ήταν η κυρία Αντωνίου.
>>Λογικά με την παρέμβαση του κ. Νιαρχάκου. Να η καινούργια αρχή που μιλούσε ο κ. Ιωάννου.
>>Τώρα αν αυτή η στροφή, η χορευτική φιγούρα, ΄η άσκηση της ενόργανης ή όπως αλλιώς μπορείτε να την χαρακτηρίσετε είναι προς όφελος των συμφερόντων του κ. Χριστοβασίλη και της ΠΑΕ είναι ένα θέμα που θα φανεί στους επόμενους μήνες.
>>Πάντως στο Δ.Σ. της ΠΑΕ έχουμε δύο νέα πρόσωπα σύνφωνα με τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης που έγινε την Πέμπτη.
>>Αυδής και Τσαλιαμάνης μπήκαν στις θέσεις των Παπαγεωργίου και Σιαμαντούρα. Καλή επιτυχία τους ευχόμαστε φυσικά.
>>Το μυστήριο πάντως είναι ότι και για αυτό δεν είχαμε επίσημη ανακοίνωση.
>>Ή μήπως είναι φυσικό? Μήπως θα έπρεπε να το ξέρουν μόνο οι μέτοχοι?
>>Αν είναι έτσι πώς το ξέρουν και το γράφουν άνθρωποι που δεν είναι μέτοχοι.
>>Ακόμη ένα φάουλ λοιπόν… Άραγε θα διαμαρτυρηθεί κανένας στον κ. Ιωάννου για αυτήν την νέα αρχή?
>>Ή θα πρέπει να έχουμε όλοι μας επικοινωνία άμεση με τον νέο υπεύθυνο τύπου? Γιατί αυτό ήταν το παράπονό τους….. δεν είχαν επικοινωνία πριν και ενημερωνόταν μόνο μέσα από το επίσημο site της ΠΑΕ… Τραγικό… δεν βρίσκεται???
>>Βέβαια ακόμη πιο τραγικά είναι αυτά που γίνονται με τον κ. Κοντονή.
>>Απίστευτος ο άνθρωπος. Τιμωρεί για επισόδεια που έγιναν σε αγώνα κυπέλου από οπαδούς ομάδας Β΄Εθνικής, όλες τις ομάδες της Α΄Εθνικής.
>>Παγκόσμια πρωτοτυπία και αυτή….
>>Τώρα βέβαια δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Κοντονής τιμωρεί τις μικρές ΠΑΕ, στερώντας από αυτές τα έσοδα από τα εισιτήρια που χάνονται.
>>Αυτό έρχεται αντίθετο φυσικά στην ιδεολογία του κόματος που εκπροσωπεί.

Οι φάσεις του αγώνα από το sportsioannina

Διαιτητής του αγώνα ο Γεώργιος Κύζας από τη Δράμα. Βοηθοί ο Νεκτάριος Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής) και ο Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών).
Τέταρτος διαιτητής ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Ίλιτς (87′ Ακόστα), Ναδάλες, Τσάβες (82′ Γιάκος), Χαρίσης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Μύγας, Κούσας, Εντζεγκέλε, Σκαρμοντσίνο, Γοδόι, Λάζαρ (57′ Κουτρουμάνος), Φωτάκης (83′ Ρουσκουγιέδα), Κάπελ, Μαρτίνες (68′ Θεοδωρίδης), Μορένο.

ΠΑΓΚΟΣ:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σωτηρίου, Αυγενικού, Ακόστα, Σκόνδρας, Σαπαλίδης, Γιάκος, Ντάσιος.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Μαλεζάς, Θεοδωρίδης, Ρουσκουγιέδα, Κέβιν, Κουτρομάνος, Βασιλείου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζημόπουλος, Κούσας, Σκαρμοντσίνο, Κοροβέσης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

1′ Έναρξη της αναμέτρησης.

7′ Γέμισμα στην περιοχή από φάουλ του Μαρτίνες, ο Μορένο με σουτ εξ’ επαφής νικήθηκε από τον Βελλίδη που απέκρουσε σε κόρνερ.

10′ Σουτ του Μαρτίνες, η μπάλα στη ρίζα του κάθετου δοκαριού.

16′ Ο Μαρτίνες έκανε την κούρσα και σέντραρε στον Μορένο ο οποίος με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ.

19′ Μακρινό σουτ του Γοδόι μπλόκαρε ο Βελλίδης.

21′ Μακρινό σουτ του Φωτάκη, αρκετά μέτρα άουτ.

27′ Ωραία προσπάθεια και σουτ του Τσάβες έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Ράφαελ.

31′ Ο Ναδάλες μπήκε ωραία από τα πλάγια αλλά ανακόπηκε η σέντρα του από τον Εντζεκέλε.

32′ Σουτ του Φωτάκη, ο Βελλίδης στη γωνία σε κόρνερ.

34′ Σουτ του Ναδάλες, μπλόκαρε ο Ράφαελ.

35′ Φάουλ του Μορένο, ο Μανιάς προλαβαίνει και βγάζει σε κόρνερ προ του Εντζεκέλε.

36′ Ο Μαρτίνες σούταρε στη γωνία, σε κόρνερ ο Βελλίδης.

37′ Μετά από την εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε από αρκετούς παίκτες, με τον Σκαρμοντσίνο να σουτάρει άουτ.

37′ Τετ-α-τετ και πλασέ του Ίλιτς από πάσα του Τσάβες, μόλις άουτ.

43′ Κόρνερ του Ίλιτς με τις γροθιές απομάκρυνε ο Ράφαελ.

43′ Ο Τσάβες μετά από γέμισμα βρέθηκε στην περιοχή αλλά δεν μπόρερε να κάνει το κοντρόλ, νομίζοντας ίσως ότι ήταν οφσάιντ.

45′ Ο Τσάβες στην περιοχή επιχείρησε να βρει τον Ίλιτς, σε κόρνερ ο Εντζεγκέλε.

45’+1′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

50′ Σουτ του Τσάβες άουτ.

66′ Σουτ του Κοροβέση, μπλόκαρε στη γωνία ο Ράφαελ.

68′ Σουτ του Τσάβες, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

69′ Ο Ίλιτς στην περιοχή ανακόπηκε από τον Κούσα.

70′ Σέντρα του Ναδάλες, γυριστό του Κοροβέση, άουτ.

71′ Μακρινό σουτ του Κάπελ, άουτ.

72′ Σουτ του Μανιά στη γωνία σε κόρνερ ο Ράφαελ.

72′ Σέντρα του Στρούνα, κεφαλιά του Τσάβες, μπλόκαρε ο Ράφαελ.

79′ Ο Ίλιτς το σουτ στην περιοχή, μπλόκαρε ο Ράφαελ.

86′ Ο Κοροβέσης έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Μύγα. Πρόθεση για θέατρο είδε ο διαιτητής και τον “κιτρίνισε”.

88′ Σέντρα-σουτ του Σκαρμοτσίνο, ο Βελλίδης απέκρουσε σε κόρνερ.

90’+4′ Λήξη της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις των προπονητών από τον super-fm:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Πετράκη:

«Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανεξάρτητα αν δεν μπήκαν τα γκολ. Δεν βρίσκονται οι δύο ομάδες τυχαία ψηλά στη βαθμολογία. Στο ξεκίνημα ήταν εμφανές ότι μας επηρέασε η διακοπή, δεν είχαμε ρυθμό και πατήματα της αξίας μας, σε συνδυασμό ότι παίζαμε με μια καλή ομάδα, μας δημιουργήθηκαν προβλήματα, από τα οποία θα μπορούσε να βρεθεί μπροστά ο Παναιτωλικός και δεν θα ήταν εύκολο για μας.

Μετά το 30′ βρήκαμε ρυθμό, είχαμε πολλές ευκαιρίες, βελτιώσαμε την τακτική μας σε σημεία που μας δημιουργούσε προβλήματα ο αντίπαλος. Στην επανάληψη δεν μας έκανε ευκαιρίες ο Παναιτωλικός, αντιθέτως εμείς είχαμε καλές ευκαιρίες, αλλά και προϋποθέσεις που δεν έγιναν ευκαιρίες.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για το ματς της Τετάρτης με τον Πλατανιά στην έδρα μας».

Για το αν ήταν αργοί οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια: «Δεν ήμασταν αργοί, απλά δεν είχαμε καλές επιλογές. Οι παίκτες, όταν είναι στο κόκκινο, δεν είναι εύκολο να παίρνουν την καλύτερη απόφαση».

Για το που βλέπει το όριο της πεντάδας: «Δεν κάνω λογαρισμούς, εμείς έχουμε τον Πλατανιά μπροστά μας την Τετάρτη και με αυτό ασχολούμαστε».

Για τον τραυματισμό του Τσάβες: «Θα το εκτιμήσουμε αύριο, θα κάνει μαγνητική, μην πούμε κάτι που δεν ισχύει».

Το πιθανότερο, πάντως, όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ είναι ότι θα χάσει τον αγώνα με τον Πλατανιά και θα επιστρέψει για το ματς με τον ΟΦΗ.

Για δίκαιο αποτέλεσμα έκανε λόγο στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος. Οι δύο ομάδες, τόνισε, είχαν από ένα καλό ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη για την πεντάδα, η οποία θα είναι αμφίρροπη μέχρι τέλους, όπως είπε.

“Έγινε ένα καλό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Είχαμε από ένα καλό ημίχρονο, εμείς ήμασταν καλύτεροι στο α’ μέρος, είχαμε κατοχή μπάλας, είχαμε δοκάρι και μπορούσαμε να προηγηθούμε. Τα Γιάννενα ήταν καλύτερα στην επανάληψη, είχαν την κατοχή και δημιούργησαν κι εκείνα κάποιες φάσεις, αλλά όχι τόσο κλασικές όπως οι δικές μας. Προσπάθησαν οι δύο ομάδες για τη νίκη, αλλά ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Άσχημο να μην υπάρχει κόσμος σ’ ένα τόσο καλό παιχνίδι.

Εμείς έχουμε τώρα μπροστά μας ένα δύσκολο ματς την Τετάρτη και στρέφουμε την προσοχή μας εκεί.

Για τη μάχη της Ευρώπης και σε ποιο όριο πιστεύει ότι θα φτάσει: «Κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει, πολλά μπορούμε να πούμε, βάσει διάρκειας ο Παναιτωλικός είχε τη μεγαλύτερη διάρκεια ως τώρα. Η χιλιομετρική απόσταση των εκτός έδρας παιχνιδιών που είχαμε δώσει ως τώρα ήταν μεγάλη και μας κούρασε, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει μάχη μέχρι τέλους».

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο