Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-παο 0-3! Το είδαμε και αυτό !!!

NIKRH

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γνώρισε την ήττα με 0-3 από την ομάδα του παο, ένα αποτέλεσμα που όμως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο ΠΑΣ δέχτηκε ένα πολύ εύκολο γκολ,  δεν κατάφερεστη συνέχεια να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε (αποβλήθηκε ο Ζέγκα), δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησε και δέχτηκε δύο γκολ από αντεπιθέσεις στο τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης παρέταξε την παρακάτω ενδεκάδα:

Περιστερίδης, κάτω από τα δοκάρια

Στρούνα,  Ναδάλες, στα πλάγια της άμυνας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, στα πλάγια

Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, στον άξονα με τους Καρανίκας, Ακόστα, στα πλάγια του κέντρου

Ίλιτς και Μανιάς, στην επίθεση.

Ο αγώνας ξεκίνησε αναγνωριστικός στα πρώτα λεπτά με την ομάδα μας να ελέγχει την μπάλα στο χώρο του κέντρου, ενώ ο παο προσπάθησε να βγει μπροστά εκμεταλλευόμενος κυρίως λάθη των παικτών μας. Ο ΠΑΣ έχοντας σε καλή μέρα στο δημιουργικό κομάτι του τα δεξιά της ομάδας, με Στρούνα και Καρανίκας να δημιουργούν πολλά ρήγματα στην άμυνα του παο, προσπαθούσε ορθολογικά να φτάσει στην ευκαιρία που θα την έκανε γκολ.

Ανέλπιστα όμως ο παο μπήκε μπροστά στο σκορ, μετά από μια σπάνια φάση. Ο ΠΑΣ εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά με τον Ίλλιτς,  η μπάλα πάει στο δεύτερο δοκάρι, διώχνεται στα τυφλά, βγαίνει μια αντεπίθεση για τον παο, γίνεται λάθος συνεννόηση των παικτών μας και δεχόμαστε ένα φτηνό γκολ. Στην φάση αυτή ο σκόρερ Βλαχοδήμος ξεκινάει από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ, αλλά παρόλα αυτά η φάση μπορούσε να αποφευχθεί. Είναι από τα γκολ που εύκολα μια ομάδα μπορεί να τα αποφύγει. Κάτι που είχε γίνει δύο λεπτά πιο πριν όταν ο Περιστερίδης έκανε σπάνια και πολύ δύσκολη διπλή απόκρουση.

Το γκολ, σίγουρα, ανέβασε την ψυχολογία των φιλοξενουμένων, αλλά οι παίκτες ξεπερνώντας την ψυχρολουσία προσπάθησαν και ανέβασαν την απόδοσή τους.

Κερδίζουν τον χώρο του κέντρου, με υπομονή προσπαθούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, κύρια από τα πλάγια. Ο Ζέγκα αποβάλλεται στο 40΄λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και όλα δείχνουν ότι ο αγώνας γέρνει καθαρά προς την πλευρά του ΠΑΣ. Ίλλιτς και Μανιάς δεν μπορέσαν να σκοράρουν, ενώ τα στημένα που εκτελέστηκαν από τους παίκτες μας δεν ήταν ότι το καλύτερο και δεν δημιούργησαν ιδιαίτερες δυσκολίες για την αντίπαλη άμυνα. Ο τερματοφύλακας του παο απέκρουε με γροθιές, ενώ στάθηκε αρκετά τυχερός όταν γλίστρησε μέσα στην περιοχή του, αλλά τελικά δεν δημιουργήθηκε η φάση.

NMIXRONO

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας, πήρε τον ολοκληρωτικό έλεγχο του αγώνα, κλείνοντας τους παίκτες του παο στα καρέ τους. Ο Γιάκος μπαίνοντας στο 50΄λεπτό στην θέση του Κοζορώνη, δίνει ακόμη περισσότερη επιθετικότητα στο ΠΑΣ, χάνουμε όμως τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Το γήπεδο αρχίζει και δείχνει ότι έχει κατηφόρα, με τους παίχτες του παο να δείχνουν να τα έχουν χαμένα. Ο Ίλλιτς κόβεται με ανορθόδοξα από τον αντίπαλό του (πήρε κίτρινη κάρτα) την ώρα που έβγαινε μόνος του στην επίθεση. Ο Μανιάς πιάνει μια πολύ καλή καλή κεφαλιά και ο αντίπαλος τερματοφύλακας κάνει μια πολύ μεγάλη απόκρουση, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Έξυπνα ο ιταλός τεχνικός παγώνει τον αγώνα στο 58΄λεπτό κάνοντας συγχρόνως δύο αλλαγές που χρειάστηκαν δύο λεπτά για αν πραγματοποιηθούν, ενώ και οι παίκτες του, έκαναν με το παραμικρό τους πεθαμένους για να κερδίσουν χρόνο.

Ο Φερφελής στο 64΄ λεπτό παίρνει την θέση του Γαρουφαλιά, πηγαίνει στο κέντρο της επίθεσης με τον Ίλιτς να πηγαίνει στα άκρα της κύρια από τα αριστερά. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ηλιάδης παίρνει την θέση του Στρούνα, ο Καρανίκας πηγαίνει στην θέση του δεξιού μπακ.

Ο ΠΑΣ συνεχίζει να πιέζει ασφυκτικά, βγαίνουν πολλές φάσεις από τα πλάγια, κύρια από τα αριστερά, όπου Ίλλιτς και Ναδάλες βρέθηκαν πολλές φορές σε πλεονεκτική θέση, αλλά η τελική τους πάσα δεν έβρισκε τον στόχο. Ο Φερφελής χάνει την μεγάλη ευκαιρία όταν μόνος του μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα, μόλις άουτ στο αριστερό σουτ που επιχείρησε.

Η πίεση συνεχίζεται να είναι ασφυκτική με τους παίκτες του παο να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες του αγώνα και να προσπαθούν εναγωνίως να κερδίσουν χρόνο με καθυστερήσεις….. πράγμα που μας έχουν συνηθίσει στα Γιάννινα άλλες ομάδες. πολύ μικρότερου μεγέθους.

Η μπάλα όμως είναι στρογγυλή και τιμωρεί…. Έτσι λοιπόν στο 82΄λεπτό… η δεύτερη βοηθός δείχνει ανάποδα ένα πλάγιο στα αριστερά της ομάδας μας. Το πλάγιο είναι ολοφάνερο ότι ήταν για εμάς και για αυτό υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την κερκίδα και τους ποδοσφαιριστές μας. Το πλάγιο εκτελούν οι ποδοσφαιριστές του παο έχοντας σαφή πρόθεση να κερδίσουν χρόνο…. Η μπάλα όμως τους κάνει το χατήρι και ο Κλωναρίδης στην προσπάθειά του να κερδίσει χρόνο, βγάζει σέντρα, που βρίσκει τον Μπέργκ που από κοντά με κεφαλιά δεν συγχωρεί…..

Ο αγώνας στο σημείο αυτό έδειξε ότι έχει κλειδώσει για τον παο, αφού οι παίκτες μας δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα πλέον….. Το τρίτο γκολ που δεχτήκαμε ήταν προϊόν και αυτό απίστευτης ασυνεννοησίας των ποδοσφαιριστών μας….

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα…

>>Τζάμπα ήττα η σημερινή….

>>Φτηνά τα γκολ που δεχτήκαμε και κάλλιστα θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε.

>>Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσουμε τον παο και να σπάσουμε την αρνητική παράδοση, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε…

>>Ίσως ήταν η χειρότερη ομάδα του παο που έχει περάσει από τους Ζωσιμάδες, αλλά….. πήρε την νίκη με τον τρόπο που την πήρε….

>>Μπορεί να επιστράτευσε τρόπους που μας είχαν συνηθίσει ομάδες τύπου προοδευτικής με καραγκιοζιλίκια απίστευτα…. μιας και τα είδαμε όλα σήμερα…

>>Ο προπονητής να γκρινιάζει απίστευτα, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στην ανάπαυλα, παίκτης να παίρνει κίτρινη κάρτα, ενώ είναι στον πάγκο…..

PROPONHTHSBAZELOY

>>Ο τερματοφύλακας να κάνει τον ψόφιο κοριό για να κόψει επίθεση της ομάδας μας, πράγμα που τελικά έγινε καθώς ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα, χωρίς να προσφερθούν μάλιστα οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη….

>>Το τεράστιο πάντως ήταν άλλο… Ο Αμπέιντ αν δεν κάνουμε λάθος κάνει τον ψόφιο στον χώρο του κέντρου, μετά από διεκδίκηση στον αέρα με τον Ακόστα…

>>Ξαφνικά εκεί που ήταν τραυματίας, εκεί που σφάδαζε στο χορτάρι σηκώνεται όρθιος και πάει να επιτεθεί στους παίκτες μας…. Φάση που σίγουρα έβγαινε παλιά από ερασιτεχνικό αγώνα….

>>Μπορεί να έφαγε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, αλλά πέτυχε τον στόχο του, αφού κέρδισε το δίλεπτο που ήθελε….

>>Επαγγελματικές οι διακοπές…… Στο διάστημα από το 50-60, καθώς μετά τον παίκτη ακολούθησαν οι καθυστερήσεις από την διπλή αλλαγή….

>>Σε αυτό το διάστημα ζήτημα να παίχτηκε ένα δίλεπτο ποδοσφαίρου, αλλά σίγουρα το σχέδιο του ιταλού τεχνικού πέτυχε……

>>Εκεί που τα είχαν χαμένα, απλά κατάφεραν και διαχειρίστηκαν άψογα τον χρόνο με την βοήθεια πάντα του ρέφερυ…..

>>Η μεγάλη σχολή του Σούλη!!!!! κάπως έτσι μας έπαιρνε τα αποτελέσματα και αυτός εδώ μέσα.

>>Μικρολεπτομέρειες όλα αυτά όμως, καθώς η ιστορία γράφει 0-3…                              >>Όπως μικρολεπτομέρειες είναι οι χειρονομίες του Κουτρουμπή…..

>>Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ζέγκα, με τις χειρονομίες που έκανε όταν έφευγε η αποστολή του παο μετά την λήξη του αγώνα…                                                     >>Μικροί σε νοοτροπία παίκτες που μικραίνουν ακόμη περισσότερο τον σύλλογο που υπηρετούν.

>Και φυσικά για την μία αγωνιστεί που είχε τιμωρηθεί ο Ζέγκα για την αποβολή του όντας αρχηγός μάλιστα στον αγώνα με την Ξάνθη ούτε λόγος… Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες….. Κατά τα άλλα σκούζει ο Αλασκούζος για δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο….

ligos kosmos

>>Λίγος ο κόσμος σήμερα στο γήπεδο…. Τόσο λίγος που μόνο σαν αντιεμπορική κρίνεται η ομάδα του παο…. χωρίς φιλάθλους του πάντως στο πέταλο…. δείγματα των καιρών

>>Ήττα του ολυμπιακού από την αεκ…. Ο ολυμπιακός μάλιστα είχε και δύο αποβολές στο παιχνίδι…..

>>Συμβαίνουν και αυτά όσο και να φαίνεται περίεργο….

>>Βέβαια οι δηλώσεις του τίγρη μάλλον έχουν πολύ ενδιαφέρον και θα απολαύσουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες. Αναμένεται να δούμε και την στάση που θα κρατήσει ο Κοντονής πάνω στο θέμα αυτό…

>>Η Ιστορία και εδώ πάντως γράφει ότι ο ολυμπιακός έχασε το αήττητο με τρόπο μάλιστα που χαροποίησε ακόμη περισσότερο πολλούς…                           >>Αναμενόμενα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής….. Ο Ατρόμητος δεν κέρδισε την Βέροια στο Περιστέρι, ο Παναιτωλικός κέρδισε στον Κομπότη με 2-0, αλλά δεν μάθαμε αν υπήρχε γάμος στην ευρύτερη περιοχή

>>O Πλατανιάς κέρδισε τον Πανθρακικό. Από όταν έφυγε ο κ. Γιάννης, η ομάδα σώθηκε, ενώ φέτος έχει και ευρωπαϊκές βλέψεις….

>>Μαχητική η ομάδα της Καλλονής πήρε την ισοπαλία από τον Πανιώνιο…

>>

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το site super-fm του κ. Γιαννάκη:

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Καρανίκας, Μανιάς, Ναδάλες, Ακόστα, Στρούνα, Κοζορώνης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Ίλιτς

Στον πάγκο είναι οι: Πασχαλάκης, Λίλα, Φερφελής, Ηλιάδης, Γιάκος, Μπέριος, Σκόνδρας

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Αμπέιντ, Μπεργκ, Ζέκα, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Βλαχοδήμος.

Στον πάγκο είναι οι: Κοτσόλης, Εσιέν, Κλωναρίδης, Λαγός, Νάνο, Μολέδο, Μαμούτε

Εναρξη του παιχνιδιού στο “Ζωσιμάδες”.

5′ Αντεπίθεση του Παναθηναϊκού. Αμπέντ και Μπεργκ συνδυάστηκαν , με τον τελευταίο να κάνει συρτή σέντρα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

7′ ‘Αστοχο και αδύναμο σουτ του Βλαχοδήμου ,  η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Στα πρώτα 10 λεπτά , ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να επιβάλλει το παιχνίδι του.  

11′ Επικίνδυνες ενέργειες από τους παίκτες του ΠΑΟ κοντά στην εστία του ΠΑΣ, ο Βλαχοδήμος έκανε παράλληλη σέντρα αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δίχτυα. 

18′ Ο Πράνιτς ξέφυγε από τα αριστερά , σούταρε ο Λουντ , μπλόκαρε ο Περιστερίδης και στην επαναφορά η μπάλα βρήκε στον Μπεργ, που ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ .

21′ Εκτέλεση  φάουλ από τον ‘Ιλιτς , ο Στιλ βγήκε με τις γροθιές πιο ψηλά από όλους. 

24′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό και εξαιρετική διπλή απόκρουση από τον Περιστερίδη , αρχικά σε σουτ του Καλτσά και στην επαναφορά σε σουτ του Βλαχοδήμου.

26′ ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό !!

26′ Λάθος συνεννόηση του Στρούνα με τον Περιστερίδη , με τον πρώτο να στρώνει άθελά του με το κεφάλι την μπάλα στον Βλαχοδήμο , με τον τελευταίο να  πετυχαίνει το “παρθενικό” του γκολ.

29′ Ο ‘Ιλιτς ξέφυγε από τον Τελάντερ , σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Στιλ.

31′  Εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη , μπλόκαρε με τις γροθιές ο Στιλ.

36′ Κίτρινη στον Ζέκα. 

40′ Κίτρινη στον Ζέκα , ο οποίος αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα.

41′ Πολύ ωραίο ανάποδο ψαλίδι του Μανιά , ο Στιλ διώχνει πάλι με τις γροθιές. 

42′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, σέντρα του Κουτρουμπή από τα αριστερά , ο Μπεργ παίρνει την κεφαλιά και τη στέλνει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη.

‘Εχει ανέβει πολύ ο ρυθμός του παιχνιδιού στα τελευταία λεπτά.

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. 

Το δεύτερο ημίχρονο μόλις ξεκίνησε στο “Ζωσιμάδες”.

49′ Σέντρα Ναδάλες , σουτ του Ακόστα μέσα από τη μεγάλη περιοχή , η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

52′ Ο Γιάκος περνάει στη θέση του Κοζορώνη.

53′ Κίτρινη στον Αμπέντ.

55′ Κίτρινη στον Τελάντερ , που πιάνει τον ‘Ιλτς από το σβέρκο  , την ώρα που φεύγει σε αντεπίθεση. 

55′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ !  Εκπληκτική κεφαλιά του Μανιά , εξαιρετική απόκρουση από τον Στιλ !

Ασφυκτική πίεση ασκούν οι παίκτες του ΠΑΣ τα τελευταία λεπτά.

58′ Διπλή αλλαγή από τον Ιταλό τεχνικό. Στη θέση του Καλτσά , ο Κλωναρίδης και στη θέση του Βλαχοδήμου ο Λαγός. 

63′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό σε αντεπίθεση ! Ο Νάνο κάνει το σπριντ αλλά με διαγώνιο  σουτ , στέλνει τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Περιστερίδη.

64′ Ο Φερφελής στη θέση του Γαρουφαλιά και ο Νάνο στη θέση του Πράνιτς. 

65′ Κίτρινη στον Καρανίκα σε μαρκάρισμα πάνω στον Λουντ.

67′ Ο Πράνιτς παίρνει κίτρινη , ενώ είναι στον πάγκο για διαμαρτυρία.

69′ Ο Πετράκης κάνει και την τρίτη αλλαγή. Ο Ηλιάδης στη θέση του Στρούνα

75′ Απίστευτη ευκαιρία χάνει ο Φερφελής ! ‘Ετοιμο γκολ του δίνει ο ‘Ιλτς αλλά περνάει τη μπάλα διαγώνια δίπλα από το δοκάρι του Στιλ.

Ο ΠΑΣ έχει εγκατασταθεί στο δεύτερο ημίχρονο στην περιοχή του Παναθηναϊκού , εκμεταλλεύομενος και την αριθμητική του υπεροχή.

76′ Κίτρινη στον ‘Ιλτς για θέατρο.

82′ ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό !!

82′ Σέντρα “ξυραφιά” του Κλωναρίδη , ο Μπεργκ με κεφαλιά καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα. Δεν μπόρεσε εκεί να κάνει κάτι ο Τζημόπουλος ! 

89′ Διαγώνιο σουτ του ‘Ιλτς, η μπάλα πέρασε άουτ. 

3 τα λεπτά των καθυστερήσεων

92′ ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό !!

92′ Ο Κλωναρίδης σε αντεπίθεση , δίνει την ασίστ στον Μπεργκ και ο τελευταίος σε κενή εστία στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Λήξη παιχνιδιού στο “Ζωσιμάδες”.

Ο Γιάννης Πετράκης παρουσιάστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και ό,τι έγινε στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό και απέφυγε να ψάξει για δικαιολογίες, λέγοντας ότι η εικόνα αυτή πρέπει να τους προβληματίσει όλους.

«Όταν το αποτέλεσμα είναι 0-3, όταν ο αντίπαλος είναι με 10 από το 40′, ανεξάρτητα αν είναι μεγάλη ομάδα, δεν πρέπει να μιλάμε, πρέπει να προβληματιστούμε και να δούμε για ποιο λόγο συνέβη αυτό, ανεξάρτητα από το πώς προέκυψε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Για τις πολλές σέντρες που βγήκαν στο β’ μέρος: «Όταν ο αντίπαλος είναι μπροστά στο σκορ και παίζει με 10, υπάρχει μια οπισθοχώρηση στο μισό δικό τους γήπεδο. Είναι δύσκολο να βρεις λύσεις από τον άξονα και πρέπει να πας να παίξεις από τα πλάγια. Δυστυχώς δεν είχαμε από τα πλάγια την ποιότητα στη σέντρα. Σ’ αυτό έπαιξε ρόλο και η πολύ καλή παρουσία του Στιλ που μάζεψε όλες τις μπάλες στην περιοχή. Κάναμε κάποιες φάσεις, φαινόταν ότι μπορούμε να βάλουμε γκολ και να χαλάσουμε την ισορροπία της αντίπαλης άμυνας, αλλά δεν είχαμε καλή τελική πάσα και δεν βρήκαμε τις λύσεις.

Δεν θέλω να πω για το 1ο και 3ο γκολ που δεχτήκαμε σήμερα. Το πρώτο απαγορεύεται να το φάμε. Δεν πρέπει να μιλάμε, πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια σήμερα».

Για τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και το ότι έχει 3 σερί ματς να σκοράρει ο ΠΑΣ: «Παίζει ασφαλώς ρόλο η ποιότητα των αντιπάλων που παίξαμε, όμως πέρυσι είχαμε διαφορετική συμπεριφορά σ’ αυτά τα παιχνίδια.  Προσπαθώ κι εγώ να βρω τις αιτίες και όχι δικαιολογίες γι’ αυτές τις συμπεριφορές. Αν έμπαινε γκολ η φάση του Φερφελή, θα ήταν άλλο ματς. Όπως θα ήταν άλλο στη διπλή ευκαιρία που δώσαμε στον Παναθηναϊκό στο α’ ημίχρονο. Πρέπει να μας προβληματίσουν αυτά».

Για τη χρησιμοποίηση του Ίλιτς στα πλάγια στο β’ ημίχρονο: «Έχει ελευθερία κινήσεων και πάει πολλές φορές στα πλάγια. Η θέση του έχει κι άλλες απαιτήσεις, όπως η αμυντική συμπεριφορά».

Για το στόχο του ΠΑΣ από εδώ και πέρα: «Να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα θέλουμε να την πάμε όσο πιο δυνατόν ψηλά».

Για το αν πιστεύει ότι θα αλλάξει πρόσωπο ο ΠΑΣ Γιάννινα στα πιο βατά ματς του προγράμματος: «Θα το δούμε στην πράξη, δεν θέλω να μιλάμε γι’ αυτά».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά και αν δεν υπάρχει κίνητρο να κυνηγήσει η ομάδα, όπως η 5άδα ή η σωτηρία: «Είναι σημαντικό το κίνητρο, παίζει ρόλο, όπως είναι σημαντικό να δημιουργείς και κίνητρα, αλλά εγώ θέλω κάθε μέρα να έχουμε το καλύτερο. Σήμερα δεν είναι κανείς χαρούμενος.

Πρέπει να καταλάβουμε, ότι όλοι είμαστε επιρρεπείς σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Χρειάζεται προσπάθεια να το αλλάξουμε αυτό. Καμιά φορά και οι συγκυρίες δεν βοηθούν. Είναι δύσκολο αυτό το κομμάτι για ‘μενα, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε τη λύση».

Σύντομες και ουσιαστικές ήταν οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι, που με τη νίκη αυτή δήλωσε ότι οι παίκτες του έδειξαν σε όλους ότι η ομάδα αυτή έχει ακόμα το πνεύμα του Παναθηναϊκού.

Για το αν ξύπνησε η αποβολή του Ζέκα τον εγωισμό στην ομάδα του: «Κατά τη γνώμη μου Παναθηναϊκός έπαιξε με πάθος από το 1ο λεπτό. Προτιμώ να παίζω με 11 παίκτες, αλλά σήμερα μείναμε με 10 για περίπου 50 λεπτά. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να δείξουμε σε όλους ότι έχουμε το πνεύμα του Παναθηναϊκού».

Για τον διαιτητή και τις αντιδράσεις του από τον πάγκο: «Έχω το ίδιο πάθος με τους ποδοσφαιριστές. Δεν έχω τίποτα εναντίον οποιουδήποτε, απλά έχω πολύ ενέργεια».

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο