Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Καλλονή – ΠΑΣ 0-2! Όλα γίνονται πλέον!!!

KALLONHPASpanhgyria

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του, πέρασε με νίκη 0-2, από την Μυτιλήνη, σπάζοντας παράλληλα την αρνητική παράδοση. Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη, που έχει σαν αποτέλεσμα την άνοδό μας στον βαθμολογικό πίνακα. Τα γκολ για την ομάδα μας Τζημόπουλος και Μανιάς, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης, έχοντας απόντες τους Μιχαήλ και Ακόστα επέλεξε να χρησιμοποιήσει στην θέση τους τους Μπέριο και Γιάκο, χωρίς όμως να αλλάξει το σύστημα της ομάδας που παρέμεινε το 3-5-2 των τελευταίων αγωνιστικών.

Τερματοφύλακας ο Περιστερίδης,

τριάδα στο κέντρο της άμυνας ο Μπέριο;, ο Τζημόπουλος  δεξιά, και  τον Σκόνδρα αριστερά

στα πλάγια  Στρούνα,  Ναδάλες, με τον Λίλα Γιάκο  και Τσουκαλά στον άξονα

στην επίθεση οι Μανιάς και Ίλιτς.

Ο αγώνας ξεκινάει με την ομάδα μας να έχει αποκτήσει τον έλεγχο στο κέντρο του γηπέδου και να προσπαθεί να δημιουργήσει επιθετικά. Οι παίκτες της Καλλονής φάνηκαν να είναι εγκλωβισμένοι από το 3-5-2 της ομάδας μας και να προσπαθούν να βγούνε στην επίθεση με γιόμες, που ήταν φυσικά εύκολες για τους ψηλούς αμυντικούς μας. Τζημόπουλος, Μπέριος και Σκόνδρας, έκοβαν με σχετική άνεση και προσπαθούσαν μάλιστα να κάνουν και το παιχνίδι της ομάδας μας από πίσω.

Ο ΠΑΣ κερδίζει τα αναγκαία μέτρα στο γήπεδο και δείχνει ότι είναι η ομάδα που μπορεί περισσότερο να δημιουργήσει επιθετικά.  Χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, μόλις στο 7΄λεπτό, όταν ο Μανιάς γυρίζει την μπάλα στον Ίλιτς, ο οποίος αποφεύγει εξαιρετικά τον αντίπαλο του στο ύψος της περιοχής, μπαίνει μέσα, και επιχειρεί το πλασάρισμα στο τετ-α-τετ, αλλά αποκρούει με το σώμα ο τερματοφύλακας της Καλλονής.

Ο ΠΑΣ συνεχίζει να πιέζει και να φτάνει στην περιοχή της Καλλονής, αλλά χωρίς να μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Στο πρώτο εικοσάλεπτο, έχει κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι στην ομάδα της Καλλονής που απλά περιορίζεται στην αμυντική λειτουργία της.

Ναδάλες (κυρίως) και Στρούνα, πλαγιοκοπούν την αντίπαλη άμυνα από τα πλάγια, αλλά δυστυχώς οι προσπάθειες των παικτών δεν ολοκληρώνονται. Χάνονται οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, από Ίλιτς, Τσουκαλά, Γιάκο και Λίλα και ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα λήξει ισόπαλο, ο Τζημόπουλος, από κοντά στο 43΄λεπτό από το ύψος της μικρής περιοχής,  με προβολή ανοίγει το σκορ.

kallonhpasgkooooooooooal

Το γκολ ήρθε στην καταλληλότερη χρονική στιγμή του αγώνα, παγώνοντας τους αντιπάλους που δεν είχαν τα χρονικά περιθώρια να αντιδράσουν. Ο ΠΑΣ διαχειρίστηκε άψογα τον χρόνο μέχρι το σφύριγμα του διαιτητή και πήγε με το 0-1 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε με σαφή διάθεση να προφυλάξει την άμυνά της και να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Λίλα, Τσουκαλάς και Γιάκος, κλειδώνουν αμυντικά τον άξονα της ομάδας μας, περιορίζοντας τους παίκτες της Καλλονής, που αναγκαστικά προσπαθούν με σέντρες να διασπάσουν την άμυνά μας και να δημιουργήσουν επιθετικά. Η Καλλονή χάνει την μεγάλη ευκαιρία, όταν το σουτ που επιχειρεί ο ποδοσφαιριστής της κόβεται με προβολή μέσα στην περιοχή από τον Τζημόπουλο.

Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να καθαρίσει τον αγώνα αν ο Μανιάς στο 56΄και στο 59΄λεπτό δεν κοβόταν με ανύπαρκτα οφ-σαιντ από τον πρώτο βοηθό της συνάντησης. την στιγμή που έβγαινε σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μιλάμε για πεντακάθαρες φάσεις, που Μανιάς καλυπτόταν από 2 και 3 αντιπάλους.

Στο 71΄λεπτό ο Κοζορώνης παίρνει την θέση του Ίλιτς, δείχνοντας την σαφή πρόθεση του κ. Πετράκη, για το φρεσκάρισμα του άξονα της ομάδας μας. Ο Μανιάς πλέον αγωνίζεται μόνος στην κορυφή της επίθεσης με την ομάδα μας να κλειδώνει ακόμη περισσότερο την άμυνά της.

Στο 76΄λεπτό ο Καρανίκας μπαίνει στην θέση του Ναδάλες και παίρνει  θέση στα αριστερά της ομάδας μας. Η ομάδα της Καλλονής είχε μεταφέρει επιθετικά το παιχνίδι της από τα αριστερά της ομάδας μας και με αυτήν την κίνησή του ο κ. Πετράκης θέλησε να φρεσκάρει το άκρο της ομάδα μας.

Ο ΠΑΣ έχοντας σε πολύ καλή μέρα την κεντρική τριάδα των αμυντικών μας, δεν έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες της Καλλονής να ελπίζουν. Οι παίκτες μας παραχώρησαν με ευκολία πολλά κόρνερ, έχοντας τη σιγουριά στο ψηλό παιχνίδι.

Στο 79΄λεπτό ο Ηλιάδης παίρνει τη θέση του Γιάκου με σκοπό η ομάδα να κερδίσει ακόμη περισσότερα τρεξίματα και να μπορεί με περισσότερο ευκολία να βγει στην επίθεση.

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας που κλείδωσε τον αγώνα ήρθε από τον Μανιά στο 90΄λεπτό, όταν πήρε την μπάλα και περιέργως ο βοηθός δεν σήκωσε την σημαία του, μπήκε στην περιοχή από πλάγια αριστερά και έπιασε ένα θαυμάσιο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο αγώνας ουσιαστικά τελειώνει μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας μας, καθώς οι παίκτες της Καλλονής έδειξαν ότι δεν μπορούσαν να διαχειριστούν κατάσταση που διαμορφώθηκε.

Ο ΠΑΣ παίρνει την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του, παίζοντας έξυπνα, και δείχνοντας παράλληλα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι ήταν καλύτερη ομάδα. Το σύστημα που επιλέγει ο κ. Πετράκης 3-5-2 τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα στους ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ομάδα μας και αναδεικνύει τις ποδοσφαιρικές αρετές της ομάδας μας.

Σήμερα οι παίκτες μας κατάφεραν επάξια και κάλυψαν τα κενά των Μιχαήλ και Ακόστα,  εξουδετέρωσαν με ευκολία τις επιθετικές βλέψεις των αντιπάλων μας, αναγκάζοντάς τους να μεταφέρουν το παιχνίδι τους στον αέρα, εκεί που η ομάδα μας με τους Μπέριο, Σκόδρα, Τζημέπουλο, Λίλα και  Τσουκαλά είχαν την απόλυτη υπεροπλία λόγω σωματικών προσόντων από τους αντιπάλους τους.

Έτσι η νίκη ήρθε φυσιολογικά και θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν ο πρώτο βοηθός δεν σταματούσε τον Μανιά με τις ανύπαρκτες υποδείξεις του.

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα…

>> Νίκη για την ομάδα μας που σίγουρα αυξάνει τις προσδοκίες όλων μας.

>>Ο ΠΑΣ ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ανοίγοντας πλέον την όρεξη…..

>> Επόμενος αντίπαλος ο αιώνιος, ο κακός μας δαίμονας….

>>Η ομάδα πλέον δείχνει ότι μπορεί να σπάσει ακόμη μία αρνητική παράδοση…..

>>Έχοντας βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα ο ΠΑΣ μπορεί πλέον να κοιτάει με πολλές αξιώσεις προς τα επάνω του βαθμολογικού πίνακα.

>> Θα πρέπει να μας προβληματίσει πάντως ιδιαίτερα οι αποφάσεις του δεύτερου βοηθού, καθώς οι περιπτώσεις που κόπηκε ο Μανιάς……

>>Ο Μανιάς καλυπτόταν πεντακάθαρα και εδώ ο βοηθός δείχνει τον δόλο που είχε.

>>Όσο ανεβαίνει η ομάδα μας όμως θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να δούμε ακόμη πιο άσχημες διαιτησίες….. Ο κ. Φωτιάδης σήμερα μοίρασε με ευκολία τις κάρτες στους παίκτες μας, γεγονός που δεν θα πρέπει να περνάει απαρατήρητο….

>>Χαμός όπως αναμενόταν έγινε στην συνάντηση των ιδιοκτητών……

>>Σκηνές και διάλογοι απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν, ενώ οι κόντρες συνεχίστηκαν και μετά από αυτή.

>>Αναμενόμενα θα μου πείτε όλα αυτά και ίσως να έχετε και δίκιο….

>>Παρών και ο τίγρης…. κατά τα άλλα δεν έχει το δικαίωμα…..

>>Το καινούργιο πάντως που προέκυψε ήταν η εθνικότητα του Σαββίδη…. Έλεος… Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…..

>>Άνοιξε πόλεμος Τρίπολης Αγρινίου…. με τον Κωστούλα να παίρνει την απάντηση του όταν πήγε να το παίξει εξυγιαντής……

>>Στα αθόρυβα πάντως όπως αναμενόταν άλλωστε πέρασε η παρουσία του κ. Χριστοβασίλη στην συνάντηση…

>>Χρήματα αξιώνει η Εφορία Σταδίου από την ομάδα μας…. Γνωστές οι διαφορές που υπάρχουν με την ομάδα μας….

>>Ίσως είναι άσχημη η στιγμή που βγαίνουν και με τον τρόπο που βγαίνουν, τώρα που η ομάδα μας έχει πάρει τα επάνω της.

>>Φυσικά δεν περιμένουμε καμιά ενημέρωση….. επίσημη…. Δεν γινόμαστε πλεονέκτες.

>>Το θέμα πάντως είναι απλό και δεν θα πρέπει να δημιουργήσει καμιά ανησυχία στους φιλάθλους μας.

>>Γιατί δεν μιλάνε για βούρκο στο γήπεδο του Αγρινίου Οεοοοοοοοο???

>>Ή βρέχει μόνο εκεί και εδώ δεν βρέχει???

>>Το κόλπο γκρόσο πάει να γίνει με τις τιμωρίες που εκκρεμούν …

>>Εκμεταλλευόμενοι την απεργία των δικηγόρων Ατρόμητος, Παοκ, Αεκ, τις πάνε προς τα πίσω….

>>Πόσο πίσω δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε, αλλά μπορούν κάλλιστα να τις μεταφέρουν στα πλέι οφ ή ακόμα και στο προσεχές πρωτάθλημα….

>>Ένα ζητούμενο είναι βέβαια αν η Αεκ έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει…..

>>Αν το θέμα αυτό ήταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, τότε δεν θα υπήρχε κανένα ζητούμενο, καθώς δεν θα το συζητούσαν καν….

>>Η αεκ δεν θα είχε σε καμιά περίπτωση το δικαίωμα…..

>>Από την άλλη έχουμε τον Πανιώνιο, την ομάδα που σημειωτέον είχε προσφύγει στο πτωχευτικό κώδικα, αλλά τώρα έχει πλήρη φάκελο προς κατάθεση όπως ισχυρίζονται….

>>θα μας τρελάνουν όλους….. σίγουρα…….

>>Ευπρεπέστατος ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας κ. Δημήτρης Νιαρχάκος σήμερα, όσον αφορά τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις του. Καμιά σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική στους Ζωσιμάδες…..

>>Πλησίασε μάλιστα και τα χρώματα της ομάδας η επιλογή του χρώματος του σκακιού που φόρεσε σήμερα…

>>Άψογος για μια ακόμη φορά ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας μας κ. Βρόσγος. Εξυπηρέτησε τάχιστα του φίλους της ομάδας μας που θέλησαν να παρακολουθήσουν από κοντά τον ΠΑΣ…

>>Δευτέρα ο αγώνας με τον αιώνιο…. Άντε να δούμε!!!

 

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το site super-fm του κ. Γιαννάκη,

Μπέριος και Γιάκος στη βασική ενδεκάδα, αντί των τιμωρημένων Μιχαήλ και Ακόστα. Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου):  Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Γεωργίου, Μανούσος, Φαβάλι, Μάρκοβιτς

Στον πάγκο είναι οι: Στρατηλάτης, Γιορέντε, Οόκο, Ουκά, Κάρσλον, Ουνγιαλίδης, Σπυρόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):  Περιστερίδης, Ναδάλες, Ίλιτς, Λίλα, Μανιάς, Μπέριος, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Γιάκος, Στρούνα

Στον πάγκο είναι οι: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούρτης, Κοζορώνης, Νικολιάς, Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης

Λογικά ο Πετράκης διατηρεί το 3-5-2 και σήμερα, με τον Γιάκο να παίζει πίσω από τους επιθετικούς και τον Μπέριο στην τριάδα των κεντρικών αμυντικών.
Οι δύο ομάδες κάνουν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Τζημόπουλος φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Οι Μανιάς και Ίλιτς στη σέντρα. 
Μια φωτογραφική μηχανή στα δίχτυα του Δαύκου ζητήθηκε από το βοηθό να αλλάξει θέση…
Ξεκίνησε το ματς
Με τα λευκά σήμερα ο ΠΑΣ
Έφευγε σε αντεπίθεση ο Ίλιτς, αλλά συνελήφθη σε θέση οφσάιντ. Σωστή η απόφαση.
Η απουσία του Μιχαήλ έφερε μερικές μικροαλλαγές στην τοποθέτηση της τριάδας. Ο Μπέριος στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Τζημόπουλος και αριστερά ο Σκόνδρας.
Με ενοχλήσεις παίζει ο Γεωργίου που ρωτήθηκε από τον πάγκο του αν μπορεί να συνεχίσει.
7′ Αρχίσαμε πάλι τα απίθανα. Ο Ίλιτς πήρε την ασίστ από τον Μανιά, τετ-α-τετ και πλάσαρε πάνω στον Δαύκο που έδιωξε με το σώμα σε κόρνερ!
Πιο κλασική ευκαιρία δεν γίνεται!
Κόρνερ για την Καλλονή.
Η μπάλα πέρασε απ’ όλους και απομάκρυνε η άμυνα του ΠΑΣ
10′ Ο προωθημένος Τζημόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος και έφτασε στον Ίλιτς, που σούταρε χωρίς να βρει γεμάτα την μπάλα και χάθηκε μία ακόμα καλή στιγμή.
Ο ΠΑΣ μένει συχνά κοντά στην περιοχή της Καλλονής και μέχρι τώρα πατάει καλύτερα στο γήπεδο.
18′ Ο Ίλιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Μανιάς δεν πήρε καλά την κεφαλιά προς τα πίσω, για εκατοστά η μπάλα δεν βρήκε το σώμα του Τζημόπουλου για να πάρει η μπάλα κατεύθυνση προς τα δίχτυα και κατέληξε άουτ.
19′ Ο Ίλιτς από αριστερά στην περιοχή, έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Μανιάς με τακουνάκι έστρωσε για τον Λίλα που από το ημικύκλιο της περιοχής σούταρε αδύναμα και έστειλε την μπάλα άουτ.
Ο Καραγεωργίου διαμαρτύρεται έντονα στον τέταρτο διαιτητή, ζητώντας κίτρινη σε μαρκάρισμα του Τζημόπουλου.
Κόρνερ για την Καλλονή
Ο Περιστερίδης έχασε την μπάλα από τα χέρια του, αλλά ο Μανούσος έκανε επιθετικό φάουλ στον Λίλα.
24′ Μακρινό και άστοχο σουτ του Μπλάζιτς. Η Καλλονή ισορροπεί το ματς και παίρνει την κατοχή της μπάλας στα τελευταία λεπτά.
25′ Διαμαρτυρία του Μανιά που βλέπει την κίτρινη του Φωτιάδη. Δυστυχώς είναι και για τον επιθετικό του ΠΑΣ η 4η κάρτα. 
27′ Ο Γκόλιας βρήκε πολλά μέτρα από την αριστερή πλευρά όπως επιτίθεται η Καλλονή, αλλά μακριά από την περιοχή έκανε πολύ κακό σουτ.
28′ Ο Στρούνα έστρωσε την μπάλα στον Τσουκαλά, αυτός “ζύγισε” το σουτ λίγο πίσω και δεξιά από το ημικύκλιο, η μπάλα πέρασε αρκετά δίπλα από τη συμβολή των δοκών του Δαύκου.
29′ Ο Στρούνα εκτέλεσε πλάγιο, από κεφαλιά του Μανιά η μπάλα έφτασε στον Γιάκο που σούταρε αμέσως μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
31′ Καλός συνδυασμός Ίλιτς και Μανιά, ο τελευταίος με το αριστερό σουταρε δυνατά έξω από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα αρκετά πλάγια από την εστία του Δαύκου.
Κόρνερ για την Καλλονή
33′ Εξαιρετική επέμβαση του Περιστερίδη σε σουτ που έγινε μέσα από την περιοχή από τον Φαβάλι.
37′ Ο Ναδάλες είχε χώρο από αριστερά και τον Ίλιτς στην περιοχή, δεν του πέταξε όμως σωστά την μπάλα, χάθηκε προϋπόθεση για πολύ επικίνδυνη φάση.
Η Καλλονή έχει ελέγξει το ρυθμό μετά το 20′, καθώς ο ΠΑΣ έχει χάσει το χώρο του κέντρου.
Η Καλλονή παίζει με αρκετά γεμίσματα στην περιοχή, όπου κυριάρχει το ύψος όλων των αμυντικών του ΠΑΣ, ενώ κάποια μακρινά σουτ που γίνονται είναι τελείως ακίνδυνα.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-1! Τζημόπουλος!

43′ Η άμυνα της Καλλονής δεν έδιωξε μετά το κόρνερ, ο Λίλα σούταρε, ο Τζημόπουλος παρεμβλήθηκε στη φάση και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ!

1 λεπτό καθυστερήσεις

Φάουλ για τον ΠΑΣ από πλάγια αριστερά
Χαμηλά εκτέλεσε ο Ίλιτς στο πρώτο δοκάρι. Ο Δαύκος δεν αιφνιδιάστηκε.

Λήξη ημιχρόνου. Ο ΠΑΣ δικαίως μπροστά στο σκορ, καθώς είχε πολλές τελικές προσπάθειες με πιο κραυγαλέα το χαμένο τετ-α-τετ του Ίλιτς.

Οι τελικές προσπάθειες στο α’ μέρος ήταν 6(3)-8(3) και η κατοχή μπάλας 56%-44%
Ξεκίνησε το β’ ημίχρονο Δεν υπήρξαν αλλαγές

49′ Γύρισμα του Γεωργίου για τον Μάρκοβιτς, σουτ του τελευταίου κοντά στη μικρή περιοχή, αλλά ο Τζημόπουλος με σωτήρια πρόβολη κράτησε το 0-1.  

Κόρνερ για την Καλλονή που αρχίζει να πιέζει

Αμύνεται ο ΠΑΣ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης.

54′ Κίτρινη στον Σκόνδρα που πήγε καθαρά στην μπάλα. Λάθος απόφαση του Φωτιάδη.

54′ Η μπάλα πήρε ύψος στην περιοχή του ΠΑΣ, ο Καλτσάς ήταν έτοιμος να κεραυνοβολήσει τον Περιστερίδη, αλλά ο Σκόνδρας “τσίμπησε” τελευταία στιγμή την μπάλα

56′ Ο Μανιάς έφυγε σε αντεπίθεση, αλλά κόπηκε με οφσάιντ που δεν υπήρχε, γιατί καλυπτόταν. Ενδεχομένως εδώ στην αντεπίθεση ο Μανιάς να το τελειώνε, αλλά ο α’ βοηθός έκανε λάθος.
57′ Κίτρινη στον Ναδάλες για χέρι στο όριο της περιοχής από δεξιά όπως επιτίθεται η Καλλονή.
Κόρνερ μετά το φάουλ.
Νέο κόρνερ
Έδιωξε μακριά ο Γιάκος
59′ Νέο τετ-α-τετ του Μανιά που πάλι δεν ήταν οφσάιντ και ακόμα πιο εύκολη φάση για τον α’ βοηθό αυτήν τη φορά. Ο Μανιάς πλάσαρε πάνω στον Δαύκο, αλλά η φάση είναι ως μη γενόμενη.
Σε λίγο η πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΣ, ο Κοζορώνης θα μπει στη θέση του Γιάκου.
Ο Δαύκος βγάζει μπροστά από τον Τζημόπουλο και στην εξέλιξη της φάσης νέο κόρνερ.
Απομακρύνθηκε η μπάλα.
66′ Πρώτη αλλαγή για την Καλλονή, ο Κάρλσον στη θέση του Μάρκοβιτς
Κόρνερ για την Καλλονή
69′ Σουτ του Μανούσου έξω από την περιοχή, κατέβασε με τα χέρια ο Περιστερίδης και μπλόκαρε με 2η προσπάθεια.
Μόνιμα στην επίθεση η Καλλονή και αντεπιθέσεις για τον ΠΑΣ, που σταμάτησαν 2 φορές από τον βοηθό.
71′ Τώρα η πρώτη αλλαγή του ΠΑΣ με τον Κοζορώνη να παίρνει τελικά τη θέση του Ίλιτς.
76′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΣ, ο Καρανίκας στη θέση του Ναδάλες, που δεν ήταν καλός σήμερα.
77′ Ο Γουερέ στη θέση του Φαβάλι.
Ο Καρανίκας παίζει αριστερό μπακ-χαφ, δεν αλλαξε πλευρά με τον Στρούνα.
79′ Τελευταία αλλαγή για τον Πετράκη, ο Ηλιάδης στη θέση του Γιάκου
Τελευταίο δεκάλεπτο. Ως τώρα η Καλλονή πιέζει χωρίς να κάνει ευκαιρίες, ο ΠΑΣ διώχνει μακριά την μπάλα, χωρίς να μπορεί να σπάσει το ρυθμό.
82′ “Βουτιά” του Κάρλσον στην περιοχή, ο Φωτιάδης χάρισε την κίτρινη στον επιθετικό της Καλλονής, η οποία στη συνέχεια κέρδισε κόρνερ.
83′ Σέντρα του Μανούσου, ο Κάρλσον στη μικρή περιοχή έκανε την καρφωτή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλονή.
Ίσως ήταν η πρώτη κεφαλιά που έχασε η άμυνα του ΠΑΣ, καθώς η Καλλονή παίζει με πολλά γεμίσματα.
Οι τελικές έγιναν 10(6)-8(3). Δεν είχε τελική στην επανάληψη ο ΠΑΣ ως το 85′
Κόρνερ για τον ΠΑΣ
87′ Κεφαλιά του Αναστασιάδη με φάλτσο, η μπάλα λίγο άουτ.
88′ Κίτρινη για καθυστέρηση στον Περιστερίδη.
Κόρνερ για την Καλλονή
Νέο κόρνερ
89′ Κακό σουτ του Γουερέ μέσα από την περιοχή.
90′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Μανιάς!
90′ Ο Μανιάς από πολύ πλάγια θέση σούταρε, ο Δαύκος βρήκε ελάχιστα την μπάλα, που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στην εστία για το 0-2!
Υποψήφιο για best goal!
92′ Κεφαλιά του Μανούσου λίγο άουτ. 3 τα λεπτά των καθυστερήσεων.
Κόρνερ για την Καλλονή και πάλι.
10/50 γεμίσματα η Καλλονή!
Τέλος. Τρίτωσε το καλό για τον ΠΑΣ! 0-2!
Οι τελικές προσπάθειες ήταν 13(6)-9(4) και η κατοχή μπάλας 59%-41%

Καραγεωργίου

«Είναι μειονέκτημα σε όλα τα ματς η τελική πάσα και η ολοκλήρωσή της. Παίζαμε με καλό αντίπαλο, που είχε ικανότητες και μας τιμώρησε. Το 2ο γκολ δεν έπρεπε να το φάμε. Ήρθε στο τέλος, βέβαια, αλλά μας στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το ματς ως το τέλος και έπρεπε έπρεπε να το διεκδικήσουμε».

Πετράκης«Ο σεβασμός στον αντίπαλο και η αυτοσυγκέντρωση σίγουρα έπαιξαν ρόλο. Άδικα βρίσκεται στην τελευταία θέση η Καλλονή. Στο α’ μέρος είχαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν ήταν ανάλογο το β’ ημίχρονο , δεν κρατήσαμε την μπάλα στο κέντρο. Είμαστε τυχεροί με τη νίκη που πετύχαμε με βάση την εικόνα του β’ μέρους».

Ο ΠΑΣ δεν έπιασε ανάλογη απόδοση με τα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς του έλειψε το κράτημα της μπάλας στο κέντρο, ωστόσο χτύπησε με ένα γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου και φεύγει με τους 3 βαθμούς. Ακολουθεί την άλλη Δευτέρα ο αγώνας με τον “κακό δαίμονα” Πανιώνιο, στη μάχη για τη διεκδίκηση της πεντάδας. 
Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο