Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-Λεβαδειακός 0-0. Πριονοκορδέλα σήμερα!!!

omades

Ισοπαλία 0-0 παρεχώρησε σήμερα η αγαπημένη μας ομάδα στον Λεβαδειακό, μέσα στους Ζωσιμάδες. Ο ΠΑΣ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγώνα, απέναντι στην ομάδα του Λεβαδειακού που έπαιζε αντιποδόσφαιρο και απέναντι στα κοράκια που μεταξύ των άλλων, ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ του Γιάκου και δεν έδωσαν πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι του Τεριποτσιέρη.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης επέλεξε να παρατάξει την παρακάτω ενδεκάδα :

pasmanos-copy

Περιστερίδης, Καρανίκας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοζορώνης, Γιάκος, Μαμπουλού, Κόντε

Από το πρώτο λεπτό της συνάντησης φάνηκαν οι προθέσεις των δύο ομάδων. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχοντας την απόλυτη κυριαρχία στο χώρο του κέντρου, προσπαθούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη του Λεβαδειακού που έδειξε από το πρώτο λεπτό, ότι τον απασχολούσε μόνο να καταστρέφει το παιχνίδι της ομάδας μας, χωρίς να έχει την παραμικρή διάθεση να δημιουργήσει.

Από την αρχή φάνηκε λοιπόν, ότι η ομάδα μας θα έπρεπε να δείξει αρκετή υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας για να διασπάσει το απόλυτο κατενάτσιο της αντίπαλης ομάδας. Όπως και έγινε. Κούτρης από τα αριστερά και Καρανίκας από τα δεξιά, προσπάθησαν από το πρώτο λεπτό να ανοίξουν την κλειστή άμυνα για να τροφοδοτήσουν του επιθετικό μας δίδυμο, που ήταν πάρα πολύ καλά κλεισμένο από 2 – 3 ή και περισσότερους ακόμη επιθετικούς.

%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b5-copy

Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας από τα πλάγια κατέληγαν σε σέντρες που δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, καθώς εύκολα ή δύσκολα έκοβαν οι αντίπαλοί μας.

Η μεγάλη φάση έγινε στο 25΄λεπτό, μια φάση που απέδειξε για μια ακόμη φορά το μας περιμένει φέτος από τα κοράκια….

Ο Κοζορώνης βγάζει κάθετη σέντρα ο Γιάκος, βρίσκει δεν βρίσκει την μπάλα η οποία καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα. Ο πρώτος βοηθός, χωρίς ίχνος ντροπής ακυρώνει την φάση σαν οφσάιντ του Γιάκου, ο οποίος καλύπτεται εμφανέστατα από 2 αμυντικούς…. ένα μέτρο μάλιστα!!!

goal-pas-copy

Η φωτό είναι αδιάψευστος μάρτυρας, παρότι είναι τραβηγμένη αργότερα από την στιγμή που έφυγε η μπάλα από τον Κοζορώνη, όπερ και σημαίνει ότι ο Γιάκος καλύπτεται με δύο μέτρα τουλάχιστον…. Ακόμη και ο Μαμπουλού είναι καλυπτόμενος, αν δει κάποιος το ριπλέι της φάσης από την συνδρομητική τηλεόραση. Φυσικά ο μοναδικός που είδε και έκρινε διαφορετικά μια ξεκάθαρη φάση ήταν ο πρώτος βοηθός, που αποδεδειγμένα έδειξε την εμπάθεια προς την ομάδα μας, όπως την δείχνουν φέτος σε πολλούς αγώνες.

Μιλάμε για μια ξεκάθαρη φάση, που δεν ήταν γρήγορη που μόνο έχοντας δόλο μπορείς να υποδείξεις παράβαση. Εδώ θα πρέπει να μιλάμε πλέον για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος με δόλο μάλιστα.

Ο Περιστερίδης έπιασε την μπάλα για πρώτη φορά στο 44΄λεπτό σε σουτ του Μάντζιου. Αυτή η φάση ήταν η μοναδική που μπορεί να καταγραφεί σαν ευκαιρία για την ομάδα του λεβαδειακού στο πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-0, και οι διατητε΄ς έδειξαν ότι πέτυχαν τον στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από το να σταματήσουν επιθετικά την ομάδα μας. Ο διαιτητής φρόντισε φυσικά να μην αφήνει πλεονέκτημα, σταματώντας έτσι τον ρυθμό της ομάδας μας όποτε μπορούσε.

Η έναρξη του δευτέρου μέρους έδειξε ότι δεν θα αλλάξει τίποτε στον τρόπο διαχείρησης του αγώνα από τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΣ στην επίθεση, ο Λεβαδειακός στην διπλή ζώνης άμυνας μπροστά από την περιοχή του και το κοράκι να συνεχίζει να κάνει τα δικά του.

Το αποκορύφωνα ήταν σε σύγκρουση δύο παικτών του Λεβαδειακού δίνει φάουλ στο Μαλουμπού που δεν είχε συμμετοχή στην φάση…

Ο ΠΑΣ συνεχίζει να χάνει τις ευκαιρίες, ενώ ο Λεβαδειακός στην μοναδική του αντεπίθεση με αρκετή δόση τύχης, έχασε ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Μάντζιου που απέκρουσε υπέροχα ο Περιστερίδης.

Ο κ. Πετράκης έκανε σχετικά νωρίς την πρώτη του αλλαγή βάζοντας τον Ακόστα στην θέση του Κοζορώνη στο 62΄λεπτό, θέλοντας έτσι να γίνει ακόμη πιο επιθετικός από τον άξονα. ‘Ενα λεπτό αργότερα ο Ακόστα έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, καθώς ο Γιάκος έκανε κάθτη μπαλιά στο Καρανίκα, ο οποίος γύρισε την μπάλα στην περιοχή, και ο Ακόστα έπιασε σουτ, που με αρκετή δόση τύχης πήγε στα χέρια του τερματοφύλακα. Τεράστια ευκαιρία καθώς ο παίχτης του ΠΑΣ ήταν μόνος του.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να χάνει την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, καθότι η πίεση ήταν συνεχιζόμενη. Ο κ. Πετράκης επέλεξε να κάνει την 2η του αλλαγή στο 68΄λεπτό ρίχνοντας στον αγώνα τον Ζάιρο στην θέση του Μαμπουλού. Η ομάδα απέκτησε περισσότερη επιθετικότητα από το αριστερό άκρο της, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να έχει την αποτελεσματικότητα που χρειαζόταν για να ανοίξει το σκορ. Η τρίτη αλλαγή έγινε με τον Βιδάλ να παίρνει την θέση του Κόντε, προσπαθώντας έτσι η ομάδα μας να έχει ακόμη έναν καλό χειριστή της μπάλας για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Οι ευκαιρίες χάθηκαν και σίγουρα σε 3 περισσότερες ο αγωνιστικός χώρος έκανε τα δικά του παιχνίδια σε Κούτρη και Γιάκο.

Ο διαιτητής βέβαια συνέχισε να κάνει και αυτός τα δικά του και όπως αναμενόταν έδωσε όλα τα περιθώρια στους πάικτες του Λεβαδειακού να ροκανίζουν τον χρόνο όπως ήθελαν και του έδωσε την απόλυτη προστασία, καθώς δεν έδωσε το πέναλτυ όταν η μπάλα βρήκε εμφανέστατα το χέρι του αμυντικού, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών στην εξέδρα.

Ο αγώνας τελείωσε με 0-0, αφήνοντας τεράστια πίκρα σε όλους όσους το παρακολούθησαν, καθώς νικητής του αγώνα ήταν το αντιποδόσφαιρο και άσχημη διαιτησία.

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα…

.>>Τελικά ίσως να έχουν δίκιο αυτοί που είναι υποστηρικτές της άποψης να μειωθούν σε 14 ομάδες….

.>>Σε πρωτάθλημα 14 ομάδων οι ομάδες στυλ Λεβαδειακού δεν χωράνε με τίποτε…

.>>Ο τρόπος που αγωνίστηκε σήμερα, έδειξε ότι μόνο καλό σε κάνει στην βελτίωση του ποδοσφαιρικού προϊόντος.

.>>Από την άλλη η μεγάλη απογοήτευση είναι η διαιτησία και του σημερινού αγώνα…

.>>Ακυρώθηκε για δεύτερο αγώνα πεντακάθαρο γκολ…. Δεν ξεχνάμε το γκολ στο Αγρίνιο…

.>>Εύκολες, πολύ εύκολες φάσεις και οι δύο, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαιτητές παίζουν στοχευμένα…

.>>και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε. Όσο θα δυναμώνει η ομάδα τόσο θα μεγαλώνουν και οι διαιτητικές αδικίες σε βάρος μας.

.>>Ο Λεβαδειακός φυσικά δεν είναι αυτός που επεδίωξε την υπέρ του διαιτησία…. αυτό είναι δεδομένο…

.>>Δεν ήταν αγώνας ζωής και θανάτου για αυτόν ο σημερινός…

.>>Η διαιτησία ήταν κατευθυνόμενη από ομάδες οι οποίες νιώθουν ότι κινδυνεύουν από την γιγάντωση του ΠΑΣ…

.>>Χάσαμε την ευκαιρία σήμερα να ανεβούμε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

.>>Αυτή η ομάδα έχει κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό των οπαδών μας, που δεν δείχνουν σε καμιά περίπτωση ίχνος αχαριστίας. Αυτή είναι η ποιοτική διαφορά με άλλους οπαδούς…

.>>Πίκρα, στεναχώρια ναι… Αλλά μέχρι εκεί…

.>>Έγινε ο αγώνας για τους πρόσφυγες την Παρασκευή…

.>>Στην πόλη μας ήρθε η ομάδα της Μπαρτσελόνα, που σίγουρα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδας και την πόλη μας.

.>>Οι παλαίμαχοι της Μπαρτελόνα κέρδισαν τον Σύλλογο Παλαιμάχων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που το σύνολο των μελών είναι σχεδόν παλαιμάχοι της εποχής διοίκησης της ΠΑΕ από τον κ. Γκλίναβο και τον Χρηστίδη.

.>>4-1 κέρδισαν οι παλαίμαχοι της Μπαρτελόνα, σε έναν αγώνα που φυσικά δεν έχει καμιά σημασία το αποτέλεσμα αλλά ο σκοπός που δόθηκε που δεν ήταν άλλος από το προσφυγικό.

.>>Οι πρόσφυγες τοποθετήθηκαν στην παλιά σκεπαστή και φάνηκαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τον αγώνα.

.>>Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή στην διοργάνωση του φιλικού της κυρίας Χαρίκλειας Χρηστοβασίλη.

.>>Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν η ΠΑΕ μπορούσε να επεμβεί, ώστε να θαυμάσουμε μια ομάδα παλαιμάχων που δεν θα ήταν στα στενά όρια του συλλόγου…

.>>Πάντως χάσαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και να θυμηθούμε αξιολογότατους παίκτες που τίμησαν με το παραπάνω την φανέλα της ομάδας μας…

.>>Παίχτες που ταυτίστηκαν με τα καλά χρόνια της ομάδας, παίκτες που συνέβαλλαν παραγωγή νέων φιλάθλων…

.>>Παίκτες που έγραψαν τις δικές τους σελίδες στην ιστορία της ομάδας, όπως Κοντογεωργάκης, Γκλασμάνης, Γραμμενιάτης, Γκόλας, Λάππας, Θεοδωρής, Σέμος, Σαϊτιώτης Μπελά, Κοντογουλίδης και τόσοι άλλοι….

.>>Τα ονόματα που αναφέρουμε είναι ενδεικτικά φυσικά….

.>>Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε βέβαια αν αυτοί οι παλαίμαχοι αρνήθηκαν να γίνουν μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων, ώστε να έχουν το προνόμιο να αγωνιστούν…

.>>Πάντως αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε σίγουρα είναι το γεγονός ότι ήρθαν οι παλαίμαχοι της Μπάρτσα στην πόλη μας και φυσικά να έχουμε στα όνειρά μας να παρακολουθήσουμε την κανονική ομάδα της Μπάρτσα αγωνιζόμενη με τον ΠΑΣ.

.>>Αλλαγές στην ΕΠΟ, αλλαγές στην ΚΕΔ, αλλαγές στην σούπερ-λίγκα….

.>>Αλλαγές στην νοοτροπία για περισσότερη ισονομία φυσικά δεν είδαμε και μην περιμένετε να δούμε…

.>>Η σημερινή διαιτησία ήταν ακόμη ένα ηχηρό μήνυμα για την ομάδα μας…

.>>Φυσικά είδαμε και τις απαραίτητες κωλοτούμπες του ποδοσφαίρου… Είδαμε Παναθηναϊκό, Παοκ και Αεκ να στηρίζουν τον Γκαγκάτση για την θέση που πήρε στην σούπερ-λίγκα…. Είδαμε τον Μητρόπουλο να έχει τον ρόλο του εξυγιαντή με την σύμφωνη γνώμη των παραπάνω ομάδων στην Επο…

.>>και έχουμε να δούμε πολλά ακόμη…. αυτό είναι το σίγουρο και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και πάνω από όλα προετοιμασμένοι.

.>>Όπως είναι φυσικό όμως οι Blue Vayeros δεν ξεχνάνε και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν κωλοτούμπες σε έτομα που τα έχουν αποβάλει παντελώς…

.>>Η αξιοπρέπεια μας δεν είναι σε καμιά περίπτωση διαπραγματεύσιμη…

.>>Μπορεί ο κ. Καρίτσας να έχει φύγει από την ΠΑΕ, αφήνοντας τεράστιο κενό, αλλά αυτό έχει και τα καλά του στην προσωπική του επαγγελματική δραστηριότητα.

.>>Έτσι λοιπόν εκτός από τις διοργανώσεις των μεγάλων εκθέσεων σε όλη την Ελλάδα, σειρά έχουν τα Γιάννινα. Σε λίγες μέρες ανοίγει κατάστημα με βιβλία σε προσιτότατες τιμές κάτι που σίγουρα περιμένουν όλοι οι φίλοι του καλού βιβλίου και όχι μόνο.

>>Σάββατο στις 3,00 ο επόμενος αγώνας στους Ζωσιμάδες με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας.

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το site super-fm του κ. Γιαννάκη:

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι από τους “Ζωσιμάδες”.

Οι συνθέσεις των ομάδων 

ΠΑΣ Γιάννινα Περιστερίδης, Καρανίκας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος, Μαμπουλού, Κοζορώνης, Κόντε

Στον πάγκο είναι οι:Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Δώνης, Ζάιρο, Γαρουφαλιάς, Ακόστα, Βιδάλ

Λεβαδειακός Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Ζεζίνιο, Καράμπουε, Τόνι Σίλβα, Μάντζιος

Στον πάγκο είναι οι:Μοσχονάς, Τόπι, Μεντί, Μάγκας, Καλτσάς, Βασιλείου, Γιακουμάκης

Δυνατά μπήκε ο ΠΑΣ σε αυτά τα πρώτα πέντε λεπτά πιέζοντας.

Από κόσμο στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” περίπου 2000 άτομα

Ξεκίνησε το ματς

Αντεπίθεση του ΠΑΣ , από τα δεξιά ο Καρανίκας σέντρα, κεφαλιά εκτός ισορροπίας ο Κόντε, μπλόκαρε ο Ναμάσκο

Φάουλ του Κοζορώνη στο 11′, κεφαλιά του Μιχαήλ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κάπου κοντράρει και κόρνερ

Την πρωτοβουλία των κινήσεων έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης

Πρώτη επίσκεψη του Λεβαδειακού στην περιοχή του ΠΑΣ. Κόρνερ από αριστερά με τον Μιλιάζες, απομακρύνει ο Περιστερίδης

Ακυρωθέν γκολ για τον ΠΑΣ με τον Γιάκο που κανονικά έπρεπε να μετρήσει

Ο Γιάκος υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ

Οδηγίες του Πετράκη στον Μαμπουλού να κινείται πιο επιθετικά

Σέντρα του Κοζορώνη από τα αριστερά, αδύναμη κεφαλιά του Κόντε λίγο άουτ

Φάουλ σε καλή θέση για τον ΠΑΣ, εκτελεί ο Γιάκος η μπάλα στο τείχος

Πρώτη τελική για τον Λεβαδειακό στο 44′, δυνατό σουτ του Μάντζιου η μπάλα στα χέρια του Περιστερίδη

Ημίχρονο στους “Ζωσιμάδες”, ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή καθ’όλιν την διάρκεια του ημιχρόνου, έκλεισε πίσω τον Λεβαδειακό, όμως δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Ναμάσκο και έτσι το σκορ έμεινε στο 0-0

Ξεκινάει το β’ μέρος στους “Ζωσιμάδες”

46′ Αλλαγή για τον Λεβαδειακό Καλτσάς αντί Μαχαίρα

Στην φισούνα υπήρξε μια αψιμαχία του Μπέριου με τον Μάντζιο, πιθανότατα με κίτρινη κάρτα χρεώθηκαν οι δύο παίκτες

Δυνατό σουτ του Λίλα, αποκρούει σε κόρνερ ο Ναμάσκο

Τεράστια ευκαιρία για τον Λεβαδειακό στο 57′, κάθετη του Ζεζίνιο για τον Μάντζιο, εκείνος τετ α τετ με τον Περιστερίδη και ο δεύτερος τον νικά

Σουτ του Γιάκου από το ημικύκλιο της περιοχής στο 60′, η μπάλα κόντραρε και μπλόκαρε ο Ναμάσκο

Στο 61′ προσπάθεια για αντεπίθεση για τον ΠΑΣ, κάθετη του Κόντε κόπηκε από αμυνόμενο

62′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ Ακόστα αντί Κοζορώνη

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 63′,κάθετη του Γιάκου για τον Καρανίκα στα δεξιά, εκείνος στον Ακόστα που έκανε το αδύναμο σουτ από το ύψος του πέναλτι πάνω στον Ναμάσκο

Στο 68′ Ζάιρο αντί Μαμπουλού

Κακό διαγώνιο σουτ του Κόντε στο 69′, η μπάλα αουτ.Στην επόμενη φάση ο Τόνι  Σίλβα βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, μόνος του απέναντι στον Περιστερίδη αλλά κάπως πλάγια, σούταρε αουτ

72′ Γιακουμάκης αντί Καράμπουε

76′ Βιδάλ αντί Κόντε

87′ Μεντί αντί Ζεζίνιο

Στο 91′ σουτ του Βιδάλ, η μπάλα αουτ

Λήξη του αγώνα.

Ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή σε όλη την αναμέτρηση, είχε την κατοχή της μπάλας και έκλεισε στο μισό γήπεδο τον Λεβαδειακό στην μεγαλύτερη διάρκεια, όμως δεν βρήκε τον τρόπο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων που πήρε για ακόμη μια φορά θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννενα.

Καλά λόγια για τον ΠΑΣ Γιάννινα είπε ο Ράτκο Ντόστανιτς, που δήλωσε ικανοποιημένος από το βαθμό, αν και με την ευκαιρία του Μάντζιου η ομάδα του θα μπορούσε ακόμα και να κλέψει τους 3 βαθμούς.

«Πρώτα απ’ όλα έγινε ένα ωραίο παιχνίδι σήμερα. Παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, που έχει πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι της, καλούς παίκτες, καλό προπονητή, καλή οργάνωση παιχνιδιού και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Είναι δύσκολο να πάρεις βαθμό σε τέτοια έδρα. Ήταν ο πρώτος εκτός έδρας βαθμός για μας. Μπορούσαμε να κλέψουμε και το παιχνίδι, αλλά να είμαστε ρεαλιστές, είμαστε ευχαριστημένοι και από την ισοπαλία.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, έχουμε δουλειά να κάνουμε και συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

Συγχαρητήρια και πάλι στα Γιάννενα για την ομάδα τους».

Πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ήταν ο Γιάννης Πετράκης, καθώς κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν απέναντι σε μια πολύ κλειστή άμυνα. «Μακάρι να είμαστε στη 2η θέση στο τέλος», είπε ο κ. Πετράκης για το αν υπήρχε άγχος για την επίτευξη αυτού του στόχου σήμερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρεθυμνιώτη κόουτς:

«Πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πολύ σπουδαία προσπάθεια που έκαναν, την πολύ καλή εικόνα που είχαμε ως ομάδα. Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε μόνο να αμυνθεί. Πάντα δημιουργούν προβλήματα οι κλειστές άμυνες, αλλά είχαμε καλές ευκαιρίες να νικήσουμε σήμερα.

Ένας παράγοντας που μας δυσκόλεψε ήταν και το γήπεδο, βρεθήκαμε σε φάσεις για ένα καλό τελείωμα, αλλά ήταν ανασταλτικός παράγοντας το γήπεδο.

Είναι καλό που δεν δεχτήκαμε γκολ.

Ο κόσμος προσπάθησε να μας βοηθήσει, ήταν σημαντική η βοήθειά του προς εμάς, αλλά δεν τον ανταμείψαμε. Σήμερα παίξαμε καλά και δεν νικήσαμε, αλλά υπάρχουν και φορές που μπορεί να μην παίξεις καλά, αλλά να κερδίσεις».

Για τη μαζική άμυνα που έδειξε να μπλοκάρει τον ΠΑΣ, αναγκάζοντάς τον να πάει στις σέντρες: «Αρκετές φορές προσπαθήσαμε να παίξουμε από τον άξονα, αλλά ο αντίπαλος είχε καλή συσπείρωση και σωστά τη βγάζαμε στα πλάγια. Δεν έγιναν καλές σέντρες, γιατί ο αντίπαλος είχε 2 καλά στόπερ, αλλά ήταν και το γήπεδο δεν βοηθούσε».

Για το αν έπρεπε να μπει νωρίτερα ο Βιδάλ: «Ο Βιδάλ με βάση το τι εισπράττω κάθε μέρα για το πόσο πρέπει να παίξει ο καθένας, μας δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Πρέπει να μάθει κάποια πράγματα ακόμα γι’ αυτήν τη θέση, πιστεύουμε πολύ σε αυτόν, ο χρόνος δουλεύει γι’ αυτόν».

Για την κατοχή μπάλας, αλλά τη μη δημιουργία φάσεων: «Καταρχάς κορόιδα δεν υπάρχουν κι εμείς είμαστε οι έξυπνοι. Όλοι οι προπονητές δουλεύουν για το καλύτερο για την ομάδα τους. Οι αντίπαλοι μας αντιμετωπίζουν πλέον διαφορετικά, κι αυτό μας δυσκολεύει περισσότερο.

Όμως είμαι ευχαριστημένος, γιατί πιστεύω ότι γίναμε δημιουργικοί. Ιδέες υπήρχαν και προϋποθέσεις για γκολ. Με αυτά τα δεδομένα πήγαμε καλά και με μια ομάδα που έμεινε πίσω καταφέραμε και κάναμε ευκαιρίες».

Για το ακυρωθέν γκολ του Γιάκου, που ήταν κανονικό: «Δεν είναι στην αρμοδιότητά μου να μιλήσω για τη διαιτησία».

Για το αν υπήρχε άγχος, λόγω της ευκαιρίας να βρεθεί μόνος 2ος ο ΠΑΣ: «Κάθε Κυριακή έχουμε άγχος, δεν είναι υπεύθυνος όποιος δεν έχει, αλλά μιλάμε για το δημιουργικό άγχος. Δυστυχώς σήμερα δεν τα καταφέραμε, μακάρι όμως στο τέλος να καταφέρουμε να είμαστε στη 2η θέση».

Για τους απόντες Μπουκουβάλα και Ναδάλες: «Μάλλον θα είναι στη διάθεσή μας το Σάββατο με την Βέροια».

 

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο