Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

παο-ΠΑΣ 2-0!!! Από το πουθενά τους κάναμε μάγκες…

Δεχτήκαμε δύο πολύ φθηνά γκολ στα πρώτα 13 λεπτά, σήμερα στην λεωφόρο, με αντίπαλο την ομάδα του παο. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Περνάμε στο βιογραφικό της αγαπημένης μας ομάδας, ακόμη μια ποδοσφαιρική ανάσταση.Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για να ξεκινήσουν τον σημερινό αγώνα:

Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης , Μανθάτης , Χαλκιαδάκης, Γιάκος

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε τον αγώνα χωρίς να δείχνει ότι έχει να φοβηθεί κάτι, από την αντίπαλη ομάδα και από το ιδιάιτερο φανατισμένο κλίμα της Λεωφόρου.

Δεχτήκαμε όμως ένα πολύ εύκολο αυτογκόλ, με αρκετή δόση ατυχίας για την ομάδα μας, σε μία εύκολη φάση, που ούτε σαν ευκαιρία της αντίπαλης ομάδας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί…

Σέντρα από τα αριστερά της ομάδας μας, η μπάλα κοντράρει στον Τζημόπουλο, φαίνεται να γίνεται εντελώς ακίνδυνη για την περιοχή μας, αλλά η μπάλα χτυπάει στο στήθος του Μιχαήλ και καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας μας. 1-0 στο 11΄λεπτό….

Σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται ακόμη ένα εύκολο γκολ, δύο λεπτά αργότερα, στο 13΄λεπτό, από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή. Το τείχος των παικτών μας, σύμφωνα με την εικόνα του συνδρομητικού καναλιού, στήνεται 2 μέτρα πιο μακριά με την υπόδειξη του διαιτητή του αγώνα. Η μπάλα περνάει πάνω από το τείχος, δίπλα από το κεφάλι του Μαυροπάνου, και καταλήγει στα δίχτυα του εμβρόνητου Βελίδη.

Ο ΠΑΣ παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, από το πουθενά θα λέγαμε, προσπάθησε να αντιδράσει και να πετύχει ένα γκολ, που θα τον έβαζε και πάλι στον αγώνα.

Χάνει μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Χαλκιαδάκη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας στο 24΄λεπτό…

και στο 44΄ λεπτό σε σουτ πάλι του Χαλικιαδάκη, αποκρούει αμυντικός ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα.

Το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, που ο ΠΑΣ αν εξαιρέσει κανείς τα δύο φθηνά γκολ που δέχτηκε, στάθηκε πολύ καλά στον αγώνα….

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης θέλοντας να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας μας, έβαλε στο 56΄λεπτό τον Κόντε στην θέση του Κοζορώνη. Ο ισπανός πάει στην κορυφή, Ο Γιάκος παέι πιο πίσω στον χώρο του κέντρου. 3 λεπτά αργότερα, ο Σουλτάνι μπαίνει στην θέση του Μανθάτη, παίρνει θέση στην επίθεση και ο Χαλκιαδάκης γυρνάει πιο πίσω.

Στο 58΄λεπτό χάνεται μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Τζημόπουλος την ετλευταία στιγμή κόβεται, η μπάλα κοντράρει στα πόδια του και αποκρούεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο ΠΑΣ συνεχίζει να προσπαθεί να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ,

Στο 65΄λεπτό ο Ναδάλες μπαίνει στην θέση του Καρανίκα, παίρνει θέση στα αριστερά, με τον Μπουκουβάλα να πηγαίνει στην φυσική του θέση στα δεξιά…

Η ομάδα μας, συνεχίζει να πιέζει, κυρίως από τα αριστερά, αλλά όταν χρειάζεται ο πρώτος βοηθός αναλαμβάνει δράση και σε κάθε υποψία ευκαιρίας με κάθετη μπαλιά, βλέπει οφ-σάιντ, ανακόπτοντας έτσι τις επιθέσεις μας…

Οι φάσεις δεν ήταν δύσκολες, απλά ο πρώτος βοηθός έδειξε τις προθέσεις του.

Το γκολ που κυνήγησε ο ΠΑΣ δεν ήρθε και ο αγώνας τελείωσε με 2-0. Ένας αγώνας που σίγουρα αφήνει μεγάλη πικρία στους οπαδούς μας, καθώς η ομάδα μας έδειξε έδειξε χαρακτήρα στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά δυστυχώς πληρώσαμε το 2λεπτο μπλακ-‘αουτ του πρώτου ημιχρόνου….

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα….

… τελικά έγινε ότι γίνεται πάντα και μάλλον είναι κατάρα για την ομάδα μας… Ποδοσφαιρκή ανάσταση και σήμερα…

…Δεχτήκαμε δύο φθηνά γκολ, που σε τέτοιου είδους αγώνες δεν θα έπρεπε να δεχτούμε.

… Αθλητική ατυχία??? ίσως…

…Θα έπρπε να είμαστε όλοι μας πιο συγκεντρωμένοι στον αγώνα ειδικά στην αρχή του…

…Ο βάζελος είχε 1 γκολ σε κάθε 21 τελικές…

…Σήμερα έβαλε 2 χωρίς να έχει τελική… Αυτά έχει το ποδόσφαιρο…

….Γενικά ακίνδυνος σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο παο…

…Γενική συστράτευση όλου του παναθηναϊκού, καλέσματα από παλαιμάχους, αλλά τελικά δεν γέμισε η Λεωφόρος…

… Σίγουρα δύσκολα τα πράγματα από οικονομικής άποψης. Τεράστιο το χρέος της ομάδας…

…Επίσημα γύρω στα 8Ο μύρια… Ανεπίσημα στα 12Ο σύμφωνα με ανθρώπους του παο

… Κάποτε ο εκπρόσωπος του βάζελου κ. Στράτος στην ΕΠΑΕ, φώναζε να ανοίξουν τα μικρόφωνα, για να συζητηθούν τα χρέη της ομάδας μας… και να υποβιβασούμε…

…Από τότε πέρασαν χρόνια, αλλά σίγουρα υπάρχει Θεός….

… Άντε να δούμε αν θα μπορέσουν να ξεπερδέψει η ομάδα του κατεστημένου…

… Έπαιρνε άδεια μέχρι και φέτος… Ναι έπαιρνε άδεια….

….Μια ομάδα που είναι πνιγμένη στα χρέη αδειοδοτούνται από τον κ. Δημητρίου, ο οποίος έλεγε πως προσέχει όλα τα οικονομικά των ομάδων.

…Ας βγει να μας μιλήσει και τώρα στο super-fm… Λαλίστατος ήταν τότε ο κ. Δημητρίου.

…βγήκε ο Γάτας στην Αθλητική Κυριακή και αναρωτήθηκε, πώς έπαιρνε άδεια ο παναθηναϊκός, τότο καιρό… ενώ υπήρχαν συσωσευρεμένα χρέη… Έλα μου ντε…

…. Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, αλασκούζος, Γιανακόπουλος, θύρα, 13, Κούγιας, στο παιχνίδι και ο Πατέρας… Βάλτε άκρη….

… Ας περάσουμε όμως στα δικά μας…. Φαίνεται να λύνονται σιγά σιγά τα προβλήματα τραυματισμών και να επιστρέφουν οι τραυματίες μας.

….Αυτό είναι καλό, γιατί στους αγώνες που έρχονται πρέπει να υπάρξουν νίκες, καθώς οι αντίπαλοί μας είναι του χεριού μας….

….Είναι αυτό που λέμε ότι είναι απόυς αγώνες που πρέπει να κερδίζουμε….

….Επόμενος ο Πλατανιάς που έχασε σήμερα με 0-3 στην έδρα του από τον Παναιτωλικό.

….Η ομάδα του Αγρινίου ένγαλε και αυτή δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος….

….Ισόπαλος ο παοκ στην Λάρισα…

…. Ειδικό το σόου και πάλι από τον Κούγια….

… Έχουμε να δούμε πολλά και φέτος…

….Τιμωρήθηκε πρωτόδικα η αεκ με πρόστιμο και δύο αγωνιστικές… Τα καπνογόνα καίνε φέτος και εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί…

…. Ο ΠΑΣ διαθέτει πολύ καλή ομάδα και φέτος… Είναι κρίμα να την πατήσουμε μόνοι μας…

…Μαυροπάνος και Μανθάτης κλήθηκαν στην Εθνική… Αναμενόμενο…

….Ο ΠΑΣ επενδύει σε Έλληνες παίκτες και ο κ. Πετράκης είναι ικανότατος… Το αποτέλεσμα το βλέπουμε σε κάθε αγωνιστική…

….Διαθέτουμε ανταγωνιστικόταστη ομάδα με Έλληνες παρακαλώ…

… Πρόεδρος και προπονητής συνεργάζονται άψογα….

…Η ομάδα μπορεί να πουλάει ποδοσφαιριστές, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι υπάρχουν οι αντικαταστάτες…

…Ο στόχος της Ευρώπης φέτος φαίνεται να είναι πιο εύκολος. Ο παο όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να πάρει άδεια…

….Ή λέτε να μπορεί??? Ελλάδα είμαστε ποτέ δεν ξέρεις…

….Στις πρώτες αγωνιστικές πάντως φαίνεται παο και πανιώνιος να μην είναι το ίδιο ανταγωνιστικοί με πέρσυ…

….Γάβρος, αεκ και παοκ σίγουρα θα καλύψουν τις 3 πρώτες θέσεις. Απομένουν άλλες δύο…

….Αν είμαστε σοβαροί και αγωνιζόμαστε όπως πρέπει δεν θα έχουμε προβλήματα…

,,, Είμαστε για μεγάλα πράγματα φέτος… Το νου μας όλοι μας…

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το site gianninasports του. κ. Γυφτόπουλου:

ΤΑ ΓΚΟΛ

11’: Ο Χουλτ από αριστερά κάνει τη σέντρα η μπάλα αλλάζει ελαφρά πορεία από το σώμα του Τζημόπουλου, ο ακάλυπτος Χίλιεμαρκ από κοντά έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε τον Μιχαήλ άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Βελλίδη.

13’: Ο Μολίνς με φάουλ πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος του ΠΑΣ και την έστειλε στη γωνία αφήνοντας άναυδο τον Βελλίδη.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

7′: Ο Χίλιεμαρκ εκτελεί κόρνερ, ο Μολέδο παίρνει την κεφαλιά και αστοχεί.

24′: Ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Ωραίο σουτ στην κίνηση του Χαλκιαδάκη, αποκρούει ο Βλαχοδήμος.

28’: Ο Χαλκιαδάκης έκλεψε τη μπάλα από τον Μολέδο και εκεί που πήγε να σουτάρει από καλή θέση ο Κολοβέτσιος πρόλαβε και έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

44’: Δυνατό σουτ του Χαλκιαδάκη απέκρουσε πριν από τη γραμμή ο Μολέδο ενώ είχε πέσει στην κατεύθυνση της μπάλας και ο Βλαχοδήμος.

56’: Ο Βιγιαφάνες έστρωσε στον Μολέδο, το σουτ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.

 

58’: Έξυπνη μπαλιά του Χαλκιαδάκη στον Κόντε κέρδισε την κόντρα και απομάκρυνε ο Χουλτ.

61’: Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟ από τον Χαλκιαδάκη, έκανε την κίνηση ο Σολτάνι που κακώς ανακόπηκε ως οφσάιντ από τον επόπτη.

62’: Ο Χίλιεμαρκ άστοχο σουτ μέσα από την περιοχή σε μπαλιά του Χουλτ.

73’: Σε τραβέρσα από χτύπημα φάουλ του Ναδάλες, αδύναμη κεφαλιά του Μαυροπάνου στην αγκαλιά του Βλαχοδήμου.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκουλάς (Θεσσαλίας). Έκανε κάποια λάθη και ελέγχεται γιατί επέτρεψε κάποια επικίνδυνα μαρκαρίσματα παικτών του ΠΑΟ και ειδικά του προκλητικού Μολέδο. Βοηθοί του οι Γκάγκας (Λάρισας), Χούσκογλου (Θράκης) και τέταρτος ο Σελίμος (Λακωνίας). Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Κουρμπέλης (52’), Σιλά (72’), Μολίνς (82’) -Μαυροπάνος (12’), Γαρουφαλιάς (40’). Σολτάνι (90’).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ (78’ Δώνης), Βιγιαφάνιες (68’ Μουνιέ), Άλτμαν (60’ Λουντ), Μολίνς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Καρανίκας (65’ Ναδάλες), Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (56’ Κόντε), Μανθάτης (59’ Σολτάνι), Χαλκιαδάκης, Γιάκος

Οι συνεντεύξεις των προπονητών από το site super-fm του κ. Γιαννάκη:

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης, που είπε ότι τα δύο γκολ μπήκαν κόντρα στη ροή του ματς και ότι το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του. Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στο ότι η ομάδα του έχει παίξει 4 από τα 6 ματς ως τώρα εκτός έδρας (5 μαζί με το κύπελλο) και ότι η επιστροφή των τραυματιών θα μπορέσει να βελτιώσει την επιθετική λειτουργία στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των φιλοξενούμενων στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν πιστεύω ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες για εμάς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα σε ιδιαίτερη και δύσκολη στιγμή που βρίσκεται. Ήταν μεγάλη η συσπείρωση του κόσμου και ο Παναθηναϊκός ήθελε να κάνει πράγματα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος. Δεχτήκαμε δύο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Τα δεδομένα καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα έγιναν. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ και είμαι ευχαριστημένος για την πειθαρχία της ομάδας μου. Δεν αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να παίξει, ήταν μοιρασμένο παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο.

Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να βρει τον δρόμο του. Παίρνουμε τα καλά από αυτό το παιχνίδι και προχωράμε για τη συνέχεια».

Για το αν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα η ομάδα του: «Η νοοτροπία και η στάση των παικτών ήταν πολύ καλή. Αυτό συνέβη υπέρ μας όταν παίξαμε στην Τρίπολη. Συμβαίνουν αυτά. Είχαμε ενέργεια και καλή νοοτροπία. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα είναι καλή η επόμενη μέρα για εμάς. Η απόδοσή μας έδειξε ότι δεν μας επηρέασε».

Για το δύσκολο πρόγραμμα και το γεγονός ότι δεν σκοράρει η ομάδα: «Με όλες τις ομάδες θα παίξουμε. Πρέπει να αξιολογήσουμε και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια, γιατί παίζαμε χωρίς κυνηγούς μέχρι τώρα. Ήμασταν δημιουργικοί και τα παιδιά έχουν κάνει προσπάθεια. Τη στάση μου την καθορίζει η συνολική λειτουργία της ομάδας. Σίγουρα όταν είμαστε πλήρεις θα ανεβούμε και επιθετικά. Το πρόγραμμα δεν παίζει καμία σημασία. Όλα τα παιχνίδια εύναι εύκολα κι όλα είναι δύσκολα».

Για το αν αντιμετώπισαν υπεροπτικά τον Παναθηναϊκό: «Δεν ισχύει αυτό για τους παίκτες μου. Αν πω ότι πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε, δεν σημαίνει ότι είμαι υπερόπτης. Υπάρχει πάντα σεβασμός και πίστη για τη δουλειά μας κι αυτό που κάνουμε».

Για την ατμόσφαιρα του κόσμου του Παναθηναϊκού: «Νομίζω ότι ήταν συγκινητικό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ώθηση που μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός για να βρει τον δρόμο του. Στις μεγάλες ομάδες ο κόσμος στα δύσκολα είναι ‘’παρών’’ και στηρίζει. Δεν ξέρω ποια θα είναι η λύση, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει τον τρόπο να σωθεί».

 

Για την μη απαιτούμενη αντίδραση της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι: «Ο Σολτάνι ήρθε την τελευταία μέρα, έκανε μόνο αυτή τη βδομάδα προπόνηση μαζί μας. Θα είναι παράλογο να περιμένω παίκτη σε απραξία να πατήσουμε κουμπί και να είναι αυτός που πρέπει. Χρειάζονται οι σπουδαίοι παίκτες στήριξη και υπομονή κι εγώ προσπαθώ να τους βοηθήσω για να μας βοηθήσουν».

Για το τι θέλει να διορθώσει: «Στο τελευταίο τρίτο της επίθεσης θέλουμε δουλειά. Να γίνουμε πιο δημιουργικοί στο επιθετικό τρίτο».

Για το αν προλαβαίνει να διορθωθεί: «Έχουμε παίξει τέσσερα από τα έξι ματς εκτός έδρας. Και στα έξι παιχνίδια που παίξαμε ήμασταν ανταγωνιστικοί και κάναμε προϋποθέσεις. Θα δουλέψουμε παραπάνω».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» που αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας τόσο πριν όσο και μετά την λήξη του αγώνα τόνισε στην συνέντευξη τύπου:

«Πιστεύω ότι η θετική αύρα που υπήρχε από τη διάθεση του κόσμου να βοηθήσει, μας έδωσε αυτά τα δύο γκολ και όχι τόσο το παίξιμό μας. Είχαμε κάποια προβλήματα στην ανάπτυξή μας γιατί αλλάξαμε λίγο τον σχηματισμό. Τα παιδιά προσπάθησαν είχαν διάθεση και θέληση. Μας έλειψε η ηρεμία και μία καλύτερη πάσα σε κάποιες κόντρα επιθέσεις. Με τον τρόπο που παίξαμε αναγκάσαμε τον ΠΑΣ να φαίνεται πως κυκλοφορεί την μπάλα, αλλά στην ουσία ξεμπλοκαριστήκαμε από τη συμπαγή του άμυνα. Θα περίμενα κάποιες καλύτερες επιλογές κι επιθέσεις. Διορθώσαμε κάποια πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν μπήκε το τρίτο γκολ ενώ βγάλαμε τις φάσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι η διάθεση που έδειξαν. Με νίκες θα τους φύγει η πίεση. Έχει διαφορά να θες και να προσπαθείς από το να είσαι ψύχραιμος. Η ατμόσφαιρα του κόσμου ήταν καλύτερη από την παρουσία μας. Τους θέλουμε κοντά μας και θέλουμε σιγά-σιγά να κάνουμε καλύτερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι».

Για τον κόσμο κι αν βλέπει ότι αυτός θα κρατήσει την ομάδα: «Την ομάδα θα την κρατήσει ο κόσμος. Το σύνθημα που έλεγαν λέει πολλά. Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο από το δικό του πόστο».

Για την αλλαγή συστήματος: «Αυτή τη στιγμή γιατί μας λείπουν κάποιοι παίκτες. Και στο Αγρίνιο παρουσιάσαμε κάποια προβλήματα και ήμασταν ανοικτοί σε αντεπιθέσεις. Περιμέναμε ότι ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να βγει στην κόντρα. Δεν απειληθήκαμε πολύ. Δεν αλλάζω εύκολα σχηματισμούς, αλλά νομίζω ότι είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Ο Βιγιαφάνιες δεν είναι 100% και ο Κουλιμπαλί έπαιξε μετά από καιρό και θέλαμε να είμαστε προσεκτικοί στο αμυντικό κομμάτι».

Για τη δεξιά πλευρά που ήταν καλύτερη σε σχέση με την αριστερή και για τον Άλτμαν: «Μπορεί να παίξει ως ακραίος επιθετικός. Δεν το έχουμε δουλέψει πολύ. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Λουντ δεν ήταν στην καλύτερή του κατάσταση. Είχε φορτωθεί πάρα πολλά παιχνίδια και γι’ αυτό δεν έπαιξε πολύ. Από δεξιά ξέρουμε ότι μπορούμε να πάρουμε πάρα πολλά πράγματα κι ακόμα περισσότερα στο μέλλον».

 Για το αν μπορεί μόνο ο κόσμος να κρατήσει την ομάδα: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Η δύναμη του κλαμπ είναι ο κόσμος. Έδειξε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα. Έχουν περάσει πολλοί παράγοντες σημαντικοί από αυτήν την ομάδα. Ίσως να βρεθεί κάτι άλλο ή ίσως να μας βοηθήσουν. Όσοι είμαστε στην ομάδα να την κρατήσουμε στο πιο δυνατό επίπεδο. Τα προβλήματα δεν τα ξέρουμε αν θα παρουσιαστούν, θα δούμε».

 

 

 

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο