Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-Ξάνθη 1-1…

Ισοπαλία με 1-1 παραχώρησε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην ομάδα της Ξάνθης σήμερα στους Ζωσιμάδες. Η αγαπημένη μας ομάδα είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε στο δεύτερο με ένα θαυμάσιο γκολ του Κόντε, έχασε τις ευκαιρίες να πετύχει το δεύτερο γκολ για να κλειδώσει το μας και τελικά ισοφαρίστηκε στο 87′ λεπτό.

Ο προπονητής της ομάδας επέλεξε να παρατάξει την παρακάτω ενδεκάδα για να ξεκινήσει τον αγώνα:

Βελλίδης,

Μπουκουβάλας, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Ναδάλες,

Μανθάτης, Λίλα, Τζημόπουλος, Γιάκος,

Κόντε,  Σολτάνι.

Αλλαγή στο σύστημα, καθώς εγκαταλείπεται το 3-5-2 και η ομάδα αγωνίζεται με 4-4-2, με προσαρμογές.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε τον αγώνα, προσπαθώντας να επιβληθεί απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης, που επέλεξε περισσότερο την προσοχή στην άμυνά της και την τακτική των αντεπιθέσεων.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να ανοίξει την αντίπαλη ομάδα από τα πλάγια, με τον Μπουκουβάλα και τον Ναδάλες, να ανεβαίνουν πολύ ψηλά και να πατάνε περιοχή. Οι αμυντικοί της Ξάνθης έπαιζαν στην ευθεία, προσπαθώντας να κρατήσουν ψηλά την άμυνά τους. Οι πάικτες μας προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα με κάθετες μπαλιές. Γιάκος, Λίλα και Τζημόπουλος οι εμπνευστές των περισσοτέρων από αυτές. Οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε χάθηκαν με κυριότερη του Κόντε στο 38΄λεπτό, όταν στο σουτ που επιχείρησε, μετά από κάθετη του Λίλα, ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε μεγάλη απόκρουση.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, σε όλο το πρώτο ημίχρονο προσπάθησε με την μπάλα κάτω να διασπάσει την άμυνα της Ξάνθης, χωρίς γιόμες και με αρκετή υπομονή. Μπορεί να μην ήρθε το γκολ, αλλά σίγουρα ο τρόπος προσέγγισης του αγώνα και η εμφάνιση των παικτών παικτών μας, δεν άφησε δικαιώματα αμφισβήτισης για την εμφάνιση. Από την άλλη η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε με σέντρες από μακριά, μήπως και δημιουργήσει τις προ¨θποθέσεις για γκολ, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Βελίδης έκανε την μεγάλη απόκρουση στο 13΄ λεπτό κρατώντας το μηδέν στην άμυνά μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπαίνει ακόμη πιο δυνατά στον αγώνα. Χάρις της πολλής καλής τεχνικής κατάρτισης των ποδοσφαιριστών μας, ουσιαστικά καθηλώνουν την ομάδα της Ξάνθης στην άμυνά της, και αρχίζουν να την σφυροκοπούν. Ο Σολτάνι χάνει την μεγάλη ευκαιρία στο 48΄λεπτό, όταν χορεύοντας στην περιοχή τους αμυντικούς της Ξάνθης, έπιασε συρτό σουτ που πέρασε λίγο άουτ από το διξί κάθετο δοκάρι.

Στο επόμενο λεπτό και συγκεκριμένο στο 49΄λεπτό έρχεται το γκολ για την ομάδα μας.

Ο Τζημόπουλος από τον άξονα βγάζει θαυμάσια κάθετη μπαλιά στον Κόντε,

που παίρνει την μπάλα, μπαίνει στην περιοχή και πλασσάρει άψογα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Κόντε έδειξε την άψογη εκτελεστική του ικανότητα, και πανηγύρισε το γκολ στις αγκαλιές των συμπαικτών του στην μεγάλη κερκίδα.

Η Ξάνθη θα περίμενε κανείς να αντιδάσει μετά το γκολ που δέχτηκε και να βγει στην επίθεση, κάτι που δεν έγινε όμως. Ο ΠΑΣ συνεχίζει να πιέζει για να φτάσει στο δεύτερο γκολ, χάνονται δυστυχώς οι ευκαιρίες με μεγαλύτερη του Κόντε στο 60΄λεπτό, όταν το πλασέ που επιχέιρησε από πλάγια δεξιά απέκρουσε με θαυμάσιο τρόπο και ίσως και με λίγη δόση τύχης ο αντίπλαος τερματοφύλακας.

Στο επόμενο λεπτό ο Γαρουφαλλιάς μπαίνει στην θέση του Λίλα που τραυματίστηκε. Ήταν μια άτυχη στιγμή για την ομάδα μας, καθώς ο Λίλα σήμερα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μας, το απόλυτο αφεντικό θα λέγαμε στο χώρο του κέντρου.

Πέντε λεπτά αργότερα στο 66΄λεπτό ο προπονητής της ομάδας επέλεξε να κάνει την δεύτερη αλλαγή, θέλοντας να τονώσει την ομάδα μας στο επιθετικό τομές. Μπαίνει ο Χαλκιαδάκης στην θέση του Γιάκου που είχε κάνει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του κέντρου και φάνηκε να κουράζεται. Η είσοδος του Χαλκιαδάκη, επιφέρει εσωτερικές αλλαγές στην ομάδα μας, αφού παίρνει την θέση του Μανθάτη και ο τλευταίος υποχορεί πιο πίσω στο κέντρο. Η ομάδα φρεσκάρεται στην δεξιά της πλευρά και ουσιαστικά γίνεται πιο επικίνδυνη όταν επιτίθεται.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίζει να χάνει τις ευκαιρές, καθώς τόσο από δεξιά, όσο και από τα αριστερά δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα της Ξάνθης, Σολτάνι και Χαλκιαδάκης στο 76΄και στο 79΄χάνουν την ευκαιρία να χριστούν σκόρερ της ομάδας μας.

Στο 82΄λεπτό, ο Κοζορώνης μπαίνει στην θέση του Σολτάνι, παίρνει θέση στο κέντρο της ομάδα με τον Μανθάτη να είναι σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Η Ξάνθη έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς να γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη, έχει μια ευκαιρία από ένα σουτ που κόντραρε, και η εικόνα του αγώνα, έδειχνε ότι ο ΠΑΣ θα πάρει τον αγώνα, καθώς ήταν πιο κοντά στο γκολ από την Ξάνθη.

Στο 87΄λεπτό ο  Γέντρισεκ, βρισκόμενος ανάμεσα σε τρεις παίκτες μας, ανοίγει την μπάλα μπροστά μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ ισοφαρίζει για την ομάδα της Ξάνθης.

Η ομάδας φαίνεται οτι δεν έχει τα ψυχικά αποθέματα για να μπορέσει να πετύχει ένα δεύτερο γκολ στα λεπτά που απομένουν και ο αγώνας τελειώνει ισόπαλος.

Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να καθαρίσει τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου που έδειξε ότι έχει τους παίκτες που μπορούν να κρύψουν την μπάλα, όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο. Έχει στις τάξεις του έναν προικισμένο σκόρερ τον Κόντε και σίγουρα κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι άψογοι από πλευράς τεχνικής. Η ατυχία, οι κακές επιλογές της τελευταίας στιγμής, στέρησαν από την ομάδα μας τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μανθάτης, Σολτάνι και Κόντε ήταν άτυχοι στις περιπτώσεις που βρέθηκαν για να σκοράρουν.

Το γκολ που πετύχαμε προήλθε από θαυμάσιο συνδιασμό, δείχνοντας την ποιόητα που διαθέτουμε. Αν έμπαινε το δεύτερο γκολ που προσπαθούσαμε, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα του αγώνα θα ήταν διαφορετικό, καθώς η Ξάνθη δεν έδειξε σε καμιά περίπτωση ότι ήταν η ομάδα που μπορούσε να πάρει κάτι από τον σημερινό αγώνα στους Ζωσιμάδες.

Σίγουρα ήταν καλύτερη από την ομάδα του παναιτωλικού που μας πήρε την προηγούμενη αγωνιστική ισοπαλία, αλλά ακόμη και στο γκολ που πέτυχε ο  Γέντρισεκ, δεν κόπηκε για εκατοστά από το τάκλιν του Μαυροπάνου. Ο τραυματισμός του Λίλα ήρθε την στιγμή που η υπεροχή της ομάδας μας ήταν καταλυτική και σίγουρα επηρέασε την εικόνα του αγώνα. Το ζητούμενο είναι ότι σήμερα οι παίκτες που μπήκαν σαν αλλαγές δεν βοήθησαν όσο θα περίμενε ο προπονητής μας και όλοι μας.

Η ομάδα πρέπει να ανεβεί στον τομέα της αυτοεκτίμησης και δεν θα πρέπει να επηρεαστεί σε καμιά περίπτωση από τα ατυχή αποτελέσματα των τελευταίων τριών αγωνιστικών.

Η ποιότητα και οι εμφανίσεις στην αρχή της χρονιάς, μας έχουν γεμίσει όλους μας με μεγάλες προσδοκίες, καθώς όλοι μας θεωρούμε ότι έχουμε την πληρέστερη ομάδα τουλάχιστον των τελευταίων ετών και σίγουρα τα τελευταία αποτελέσματα μειώνουν τις αγωνιστικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το site super-fm του κ. Γιαννάκη:

 Τέλος άγωναΈνα ακόμα παιχνίδι που ο ΠΑΣ χάνει βαθμους μέσα από τα χέρια του…. κρίμα γιατι σε ένα ακόμα ματς ήταν ο κυρίαρχος
4 λεπτά έξτρα χρόνος

87ο λεπτό ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο Γέντρισεκ με άψογο πλασέ νίκησε τον Βελλίδη για το 1-1

85ο λεπτό Επικύνδινη φάση από κόρνερ του Κίκε για την Ξάνθη….η μπάλα έμεινε στην μικρή περιοχή μεχρι που τέλιωσε τη φάση ο Γαρουφαλιάς

83ο λεπτό Κίτρινη στιον Γαρουφαλιά

82ο λεπτό ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ Κοζορώνης αντί Σολτάνι

79ο λεπτό Αντεπίθεση του ΠΑΣ…ο Μανθάτης βγάζει στον Χαλκιαδάκη…πρόλαβε με έξοδο ο Ζιφκοβιτς και έσωσε

76ο λεπτό Διαγώνιο σουτ του Σολτάνι…λίγο άουτ

75ο λεπτό ΑΛΛΑΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Κάστρο αντί Σβάρνα

73ό λεπτό Ο Κίκε σούταρε…μεγάλη επέμβαση του Βελλίδη

71ο λεπτό 5 με 4 στην αντεπίθεση για τον ΠΑΣ….κακή επιλογή όμως από τον Χαλκιαδάκη…δεν μπορεί να βρεί τον Ναδαλες

66ο λεπτό ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ Ορφανίδης αντί του Μεχία και Χαλκιαδάκης αντί Γιάκου

61ο λεπτό ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ Γαρουφαλιάς αντί Λίλα

60ο λεπτό Από βολέ του Βελλίδη…ο Κόντε μπήκε στην περιοχή…αλλα ο Ζιφκοβιτς αυτή τη φορά τον νίκησε

57ο λεπτό ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ Φασίδης αντί Ροτσε

Τρομερό πλασέ του Ισπανού στο γκολ….όταν σε τέτοια φάση ο Κόντε έχει την μπάλα στο δεξί….σπάνια χάνει ευκαιρία

51ο λεπτό Κόρνερ στο πρώτο δοκάρι του Ναδάλες….την κεφαλιά ο Σολτάνι…κοντράρει η μπάλα στα σωματα

49ο λεπτό ΓΚΟΛ Ο ΠΑΣ Τέτ-α-τετ ο Κόντε…πλασάρει σωστά τον Ζίφκοβιτς….1-0

48ο λεπτό Μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα…ο Κόντε στρώνει στον Σολτάνι….αυτός πλασάρει…ελάχιστα άουτ Χωρίς αλλαγές οι δύο ομαδες

Έναρξη δέυτερου μέρους

Τέλος πρώτου μέρους Έχει ρυθμό το ματς….χωρίς να μπορεί καμιά ομάδα να επιβάλλει το παιχνίδι της

45ο λεπτό Καλό γέμισμα του Κίκε…λίγο πριν τον Γέντρισεκ σώζει ο Μαυροπάνος

44ο λεπτό Κατά μέτωπο προσπάθησαν Μανθάτης και Γιάκος…τελευταία στιγμή ο Φλίσκας πέταξε την μπάλα κόρνερ

39ο λεπτό Εκτέλεσε το κόρνερ ο Ναδάλες….αποκορουσε ο Λισγάρας…σουτ του Μανθάτη…λίγο άουτ

38ο λεπτό Ωραία κάθετη του Λίλα στον Κόντε….πλάσαρε ο Ισπανός…σε κόρνερ ο Ζιφκοβιτς

33ο λεπτό Σουτ του Μεχία από τα 25 μέτρα….πάνω από τα δοκάρια

31ο λεπτό Ο Μανθάτης ανέβασε τον Λίλα από δεξιά….σέντραρε ο Λίλα….δεν πρόλαβε ο Κόντε να την σπρώξει στα δίχτυα

30ο λεπτό Σέντρα του Κίκε…σουτ του Γέντρισεκ…αδύναμο….μπλοκάρε ο Βελλίδης

28ο λεπτό Ο Γιάκος πήρε από τον Μπουκουβάλα μέσα στην περιοχή…έστρωσε στον Τζιμόπουλο που σούταρε πολύ άουτ

21ο λεπτό Κίτρινη στον Σολτάνι

13ο λεπτό Φάουλ΄απο αρίστερά για την Ξάνθη…κεφαλιά ο Γέντριτσεκ…με υπερένταση ο Βελλίδης έσωσε

1000 άτομα περίπου σήμερα στις κερκίδες….λίγος ο κόσμος

5ο λεπτό Κόρνερ του Ναδάλες….οριακά δεν φτάνει στην μπάλα ο Μαυροπάνος

Έναρξη αγώνα

Ολόλευκα ο ΠΑΣ….Κόκκινα η Ξάνθη

Μπήκαν οι δύο ομάδες….έτοιμοι για την έναρξη

Ο Μπερτρά έμεινε τελικά εκτός 18άδας

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Μανθάτης, Σολτάνι

Στον πάγκο είναι οι: Γιαννίκογλου, Κοζορώνης, Βιδάλ, Χαλκιαδάκης, Γαρουφαλιάς, Σκόνδρας, Καρανίκας 

Α.Ο. Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Γέντρισεκ, Λισγάρας, Κασάδο, Ρότσε, Μελιόπουλος, Μεχία, Κίκε, Φλίσκας

Στον πάγκο είναι οι: Γκαραβέλης, Συλλά, Ορφανίδης, Φασίδης, Ορφανίδης, Χατζητερζόγλου

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του Γιάννη Πετράκη

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι από το «Ζωσιμάδες». ΠΑΣ και Ξάνθη αναμετρώνται σήμερα για τη 12η αγωνιστική της Super League.

«Δεν μας βγαίναν αυτοματισμοί, γιατί είχαμε πολλές απουσίες, αλλά κερδίσαμε νέα παιδιά», είπε μεταξύ άλλων ο Ράσταβατς στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά:

«Να συγχαρώ τους παίκτες μου για αυτήν την κατάκτηση του βαθμού. Είχαμε ειδικές καταστάσεις στην ομάδα, χάσαμε κάποιους παίκτες πριν το ματς, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί έχουμε αν γκρουπ από νέους και ταλαντούχους παίκτες που πήραν την ευκαιρία τους και έπαιξαν πολύ καλά. Το ματς ήταν ανοιχτό, υπήρχαν ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα στο τέλος θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Εμείς κερδίζουμε πόντους σε κάθε παιχνίδι κι αυτό είναι το σημαντικό για ‘μενα.

Καθώς αντιμετωπίζουμε τις ομάδες αμυνόμαστε όλο και καλύτερα. Αν αφήναμε την αντίπαλη ομάδα να μπει πιο βαθιά στην περιοχή μας θα είχαμε τεράστιο πρόβλημα. Είμαι ευχαριστημένος που καταφέραμε να βάλουμε την αμυντική μας γραμμή στα 30 μέτρα και δεν βάλαμε τα Γιάννενα στην περιοχή μας. Αυτό έγινε κάποιες στιγμές όχι πάντα. Επιτεθήκαμε από τα πλάγια και δημιουργήσαμε κάποιες καταστάσεις.

Ήταν δύσκολο το παιχνίδι σήμερα για μας, γιατί είχαμε καινούργιους παίκτες, οι αυτοματισμοί δεν μας βγήκαν, αλλά είχαμε την ίδια φιλοσοφία και κερδίσαμε αυτά τα παιδιά.

Να συγχαρώ την ομάδα μου και τους αντιπάλους και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία».

Για τον Λουσέρο που έμεινε εκτός αποστολής και πότε επιστρέφουν οι τραυματίες: «Ο Λουσέρο δεν ένιωθε καλά σήμερα και δεν ήταν 100% έτοιμος, είχε μια ενόχληση. Πάντα προτιμούμε όσους είναι στο 100%. Αποφασίσαμε να τον προστατεύσουμε για τα επόμενα παιχνίδια.

Για τους άλλους παίκτες ισχύουν διαφορετικές συνθήκες. Η περίοδος αποκατάστασής τους προχωράει κανονικά και σύντομα θα είναι κοντά μας. Δεν έχουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες επιστροφής, θα δούμε πως θα εξελιχθεί».

Για τις αλλαγές συστημάτων των προπονητών και αν βοήθησαν να πάρει την ισοπαλία: «Ήταν σαν πόκερ το παιχνίδι όντως. Κάναμε αλλαγές, αλλάξαμε χώρους σε σχέση με το σχηματισμό των Ιωαννίνων. Όταν είσαι πίσω στο σκορ πρέπει να ωθήσεις πιο μπροστά τους παίκτες, με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση».

Για το αν θα κερδίσει θέση βασικού ο Μελιόπουλος και τη χρησιμοποίηση του Φασίδη: «Με τους νέους παίκτες πρέπει να είσαι υπομονετικός και πρέπει να είσαι έτοιμος να έχεις αυτήν την υπομονή. Δούλεψαν αυτά τα παιδιά από την περίοδο της προετοιμασίας μαζί μας, προσπαθήσαμε να τους εξελίξουμε, να κερδίσουν ευκαιρίες και να μας δείξουν τις ικανότητές τους. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή τους, αλλά γενικά όταν μιλάμε για νέους παίκτες δεν είναι καλό να τους λέμε πόσο καλά παίζουν. Σίγουρα έχουν δουλειά μέχρι να πετύχουν τους στόχους τους»

Ο Γιάννης Πετράκης παραδέχτηκε εμμέσως στη συνέντευξη τύπου ότι η αλλαγή του Γιάκου δεν έπρεπε να γίνει, αλλά τα έβαλε και με την έλλειψη ρέντας της ομάδας του, που δέχεται απρόσμενα γκολ, χωρίς ο αντίπαλος να πιέζει.

Αναλυτικά:

«Είμαστε όλοι ιδιαίτερα στενοχωρημένοι. Θέλαμε να κερδίσουμε το 2ο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι δεν μπήκαμε με τη νοοτροπία και ένταση που θέλω ως προπονητής. Μας ήρθαν κάποιες μπάλες από τα πλάγια από την Ξάνθη, αλλά δεν κινδυνεύσαμε. Ισορροπήσαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι μετά το 20λεπτο. Θεωρώ ότι έγινε κλειστό παιχνίδι χωρίς φάσεις. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στην αρχή του β’ ημιχρόνου.

Στη συνέχεια, ελέγχοντας το ματς, δεν κινδυνεύσαμε και τελικά σε μια κακή συσπείρωση και κακή άμυνα που κάναμε στο τέλος, στην ουσία στη μοναδική ευκαιρία, η Ξάνθη μας ισοφάρισε.

Τη δεδομένη στιγμή πληρώνουμε πράγματα που δεν μας αξίζουν

Στο 20λεπτο αλλάξαμε σχηματισμό, έγινε σπουδαία προσπάθεια από τα παιδιά, βάλαμε ωραίο γκολ, όπως δεχτήκαμε κιόλας. Έπρεπε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς δεν έγινε.

Δεν έχουμε τη ρέντα που δικαιούμαστε, αυτό αλλάζει μόνο με έναν τρόπο, με πολλή δουλειά, επιμονή και υπομονή».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος από την αλλαγή Γιάκου-Χαλκιαδάκη: «Δεν μας απείλησε η Ξάνθη, οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή φάνηκε ότι δεν ήταν έτοιμοι, εκτός του Γαρουφαλιά που μπήκε στο πνεύμα. Ο Μπρούνο έλειπε καιρό από τραυματισμό, ο Κοζορώνης έπαιξε λίγο και δεν πρόλαβε κι αυτός να μπει στο πνεύμα. Έπαιξε κάποιο ρόλο η αλλαγή Γιάκου, αλλά όχι στην εξέλιξη του παιχνιδιού, γιατί δεν μας έκανε ευκαιρία η Ξάνθη».

Για το γεγονός ότι προηγείται η ομάδα του, αλλά δεν κερδίζει: «Με τον Παναιτωλικό δείξαμε χαρακτήρα, γιατί βγάλαμε κάποιες φάσεις μετά την ισοφάριση που μας έκανε. Σήμερα είχαμε καλή στάση, αλλά με μια ευκαιρία του αντιπάλου φάγαμε το γκολ. Δεν είναι θέμα ψυχολογίας. Δεν γίνεται να έχουμε χαρακτήρα και να τον χάνουμε. Το τελευταίο διάστημα τρώμε απρόσμενα γκολ. Είναι όμως κι αυτό μέσα στη δουλειά μας και μόνο με σκληρή δουλειά μπορεί να αλλάξει».

 

 

 

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο