Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

λεβαδειακός-ΠΑΣ 1-0. Μαγική εικόνα αγώνα, σε όλο το μεγαλείο της!!!

Έχασε ο ΠΑΣ στην Λειβαδιά με 1-0, στα πλαίσια του πρώτου αγώνα γαι τον κύπελο. Η αγαπημένη μας ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δέχτηκε το γκολ στο 89΄λεπτό, και γνώρισε την πολύ άδικη ήττα.Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, με το γήπεδο να έχει κρατήσει νερά σε πολλά σημεία, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μπήκε δυνατά στον αγώνα, κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου και έκλεισε τον λεβαδειακό, στο μισό γήπεδο. Όπως ήταν φυσικό δεν ήταν δυνατό να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο, κάτι που ήταν προς συμφέρον της ομάδας που αμύνεται.

Παρόλα αυτ’α η αγαπημένη μας ομάδα χορεύοντας πάνω στα νερά, έφτανε στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας, και έχανε τις ευκαιρίες, κυρίως με σούτ μέσα και έξω από την περιοχή, ακολουθώντας τις εντολές από τον προπονητή κ. Πετράκη.

Η πρώτη μεγάλη διπλή ευκαιρίαχάθηκε στο 17΄ λεπτό, όταν το σουτ του Λίλα, απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας, ο Γιάκος παίρνει το ρημπάουντ, πλασσάρει, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας αποκρούει με αρκετή δόση τύχης.

Τρία λεπτά αργότερα, νέο πολύ καλό σουτ του Γιάκου, αποκρούει και πάλι ο Σωτηρίου. Στο 21΄ λεπτό, ο Λίλα και πάλι σουτάρει με πολύ καλές προΛυποθέσεις αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας αποκρούει. Στο 25΄λεπτό ήταν η σειρά του Μπετρά να σουτάρει από θέση μέσα αριστερά, αλλά και πάλι ο Σωτηρίου ήταν εκεί. Στο 28΄λεπτό ο Μπουκουβάλας προσπάθησε να αιφνιδιάσει εκτελώντας φάουλ από θέση μέσα αριστερά, και στην ευθεία της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα απ’ ευθείας προς το πρώτο δοκάρι, αιφνιδιάζοντας τον Σωτηρίου που περίμενε σέντρα αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλυρά των διχτύων. Στο 41΄λεπτό ο Καρανίκας δοκίμασε με σουτ, αλλά και πάλι ο Σωτηρίου ήταν εκεί και απέκρουσε.

Το ημίχρονο λήγει με το άγονο 0-0, αλλά με την ομάδα μας να δείχνει χαρακτήρα και πάθος, και είναι ίσως είναι ο αγώνας, που ποδοσφαιριστές μας, είχαν τόσα πολλά σούτ στην εστία, αλλά δυστυχώς δεν κατέληξαν σε γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς καμιά αλλαγή, αλλά με το επιθετικό έργο της αγαπημένης μας ομάδας να είναι ακόμη πιο δύσκολ, καθώς το γήπεδο κρατούσε περισσότερα νερά στην περιοχή που αμυνόταν ο Λεβαδειακός, κυρίως στον άξονα. Έρσι λοιπόν αναγκαστικά έπρπε οι επιθετικές προσπάθειες, έπρεπε να γίνονται από από τα άκρα, και κυριώς από τα αριστερά. Ο Μπουκουβάλας μαζί με τον Μπετρά, προσπάθησαν να ανοίξουν την άμυνα από τα αριστερά, ενώ Μανθάτης και Καρανίκας προσπάθησαν από τα δεξιά.

Η ευκαιρία του αγάνα χάθηκε για την ομάδα μας στο 63΄λεπτό. Ο Καρανίκας, κάνει μια πολύ όμορφη σέντρα στο σημείο του πέναλτυ, στοχεύοντας να βρει τον ολομόναχο Μπετρά. Ο τελευταίος δεν μπορεί να κάνει το κοντρόλ, η μπάλα περνάει φτάνει στον Γιάκο, ο οποίος προσπαθεί να κρεμάσει τον τερματοφύλακα αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο προποντής της ομάδας μας θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα, πέρασε τον Χαλκιαδάκη στην θέση του μανθάτη στο 71΄και δέκα λεπτά αργότερα τον Μαυροπάνο στην θέση του Γαρουφαλιά. Ο Τζημόπουλος, προωθήθκε στον χώρο του κέντρου, ενώ ο Μαυροπάνος πήρε την θέση του δεξιού στόπερ.

Στο 84΄χάνεται ακόμη μια διπλή ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Λίλα επιχειρεί σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα αποκρούεται, φτάνει στον Μπετρά στο ύψος της μικρής περιοχής, και αυτός όμως δεν μπορεί να βρει τον στόχο και οι παίκτες του λεβαδειακού αποκρούουν με δυσκολία βγάζοντας την μπάλα, εκτός περιοχής, στο σημείο που ήταν ο Μπέριος, αλλά το σουτ του τελευταίου περνάει πάνω από τα δοκάρια του Σωτηρίου.

Όποια ομάδα χάνει τα γκολ, κινδυνεύει να δεχτεί. Άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου… Δυστυχώς για την ομάδα μας επαληθεύτηκε σήμερα στο 89΄λεπτό. Οι παίκτες του λεβαδειακούκέρδισαν ένα φάουλ, ανάνεσα από την μεγάλη περιοχή και την σέντρα. Το εκτέλεσαν απ΄ευθείας, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή συμβολή των δοκαριών του Γιαννίκογλου. Η μπάλα στρώνεται στον Φαβάρο, πιάνει το διαγώνιο σουτ και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας μας. Η απόλυτη γκαντεμιά, που μας τριγυρίζει τον τελευταίο καιρό. Οι πάικτες του λεβαδειακού, διαχειρίστηκαν άψογα τα 4 λεπτά που απόμεναν για την λ΄ξη του αγώνα και πήραν μια νίκη που σε καμιά περίπτωση δεν την άξιζαν.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σήμερα ήταν από τους λίγους εκτός έδρας αγώνες που τον έχουμε δει να έχει την ολοκληρωτική κατοχή της μπάλας και να πιέζει συνεχώς την αντίπαλη ομάδα, χωρίς να την αφήνει να πάρει ανάσα. Είναι από τους λίγους αγώνες που έχουμε δει τους ποδοσφαιριστές να επιχειρούν τόσα εύστοχα σουτ, αλλά το γκολ δεν ερχόταν με τίποτε. Δεν μπορεί κανένας μας να έχει παράπονο από την σημερινή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μας, καθώς και τεράστια αγωνιστικότητα και τεράστιο πάθος έδειξαν. Έφταναν πρώτοι στην μπάλα, εξαφάνισαν επιθετικά την ομάδα του λεβαδειακού, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά το γκολ που θα έκανε ευκολότερη την ρεβάνς στην πόλη μας δεν ήρθε. Αντιθέτως φάγαμε κιόλας…

Ο ΠΑΣ έδειξε και σήμερα ότι έχει τα φόντα να περάσει την ομάδα του Λεβαδειακού και να προχωρήσει στον θεσμό του κυπέλου, καθώς υπάρχει η ρεβάνς στους Ζωσιμάδες, που φυσικά το γήπεδο θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, κάτι που σίγουρα θα μας βοηθήσει επιθετικά.

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το site super-fm του κ. Γιαννάκη:

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Λεβαδειακού και ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρά το γεγονός ότι στο κύπελλο πάντα βλέπουμε μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα από τον κ. Πετράκη σε σχέση με το πρωτάθλημα, εν τούτοις οι πολλές αλλαγές που ούτως ή άλλως είχε η ενδεκάδα των “κυανόλευκων” στα τελευταία παιχνίδια, δεν κάνει και τόσο ευδιάκριτη τη διαφορά βασικών και αναπληρωματικών παικτών.

Εκτός αποστολής είναι οι Κόντε και Βελλίδης. Ο πρώτος είχε ενοχλήσεις στο πόδι από χτυπήματα που δέχτηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο κ. Πετράκης ήθελε να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους ανακοινώνοντάς τον στην αποστολή.

Επίσης άφησε εκτός και τον Νικολιά, ώστε να επανέλθει μια και καλή με τη νέα χρονιά, χωρίς να ρισκάρει πρόωρα να παίξει μεγαλύτερο χρόνο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός: Σωτηρίου, Ζαραδούκας, Αντιλέχου, Μεντί, Φαβάρο, Καλτσάς, Μπελγκαζουανί, Μητρόπουλος, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο και Καθάριος

Στον πάγκο είναι οι: Επασί, Ιωαννίδης, Νίκας, Τριποτσέρης, Νουάνκο, Γιουσούφ και Τσαμπούρης

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Μανθάτης, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Μπέριος, Σκόνδρας, Λίλα, Μπετρά, Τζημόπουλος και Γιάκος

Στον πάγκο είναι οι: Περιστερίδης, Ζώγκος, Ζαχαρός, Βιδάλ, Μαυροπάνος, Χαλκιαδάκης και Αποστολόπουλος

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής) Τέταρτος: Χαράλαμπος Τσουκαλάς (Αθηνών)

Αδειο το γήπεδο. Ούτε 100 άτομα. Χιονόνερο πέφτει στη Λιβαδειά. Ξεκίνησε το ματς

Το γηπεδο εχει κρατήσει πολλά νερά και κολλάει παντού η μπάλα.

5  Πήγε να φύγει σε αντεπίθεση ο Μπετρά αλλά 3 φορές του κόλλησε στα νερά. Στην κατάληξη της φάσης ανατράπηκε στην περιοχή αλλά ο Τζοβάρας το θεώρησε τζαρτζάρισμα αν και ήταν σπρώξιμο από πίσω.

Εχει επιβάλει ο ΠΑΣ το ρυθμό του στα πρώτα λεπτά.

13 Σήκωμα της μπάλας από τον Μπελγκαζουανί στον Γιακουμάκη που πλάσαρε τον Γιαννίκογλου αλλά η μπάλα κόλλησε στα νερά ενώ κατευθυνόταν στα δίχτυα.

17 Σουτ του Λίλα έξω από την περιοχή ο Σωτηρίου εκτινάχθηκε και έσωσε την εστία του από κοντά νέο σουτ του Γιάκου πάνω στον Σωτηρίου.

Στο γήπεδο είναι και 10 φίλαθλοι του ΠΑΣ!

20 Σουτ του Γιάκου μέσα δεξιά από την περιοχή με τα χέρια απέκρουσε ο Σωτηρίου.

21 Νέο σουτ του Λίλα απο τη γραμμή της περιοχής πάλι απόκρουση του Σωτηρίου. Ήδη 5 τελικες ο ΠΑΣ οι 4 προς την εστία.

25 Σουτ του Μπετρά από αριστερά μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Σωτηρίου.

28 Εκτέλεση φάουλ του Μπουκουβάλα από πλάγια θέση χαμηλά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων για λίγα εκατοστα δεν μπήκε στα δίχτυα.

Η κατοχή μπάλας είναι 38%-62%!

39 ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Ο Ιωαννίδης στη θέση του Μπελγκαζουανί

41 Σουτ του Καρανίκα από μακριά στα χέρια του Σωτηρίου

Λήξη ημιχρόνου.

Μια ομάδα υπάρχει στο γήπεδο και είναι ο εντυπωσιακά καλός και μαχητικός ΠΑΣ. Η μπάλα τσουλάει με τεράστια δυσκολία αλλα η ομάδα του Πετράκη έχει καταφέρει να το εκμεταλλευτεί σε επίπεδο υπεροχής. Θα μπορούσε να έχει βάλει τουλάχιστον 2 γκολ…

Οι τελικές στο α μέρος είναι 2(1)-8(6) και η κατοχή μπάλας 38%-62%

Πέφτει κατακλυσμός στη Λιβαδειά. Πολύ βαρύ το γήπεδο. Μπαίνουν για το β ημιχρονο οι δύο ομάδες. Με ΠΑΣ στη σέντρα ξεκίνησε το β ημίχρονο

49 Κίτρινη στον Μητρόπουλο.

61 Σέντρα του Καρανίκα στον ολομόναχο Μπετρά στο σημείο του πέναλτι ο Γάλλος έχασε το κοντρόλ μπήκε στη φάση ο Γιάκος που έκανε σκαφτό πλασέ αλλά ο Σωτηρίου έμεινε όρθιος και μπλόκαρε. Τεράστια ευκαιρία για γκολ

65 ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Ο Ουάνκου στη θεση του Σουμπίνιο.

67 Σουτ του Γιακουμάκη μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ Δεν έχει πολλές ευκαιρίες ο ΠΑΣ στο β μέρος αλλα συνεχίζει να ελέγχει το ματς

73 ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ. Ο Χαλκιαδάκης στη θέση του Μανθάτη

81 ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ. Ο Μαυροπάνος στη θέση του Γαρουφαλιά

82 Κίτρινη στον Καλτσά

87 Φάση διαρκείας για τον ΠΑΣ. Λίλα και Μπετρά σούταραν στα σώματα. Μακρινό σουτ του Μπέριου άουτ

88 Κίτρινη στον Τζημόπουλο

Ο Μητρόπουλος εκτέλεσε απο πολύ μακριά φάουλ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορα ο Φαβάρο πέτυχε γκολ

89 ΓΚΟΛ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

3 λεπτά καθυστερησεων Ο ορισμός της μαγικής εικόνας…

Κίτρινη στον Φαβάρο στον πανηγυρισμό και κίτρινη στον Μπέριο ζε επόμενη φάση

92 Κίτρι νη στον Γιακουμάκη

. Λήξη αγώνα. Τελικό 1-0

Γιάννης Πετράκης

«Έλλειψη συγκέντρωσης και τύχης, στο σημερινό παιχνίδι είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, πληρώσαμε μια φάση και τη μοναδική ευκαιρία του Λεβαδειακού. Θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε και αυτό το πρόβλημα που υπάρχει στο γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ηττηθήκαμε τελικά απόψε. Είμαι πάντως ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, υπάρχει ένα παιχνίδι ακόμα και θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση γιατί πιστεύω ότι το αξίζουμε να προκριθούμε», ανέφερε.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα όχι την εμφάνιση ο Ανιγκό που σχολίασε ότι ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο.

Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα. Αργότερα το υπόλοιπο ρεπορτάζ. Καλό σας βραδύ.

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο