Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Πρώτος, αν και “κόλλησε” στη λάσπη..

maggos.jpgΔε τα κατάφερε σήμερα η ομάδα μας να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης αφού εκτός από την αντίπαλο ομάδα της Καρδίτσας είχε να αντιμετωπίσει και τον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά και ο βαθμός της ισοπαλίας μπορεί να θεωρηθεί σχετικά ικανοποιητικός γιατί φέρνει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σήμερα στην θεσσαλική πόλη σ΄ένα γήπεδο που θύμιζε περισσότερο χωράφι χωριού, η ομάδα μας δεν μπόρεσε να κάνει γκολ κάποιες από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε και έτσι αναγκάστηκε να φύγει μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηρισθεί δίκαιο γιατί και οι δυο ομάδες είχαν από μια πολύ καλή ευκαιρία. 
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του παιγνιδιού, αλλά μόνο κατά μικρά διαστήματα το κατάφερε αφού οι παίκτες της Καρδίτσας έδειχναν πιο εξοικειωμένοι με τον αγωνιστικό «βούρκο».
Στο δυνατό παιγνίδι κέντρου που έγινε η ομάδα μας αντεπεξήλθε και εδώ χρειάσθηκε οι παίκτες μας να δώσουν ”το κάτι παραπάνω”. Έτσι το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με “λευκή” ισόπαλια.

pas.jpg

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό φάνηκε να αλλάζει γιατί προς στιγμήν ο ΠΑΣ έδειχνε να «πατάει» στο γήπεδο καλύτερα και στο 60ο λεπτό δημιούργησε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.
Ο Μπελλά πήρε όμορφα την μπάλα, μπήκε από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έκανε την σέντρα. Η μπάλα πήγε στον αμαρκάριστο Τζάνη που από πολύ κοντά έχασε την ευκαιρία του αγώνα για την ομάδα μας, αφού η κεφαλιά του νεαρού επιθετικού μας πέρασε έξω από τα δοκάρια του Καρδιτσιώτη τερματοφύλακα.
Στο 65ο λεπτό δημιουργήσαμε άλλη μια καλή στιγμή, όταν ο Τζάνης με το στήθος τροφοδότησε τον Καούνο, αλλά το συρτό σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή, κόλλησε στην λάσπη και έδωσε την ευκαιρία στον Μπρέλλα να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

bluevayeros_karditsa.jpg
Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα μας, ο “βαρύς” αγωνιστικός χώρος κούρασε αρκετά τους παίκτες μας και ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να κάνει άλλη αξιόλογη ευκαιρία, εκτός από ένα καλό σουτ του Κρόνχαρντ στις καθυστερήσεις του αγώνα, που όμως δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη.
Αντίθετα σε δυο περιπτώσεις η ομάδα της Καρδίτσας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Στην πρώτη, στο 75΄ ο Τσιγιάννης ξεγελάστηκε από τον κακό αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφερε να διώξει μια εύκολη μπαλιά, ο Λάζορικ έκλεψε την μπάλα και έφυγε μόνος του προς την εστία της ομάδος μας. Η έξοδος που επιχείρησε ο καλύτερος (και με διαφορά) τερματοφύλακας της κατηγορίας είχε αποτέλεσμα και έτσι ο Τόλιος έσωσε ένα σίγουρο γκολ. Παρόμοια ήταν και η τύχη άλλης μια επιθετικής προσπάθειας των γηπεδούχων, όταν την κεφαλιά του Λάζορικ απέκρουσε πάλι ο τερματοφύλακας της ομάδος μας.

 pasgiannina_1.jpg

ΠΑΣ Γιάννινα: Τόλιος, Ντάσιος, Τρούλλης, Τσιγιάννης, Κούσας, Τάτσης. Μάγγος, Μπελλά (80΄ Καζναφέρης), Κρόνχαρντ, Καούνος, Τζάνης (80΄ Κορίτζε).

  • Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή αντίκρισαν οι Κρόνχαρντ και Καζναφέρης.
  • Διακόσιοι περίπου φίλαθλοι της ομάδος μας παρακολούθησαν τον σημερινό παιγνίδι και ενίσχυσαν της προσπάθειες των παικτών μας.
  • Με πατερίτσες εμφανίσθηκε ο πρόεδρος της ομάδος μας και παρακολούθησε το παιγνίδι από τον πάγκο της.

koygias.jpg

  • Άριστα ήταν τα μέτρα των αστυνομικών υπευθύνων και έτσι δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο.
Σχόλια

Σχολιάστε