Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-0 (1966-67)

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Τα Γιάννενα στο Ηράκλειο νικήθηκαν με 0-3. στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα δεν μετείχαν οι Παπακοσμάς, Τσιούρης και Τσίλης που αντικαταστήθηκαν με τους Ζαφειρίου, Χρήστο Γραμμενιάτη και Νάκα.
Τα Γιάννενα έφθασαν στο Ηράκλειο με καθυστέρηση επτά ωρών. Το αεροπλάνο απεγειώθη στις 3.30 τα μεσάνυκτα της Κυριακής αφού οι παίκτες μας περίμεναν από τις 8 το βράδυ και προσγειώθη στο Ηράκλειο στις 4.30 το πρωί. Ανεξαρτήτως όμως της κοπώσεως οι παίκτες μας απέδωσαν θαυμάσια και καταχειροκροτήθηκαν. Ο αγώνας διεξήχθη σε αθλητικώτατα πλαίσια που εάν η Διοίκησης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ γνώριζε εκ των προτέρων θα ενίσχυε την επίθεση και με τον Τσιούρη και όπως μας επληροφόρησαν οι συνοδοί, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Εντύπωση προξένησαν τα μέτρα ασφαλείας τα οποία έλαβε η Χωροφυλακή. Ισχυρή δύναμη της περίμενε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την ομάδα μας στο αεροδρόμιο και εν συνεχεία την συνόδευσε στο ξενοδοχείο. Η τηλεφωνική επαφή της με τους συνοδούς μας ήταν διαρκείας και σε κάθε μετακίνηση της την φρουρούσε. Πιο ισχυρή ήταν η δύναμη της στον αγωνιστικό χώρο. Χάρις στις συστάσεις του κ. Νομάρχη Ηρακλείου την άγρυπνο επιτήρηση της Χωροφυλακής και την κατανόηση που έδειξαν οι φίλαθλοι και οι παίκτες του ΟΦΗ ο αγώνας διεξήχθη πολύ αθλητικά.
Η διοίκηση του ΟΦΗ φέρθηκε κάπως ψυχρά στους δικούς μας, όμως τούτο δεν επηρέασε τον αγώνα.
Και τα τρία τέρματα επιτεύχθηκαν από συγχύσεις. Στη θέση του τερματοφύλακα αγωνίστηκε ο Τσιώλης και έξω δεξιά στη θέση του Τσιούρη ο Ζαφειρίου. Η άμυνα και το κέντρο ήταν οι καλύτερες γραμμές μας. Η ομάδα μας έπαιξε με το σύστημα 4-3-3.

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο