Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα…

….Ήττα με 0-2 από τον παοκ χτες…. α και τι έγινε??? και να κερδίζαμε ο ατρόμητος είχε φροντίσει να κλειδώσει στο διπλό τον αγώνα με τον οφη στο Περιστέρι… Αναδιάρθρωση???? Χα χα χα… Κάτσε να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά θα την κάνει…. ή όχι… ο κ. Βασιλειάδης….

….. Πολλές οι ομοιότητες με την σεζόν 2000-01. Πολλά τα χειρουργεία τότε… Βούλγαρης, Αγγελάκης, Νίκου και οι άλλοι μας περνούσαν και τότε πριονοκορδέλες….

….. Φέτος άλλαξαν τα ονόματα από τα κοράκια…. Γρατσάνης, Κομίνης, Παπαπέτρου, Λάμπρου, και τα άλλα τα παιδιά φρόντισαν για εμάς πριν από εμάς….

…..Τότε είχαν ακυρώσει πεντακάθαρο γκολ του Έλντερ στην Πάτρα…. Τώρα ακύρωσαν 2 πεντακάθαρα γκολ στις τελευταίες αγωνιστικές…. Τώρα μας έβαλαν γκολ με το χέρι….

…. Τότε οι 2 πρώτες αγωνιστικές στην Πάτρα…. Φέτος οι 5 στις 6 πρώτες αγωνιστικές εκτός….

….. Τραίνο ο οφη τότε…. τρένο και τώρα….. Διπλό ο οφη στην Φιλαδέλφεια του Γκέραρντ, διπλό στην Καλαμάτα του Γκμόχ, διπλό στον Πανιώνιο που έχει κερδίσει τον γάβρο στην προηγούμενη αγωνιστική για να είναι σωμένος….. Δίνει διπλό στξμν Παναχαϊκή του Λουκόπουλου ο οφη, για να σωθεί και αυτή…. 0-1 μέσα στην Κρήτη… επεισόδια… τιμωρείται για τα μπαράζ….. που έπαιζε με τον ΠΑΣ….

…. Δηλώνεται η Ρόδος…. πιο μακριά 10 ώρες για εμάς…..

…..Σήμερα…. αναρωτηθήκατε για τα διπλά του οφη??? Διπλό στο ΟΑΚΑ, διπλό στο Περιστέρι…. Μάλιστα….. αυτό είναι το τραίνο….

…. Ξεχάσαμε την απόφαση 5-0 για άμεσο υποβιβασμό της ομάδας της Κρήτης…. Εμείς προφανώς και όχι….. όπως φυσικά δεν ξεχνάμε και την δευτερόδικη αθωωτική απόφαση ντροπή!!!!!

….. Το 24 μεγαλύτερο από το 25???? Εμ γίνεται και αυτό χαλαρά στο ελληνικό ποδόσφαιρο….

…… Διαβεβαιώσεις επί διαβεβαιώσεων ο Βενιζέλος τότε!!!!!

…. Κάθαρση της παράγκας έλεγαν τότε….

….Κάθαρση της παράγκας και σήμερα… αν είναι δυνατόν….

….. Βελτιώσαμε την διαιτησία λέει ο Βασιλειάδης…. Εδώ γελάμε…

…. Είχαν υπογράψει οι ομάδες την αναδιάρθρωση είναι γνωστό σε όλους….

….. Είχαν συμφωνήσει να πέσουν 2 και να μην ανεβεί κανένας όμως….

….Το Ξεχάσατε??? κάποιοι επιλεκτικά βέβαια το ξέχασαν….

…. Με αυτά και με αυτά έγινε η μάχη του μάμαλη χτες στο γήπεδο.. Οι Blue Vayeros έχουν ξεκάθαρη θέση και φυσικά δεν είναι σύμφωνοι με τέτοιου είδους συμπεριφορές που εκθέτουν τους οπαδούς μας….

….. Όσο για την ΠΑΕ…. εδώ θα λέγαμε ας πρόσεχαν…. Περιμένουμε ανυπόμονα την τοποθετήσεις του λαλίστατου άσωτου υιού…. Να μην ξεχνιόμαστε…

….. Την κριτική προς όλους και όλα θα την κάνουμε και φέτος….. σίγουρα…. και θα είναι και πάλι σκληρή όπως πάντα….

…… Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι γιατί απλά είμαστε ρομαντικοί…. εσείς οι υλιστές του χαρτζηλικόματος και της μίζας έχετε θέμα πλέον και μεγάλο, γιατί η ανοχή τελείωσε….

…… Εκλογές έχουμε σε λίγες μέρες και σίγουρα όλοι μας θα πρέπει να ψηφίσουμε συνυπολογίζοντας και τα πασολέδικα αισθήματα….

….. Έτσι λοιπόν ενεργά μέλη μας συμμετέχουν…. Στάθης Σιούτης στον Δήμο, Χάρης Λαζάνης στην Περιφέρεια και Μαίρη Πεζοδρόμου στοη Δήμο Ζαγορίου…. Ας τους στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας…

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο