Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Εύκολη νίκη..

maggos.jpgΕύκολη ήταν η επικράτηση του ΠΑΣ Γιάννινα στο σημερινό παιγνίδι με αντίπαλο τον Θερμαϊκό. Μια νίκη που δεν άλλαξε κάτι στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου μας, αφού τόσο ο Αγροτικός Αστέρας όσο και ο Πανθρακικός ξεπέρασαν τα εμπόδια της Λαμίας και της Πτολεμαΐδας αντίστοιχα. Η ομάδα μας στον σημερινό αγώνα ξεκίνησε κάπως “νωθρά” αλλά παρόλα αυτά διατήρησε τον έλεγχο του παιγνιδιού, δημιούργησε τις ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί…

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ

Δεν τα κατάφερε όμως και αυτό οφείλετε κυρίως στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης των παικτών μας.  Αντίθετα οι αντίπαλοι μας εμφανίστηκαν πιο προσεκτικοί και αφού και με την βοήθεια της τύχης γλίτωσαν κάποια γκολ, σε μια ανύποπτη στιγμή στο 30΄περίπου κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Οι παίκτες της ομάδος της Θέρμης εκμεταλλεύτηκαν μια στιγμή αδράνειας της άμυνας μας, έκαναν το 1-0 και προς στιγμή σκόρπισαν την ανησυχία στους φιλάθλους μας. Η αντίδραση της ομάδος μας υπήρξε άμεση και βοηθούμενη και από τις αλλαγές που έγιναν, αύξησε την πίεση και με δράστη τον μόνιμο σκόρερ των τελευταίων παιγνιδιών Βαγγέλη Κοντογουλίδη, λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ισοφάρισε το παιγνίδι.
Η ίδια εικόνα παρουσιάσθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μόνιμα μπροστά, έκανε ευκαιρίες και τελικά με δύο γκολ του Α. Βιλανάκη κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

pas.jpg

Η εξέλιξη του αγώνα:

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

7ο λεπτό
Μετά από σέντρα του Μπελά από δεξιά, ο Κοντογουλίδης πάσαρε στον Καούνο το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Θερμαϊκού.
14ο λεπτό
Μετά από συνδυασμό Καούνου – Κοντογουλίδη – Κρόνχαρντ ο τελευταίος πάσαρε στον Τάτση ο οποίος αφού απέφυγε ένα παίκτη του Θερμαϊκού εξαπέλυσε ένα σουτ που κατέληξε λίγο άουτ.
16ο λεπτό
Ωραία σέντρα του Κρόνχαρντ από αριστερά, ο Καούνος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.
20ο λεπτό
Ο Τάτσης δέχεται την κίτρινη κάρτα αφού έκοψε μια φάση του Θερμαϊκού με το χέρι…
25ο λεπτό
Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ.
Μετά από φάουλ-γέμισμα από πολύ πλάγια δεξιά του Κρόνχαρντ στην περιοχή, ο τερματοφύλακας φάνηκε να μπλοκάρει τη μπάλα, όμως αυτή του έφυγε και ο Κούσας δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στο τέρμα από πολύ πλεονεκτική θέση.
Στη συνέχεια σουτ του Ντάσιου από πολύ πλάγια δεξιά λίγο άουτ.
28ο λεπτό
Σουτ του Μάγγου από πολύ πλάγια δεξιά, η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και προσκρούει στο δοκάρι.
31ο λεπτό
Γκολ!!!!!!!! Ο Θερμαϊκός προηγείται με 0-1 με ένα «κρέμασμα» από τα 25 μέτρα που «έπιασε» τον Τόλιο εκτός θέσης και τους αμυντικούς ανήμπορους να αντιδράσουν.
33ο λεπτό
Μετά από φάουλ-κομπίνα η μπάλα έφτασε στον Κρόνχαρντ, έκανε τη σέντρα, κεφαλιά ψαράκι του Κούσα λίγο άουτ.
38ο λεπτό
1η αλλαγή για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα.
Στη θέση του Τάτση ο Βιλανάκης.
40ο λεπτό
2η αλλαγή για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα.
Στη θέση του Τσιγιάννη ο Μιχαήλ.
47ο λεπτό
ΓΚΟΛ!!!!!!!! Μετά από σέντρα του Ντάσιου ο Κοντογουλίδης έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

kontogoulidis_gkol1.jpg

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

48ο λεπτό
Σέντρα του Κατερίνη από αριστερά, κεφαλιά-ψαράκι του Καούνου, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Θέρμης.
54ο λεπτό
Ευκαιρία για τον Π.Α.Σ. με τον Καούνο που δέχθηκε τη μπάλα σε καλή θέση, τον πρόλαβε όμως ένας αμυντικός του Θερμαικού.
59ο λεπτό
Σέντρα στην περιοχή από τον Κρόνχαρντ, η άμυνα του Θερμαϊκού αδράνησε αλλά οι επιθετικοί δε μπόρεσαν να επωφεληθούν.
66ο λεπτό
Μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στο 2ο δοκάρι αλλά ο Κοντογουλίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.
68ο λεπτό
ΓΚΟΛ!!!!!!!! 2-1 ο Βιλανάκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντάσιου.
Το τέρμα επιτεύχθηκε μετά από ωραία ενέργεια του Μπελά, ο οποίος έδωσε στον Ντάσιο που έκανε σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής όπου πετάχτηκε ο Βιλανάκης στέλνοντας τη μπάλα στο πλεκτό λυτρώνοντας την ομάδα και τους οπαδούς.

vilanakis.jpg
74ο λεπτό
3η αλλαγή για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα.
Στη θέση του Κρόνχαρντ ο Τρούλλης.
78ο λεπτό
ΓΚΟΛ!!!!!!!! 3-1 ο Π.Α.Σ με τον Βιλανάκη!
Το πολύ όμορφο τέρμα επιτεύχθηκε μετά από πάσα του Καούνου στον Βιλανάκη ο οποίος είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα και με μια «λόμπα» τον πλάσαρε ιδανικά!
82ο λεπτό
Ο Βιλανάκης πήρε τη μπάλα από αριστερά αφού απέφυγε τους αντιπάλους του, μπήκε στην περιοχή όπου και δέχθηκε ένα σπρώξιμο από κάποιον αντίπαλό του. Ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών μας, οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα προσωρινά και αυτή έφτασε στον Κοντογουλίδη ο οποίος έπιασε ένα δυνατό συρτό σουτ, που έφυγε λίγο έξω από την εστία.
83ο λεπτό
Κίτρινη κάρτα στον Κατερίνη για σκληρό μαρκάρισμα.
87ο λεπτό
Κίτρινη κάρτα στον Βιλανάκη για σκληρό μαρκάρισμα.
90ο λεπτό
Φάση διαρκείας στην περιοχή του Θερμαϊκού, η μπάλα έφτασε στον άξονα έξω από την περιοχή, όπου ο Μπελά πάσαρε στον Κατερίνη ο οποίος μόνος με τον τερματοφύλακα δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Π.Α.Σ. Γιάννινα – Θερμαϊκός Θέρμης 3-1

pasgiannina.jpg

Π.Α.Σ. Γιάννινα: Τόλιος, Ντάσιος, Κούσας, Τσιγιάννης (40΄ Μιχαήλ), Κατερίνης, Μάγγος, Τάτσης (38΄Βιλανάκης), Κρόνχαρντ (74΄ Τρούλλης), Μπελά, Καούνος, Κοντογουλίδης.

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ο προπονητής της ομάδος μας κ. Γούναρης δήλωσε: ” Σήμερα κρατάμε μόνο τους 3 βαθμούς. Η εμφάνιση της ομάδας ήταν απαράδεκτη. Όταν ο Γούναρης λέει ότι έχουν μείνει 6 derby κάποιοι τον βγάζουν τρελό. Τώρα έχουμε άλλα 5 derby και έτσι πρέπει να το βλέπουν όλοι. Ας μη ξεχνάμε ότι πέρυσι ο ΠΑΣ έχασε την κατηγορία από μια γκέλα εντός με την Κοζάνη. Δεν παίξαμε καλά σήμερα ειδικά στο πρώτο ημίωρο και είχαμε αντίπαλο μια ομάδα με 4-5 ΒΑΣΙΚΕΣ ελλείψεις. Ευτυχώς βοήθησαν οι αλλαγές, σταθήκαμε τυχεροί και πήραμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς.”

gounaris.jpg
Ο Γιώργος Ντάσιος που μίλησε από την μεριά των παικτών μας συμφώνησε απόλυτα με αυτά που είπε ο προπονητής του.

* Η κίτρινη κάρτα που πήρε σήμερα ο Γιάννης Τάτσης θα είναι η αιτία που θα απουσιάσει από τα δυο επόμενα παιγνίδια της ομάδος μας.

pap.jpg

Σχόλια

Σχολιάστε