Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Τα α.ε στον ΠΑΣ ;;;;

exofilo_1.jpgΧθες το βράδυ είχαν συνεδρίαση οι άνθρωποι του αε για να αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας τους.
Έτσι λοιπόν ανακοινώθηκε η πρόθεση να διαλυθεί το αε και να προχωρήσουν στην αγορά μετοχών της νεοϊδρυθείσης ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Μάλιστα ανέφεραν ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες συνομιλίες με τον κ. Κούγια και το θέμα θεωρείται λήξαν. Οι άνθρωποι του αε θα πάρουν το 39% των μετοχών και θα συμμετάσχουν στη διοίκηση της νέας ΠΑΕ…..
Η συζήτηση προχώρησε ακόμη περισσότερο, αφού χώρισαν τα αξιώματα στην νέα ΠΑΕ. Έτσι λοιπόν πρόεδρος θα είναι ο Βρακάς, αντιπρόεδρος ο Πάϊκας, γενικός αρχηγός ο Κιτσάκης και μέλος της διοίκησης ο Δερβένης. Όλα αυτά συζητήθηκαν χτες το βράδυ και σήμερα περιμένουν τον κ. Κούγια για να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο.
Οι προβληματισμοί βέβαια στα παραπάνω είναι πάρα πολλοί και σίγουρα δικαιολογημένοι.
Τα προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεραστούν είναι πολλά. Το κυριότερο από αυτά είναι ότι οι του αε την φετινή χρονιά παρουσιάστηκαν σαν ορκισμένοι εχθροί του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, (έβριζαν τον κ. Κούγια, έβγαλαν ανακοίνωση εναντίον του, δεν χτύπησαν αντιπάλους του ΠΑΣ κ.λ.π.).
Ξαφνικά βέβαια τους βλέπουμε να ενδιαφέρονται για την είσοδο τους στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και αυτό βέβαια προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στους φιλάθλους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Μια άλλη παράμετρος που θα πρέπει να εξεταστεί είναι η οικονομική ευρωστία των παραπάνω παραγόντων, αφού φαίνεται ότι αδυνατούν να στηρίξουν οικονομικά το αε την νέα χρονιά και για αυτό προσπαθούσαν να βρούνε τρόπους απεγκλωβισμού τους (πώληση του αε στον Θεσπρωτό).
Το βασικό ερώτημα παραμένει πάντως……
Αυτοί που έβριζαν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τους φιλάθλους, πως θα μπορέσουν να μπούνε στην οικογένεια του ΠΑΣ και να προσφέρουν ανιδιοτελώς ;;;

Ας περιμένουμε το πρόεδρο σήμερα το βράδυ για να δούμε και την πλευρά του ΤΑΠ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στο σχέδιο αυτό. Πάντως οι άνθρωπου του αε το θεωρούν δεδομένο.

Σχόλια

Σχολιάστε