Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Νέα από την προετοιμασία

pasgiannina_pilio.jpgΜε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στα Χάνια Πηλίου η προετοιμασία της αγαπημένης μας ομάδος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις και την Πέμπτη αναμένεται να δοθεί ο πρώτος «φιλικός» αγώνας….

Η πρώτη προπόνηση γίνεται στις 10:00 πμ και περιλαμβάνει τρέξιμο και ασκήσεις γυμναστικής. Στην δεύτερη προπόνηση της ημέρας, την απογευματινή το βάρος «πέφτει» κυρίως σε ασκήσεις τακτικής, ενώ διεξάγεται και ένα σύντομο «οικογενειακό διπλό», που φυσικά έχει και πολλές αλλαγές αφού με την ομάδα μας προπονούνται περισσότεροι από 30 παίκτες.

pasgiannina_pilio07.jpg
Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα είναι απολύτως ευχαριστημένοι από τις συνθήκες που συνάντησαν στα Χάνια ενώ και ο καιρός είναι σύμμαχος των προσπαθειών τους. Το γήπεδο που προπονούνται είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της ομάδος μας.

Μέχρι στιγμής στο Πήλιο, παρά τα όσα ακούγονται, δεν έχει έρθει για να δοκιμαστεί κάποιος άλλος παίκτης, κάτι όμως που μπορεί να συμβεί τις επόμενες μέρες.

Το πρώτο φιλικό παιγνίδι της ομάδος μας θα διεξαχθεί πιθανότατα την Πέμπτη με αντίπαλο τον Πανιώνιο, παρουσία και του κ. Κούγια .

grameniatis_siakoufis.jpg

Ντυμένοι με τις καινούργιες εμφανίσεις τους παρουσιάστηκαν οι παίκτες μας σήμερα το βράδυ και το βλέμμα όλων των φιλάθλων μας «καρφώθηκε» στο σήμα της ομάδος.
Οι αλλαγές που έγιναν μάλλον δεν τους ενθουσίασαν…. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σχόλια

Σχολιάστε