Βέροια-ΠΑΣ 2-0

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχασε στην Βέροια από την τοπική ομάδα με 2-0. Η ομάδα μας φάνηκε να χάνει τους αγωνιστικούς προσανοτολισμούς της μετά την αποβολή του Ντάσιου (2 αυστηρές κίτρινες κάρτες), στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα της Βέροιας πέτυχε τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είναι από τις σπάνιες φορές  που δεχτήκαμε σε …

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0. Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών!!!

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μπορεί να κέρδισε με 1-0 την ομάδα της Κέρκυρας, αλλά το τελικό σκορ δεν αντικατοπρίζει την πραγαματική εικόνα του αγώνα, καθώς η αγαπημένη μας ομάδα έχασε σωρεία ευκαιριών και το σκορ θα μπορούσε εύκολα να ήταν πάρα πολύ μεγαλύτερο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κέρκυρα-ΠΑΣ 2-0. Μαγική εικόνα!!!!

      Την ήττα γνώρισε η αγαπημένη μας ομάδα στην Κέρκυρα με 2-0, Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μπορεί να μην έπιασε μεγάλη απόδοση αλλά ήταν η ομάδα που έχανε τις ευκαιρίες, ενώ η Κέρκυρα είχε επιλέξει την μαζική άμυνα ειδικά μετά το γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΣ-Ξάνθη 2-2. Άτυχοι!!!!!!

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ παρεχώρησε ισοπαλία στην ομάδα της Ξάνθης με 2-2, σε έναν αγώνα με συναρπαστική εξέλιξη. Ο ΠΑΣ βρέθηκε 2 φορές πίσω στο σκορ, ισοφάρισε και έχασε πέναλτυ δέκα λεπτά πρίν το τέλος του αγώνα και δύο μεγάλες ευκαρίες στη συνέχεια,που θα μπορούσαν να του δώσουν την νίκη.      

Διαβάστε Περισσότερα