Δελτίο Τύπου Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ερασιτεχνικό Σωματείο Ιωάννινα 24 Ιουλίου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ανάνεωση Δ.Σ. και προπονητών ξεκίνημα οι Νέοι τη Δευτέρα Με ανανεωμένη την εμπιστοσύνη από τη Γενική συνέλευση της προηγούμενης Παρασκευής 18 Ιουλίου 2008, συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα. Το διοικητικό σχήμα έχει ως εξής:

Διαβάστε Περισσότερα

Άρχισε η αγωνιστική περίοδος στα μικρά τμήματα του ΠΑΣ

Με Δελτίο Τύπου τα τμήματα ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα μας ενημερώνουν για την έναρξη των δραστηριοτήτων τους καθώς και για τις αποκτήσεις και παραχωρήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών απ' όλα τα τμήματα του συλλόγου. Αναλυτικά το Δελτίο τύπου:

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Αλφρέδος Γκλασμάνης στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου, με το οποίο ανακοινώνεται η προσθήκη του Αλφρέδου Γκλασμάνη στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών καθώς επίσης και η έναρξη της προετοιμασίας των Ακαδημιών στις 2 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

Διαβάστε Περισσότερα

Ήττα στις καθυστερήσεις για τον ερασιτέχνη

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα στο Δημοτικό γήπεδο Ευόσμου (με τεχνικό τάπητα) από την γηπεδούχο ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αν και ο ΠΑΣ έκανε ένα από τα καλύτερα του παιγνίδια, όπου είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά ίσχυσε ο Νόμος του Ποδοσφαίρου και γνώρισε την ήττα στις καθυστερήσεις…

Διαβάστε Περισσότερα

Στο Πανηπειρωτικό το Σάββατο, Νέοι ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Τρίκαλα

Από την  Ε.Ε.Π. ορίστηκε να διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας της ομάδας Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα με την αντίστοιχη ομάδα της ΠΑΕ Τρίκαλα, το ερχόμενο Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2007 στις 15.00. Ο αγώνας θα γίνει στο Πανηπειρωτικό Στάδιο.Το παιγνίδι αφορά την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είχε αναβληθεί μετά αίτημα της ομάδας των Τρικάλων….

Διαβάστε Περισσότερα

Ήττα για την ομάδα Νέων του ΠΑΣ

Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2007 η ομάδα των Νέων μας. Στο γήπεδο «Πόρια» της Καστοριάς οι μικροί του ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκαν από την αντίστοιχη ομάδα της Καστοριάς με 2-1, στον αγώνα που έγινε για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων των ομάδων της Β΄ και Γ΄ Εθνικής…

Διαβάστε Περισσότερα