Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα:Δελτίο Τύπου

pasgiannina.gifΑπό τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου, το οποίο συνυπογράφουν άλλα 4 σωματεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Σταυρακίου.

 

 

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ερασιτεχνικό Σωματείο

 

Ιωάννινα 2 Οκτωβρίου 2007

Kοινό δελτίο τύπου 5 ποδοσφαιρικών σωματείων

 

Παρέμβαση του κ. Καχριμάνη

ικανοποίησε τα σωματεία

Για το θέμα ασφάλειας των αθλούμενων στα γήπεδα Σταυρακίου

 

Η παρέμβαση του Νομάρχη Ιωαννίνων κ. Αλέκου Καχριμάνη και η επίλυση του προβλήματος που είχε προκύψει αναφορικά με την ασφάλεια των αθλητών των πέντε ποδοσφαιρικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή «Βοϊδολίβαδο» του Σταυρακίου, θα δώσει λύση στο πρόβλημα, αλλά κυρίως εκτόνωσε την κρίση που είχε προκύψει μετά την αδιάλλακτη στάση του Γ.Γ.Π.Η κ. Πανοζάχου που οδηγούσε σε αδιέξοδα τόσο τα σωματεία των οποίων οι αθλητές κινδύνευαν από τα διερχόμενα οχήματα, όσο και των οδηγών της Περιφερειακής οδού από τις μπάλες.

Ο κ. Καχριμάνης αναγνώρισε το δίκαιο αίτημα των σωματείων, στα γήπεδα των οποίων διήλθε η περιφερειακή οδός και ανέλαβε σε συνεργασία με την περιφέρεια να γίνουν προστατευτικά έργα κατά μήκος των γηπέδων, ώστε να εκλείψει κάθε κίνδυνος ατυχήματος, ένα ζήτημα για το οποίο και η τροχαία Ιωαννίνων είχε υποβάλει ανάλογο αίτημα στη Δ.Ε.Σ.Ε.

Τα σωματεία ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΑΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ και Loko Club με κοινή τους ανακοίνωση εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο Νομάρχη κ. Καχριμάνη για την άμεση παρέμβασή του και την επίλυση ενός ζητήματος που έχει να κάνει με την ασφάλεια των υπέρ 1000 νεαρών αθλητών.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΑΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

LOKO CLUB

 

Σχόλια

Σχολιάστε