Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ο Αλφρέδος Γκλασμάνης στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ

pasre.pngΑπό τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου, με το οποίο ανακοινώνεται η προσθήκη του Αλφρέδου Γκλασμάνη στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών καθώς επίσης και η έναρξη της προετοιμασίας των Ακαδημιών στις 2 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 

Ιωάννινα  21 Αυγούστου 2007

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Και ο Αλφρέδος Γκλασμάνης στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Ακαδημία και Τζούνιορ ξεκίνημα 2/9  

  Με την πρόσληψη και του βετεράνου παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα Αλφρέδου Γκλασμάνη για τα τμήματα υποδομής του σωματείου, ολοκληρώθηκε η συγκρότηση του τεχνικού τημ του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.

 Ο κ.  Γκλασμάνης μετά από είκοσι χρόνια επανέρχεται στα τμήματα υποδομής, στα οποία όπως είναι γνωστό είχε εργασθεί με επιτυχία.

 Η πρόσληψη του Γκλασμάνη έχει και συμβολικό χαρακτήρα, αφού  ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα αξιοποιεί κατά το δυνατόν καλύτερα τους πρώην παίκτες που έχουν προσφέρει τόσο στο σωματείο, όσο και στην ΠΑΕ και μάλιστα σε χρυσές εποχές.

 Να υπενθυμίσουμε ότι το τμήμα Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ξεκινήσει από την 2 Αυγούστου την προετοιμασία του υπό την επίβλεψη του προπονητή κ. Λάκη Παπαγγέλη.

 Το τμήμα της ακαδημίας με τεχνικό τον κ. Σωτήρη Ζαβογιάννη, όπως και τα τμήματα τζούνιορ με τεχνικούς τους κ. κ. Αλφρέδο Γκλασμάνη και  Γιώργο Τσαρπέλα  θα κάνουν  έναρξη της προετοιμασίας την 2 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι.

 Να σημειωθεί ότι ο εκ των προπονητών του ΠΑΣ κ. Τσαρπέλας από τη Δευτέρα παρακολουθεί στη Γερμανία στο Κέντρο  Bude Deutser Fussball  Frankfurt σεμινάριο προπονητικής ειδικό για μικρές ηλικίες με την συμβολή του σωματείου.

 Οι εντάξεις παικτών, όπως και οι αποδεσμεύσεις/μεταγραφές θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

 Εκ του Δ.Σ.

 

Σχόλια

Σχολιάστε