Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Το Σάββατο στο Πανηπειρωτικό Ερασιτέχνης ΠΑΣ – Βέροια

gasgiannina_er07.jpgΤην ομάδα Νέων της ΠΑΕ Βέροια θα αντιμετωπίσει ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα στα πλαίσια του απαξιωμένου πρωταθλήματος της ΕΠΑΕ στο οποίο ήδη οι μισές ομάδες έχουν αποχωρήσει… Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει τη συμμετοχή του μέχρι και το τέλος της περιόδου και φυσικά θα επανεξετάσει τη θέση του, εφ όσον δημιουργηθούν νέα δεδομένα στη διοργάνωση, η οποία έχει χάσει μεγάλο μέρος από την αίγλη του παρελθόντος, αλλιώς είναι προφανές ότι ο θεσμός δεν έχει τύχη, έστω και αν βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το 2008, όταν οι επαγγελματικές ομάδες θα έχουν υποχρεωτική συμμετοχή γηγενών παικτών.
Ο αγώνας με τη Βέροια θα διεξαχθεί στο Πανηπειρωτικό Στάδιο (ΠΕΑΚΙ) στο Σάββατο  17 Φεβρουαρίου στις 15.00.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ
Να σημειωθεί ότι άψογη είναι η συνεργασία του ερασιτεχνικού σωματείου με τον προπονητή της επαγγελματικής ομάδας κ. Γιάννη Παπακώστα που παρακολουθεί πλέον από κοντά τη δραστηριότητα του σωματείου και συνεργάζεται με τους τεχνικούς της ομάδας. Στα φιλικά που έχουν καθιερωθεί κάθε Δευτέρα χρησιμοποιεί αρκετούς παίκτες του ερασιτεχνικού τμήματος όταν δίνει αγώνα με άλλες ομάδες η πραγματοποιεί φιλικό με την ομάδα νέων, ενώ έχει κάνει γνωστό ότι με τη νέα περίοδο θα υπάρξουν νέα δεδομένα για τη λειτουργία των τμημάτων, τα οποία θα έχουν την καθοδήγηση της ΠΑΕ μετά και από εντολή του κ. Κούγια.
Ο κ. Κούγιας
Συνάντηση με τη διοίκηση του σωματείου είχε την περασμένη Κυριακή ο επικεφαλής του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Αλέξης Κούγιας.
Ο κ. Κούγιας ο οποίος σημειωτέον είναι και επίτιμος πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης συνεργάστηκε για το θέμα των υποδομών στο Σταυράκι, οι οποίες με την βοήθεια θα βελτιωθούν.
ΜΕ ΤΟΝ κ. ΟΡΦΑΝΟ
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Ορφανό θα  έχει το επόμενο διάστημα η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιαννινα, όταν οι υποχρεώσεις του κ. Υφυπουργού το επιτρέψουν.
Ο κ. ΜΠΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Ανακαταταξεις υπήρξαν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ποδοσφαίρου της ακαδημίας, η οποία σημειωτέον είναι πρωτοπόρος στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗΠ. 
Προπονητής στο τμήμα από την Τετάρτη 14-2-06, ανέλαβε ο κ. Επαμεινώνδας Μπόλος, τεχνικός σύμβουλος επί σειρά ετών στο σωματείο, αλλά και προπονητής με τον οποίο αναδείχτηκαν τα περισσότερα ταλέντα στην ιστορία του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο κ. Μπόλος διαδέχτηκε τον κ. Τσαρπέλα, ο οποίος παραμένει στο σωματείο με καθήκοντα στη νευραλγική θέση του σκάουτερ, ενώ θα έχει την ευθύνη κα για το τμήμα της προακαδημίας του ΠΑΣ το οποίο θα προετοιμάζει.
Εκ του Δ.Σ.

Σχόλια

Σχολιάστε