Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα: Φιλικά παιγνίδια

erasitexnis_pasgiannina.jpgΜε φιλικά παιγνίδια όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου συνεχίζει τη δραστηριότητά του ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα, σε μια προσπάθεια ανοίγματος που επιχειρείται σε όλο τον Ηπειρωτικό χώρο…

Η υπολειτουργία του πρωταθλήματος των ομάδων Νέων της ΕΠΑΕ έδωσε την αφορμή, ώστε αρχής γενομένης από την εφηβική ομάδα του ΠΑΣ να ακολουθήσουν και τα άλλα τμήματα του σωματείου φιλικούς αγώνες με ομάδες γειτονικών νομών και αυτό στην προσπάθεια που γίνεται από το σωματείο για την ανίχνευση των ταλέντων της ευρύτερης περιοχής, δεδομένου ότι τα τοπικά ταλέντα παρακολουθούνται από τους προπονητές του ερασιτέχνη, πολύ δε περισσότερο από τον σημερινό προπονητή της ΠΑΕ κ. Παπακώστα ο οποίος δείχνει να ενδιαφέρεται για τα τμήματα υποδομής περισσότερο από το αναμενόμενο.
 Ήδη ο κ. Παπακώστας στο μικρό διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΣ έχει δώσει το στίγμα της φιλοσοφίας του, τόσο με την εισήγηση για την ένταξη του Γιάννη Δάσκαλου στους επαγγελματίες, όσο και με τα θετικά λόγια που εκφράζεται σε κάθε ευκαιρία για τη δουλειά που γίνεται στον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.
ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ
 Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα νέων του ΠΑΣ έδωσε φιλικό στην γειτονική Άρτα όπου αντιμετώπισε την ΠΑΕ Αναγέννηση σε μια δυνατή αναμέτρηση την οποία παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι στο Δημοτικό Στάδιο της Άρτας.
 Η ομάδα της Αναγέννησης έπαιξε με τους επαγγελματίες παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ με την ομάδα του ερασιτέχνη δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους παίκτες της δύναμης να έχουν αγωνιστική παρουσία κάτι που θα γίνει και στη συνέχεια και μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου, οπότε θα ληφθούν αποφάσεις για τη σκοπιμότητα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ΕΠΑΕ, εφ όσον συνεχισθεί με τις ίδιες κακές προδιαγραφές.
 Στον αγώνα η ομάδα νέων του ΠΑΣ γνώρισε την ήττα 4-0, με τους παίκτες του ερασιτέχνη να μετέχουν σε μια δυνατή αναμέτρηση από την οποία αποκόμισαν  πολύτιμες εμπειρίες.
 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Καραθανάσης, Τζίμας Απ., Βραζιτούλης, Τζούμας, Κορδιάς, Τζίμας Π., Τσάνης, Νάτσικας, Παπαγεωργίου, Νιτσιάκος, Γιαννακός. Έπαιξαν  και οι Αναγνώστου, Παππάς Κ., Λώλης, Κωνσταντινίδης, Πάνου, Παππάς, Μάρκου και Μίσσας.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ
 Εκμεταλλευόμενη τη διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα της ακαδημίας του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε αγώνα στην Πάργα, με την  ακαδημία του εκεί σωματείου με αποτέλεσμα της αναμέτρησης 4-4.
 Για τον ΠΑΣ σκόραραν οι Ζιώγος  (2) και οι Πάτρας και Σπύρου.
 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λόλας, Τζόκας Ηρ., Μάντζιος, Οικονόμου Β., Τζίμας, Νασούλης, Πέτσιος, Σταματελάτος, Πάτρας, Ζιώγος, Σπύρου. Επαιξαν και οι Γκουβάς, Τζούκας, Ιωάννου, Σεκανάκου, Οικονόμου Ι., Κρομμύδας, Τζόκας Χ., Καραγιάννης, Βασιλείου, Αλεξίου.
ΤΖΟΥΝΙΟΡ
 Την πρώτη τους έξοδο από τα σύνορα του Νομού έκαναν και οι ομάδες τζούνιορ και προ-τζούνιορ του σωματείου που αγωνίστηκαν με τις αντίστοιχες ομάδες της Πάργας.
Οι τζιούνιορ κέρδισαν 11-0 τους αντιπάλους τους με σκόρερ τους Αλεξίου 3, Λάμπρο Μ. 2, Αναγνωστόπουλο Γ., Ζιάκκα, Σταμούλη, Τσαρπέλα, Μητσόπουλο και Τσακανέλη.
 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μπότσιος Γ., Σταμούλης, Αναγνωστόπουλος Γ, Αλεξίου, Λάμπρος Μ., Ζιάκκας, Τσαρπέλας, Μητσόπουλος, Ζώνιος, Κούγκουλης, Τσακανέλης.
 Η ομάδα των προτζούνιορ κέρδισε 3-0 την ομάδα της Πάργας με σκόρερ τους Αναγνωστόπουλο Λ, Ζηγο και Τζίμα.
 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Θεοδώρου, Ζήγος, Τζίμας, Νιτσιάκος, Παπαγγέλης, Βασιλείου Αγγ., Μότσιας, Κούλιας, Στεφάνου, Νικολάου, Νασούλας.

 ***Τη Δευτέρα 12/2/06 στο Πανηπειρωτικό, η ομάδα νέων του ερασιτέχνη ΠΑΣ πλαισιωμένη και με προς δοκιμή νέους παίκτες, θα δώσει αγώνα με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχόλια

Σχολιάστε