Πανθρακικός-ΠΑΣ 2-4!!! Ολοκληρωτική εμφάνιση!

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, νίκησε τον Πανθρακικό με 4-2 στην Κομοτηνή, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο ΠΑΣ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν σαφώς καλύτερος από τον αντίπαλό του, είχε 2 δοκάρια ακυρωθέν γκολ  και πολλές χαμένες ευκαιρίες που θα έδιναν ακόμη μεγαλύτερη διάσταση στο σκορ.

Continue reading

Αστέρας-ΠΑΣ 0-0! Δεν ήρθε το γκολ!!!

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ήρθε σήμερα ισόπαλος με 0-0, στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Αστέρα.  Ο ΠΑΣ έχασε κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη.

Continue reading

ΠΑΣ-παο 0-3! Το είδαμε και αυτό !!!

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γνώρισε την ήττα με 0-3 από την ομάδα του παο, ένα αποτέλεσμα που όμως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο ΠΑΣ δέχτηκε ένα πολύ εύκολο γκολ,  δεν κατάφερεστη συνέχεια να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε (αποβλήθηκε ο Ζέγκα), δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησε και δέχτηκε δύο …

Continue reading

Ηρακλής – ΠΑΣ 1-0 και η παράδοση καλά κρατεί!

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχασε σήμερα στο Καυτατζόγλειο από τον Ηρακλή με 1-0 και δεν κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να σπάσει την κακή παράδοση που έχει. Το γκολ, πέτυχε ο Βέλλιος στο 33΄λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ, ο ΠΑΣ πίεσε στην συνέχεια μέχρι το τέλος του αγώνα για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε.

Continue reading