πλατανιάς-ΠΑΣ 1-0! Βατή η πρόκριση στο 2ο παιχνίδι!!!

Με 1-0 ηττήθηκε η αγαπημένη μας ομάδα στην κρήτη από τον Πλατανιά στα πλαίσια του θεσμού του κυπέλου. Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ που θα του έδινε τεράστιο προβάδισμα στην πρόκριση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ρεβάνς την Τετάρτη στους Ζωσιμάδες.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΣ-Παοκ 0-1! Ούτε ο γάβρος του Νότου δεν είχε τέτοια διαιτητική εύνοια

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχασε με 1-0 στους Ζωσιμάδες από τον παοκ. Ο χτεσινός αγώνας αποτελεί δυσφήμιση για το ποδόσφαιρο καθώς τόσο ή διαιτησία, όσο και η συμπεριφορά του Παοκ κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά, κρίνεται επιεικώς σαν απαράδεκτη.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΣ-πανιώνιος 1-0! Κερδίσαμε και τον Ζαχαριάδη μαζί!!!!

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε… Έσπασε λοιπόν η παράδοση και ο ΠΑΣ κέρδισε πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ τον Πανιώνιο με 1-0, με γκολ του Μιχαήλ.  Το σημαντικότερο δε όλων είναι ότι η αγαπημένη μας ομάδα κέρδισε και τους διαιτητές μαζί!!!

Διαβάστε Περισσότερα

Ξάνθη-ΠΑΣ2-0. Άδικη ήττα!!!

Με 2-0 ηττήθηκε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Ξάνθη, παρότι πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έχασε κλασσικές ευκαιρίες. Με τον αγώνα αυτόν, που ήταν εξ΄αναβολής (11η αγωνιστική), ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος με συγκομιδή 22 βαθμών.

Διαβάστε Περισσότερα

Πανιώνιος-ΠΑΣ 1-1! Με το δεξί στο 2017!!!

Με ισοπαλία 1-1, έφυγε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από την Νέα Σμύρνη, στο πρώτο  του αγώνα για το 2017, που κατά σύμπτωση είναι και η 1η αγωνιστική (εξ’ αναβολής) του φετινού πρωταθλήματος. Ο ΠΑΣ βρέθηκε να χάνει 1-0 στο πρώτο ημίχρονο και ισοφάρισε στο δεύτερο με ένα θαυμάσιο γκολ του Τζημόπουλου.

Διαβάστε Περισσότερα