Ανακοινώθηκε ο Καπουράνης ενώ ο Μπελλά αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής

Όπως ανακοινώθηκε στην συνέντευξη τύπου που έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ομάδος μας κ. Κούγιας, τεχνικός διευθυντής και βοηθός προπονητή του κ. Χατζάρα, αναλαμβάνει ο Γιάννης Μπελλά. Παράλληλα ανακοινώθηκε η απόκτηση του 17χρόνου Θωμά Καπουράνη από τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, βορειοηπειρώτης στην καταγωγή, έχει ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα μας (την Δευτέρα ήταν στην επίσημη …

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Νίκος Ζαπρόπουλος στον ΠΑΣ

Την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Νίκου Ζαπρόπουλου ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο 28χρονος αμυντικός αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Ξάνθη και έκανε ένα σύντομο πέρασμα από ΑΠΟΕΛ και Εργοτέλη. Ο Ζαπρόπουλος συμφώνησε να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα

Ιδανική πρώτη

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και παρουσία πλήθους κόσμου έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Παίχτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση γνώρισαν την αποθέωση από περίπου 2000 φίλους της ομάδας μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι οι Λιαπάκης, Γήτας θα αποχωρήσουν από την ομάδα μας, οι Κόντος και Τόλιος θα πωληθούν, οι Λάππας, Αβραμίδης, Δάσκαλος και Χαριάτης θα δοθούν δανεικοί και οι Τάτσης και Μπελλά θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην ομάδα μας από άλλο πόστο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαβάστε Περισσότερα