Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

simpas2.jpgΗ ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι οι Λιαπάκης, Γήτας θα αποχωρήσουν από την ομάδα μας, οι Κόντος και Τόλιος θα πωληθούν, οι Λάππας, Αβραμίδης, Δάσκαλος και Χαριάτης θα δοθούν δανεικοί και οι Τάτσης και Μπελλά θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην ομάδα μας από άλλο πόστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι κατόπιν αποφάσεως του προπονητή κ. Γιώργου Χατζάρα από το υπάρχον δυναμικό ελεύθεροι θα μείνουν οι Μανόλης Λιαπάκης και Ξενοφώντας Γήτας.
Θα πωληθούν οι ποδοσφαιριστές Αλέξης Κόντος και Θανάσης Τόλιος.
Θα δοθούν δανεικοί σε ομάδες Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, εφόσον οι ίδιοι το επιθυμούν, μόνο και μόνο για να πάρουν παιχνίδια όπως έγινε και στο παρελθόν με τους Ηλία Μιχαλόπουλο, Χρήστο Τζάνη και Αλέξη Μιχαήλ, και να επιστρέψουν πανέτοιμοι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ οι:
1. Γιώργος Λάππας
2. Αποστόλης Αβραμίδης
3. Γιάννης Δάσκαλος
4. Χριστόφορος Χαριάτης
Κατόπιν απαιτήσεως του κ. Χατζάρα στους Γιάννη Τάτση και Γιάννη Μπελά έγινε πρόταση από την διοίκηση και τον κ. Κούγια να συμμετάσχουν στο προπονητικό team και οι δυο την αποδέχθηκαν συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο την σχέση ζωής την οποία έχουν με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007 και ώρα 18:00 θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. των Γιάννη Τάτση, Γιάννη Μπελά και των κ.κ. Γιώργου Χατζάρα, Κων/νου Πρόκου και Αλέξη Κούγια.
Επίσης την ίδια ημέρα και ώρα 19:30 θα γίνει η επίσημη πρώτη της ομάδας στην οποία θα συμμετάσχουν οι εξής είκοσι πέντε (25) ποδοσφαιριστές:
1. Νίκος Ζαφειρόπουλος
2. Θεόδωρος Καραβελίδης
3. Θανάσης Κουβεντάρης
4. Γιώργος Ντάσιος
5. Γιάννης Σαμαράς
6. Νίκος Γεωργιάδης
7. Γιώργος Κατερίνης
8. Παναγιώτης Δρούγας
9. Γιώργος Κούσας
10. Derek Decamps
11. Αλέξης Μιχαήλ
12. Neven Antic
13. Paul Adado
14. Alain Behi
15. Χρήστος Τζάνης
16. Κώστας Καζναφέρης
17. Ηλίας Μιχαλόπουλος
18. Δημήτρης Διαμάντης
19. Πέτρος Ζουρούδης
20. Βαγγέλης Κοντογουλίδης
21. Γιώργος Σαϊτιώτης
22. Δημήτρης Βέρμπης
23. Ηλίας Σολάκης
24. Luis Sarmiento
25. Κώστας Διαμαντίδης

Ιωάννινα, 05.07.2007
Εκ της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

Σχόλια

Σχολιάστε