Και η αε στους Ζωσιμάδες; – Κλήρωση Β΄Εθνικής

Έκπληξη και αγανάκτηση στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ προκάλεσε η απόφαση της Εφορίας Σταδίου να δώσει παραχωρητήριο για χρήση των Ζωσιμάδων και από την α.ε. Χείριστη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η απόφαση της Εφορίας Σταδίου πάρθηκε κατόπιν πολιτικών πιέσεων.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Αλφρέδος Γκλασμάνης στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου, με το οποίο ανακοινώνεται η προσθήκη του Αλφρέδου Γκλασμάνη στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών καθώς επίσης και η έναρξη της προετοιμασίας των Ακαδημιών στις 2 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

Διαβάστε Περισσότερα

2ο BLUE VAYEROS FESTIVAL

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου ο σύνδεσμός μας διοργανώνει στο θεατράκι του πάρκου Κάτσαρη, ροκ συναυλία στην οποία θα συμμετέχουν οι ROCKIN' REBEL και οι NORMA, δύο αντιπροσωπευτικά γκρουπ της γιαννιώτικης ροκ σκηνής. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Χορηγοί του 2ου BLUE VAYEROS FESTIVAL είναι οι: DAIHATSU, WINDOOR, ΤΟ …

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 4-1

Εντυπωσιακή η αγαπημένη ομάδας μας στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο την ομάδα της Παναχαϊκής. Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 4-0, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους 1500 περίπου φιλάθλους που παρακολούθησαν το σημερινό φιλικό. Το τελικό σκορ 4-1 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο αφού η ομάδα της Παναχαϊκής πέτυχε το τέρμα της τιμής.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώτο δείγμα θετικό

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η αγαπημένη μας ομάδα στο πρώτο φιλικό μπροστά στους φιλάθλους της σήμερα στο Πανηπειρωτικό,  παρά το 0-0 με αντίπαλο την ομάδα της Κέρκυρας. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία και είναι βέβαιο ότι σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι, η ομάδα δείχνει να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Διαβάστε Περισσότερα